GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοροκάρτα για μαθητές, φοιτητές...

5 σχόλια

  1. Μπούμεραγκ η πρόταση για εξεταστική της οικονομίας'


    Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της Εξεταστικής για την Οικονομία μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να ζητήσει εξεταστική και για τη χρονική περίοδο από το 2001 και μετά.

    Ο Γ. Παπανδρέου συμπεριέλαβε έτσι στο κάδρο και τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Σημίτη, προφανώς διότι πράγματι κάποια λαμογιά έγινε με την Goldman Sachs.

    Ο κ. Σημίτης δεν το άφησε να πέσει χάμω και με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο έριξε τη βόμβα του: «Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν από το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά.»

    Έτσι ο κ. Σημίτης θέλει να πει στον πρωθυπουργό ότι δε μπορεί να αφήνεις έξω την περίοδο προ ΟΝΕ και να στοχοποιείς μόνο τη δεύτερη κυβερνητική θητεία.

    Τον βάζει λοιπόν και τον κ. Παπανδρέου στο κάδρο διότι ήταν από τους βασικούς υπουργούς που έλαβαν αποφάσεις για την οικονομία από το 1996 και έπειτα.

    Η πρόταση για εξεταστική μετατράπηκε σε μπούμερανγκ για το ΠΑΣΟΚ και τρέχουν τώρα να μαζέψουν μια πιθανή σύγκρουση με τον Κ. Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ προτείνει ένα χρόνο μετά τις εκλογές κι ενώ έχει ήδη στήσει εξεταστικές για κάθε θέμα που θα μπορούσε να φέρει τη ΝΔ σε δύσκολη θέση μια εξεταστική για την οικονομία.

    Σαφώς και ξέρουν τι έχει γίνει στην οικονομία και ξέρουν ότι η περίοδος της ΝΔ είναι καθαρή.
    Αν η εξεταστική ήταν υπέρ του ΠΑΣΟΚ θα την είχε προτείνει εδώ και καιρό.

    Ο ΓΑΠ είναι από τους πιο παλιούς πολιτικούς μέσα στην Βουλή-μην μας ξεγελά το νεανικό στυλάκι του,είναι σχεδόν 60 ετών- βουλευτής και Υπουργός από το 1981,ας μην παριστάνει λοιπόν τον υπεράνω

    Από τώρα και στο εξής θα φάνε τις σάρκες τους.

    Αλήθεια, με τον τραπεζίτη της Goldman Sachs, που διαχειρίζεται το χρέος όλα είναι ΟΚ τώρα ?
    =====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά μιλάμε, τα ναρκωτικά
    που καταναλώνει το Γιώργος
    τον έχουν χαζέψει τελείως.

    Ξέχασε!! ότι ΑΥΤΟΣ ηταν Ο..
    Υπουργός Εξωτερικών της " ισχυρής οικονομίας και της Ελλάδας που μπήκε στην ΟΝΕ με το ΅σπαθί΅ της
    και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ μαζί με το Σημίτοπρωθυπουργού !

    Καλέ κορίτσια του γραφείου του
    καμία φωτογραφία κανένα Video
    απο τιε ιστορικές εκείνες στιγμές
    δεν του δείχνεται να ΘΥΜΗΘΕΙ !!!!!

    Αφού είναι και Αμερικανόδουλος και
    τυφλός υπηρετης του Μαύρου Αφεντικού. Δείξτε στον ΜΠΑΜΙΑ μας
    τον Σημίτη που έβγαζε απο την τσέπα
    τα πρώτα ΕΥΡΩ και τα έδειχνε στον όμοιό του διανητικά ΜΠΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
    ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την σημερινή “Ε”

    Δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα
    Από τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΙΟ

    Ισως αδικήσαμε τελικά τον κ. Καραμανλή και το στενό του περιβάλλον για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που απήλθε σε υπόθεση και το βλέπω χλομό να επανέλθει ως σκάνδαλο.
    Υποθέσεις κάνουμε βεβαίως. Αλλά, ως προκύπτει εκ της επιστολής του τέως πρωθυπουργού και εκ του υπομνήματος (με τα περίπλοκα ελληνικά) του κ. Ρουσόπουλου προς την προκαταρκτική, ότι το υποτιθέμενο δεν βεβαιούται με αποδείξεις ως γενόμενο, τότε, ακόμα και εάν υποτεθεί ότι αποδείξεις υπήρχαν, αλλά καθ’ οδόν επλανήθησαν, το γενόμενο γέγονε μη γενόμενο. Συνεπώς, στη διαστελλόμενη -συνάμα και συστελλόμενη- βιόσφαιρα των υποθέσεων, δύναταί τις να υποθέσει ότι ούτε ανταλλαγές οικοπέδων είτε άλλων ακινήτων έγιναν ποτέ, μηδέ ποσά διακινήθηκαν ουδεπόποτε, είτε μέσω τραπεζών ή αλλέως πώς: μαύρα, άσπρα, ημίμαυρα. Είναι δε αμφίβολο εάν υφίσταται καν Βιστονίδα ή Βατοπεδίου μονή, διπλή, διπλόφαρδη… ό,τι μέγεθος ευαρεστείται κανείς.

    Οθεν, ελλείψει αποδείξεων, ό,τι ήθελε υποθέσει κανείς περί την εν λόγω υπόθεση, υποτίθεται ότι ξύνει τα νύχια του (άλλοι ξύνουν αυτά στα οποία ίσως πήγε ο νους ορισμένων), με την έννοια ότι ματαιοπονεί. Διότι, ακόμα και αν υποθέσει ότι τουλάχιστον ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είναι πρόσωπα υπαρκτά (αναπνέουν, φτερνίζονται, πηγαίνουν τουαλέτα…), θα πρέπει να το αποδείξει. Οχι αν πηγαίνουν τουαλέτα, που ουδένα ενδιαφέρει, αλλά εάν όντως υπάρχουν, που πολλούς θα ενδιέφερε να μην υπήρχαν. Οχι να το αποδείξει π.χ. φωτογραφιζόμενος μαζί τους, διότι οι φωτογραφίες πλέον δεν λογαριάζονται για πειστήρια στα δικαστήρια. Αλλά με DNA, ώστε να πιστοποιηθεί εάν υπάρχει ταυτοπροσωπία ή μετάλλαξη.

    Επομένως, σε όλους τους πολιτικούς και λοιπούς βατοπεδινούς που εμφανίστηκαν, άνευ αποδείξεων, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τρωθείσης άρα της προσωπικής και πολιτικής τους τιμής, ο νόμος και η τάξη επιτάσσουν να τους ζητηθεί δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα, έμπροσθεν του Κοινοβουλίου.

    ΥΓ.
    Συνήθης πρακτική παλαιοκομματικής ΠΑΣΟΚ προέλευσης και αθλιότητας.
    Πρώτα συγκαλύψη και μετά ζητάω και τα ρέστα δήθεν δικαιωμένος.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ.......ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΤΙ.....ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουφάλες ξεφτιλισμένοι δοσίλογοι Πασοκοι τελειώνουν οι μέρες σας. Μετά τις 8 Νοεμβρίου θα έχει φωτιά και τσεκούρι για τους ξεπουλημένους στο ΔΝΤ . Πάρτε τον μαστουρωμένο και βλαμένο Γιωργάκη και φύγετε από τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση