GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλει ο Φελώνης...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Αιχμηρή κριτική στη διαδικασία επιλογής των αντιπεριφερειαρχών στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού, άσκησε ο ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Αιχμηρή κριτική στη διαδικασία επιλογής των αντιπεριφερειαρχών στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού, άσκησε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθήνας Γρ. Φελώνης, με αφορμή τον αποκλεισμό του.
Τονίζει και ταυτόχρονα καταγγέλλει απερίφραστα, τον αποκλεισμό κάθε υποψηφίου για τις οχτώ θέσεις αντιπεριφερειαρχών Αττικής που είχε υποστηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007.
Τέλος ο κ. Φελώνης σημειώσε μ’ έμφαση τα εξής:
«Μου ζήτησαν να κατέβω υποψήφιος με σταυρό και να με κάνουν πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ή θεματικό αντιπεριφερειάρχη. Ανάλογη πρόταση μάλιστα έκαναν και...
 στον Π. Φασούλα.Τους έδωσα την απάντηση που τους άρμοζε, να απευθυνθούν στους θεσιθήρες συνομιλητές τους και στους υποτακτικούς τους. Επέλεξα την ελευθερία μου και την απεμπλοκή μου από ένα σύστημα που επιχειρεί να μας ακυρώσει, να μας ενοχοποιήσει και να μας πληγώσει».

5 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αλλα τουλαχιστον εχουμε τον γιγαντα Κατσικαρη, επαγγελματια τιποτα και αιωνιο κομματοσκυλο, στο ψηφοδελτιο, ως υποψηφιο αντιπεριφερειαρχη Νησων!!!

    Σγουρε οταν καθεσαι στο γραφειο σου τον Δεκεμβρη και προσπαθεις να αναλυσεις τα αιτια της ηττας και του τελους της πολιτικης σου καριερας παρε τηλεφωνο τον Κατσικαρη να σου κανει καμμια αναλυση του διφραγκου, ουτως ή αλλως θα εχετε κι οι 2 αρκετο χρονο να τα λετε τα επομενα 4 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπάρχει ο Κατσικάρης και το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλά τουλάχιστο στα νησια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ρουφιανε φελωνη... εχεις μουτρα και μιλας... να σου θυμισουμε τι εκανες οταν ησουν στα εισητηρια των εταιροδημοτων το 2007????.... καραγκιοζη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΛΩΝΗ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ?
    ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση