GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδουλειές …με φούντες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Πριν λίγο καιρό είδαμε τον γνωστό πρώην πολιτικό κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο να αναλαμβ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πριν λίγο καιρό είδαμε τον γνωστό πρώην πολιτικό κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.
Μας φάνηκε περίεργο και μάλιστα πολλοί προέβλεψαν ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν ενδείκνυται για να παίξει μπάλα ένας πολιτικός!... μια και εκεί χρειάζονται και επιπλέον προσόντα! Πραγματικά οι ιδιοκτήτες της ομάδας το κατάλαβαν και τον απέπεμψαν εγκαίρως και μάλιστα με άκομψο τρόπο!
Επίσης κατά καιρούς είχαμε δει (και βλέπουμε ακόμα) άλλα πολιτικά πρόσωπα να εργάζονται σαν παρουσιαστές ραδιοφωνικών εκπομπών όμως η είδηση των ημερών μιλάει για την τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου από...
 την Παρασκευή το βράδυ στις 9μμ στο Kontra Channel στην εκπομπή "The Kontra Debates"
Τελικά ζούμε την εποχή των μεγάλων αλλαγών μια και παλιά οι διάφοροι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι μεταπηδούσαν στην πολιτική με την αβάντα της αναγνωρισιμότητας (και όχι πάντα της ικανότητας) που είχαν από τα μέσα επικοινωνίας που εργαζόταν.
Τώρα βλέπουμε το ανάποδο δηλ. οι πολιτικοί να ορέγονται και να καταλαμβάνουν θέσεις που αν παλαιότερα τους πρότεινε κάποιος, σίγουρα θα τον έλεγαν τρελό!!!
Όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έσπειραν ανέμους και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες!... η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών είναι πλέον γεγονός …και το σίγουρο είναι ότι ο κλάδος (ενίοτε και οικογενειακές επιχειρήσεις) ... στο μέλλον που έρχεται θα έχει μεγάλες …αναδουλειές!!!!!

7 σχόλια

  1. Σαμαράς:
    “Λέμε όχι στην Ελλάδα της κατάθλιψης και του λεξοτανίλ”..


    «Υπάρχει ελπίδα»,
    υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της αποψινής του επίσκεψης στο Άργος, όπου συναντήθηκε με οικονομικούς φορείς της περιοχής.

    «Λέμε όχι στην Ελλάδα της κατάθλιψης και του λεξοτανίλ»....

    ...είπε μεταξύ άλλων και κάλεσε τους πολίτες της Αργολίδας να στηρίξουν το Δημήτρη Δράκο στην περιφέρεια Πελοποννήσου και τους υποψηφίους που στηρίζει η ΝΔ στους δήμους του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει και κάτι ακόμα ο κ. Στάινμπρουκ: Και διαβάζω κατά λέξη:
    ------------------------------------
    “….Δείτε τους αριθμούς. Παρά το πακέτο στήριξης, το χρέος της Ελλάδος θα αυξηθεί το επόμενο έτος από 120% του ΑΕΠ, τουλάχιστον στο 140%, στο 150%. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση των οφειλομένων τόκων, γεγονός που ίσως να μην είναι σε θέση η χώρα να αντέξει”.
    ------------------------------------

    Αυτά ακριβώς τους λέμε κι εμείς. Ότι μεγαλώνουν σε απίστευτο ύψος
    το χρέος. Ότι η πολιτική τους είναι αναποτελεσματική. Ότι δεν λύνουν προβλήματα. Ότι μας βάζουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Και τώρα, τα λένε ακόμα κι αυτοί που στα λόγια τους επιβραβεύουν.


    Τα λέει αυτά ο τότε Γερμανός υπουργός Οικονομικών. Το διαψεύδει ο κ. Παπανδρέου;
    Ή απλώς κάνει ότι δεν ακούει;

    Σήμερα, ο κ. Παπανδρέου άρχισε πάλι τα ίδια:
    Πέρσι, τέτοιο καιρό μας, έλεγε “λεφτά υπάρχουν”.
    Μετά, μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις πάνω από τον πληθωρισμό. Μετά ανέβασε τον πληθωρισμό κι έκοψε και τους μισθούς και τις συντάξεις.
    Λίγο πριν, μας έλεγε πόσο “κακό” είναι το ΔΝΤ. Κι ύστερα πήγε και μας έβαλε στο ΔΝΤ.
    Ύστερα, μας έλεγε ότι δεν ήξερε τι κατάσταση θα παραλάμβανε.
    Και τώρα μαθαίνουμε ότι τον είχαν ενημερώσει πλήρως και εγκαίρως.
    Κι όμως, εκείνος έταζε “λαγούς με πετραχήλια”.

    Τώρα, μας λέει ότι για όλα φταίει η Νέα Δημοκρατία.
    Έλεγε ψέματα τότε. Λέει ψέματα και σήμερα.
    Όμως, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

    Τώρα τον έχουν καταλάβει όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΛΕΝΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ,ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΕΑΔΕΣ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ .ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βλέπουνε το μαύρισμα που
    έρχεται στις εκλογες και τρεμουν
    οι ανθρωποι εξ ου και τα περί αισιοδοξιας κλπ κλπ.
    Τι θα πουν αραγε μετα το μαυρισμα στην τροικα;; Και τωρα τι κανουμε κυριε Ολι;; Εδω θα χουμε εξεγερση αν συνεχισουμε ετσι. Θα το πουν;
    Τι θα κανουν;; Θα χουμε πλακες, θα δειτε!! ΜΑΥΡΟ!!!


    Στις 7 του Νοεμβρη καυτηριαζουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΜΠΟΛΑ που λεγεταΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τους υποστηρικτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ.ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ., ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού είναι ο Πάγκαλος μέ τή Βιόλα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΣΤΑΣΗ .... Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΥΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση