GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη μάχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...

Από τον Τιμαίο Πλατωνίδη Η επικοινωνιακή φούσκα Ψωμιάδη άρχισε να συρρικνώνεται... Ενώ ο Π. Ψωμιάδης , αμήχανος κατηγορούμενος για μια από...

Από τον Τιμαίο Πλατωνίδη
Η επικοινωνιακή φούσκα Ψωμιάδη άρχισε να συρρικνώνεται...
Ενώ ο Π. Ψωμιάδης, αμήχανος κατηγορούμενος για μια από τις πάμπολλες υποθέσεις του, αναζητούσε δήθεν πριν 4 μέρες το δικηγόρο του στη διπλανή αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά αυτός όλως παραδόξως ήταν άφαντος και η δική αναβλήθηκε, η πτώση στις δημοσκοπήσεις ήταν ραγδαία σε λιγότερο από ένα μήνα. Σε διάστημα ενός μηνός η υποψηφιότητα Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία, παρά την καθυστερημένη ανακοίνωσή της και...
 τα λιγοστά μέσα, κερδίζει συνεχώς έδαφος. Φαίνεται πως ο τεκμηριωμένος και σεμνός λόγος του Σερραίου πολιτικού βρίσκει όλο και περισσότερη ανταπόκριση από τους πολίτες μιας Περιφέρειας που βιώνουν σκληρά την αποβιομηχανοποίηση, το κλείσιμο των βιοτεχνιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την υποβάθμιση του αγροτικού εισοδήματος. Η παράσταση Ψωμιάδη βαίνει προς το τέλος της καθώς νέα επιβαρυντικά στοιχεία έρχονται να προστεθούν στον ήδη επιβαρυμένο φάκελο των υποθέσεων της Νομαρχίας Θεσαλονίκης. Κι ας καθυστερεί ο εισαγγελέας να συναντήσει τους Επιθεωρητές του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για να προχωρήσει η υπόθεση της λίμνης Κορώνειας.
Σε δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε, τέλος Σεπτεμβρίου, για λογαριασμό του Mega στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προηγούνταν με ποσοστό 42% έναντι 18.4% του Μάρκου Μπόλαρη που συγκέντρωνε 18,4%, ενώ ακολουθούσαν ο Κυριάκος Βελόπουλος με 9.1%, η Ασημίνα Ξηροτύρη με 3.9%, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης με 3.9%, ο Τάσος Κουράκης με 2.8% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2%. Στον β’ γύρο, ο κ. Ψωμιάδης συγκέντρωνε 49,5% έναντι 30,4% του κ. Μπόλαρη
Στην πανελλαδική δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, η οποία έγινε στις 6 και 7 Οκτωβρίου και δημοσιεύεται στο σημερινό ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ η διαφορά από 19,1 γίνεται 3,9 μέσα σε ένα μήνα!
Για τη μάχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Π. Ψωμιάδης εμφανίζεται να διατηρεί προβάδισμα με 35,9% έναντι του κ. Μ. Μπόλαρη (26,6%). Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίζεται να κερδίζει και τον δεύτερο γύρο, αλλά με οριακό προβάδισμα, συγκεντρώνοντας 41,2% έναντι 37,3% του κ. Μπόλαρη.

18 σχόλια

  1. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
    Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ !!!

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΛΑΡΗ.

    ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ..ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Kαλα ονειρεψου εσυ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ...ΚΡΥΒΕΣΑΙ !!

    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη χαίρεσαι..μονολογόντας ΗΛΙΘΙΕ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ.
    ΔΕΝ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

    Ο δε Μπουτάρης είναι αντιπαθέστατος στη Θεσσαλονίκη. Ένας τύπος που όσο ήταν Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2006-2010 πήγε ελάχιστες φορές στο δημοτικό συμβούλιο και μια φορά τον πήρε και ο ύπνος. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν τον θέλει, ποιος θα τον ψηφίσει;

    Υπήρχε μια δυναμική να πάρει το Δήμο Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας της επιλογής Μπουτάρη η δυναμική αυτή ακυρώθηκε.

    Ο δημος θεσσαλονικης δεν χανεται που να χτυπιεσαι ….μαλιστα κατα ενα μεγαλο ποσοστο καθαριζει απο την πρωτη κυριακη μαζι με την περιφερεια…


    Ψωμιάδης από την πρώτη..
    Ο Γκιουλέκας δύσκολα από την πρώτη αλλά θα το παλέψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ απλα ..ΛΕΣ κουραφεξαλα…

    ειδικα για μπουταρη και γκιουλεκα αυτα τα νουμερα δεν εχουν καμια σχεση με το τι παιζει στην θεσσαλονικη
    …που να χτυπιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o markos me 6 tou paidia wraio epixeirima ere gelia san ypourgos itan anyparxtos ftanoun pia ta sourgela.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o markos me 6 tou paidia wraio epixeirima ere gelia san ypourgos itan anyparxtos ftanoun pia ta sourgela.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ισχυρότερος δεσμός είναι αυτός τςη συνενοχής. Για τα σκάνδαλα Ψωμιάδη ούτε μια αναφορά στα σχόλια, εκτός από τον οχετό ύβρεων. Φυγοδικεί ο Πανίκας και ακολουθεί ο συρφετός των εξαρτημένων και μισθαρνών. 25 άρια με αναθέσεις, Κορώνεια με μελέτες εκατομυρρίων για τη δήθεν διάσωσή της, Νομαρχιακό ΚΕΚ με πλαστές συμβάσεις και φαγοπότι ημετέρων (όπως η πρώην σύζυγος και συνεργάτες) όταν οι υπάλληλοι παραμένουν απλήρωτοι 6 μήνες τώρα, ανύπαρκτα έργα ψηφιοποίησης των 600.000 και βάλε Euros, ανύπαρκτες συμβάσεις στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών. Ακόμη και πλαστά πιστοποιητικά θάνατου εκδόθηκαν για να μπουν οι υποθέσεις στο αρχείο! Και το παραδικαστικό της πόλης συνεργός στην αθλιότητα και την αντιπολίτευση στη Νομαρχία απλός θεατής. Το πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης και όλος ο θίασος Ψωμιάδη ονειρεύεται πλούσιο άρτο και λαϊκό θέαμα. Με χαρταετούς, Ζορό, λαϊκά τραγούδια, ψαλμωδίες Βυζαντινές, τελετές δωδεκαθεϊστών. Απ όλα έχει ο μπαξές. Μακεδονική σαλάτα. Κάτι σαν τα πρωϊνάδικα του Αυτιά με πρταγωνιστή τον Ψωμιάδη. Ποια νύφη του Θερμαϊκού, ποια πρωτεύουσα των Βαλκανίων; Περίγελος της Ευρώπης καταντήσαμε! Μήπως βλέπετε πολύ Αυτιά και ταξιδεύετε σε υψηλό διανοητικό σύμπαν; Λίγα μαθήματα ορθογραφίας και συντακτικού δεν θα έβλαπταν. Για να είναι αναγνωρίσιμη και η ταυτότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον χθεσινό Κόσμο του Επενδυτή, σελίδα 7,αναφέρονται τα εξής αποκαλυπτικά :

    "Το ποσοστό της (μεσοσταθμικής ) αύξησης των αντικειμενικών αξιών θα οριστεί ΜΕΤΑ τις περιφερειακές εκλογές.Και θα είναι, όπως λένε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ευθέως ανάλογο του ποσοστού που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές.Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος- με αφετηρία το 35% έναντι του 44% του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών-,τόσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( με αφετηρία το 15% )Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ"

    Το άρθρο του Κόσμου του Επενδυτή αποκαλύπτει αυτό που κρύβουν επιμελώς τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Περιμένουν να αρπάξουν ψήφους ( ευελπιστώντας και στην αποχή, στο άκυρο, στο λευκό ), να φανεί ότι δεν έπεσαν ( ποσοστιαία ), ότι εξέλεξαν αρκετούς δημάρχους ή περιφερειάρχες, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ( μαζί τους και τα δημοτικά τέλη και άλλοι 15 φόροι ), θα αυξηθούν πιο πολύ ο ΦΠΑ, οι φόροι στα καύσιμα, θα καθοριστεί η μείωση μισθών και συντάξεων και θα καταρριφθούν και άλλα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.Και φυσικά, όλα θα τα δικαιολογήσουν με την τεχνητή διόγκωση των προηγούμενων ελλειμμάτων.

    Ψηφίστε,λοιπόν, Μπουτάρη,Σγουρό,Μίχα,Μπόλαρη, Τατούλη και άλλους... Κάθε ψήφος και 1% αύξηση στους φόρους ,1% νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Δεν το λέω εγώ,αλλά ανώνυμοι κυβερνητικοί παράγοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΑ ΚΑ Η κάποτε πασοκική Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία γράφει σήμερα για ήττα ΠΑΣΟΚ σε Δήμο Αθηναίων και Θεσσαλονίκη.

    Για νίκη ΝΔ σε Δυτική-Κεντρική Μακεδονία, ΄Β.Αιγαίο, Θεσσαλία, Ήπειρο και σκληρά ντέρμπι σε Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

    Οι 6 περιφέρειες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ στόχος για τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι και να λέτε σύντροφοι ο Πανίκας θα είναι περιφερειάρχης.
    Γι'αυτό μην αγχώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελαν θυμόμασταν το λεχθέν από τον Winston Churchill "Οι λαοί αξίζουν τους Κυβερνήτες που επιλέγουν" ταπράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα...Επιλέγουμε, όμως από τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανά, και το σλόγκαν του "όπου γάμος και χαρά - ή και κηδείες - η Βασίλω...πρώτη"
    ...Με μοτοσακό, ή βέσπα,ΦΥΣΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΦΡΕ
    ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙ
    ΠΡΟΔΟΤΗ. ΗΛΙΘΙΟ.ΚΑΦΡΟ.ΔΟΣΙΛΟΓΟ.
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑΠΟ ΤΟ 1600 ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΞΕΧΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ.

    ΠΑΝΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΠΙΘΗΚΕ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν και μας βιάζουν καθημερινά με νέους φόρους, με νέες μειώσεις μισθών, που έχουν αφήσει τα παιδιά μας ΑΝΕΡΓΑ και ΑΠΟΛΥΜΕΝΑ,χίλιες φορές πιο σοβαρός είναι ο Ψωμιάδης.

    Φανταστείτε. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ πιο σοβαρός! Είναι τέτοια η οργή του κόσμου στη Βόρεια Ελλάδα κατά της κυβέρνησης, που αλίμονο σε εκείνους που την εκπροσωπούν.Η θερμοκρασία έχει πέσει εδώ και μια βδομάδα. Το πετρέλαιο θέρμανσης δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι αυξημένο κατά 30% από πέρσι.Ο κόσμος παγώνει, τα σχολεία δεν έχουν λεφτά για θέρμανση και υπάρχουν καταλήψεις σε πάνω από 40 σχολεία του νομού. Τα σχολεία δεν λειτουργούν λόγω μεγάλων τμημάτων, 28-30 μαθητών. Καθηγητές και δάσκαλοι είναι αναστατωμένοι γιατί στέλνονται σε 2-3 σχολεία για να συμπληρώσουν ωράριο, ενώ ακούγονται νέες μειώσεις από τη νέα χρονιά. Ποιος θα ψηφίσει Μπουτάρη ή Μπόλαρη ; Τρελός είναι ; Θα μας .... χωρίς σάλιο, αν πάρουν ψήφους.Ούτε μια ψήφος σε κυβερνητικό υποψήφιο. Όχι στην αποχή, στο λευκό ή το άκυρο, που προπαγανδίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Μας ξεγέλασαν πέρσι και μας απέσπασαν τη ψήφο μας.Όχι άλλη κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ : ΣΤΗΝ μουνάρα του πασοκ
    τον κόπανο, να έχει να χαίρεται το ζώωωωωοοοοοοοοοοοοοοοο 8,31...ζωο
    -----------------------------------

    Με θωρακισμένη Mercedes 200.000 ευρώ κυκλοφορεί ο Γιώργος!!!
    Η λιτότητα είναι μόνο για τους Έλληνες. Σωστά Γιώργο;

    Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στον... επίσημο απολογισμό του για τον έναν χρόνο στη διακυβέρνηση να «επαίρεται» ότι… μείωσε «τα κρατικά αυτοκίνητα από 297 που ήταν τον Οκτώβριο του ’09 σε… 172 φέτος».

    Μπορεί κάποιοι να θυμούνται τις θεαματικές επικοινωνιακές κινήσεις ο νέος τότε πρωθυπουργός να μετακινείται με ένα υβριδικό 1600αρι, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι πιο… «κλασσάτη»...



    Σε εστιατόριο της λεωφόρου Κηφισίας έτρωγε πριν από λίγα βράδια ο πρωθυπουργός με τη σύζυγο του Άντα (σε κοντινό τραπέζι και η προσωπική τους φρουρά και μπράβο στο πρωθυπουργικό ζεύγος γιατί κάποιο άλλοι «επώνυμοι» τους αφήνουν να ξεροσταλιάζουν έξω…), αλλά έξω από το κέντρο δεν βρισκόταν το υβριδικό «Πρίους» αλλά μια… ολοκαίνουρια, απαστράπτουσα θωρακισμένη Μερσεντές! Υβριδική κι’αυτή, αλλά με κόστος αγοράς που… ξεπερνά τα 200.000 ευρώ!
    Καλά κάνει και προστατεύεται ο Έλληνας πρωθυπουργός (θα έχει σίγουρα τους λόγους του, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι περπατάει στους δρόμους και μιλάει με τους πολίτες που του δίνουν συγχαρητήρια...).

    Απορούμε, μόνο: στο στόλο των («καταργημένων») κρατικών αυτοκινήτων κάποιο… «παλιό» τεθωρακισμένο, δεν υπήρχε; Έπρεπε να αγοραστεί καινούριο; Ή μήπως οι αρχοντοχωριάτες είδαν την ευκαιρία για να γλεντήσουν στο "κεφάλι του ψωριάρη";


    online-pressblog.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ .


    ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΊΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τις ατασθαλίες του Ψωμιάδη άκρα του τάφου σιωπή! Όσο για τα ελληνικά των συνενόχων του και την ευπρέπεια τους, αρμόζει το γνωστό: «ότι τοιούτος ημίν έπρεπεν αρχιερεύς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι Παπανδρέου και Σαμαρά, είναι πολύ απλό τελικά!!!!!! Ο μεν πρώτος δεν γουστάρει τον Μπουτάρη ο δε δεύτερος τον Ψωμιάδη. Ε, δεν είναι και δύσκολο να τα βρείτε μεταξύ σας. Ο ένας να πάρει το Δήμο και ο άλλος την Περιφέρεια και ν' απαλλαγούμε κι' εμείς αλλά και οι αρχηγοί των κομμάτων από τα σούργελα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση