GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (νέα) μεγάλη επιβεβαίωση του Press-gr...

Aπό την περασμένη Δευτέρα είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γ. Σγουρός παίρνει 21% και ο Γ. Δημαράς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 17%. Τα ίδια...

Aπό την περασμένη Δευτέρα είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γ. Σγουρός παίρνει 21% και ο Γ. Δημαράς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 17%. Τα ίδια ποσοστά δίνει σήμερα και το γκάλοπ της Κάπα Research
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Το γκάλοπ της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύει σήμερα το "Βήμα" αποτελεί μία νέα μεγάλη επιβεβαίωση του Press-gr που από την περασμένη Δευτέρα (δηλαδή πριν από περίπου μια εβδομάδα!) είχε αποκαλύψει τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Αττικής και ότι το ποσοστό του Γ. Σγουρού είναι περίπου 21% και του Γ. Δημαρά 17%...
Ας τα δούμε αναλυτικά:
Σύμφωνα με την ΚΑΠΑ Research, στην Περιφέρεια της Αττικής ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γ. Σγουρός έχει ποσοστό 20,1% έναντι του Γ. Δημαρά, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17,9%, αφήνοντας τρίτο τον Β. Κικίλια με 12,1%. Ακολουθούν ο Αδωνις Γεωργιάδης με 9%, ο Αθ. Παφίλης του ΚΚΕ με 8,1%, ο Αλ. Μητρόπουλος που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με 7,9%, ο Γρ. Ψαριανός, που...
 υποστηρίζεται από τη Δημοκρατική Αριστερά, με 3,5%, ενώ ο Αλ. Αλαβάνος συγκεντρώνει ποσοστό 3,1%. Για τη μάχη του δεύτερου γύρου, όταν καλούνται οι ψηφοφόροι να επιλέξουν μεταξύ του κ. Σγουρού και του κ. Κικίλια, δίνουν στον πρώτο 42,2% και στον δεύτερο 21,7%, αλλά με ένα ποσοστό της τάξεως του 25,9% να δηλώνουν αναποφάσιστοι. Οταν καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του κ. Σγουρού και του κ. Δημαρά, ο κ. Σγουρός εμφανίζεται να χάνει την εκλογή συγκεντρώνοντας μόλις 28,9% έναντι 45,2% του κ. Δημαρά και με τους αναποφάσιστους μόλις στο 16,8%.
Ας θυμηθούμε τι αποκάλυψε την Δευτέρα το Press-gr:
Οπως γράψαμε λοιπόν με βάση αποκλειστικές πληροφορίες, σε κρυφό γκάλοπ που έφθασε σε κομματικό επιτελείο ο Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει περίπου 21% ενώ η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος κινείται γύρω στο 50%. Δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό γύρω στο 17% δηλαδή σε απόσταση αναπνοής, ο Αλέξης Μητρόπουλος φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 11%, ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στο γκάλοπ αυτό έχει με ποσοστό της τάξης του 9% ενώ η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται μόλις στο 25% και ακολουθεί λίγο πιο πίσω ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, είχαμε νεότερες πληροφορίες (διαβάστε εδώ) σύμφωνα με τις οποίες γκάλοπ που έκανε η Καπα Research στην Περιφέρεια Αττικής για λογαριασμό μεγάλης εφημερίδας δείχνει τον Γ. Σγουρό να βρίσκεται στο 20%-21%, τον Γ. Δημαρά γύρω στο17%-18% και τον Β. Κικίλια να είναι αρκετά χαμηλότερα, στα επίπεδα του 12%-13%. Και αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα με τη σημερινή δημοσίευση της δημοσκόπησης στο "Βήμα"...
Για άλλη μια φορά, το Press-gr κερδίζει το στοίχημα της αξιόπιστης, έγκαιρης και έγκυρης πολιτικής ενημέρωσης δικαιώνοντας τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών που καθημερινά το διαβάζουν και το εμπιστεύονται...

14 σχόλια

  1. Ώπααααα!!!
    Κι οί νταβατζήδες δημοσιοκάφροι απροκάλυπτα τώρα,αβαντάρουν τόν εθνικόν μας έμπορο τής ντόπας !!!!!

    Ώπααααα !!!!
    Και ο νταβατζής ο Ψυχάρης ο χρεοκοπημένος που την προηγούμενη βδομάδα θα έκλεινε τις εφημερίδες
    κωλοφυλλόχαρτα και έγινε νταβαντούρι
    για τις απολύσεις στα ΝΕΑ-ΒΗΜΑ..

    Ώπαααα...δημοσκόπηση ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΝΕΙΟ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.... ώπα..ωπα μπαμπάκο.

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ- ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ..ΚΑΤΡΑΜΙ
    ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΡΖΑΦΕΡΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ....
    ____________________________________
    και όμως δεν κατηγορώ καθόλου τον Ψυχάρη.
    Εφαρμόζει τέλεια το ..αιώνιον.
    " ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ
    ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ".

    Ηλίθιου Πασόκοι & συνεργάτες
    τα συνΧΕΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12.51
    ΠΟΛΛΗ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ακούς τις δημοσκοπήσειςΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΨΥΧΑΡΗ.

    Το θέμα δεν είναι να διαλέξεις μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ. Νομίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να βγει ο Δημαράς; Κάνεις λάθος! Πρώτα-πρώτα, τον προτιμά από τον Κικίλια και, δεύτερον, αν εκλεγεί κερδίζουν πίσω την έδρα του, μια που θα παραιτηθεί από βουλευτής.

    Πιστεύω ότι το κόλπο είναι να μας πείσουν ότι “δεν τραβάει ο Κικίλιας” για να μπούμε στη λογική που μας περιγράφεις. Να πούμε “ε, αφού δεν τραβάει, τουλάχιστον να περάσει ο Δημαρά στο δεύτερο γύρο”. Θα είναι καταστροφικό αυτό.

    Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα μεταξύ Σγουρού-Κικίλια στο δεύτερο γύρο. Εκεί είναι που θα χρειαστεί να παίξει πάρα πολύ το χαρτί του Μνημονίου. Καθώς το χαρτί της ηθικής υπεροχής απέναντι στον Σγουρό-”ο Σαμπάνης είναι καθαρός, κάτι έριξαν στη σούπα του”. Να τεθεί το δίλημμα “να βάψουμε πράσινο το χάρτη και να έχουμε χειρότερο μέτρα αμέσως μετά;”.

    Κικίλια με τα χίλια λοιπόν και όχι στα ψευτοδιλήμματα που μας βάζει η τρόικα και οι σχεδιαστές της με κάθε τρόπο αποδόμησης του Σαμαρά.

    Να περάσει στο δεύτερο γύρο και μετά όλα είναι δυνατά. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί ο Σγουρός, να το θυμάστε. Όποιος από τους Δημαρά-Κικίλια περάσει στο δεύτερο γύρο, θα πάρει την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.....ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΣΟΚΟ ΚΑΦΡΟΙ

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ . ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΩΣΤΟ.ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΥΣ.ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ , ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΠΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΑΝΟΜΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΔΤ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ 1 200 000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΥΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΙΟΡΙΣΑΝ". ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ-ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ) ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΙ "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ "ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ" ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δημοσκοπήσεις της Public Issue για λογαριασμό της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ, είναι δημοσκοπήσεις σκοπιμότητος κατά κύριο λόγο. Αυτή την εικόνα πρέπει να παρουσιάσει ο Ομιλος του ιδιοκήτη των δύο μέσων και αυτή συμφέρει να απεικονίζεται από το Σύστημα του Μνημονίου. Δεν σας προκαλεί εντύπωση οτι ο ραδιοφωνικός σταθμός παρουσιάζει με μεγάλη συχνότητα το περιθωριακό ΚΑΡΦΙ με την παλαιολιθική δημοσιογραφία; Βεβαίως, πληρωμένες καταχωρήσεις, αλλά ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εφημερίδας; Όλοι μας τους ξέρομε. Εχουν αποκαλυφθεί. Παρ’όλα αυτά,επιζητούν να δημιουργήσουν νέο κομματικό μηχανισμό για δύο λόγους: 1) γιατί θεωρούν οτι η Ελληνική κοινωνία τους “εταξε στην κορυφή”, 2) γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν τον Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγική θέση της Νέας Δημοκρατίας και στο θώκο του αυριανού Πρωθυπουργό. Ολοι μας στις κάλπες με αντιμνημονιακή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα νεώτερα, που ακούγονται, ο Σγουρός δεν μπαίνει στον δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΓΟΥΡΕ

    ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ
    ΞΕΚΟΨΑΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΩΖΕ

    ΤΑ ΝΕΟΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ
    ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΙΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ
    ΟΥΤΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΕ ΣΩΖΕΙ!!

    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΟΥ

    ΑΣ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ

    ΑΥΤΑ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πραγματικες τασεις αυτη τη στιγμη ειναι συρρικνωση Πασοκ,Λαος,Συριζοκουβεληδων απο εβδομαδα σε εβδομαδα,σταθερη ανοδος ΚΚΕ και σταδιακη επανασυσπειρωση ΝΔ.

    Το Πασοκ εχει τεραστιο προβλημα να συσπειρωσει τον κοσμο του σε περιφερειες και δημους γυρω απο τις “επισημες” υποψηφιοτητες.
    Το σημαντικοτερο,ομως,ειναι οτι εχει αυξηθει τρομακτικα (για το πασοκ) το ποσοστο των πολιτων που εχουν πειστει οτι η προσφυγη στο ΔΝΤ ηταν στημενο παιχνιδι.

    Το Μνημονιο εδω πληρωνεται,μαγκες.
    Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι το Νοεμβριο.
    Προσωπικα,αν και ανενταχτος αριστερος,στο β’γυρο θα ψηφισω ΝΔ και δεν ειμαι ο μονος.
    Αγνοηστε την καθε παμπλικ ισιου και καπα ρισερτς και τις αυθαιρετες αναγωγες τους.
    Διαλεξτε 100 γνωστους και φιλους,μιληστε μαζι τους και βγαλτε μονοι σας συμπερασματα.


    Δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα!

    Ο Θανάσης Κανελλόπουλος έλεγε ότι είναι σαν τις κολώνες τις ΔΕΗ!
    Αλλοι τις χρησιμοποιούν για να φωτίζονται και άλλοι για να …στηρίζονται.

    (Χικ , που θα συμπλήρωνε και ο Τσιλιβίθρας) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΓΟΥΡΕ

    ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ
    ΞΕΚΟΨΑΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΩΖΕ

    ΤΑ ΝΕΟΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ
    ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΙΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ
    ΟΥΤΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΕ ΣΩΖΕΙ!!

    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

    ΑΣ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ

    ΑΥΤΑ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΣΟΚ

    10 Οκτ 2010 6:07:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κόλπο του ΠΑΣΟΚ είναι οι Δημαράς,Μητρόπουλος,Γεωργιάδης .
    Είναι τα μαξιλαράκια για τους αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ..ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ...

    Δημόσιος καυγάς Φασούλα-Μίχα....

    Ο Μίχας έστειλε επιστολή πριν από λίγο στο Ν. Χατζηνικολάου να μην συμμετάσχει ο Π. Φασούλας στην εκπομπή που προγραμματίζει για το βράδυ.
    Τέτοιο εκβιασμό δεν τον έχω δεχτεί, ποτέ στη δημοσιογραφική μου πορεία αντέτεινε ο Χατζηνικολάου, πριν λίγο από τα μικρόφωνα του Real.

    Είναι φανερό πως οι χαρούλες των Φασούλα-Μίχα-Σγουρού στο Δημαρχείο του Πειραιά, ήταν μόνο
    προσχηματικές
    Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει δημιουργήσει τριβές και προβλήματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και φαίνεται πως αυτό αποτυπώνεται ήδη στην πορεία προς τις επόμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Δεν είναι τυχαίο που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει, ούτε καν στο μισό, τα ψηφοδέλτια, στο κομμάτι της Περιφέρειας.

    Ο Φασούλας είναι το μαύρο πρόβατο αλλά και το άλλοθι για πολλούς…

    Από την άλλη ο Χατζηνικολάου για ποιο λόγο καλεί ΜΟΝΟ τον Φασούλα, που προ-ορίζεται ως υποψήφιος Αντι-Περιφερειάρχης..
    και τους Αντι-Περιφερειάρχες του ΚΚΕ, και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν καλεί τον υποψήφιο Π. Αλεβίζο από τη παράταξη του Κικίλια ;;;;

    ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟ
    ΠΙΣΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ..ΟΡΝΙΑ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση