GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καλό Σαββατοκύριακο" από τον Β. Παπαδόπουλο...

Από τις 9 και 10 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο ξεκινά στο νέο κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» η νέα ενημερωτική- ψυχαγωγική εκπομπή του Βαγγέλη Παπαδόπ...

Από τις 9 και 10 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο ξεκινά στο νέο κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» η νέα ενημερωτική- ψυχαγωγική εκπομπή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου «ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» στις 7-10. Αυτή τη φορά θα έχει παρτενέρ τη Μάρα Μπέκα, και θα παρουσιάζει ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ανασκόπηση της εβδομάδας ενώ παράλληλα θα...
 ασχολείται με θέματα που αφορούν τα γράμματα, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την κοινωνία, τις επιστήμες και την οικονομία.  Κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή στην οποία οι τηλεθεατές θα καταθέτουν τις απόψεις τους. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ένας οδηγός ταξιδιωτικών προορισμών και περιήγηση της Αθήνας για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας την πόλη στην οποία ζούμε.

5 σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για σκάνδαλο στον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό στον Αστακό

    Η επένδυση Θερμοηλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου στον ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έσπασε σκανδαλωδώς κάθε ρεκόρ ταχύτητας διαδικασιών αδειοδότησης υποδομών και έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

    Πρόκειται για ένα έργο που αναιρεί την ήπια ανάπτυξη της περιοχής και το διαμετακομιστικό ρόλο του λιμανιού για τον οποίον έχουν δαπανηθεί εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι, χωρίς να απαντά σε ζητήματα ουσιαστικής ανάπτυξης, ούτε σε καμία κοινωνική ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, με επείγουσες διαδικασίες, εκδόθηκε πρόσφατα νέα Κ.Υ.Α. που καθορίζει το πλαίσιο "αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών θεμάτων" τροποποιώντας προηγούμενη.

    Ερωτήματα προκαλεί το επιχειρηματικό παρελθόν του κ. Ιωάννη Αντωνιάδη Σπορίδη, εκπροσώπου της μιας εκ των εταιριών της κοινοπραξίας του Αστακού και η εμφάνιση του επικοινωνιολόγου κ. Γ. Σεφερτζή στην περιοχή του Αστακού ως υποστηρικτή του έργου.

    Η επένδυση αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το περιβάλλον με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ρυπογόνο θερμική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας, αφού θα αφορά το LPG, καύσιμο που αποφεύγεται αυστηρά στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας, λόγω της υψηλότατης επικινδυνότητάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαγγέλα,
    Ο καρατζαφύρας με τον τρόπο που σου ξηγήθηκα μας κατέδειξε ότι σε λογαριάζει λιγότερο από μια μουνότριχα της ευγενίας. Αλλά τα πτυελοδοχεία δεν πτοείσθε. Τραβάτε προς νέες ροχάλες παρά τη οποία λόη αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ SPESIAL ΔΗΜΟΣΙΟ,ΣΤΡΗΠΤΗΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΘΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΙ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ-ΤΣΑΝΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση