GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το Πάρκο της Αγίας Άννης...

Από Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ" Υποψήφιος Δήμαρχος: Κώστας Παπαδόπουλος http://kontrastoreyma.blogspot.com/...

Από Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη
"ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ"
Υποψήφιος Δήμαρχος: Κώστας Παπαδόπουλος
http://kontrastoreyma.blogspot.com/  
ΧΩΡΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
- ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ
-ΟΧΙ VILLAGE Νο 2
Σε μια περιοχή όπου το πράσινο σπανίζει και οι δημόσιοι ελεύθεροι χώροι αποτελούν δυσεύρετο είδος, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να παραχωρηθεί για εκμετάλλευση στους ιδιώτες μια έκταση 27 στρεμμάτων της πόλης μας. Θα παλέψουμε μαζί με τους κατοίκους για την ανάπλαση του σε ένα πνεύμονα υψηλού πρασίνου, ανοιχτό για όλους τους ανθρώπους. Ένα πραγματικό πάρκο που θα δώσει ζωή στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο στο Δήμο μας.
Φτάνει πια με το τσιμέντο, τα πολυκαταστήματα και τα...
 εμπορικά μεγαθήρια. Δεν θέλουμε άλλα Village, MAKRO, Carrefour και κάθε λογής πολυεθνικά συγκροτήματα σαν αυτά που μας έχουν περικυκλώσει. Άλλωστε, η κυβέρνηση φρόντισε να μειωθεί τόσο το εισόδημα μας ώστε να μην μπορούμε καν να τα επισκεφθούμε κι ας είναι δίπλα μας. Έχουμε ανάγκη από χώρο για να παίζουν τα παιδιά μας, να συναντιόμαστε, να μιλάμε, να διασκεδάζουμε, να αθλούμαστε, δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση, μακριά από την εμπορευματοποίηση και το κέρδος τους. Κι αυτές οι ανάγκες είναι πάνω από τα κέρδη τους.
Η σκόπιμη εγκατάλειψη του χρόνια τώρα, για να φανερωθεί ως μοναδική λύση αξιοποίησης του η παραχώρηση του σε ιδιώτες ( άλλος ένας αναγκαστικός μονόδρομος ! ) δεν θα μας κάνει να υποχωρήσουμε. Το πάρκο έγινε γνωστό σε χιλιάδες ανθρώπους - και εκτός της περιοχής μας - με την πραγματοποίηση εκεί του αντιρατσιστικού φεστιβάλ το 2009, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από την ύπαρξη του στη συγκεκριμένη περιοχή. Και είναι διατεθειμένοι να το κερδίσουν πάση θυσία.
Το επιχείρημα ότι η ενοικίαση του θα μας φέρει ανταποδοτικά έσοδα είναι τουλάχιστον αφελής. Κανένα έσοδο δεν μπορεί να είναι στην ίδια ζυγαριά με την ποιότητα της ζωής μας και τις ζωές των παιδιών μας. Όπως δεν μας πείθει και η απάντηση ότι η δήθεν οικονομική αδυναμία δεν επιτρέπει την ανάπλαση του από τον Δήμο. Η συμμετοχή των κατοίκων που μπορούν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους είναι η διέξοδος. Και τα παραδείγματα πολλά στην ευρύτερη Αττική.
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την παρέμβαση μας στο πάρκο της Αγίας Άννης και την περιοδεία στην περιοχή.

4 σχόλια

  1. ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ....

    Τι σας ζήτησε βρε ο πρωθυπουργός; Όπου βλέπετε πράσινο υποψήφιο να βάζετε ένα τόσο δα σταυρουδάκι! Μέχρι το 2021 που θα λήξει το μνημόνιο. Διαφορετικά θα έρθουν οι αγορές και θα φάνε τον μισθό και την ψυχική σας υγειά. Αχάριστοι, έ αχάριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ


    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)


    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!



    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    τον Γιωργο

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΚΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΤΡΑΓΟΠΑΠΠΕΣ!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!!!!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΓΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΑΔΕΣ!!!!!!
    ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση