GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη στη Λήμνο...

Γράφουν Εκπαιδευτικοί της Λήμνου http://teachers-limnou.blogspot.com/ Ο Πρωθυπουργός μας ήρθε στη Λήμνο μαζί με την Υπουργό μας και τους λ...

Ο Πρωθυπουργός μας ήρθε στη Λήμνο μαζί με την Υπουργό μας και τους λοιπούς παρατρεχάμενους.
Για μια ακόμη φορά σκόρπισε άφθονο γέλιο, σε όσους τυχερούς τον παρακολούθησαν ζωντανά από το σχολικό δίκτυο sch.gr.
Και τι δεν είπε:
-Οι μαθητές να βοηθούν τους καθηγητές τους με τις νέες τεχνολογίες
-Ότι κατέβασε από το Ίντερνετ ένα βιβλίο σχετικό με την οικονομική κρίση και το...
 διάβαζε για να μορφωθεί και να βγάλει τη χώρα από αυτήν
-τους έδειξε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, λες και μπορούν οι μαθητές να το αγοράσουν ή λες και μπορεί το σχολείο να τους το παράσχει ή τέλος-τέλος λες και το πρόβλημα της Παιδείας να είναι η έλλειψη σε be-books! Και όλα αυτά τη στιγμή που καταργείται η Πληροφορική στο Λύκειο!!!!!!!! (εδώ κι εδώ)
Καλά, για πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμη; Μας έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαστε χαχόλοι (ναι, είμαστε αναγνώστη μου, μην πω βόδια) και δεν αντιδρούμε και δοκιμάζουν συνεχώς τα όριά μας βάζοντας όλο και ψηλότερα τον πήχυ!
Γενικά, η ανοησία πήγε σύννεφο. Θα χρειαζόμουν 100 σελίδες για να γράψω ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας και πόσο επικοινωνιακή και ανόητη ήταν αυτή η εκδήλωση. Αντ' εμού σας παραθέτω την άποψη των συναδέλφων του ιστολογίου "Με άποψη" όπου μπορείτε να απολαύσετε και τα ξεκαρδιστικά βίντεο...

20 σχόλια

  1. TH LETE MORE KOAPANI OLO MALAKIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις, λέτε να τη συγυρίζει ο ίδιος τη γυφτογκόμενα, και γιαυτό την έχει συνέχεια στα μέσα και στα έξω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ...
    Απο τα χαπάκια της κατάθλιψης και του Λεξοτανίλ.... είναι "

    ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΗ
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    «Υπάρχει ελπίδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της αποψινής του επίσκεψης στο Άργος, όπου συναντήθηκε με οικονομικούς φορείς της περιοχής.

    «Λέμε όχι στην Ελλάδα της κατάθλιψης και του λεξοτανίλ»

    είπε μεταξύ άλλων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν είστε χαχόλοι ή βόδια,καθένας εξ άλλου αυτοπροσδιορίζεται,σίγουρα είστε κοπριτες και χαραμοφάηδες.Δουλεύετε τις λιγότερες ώρες σε ολόκληρο τον Δημόσιο Τομέα και είστε τροχοπέδη σε κάθε πρόοδο στην παιδεία.
    Βρε ανεπρόκοποι σε όλο το Δημόσιο όλοι μας με κάθε τρόπο μάθαμε τη χρήση του διαδικτύου και το πρόγραμμα της κάθε υπηρεσίας και σεις πήρατε τα λαπτοπτς για να μπαινετε στα τσοντοσαιτς(αναφέρεται στην ΑΠΟΨΗ που μας παραπέμψατε).Εχετε δίκιο ότι με το εκπαιδευτικό έμψυχο υλικό που διαθέτει η Ελλάδα,άδικος ο κόπος για εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης.Εσεις είστε μόνο για να περνάτε το χρόνο σας τεμπελιάζοντας μέσα στην τάξη και στη συνέχεια κάνετε φροντιστήρια στα ίδια παιδιά που τα βγάζετε στραβά από τη αίθουσα.
    Ειστε η μόνη ομάδα του Δημοσίου που δεν δικαιούστε να διαμαρτύρεστε γιατί δεν παράγετε ΤΙΠΟΤΑ.Οσο για τον Πρωθυπουργό της Χώρας έχετε δίκιο.Δεν είναι σωστά ενημερωμένος σε ποιους απευθύνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ δεν ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβε ακομη οτι ειναι ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

    Δεν ξέρει τι του γίνεται, είναι απλό.

    Ο άνθρωπος είναι αλλού !!!
    Η απόλυτη δυστυχία να ζείς
    σε μια χώρα και να έχεις πρωθυπουργό (λέμε τώρα) τον ΓΑΠ.

    Καμένος κανονικά.

    Όποιος είναι καλός στο μοντάζ, υπάρχει μια ατάκα του Παπαγιαννόπουλου στο “Μια τρελή τρελή οικογένεια” όταν ακούει την Αρώνη να λέει βλακείες.
    “Τρία πουλά… τρια πουλάαα…”
    Νομίζω πως το επόμενο βίντεο πρέπει να είναι κάπως έτσι.
    Δεν πάει καλά ο άνθρωπος πάντως.
    Τί να πω!
    Είναι από αυτά που καλλιεργεί στο μπαλκόνι του ;
    Μάλλον τον χαλάνε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΣΛΙΟΓΚ ΨΕΥΤΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A. ΑΝΟΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Του Βασίλη Μπαλάσκα
    Καθηγητή κοινωνιολογίας στο 1ο ΓΕΛ Ηλιούπολης
    Αναπληρωτή αιρετού στο ΠΥΣΔΕ Ά Αθήνας
    Τηλ. 2107013533 κιν.6972840303
    Προς τους παρακάτω φίλους και συντρόφους μου, (διαχειριστές της ΠΑΣΚ)
    1.Κώστα Μανιάτη Γραμματέα ΠΑΣΚ καθηγητών Ελλάδας, αρχιδιαχειριστή. 2.Κώστα Γιακουμάκη. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. 3. Σίμο Σεχόπουλο Γραμματέα τοπικής ΠΑΣΚ. 4. Κυριάκο Αθανασόπουλο Γραμματέα τοπικής ΠΑΣΚ. 5.θωμά Γεωργιάδη Γραμματέα τοπικής ΠΑΣΚ, (εντελώς άγνωστος σε μένα) 6. Γιάννη Καλουδιώτη Γραμματέα τοπικής ΠΑΣΚ. 7.Νίκο Βασιλόπουλο Γραμματέα τοπικής ΠΑΣΚ, αλλά και σε όσους άλλους συνεργάστηκαν ως μυστικοσύμβουλοι για την εξαίρεσή μου από τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ καθηγητών, που δεν γνωρίζω ως αυτή τη στιγμή.
    Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι
    Σήμερα είναι η δική μου μέρα. Ήρθε η σειρά μου, να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω λεπτομερώς πόσο την προσδοκούσα. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή της αλήθειας φοβάμαι πως οι λέξεις δεν θα αποδώσουν τα αισθήματα μου, όπως συμβαίνει συχνά, σε όσους δεν γεννήθηκαν ρήτορες.
    Όταν πληροφορήθηκα μέσα από το διαδίκτυο πως με αποκλείσατε από τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ καθηγητών, για ΠΥΣΔΕ Ά Αθήνας και ΑΠΥΣΔΕ Αττικής, βαθιά μέσα μου πλημμύρισα από χαρά. H ευγνωμοσύνη μου γινόταν όλο και πιο βαθιά, όσο αναμετρούσα ως ποιο σημείο αυτή η ανταμοιβή και η τιμή που μου κάνατε, ξεπερνούσε την προσωπική μου αξία.
    Με χαρά λοιπόν και συγκίνηση δέχομαι την εξαίρεσή μου αυτή. Την θεωρώ μάλιστα ασύγκριτη τιμή για μένα, πρώτον γιατί ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό άξιο για αυτή τη τιμή, κυρίως όμως γιατί έγινε από κριτές τόσο δίκαιους και ικανούς όπως εσείς. Θέλω από την άλλη να εκφράσω και την λύπη μου, αφού μου είναι πολύ δύσκολο να συναντήσω τον καθένα σας ξεχωριστά, να τον χαιρετήσω και να τον ευχαριστήσω.
    Την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές την 3η Νοεμβρίου για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα συμβούλια, ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος, είχε εγκατασταθεί μέσα μου. Και αυτό γιατί πολλοί φίλοι μου εκπαιδευτικοί, μου ζητούσαν επίμονα να είμαι για άλλη μια φορά υποψήφιος, παρά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας μου. Η τοπική ΠΑΣΚ, της ΄Ζ ΕΛΜΕ, με Γραμματέα τον Δημήτρη Κολιό, στην οποία ανήκω εδώ και είκοσι χρόνια, κάνοντας παράταξη, και χωρίς να παραβρεθώ, με πρότεινε και αποφάσισε ομόφωνα να κατέβω υποψήφιος τόσο στο ΠΥΣΔΕ όσο και στο ΑΠΥΣΔΕ
    Από εκεί και πέρα το χρέος μου έγινε ασήκωτο, και το ψυχολογικό βάρος πολύ μεγαλύτερο, αφού γνώριζα πως ήταν δύσκολο να κάνω πίσω, αφού η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο θα αύξανε κατά πολύ τις πιθανότητες να εκλέξει η ΠΑΣΚ αιρετό στην Ά Αθήνας. Ειλικρινά προσπαθούσα να βρω κάποιο τρόπο να αποφύγω αυτή την επίπονη εκλογική διαδικασία, και γνωρίζουν καλά πόσο μαρτυρική και κουραστική είναι μια τέτοια διαδικασία, κυρίως όσοι υποψήφιοι έχουν αρκετές πιθανότητες να εκλεγούν. Και εκεί που είχα φτάσει σχεδόν σε απόγνωση, και αδυνατούσα να βρω κάποιο τρόπο αξιοπρεπούς απεγκλωβισμού μου, αφού ούτε την παράταξή μου ήθελα να βλάψω ούτε την υγεία μου να αφήσω απροστάτευτη, ήρθε σα μάνα εξ ουρανού αυτή η θεάρεστη απόφασή σας, να με βγάλετε από το αδιέξοδο. [ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Β]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. B. ΑΝΟΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Του Βασίλη Μπαλάσκα
    Καθηγητή κοινωνιολογίας στο 1ο ΓΕΛ Ηλιούπολης
    Αναπληρωτή αιρετού στο ΠΥΣΔΕ Ά Αθήνας
    Τηλ. 2107013533 κιν.6972840303

    Τώρα το ότι δεν αιτιολογήσατε την απόφασή σας αυτή, ούτε σε μένα ούτε στην τοπική παράταξη που με πρότεινε, η ότι στη θέση μου βάλλατε κάποιους ανθρώπους άγνωστης ιδεολογίας, που ποτέ εδώ και είκοσι χρόνια δεν είχαν εμφανιστεί στην παράταξη της ΠΑΣΚ, με μόνο λόγο πως αφού είναι εναντίον μου, άρα είναι με σας και αρωγοί της παράταξης τα θεωρώ ασήμαντα. πρώτον γιατί όλοι πια το έχουν πάρει χαμπάρι πως η παράταξη εδώ και πολλά χρόνια είναι ιδιοκτησία σας, και επομένως μπορεί να αποκλείετε οποιονδήποτε έχει ανεξάρτητο πνεύμα η να εντάσσετε μέσα σε αυτή οποιονδήποτε καιροσκόπο, ευκαιριακό. και από την άλλη, αφού βγάλατε από μέσα μου το ψυχικό βάρος, που είναι πολύ υπέρτερο αγαθό για μένα από όλα αυτά. Μην έχετε λοιπόν καμία ενοχή για τίποτα.
    Πραγματικά αγαπητοί μου σύντροφοι, κάποιοι άνθρωποι σαν και μένα δεν κάνουν για τον σημερινό συνδικαλισμό. Να πω την αλήθεια το καταλάβαινα και εγώ τα τελευταία χρόνια, βλέποντάς με, να στεναχωριέμαι, να πληγώνομαι, να ματώνω. Στην αρχή όντως σε συναρπάζει όμως στο τέλος σε καταθλίβει. Πικρές απογοητεύσεις, επώδυνες εμπειρίες, ανύπαρκτο το πνεύμα ανεξαρτησίας. Παρατηρούσα όλες αυτές τις ίντριγκες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την αδιαλλαξία, τον απάνθρωπο φανατισμό, τη μισαλλοδοξία, την υποκρισία, τα σημεία και τέρατα που συμβαίνανε, και αηδίαζα τη ζωή μου. Έβλεπα πως τα αρνητικά κίνητρα υπερίσχυαν, σχεδόν πάντοτε, των ανθρωπιστικών. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έβρισκα την δύναμη να απεξαρτηθώ από όλα αυτά, που ήταν πέρα και έξω από τις αρχές και τον χαραχτήρα μου. Εσείς όμως ως πιο έμπειροι και άρα ως πιο σοφοί, καταλάβατε έστω και αργά, πως δεν κάνω για τέτοια πράγματα, και προβήκατε στην πιο εύστοχη ενέργειά που έχετε κάνει ως τώρα για μένα, να μα προστατεύσετε αποκλείοντας με.
    Πιθανόν κάποιοι η και όλοι σας που πήρατε αυτή την μεγάλη απόφαση εξαίρεσής μου, να θεωρείτε ακόμη, ότι όλα αυτά που σας γράφω, τα λέω από πικρία η ειρωνικά. Μπορεί δηλαδή να αμφισβητείτε ότι πλέον είμαι πολύ χαρούμενος, αφού πια απελευθερώθηκα από όλα αυτά. Ε δεν θα κουράσω άλλο το μυαλό μου με άλλα λόγια πειθούς. Είμαι ευτυχισμένος με αυτή την επιλογή σας, ώστε δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο.
    Τώρα όμως, που απελευθερώθηκα πλήρως από όλα αυτά, θεωρώ χρέος μου, να σας πω και το εξής: Ο κόσμος λίγο θα προσέξει και λιγότερο θα θυμηθεί τι λέω εγώ η εσείς αυτή τη στιγμή. Δεν θα ξεχάσει όμως ποτέ, πως με την υπεροψία του αλάθητου που σας διέκρινε τόσα χρόνια, πήρατε την παράταξη στο 47% και την φτάσετε στο 22 και κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακόμη θα κατρακυλήσει. Γιαυτό το <> αν ο υπεύθυνος είναι ένας η κάποιοι λίγοι της ηγετικής ομάδας θα πληρώσουν απλά με την υστεροφημία τους. Αν όμως ο παραβάτης είναι ολόκληρη η παράταξη, που με την σιωπή και την ανοχή της έγιναν και γίνονται όλα αυτά, δυστυχώς θα πληρώσει με την ίδια την ιστορία της…
    Βασίλης Μπαλάσκας
    Υ.Γ. Παρά τα όσα κακώς κείμενα συμβαίνουν τόσο στην παράταξή μας όσο και γενικότερα στο συνδικαλισμό, επιμένω να είμαι αισιόδοξος ως το τέλος. Κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα βρούμε τον προσανατολισμό μας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι άλλο:

    Ποιά είναι άραγε η αιτία, τί πόνος τον έπιασε ξαφνικά τον γερμανό και έβγαλε γερμανοτουρκαλβανικό φιρμάνι να μας απαγορεύσει το κάπνισμα;


    Ήξερε η κουτοπόνηρη φάτσα ότι οι Έλληνες δεν θα σταματήσουν να καπνίζουν έτσι μαχαίρι.

    Πόνταρε στα πρόστιμα ο αλήτης!
    Όλα τα πρόστιμα ασφαλώς και θα μπούν στην τσέπη των πασόκων ληστών!

    Germanen, άντε γαμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 11.01

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΞ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΙΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΥΤΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ, ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ Η ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΕ ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο teachers μας ταίζει το δημόσιο (δηλαδή ο Ελληνκός Λαός) και πουλάμε πεύμα. Καμία αυτοκριτική καμία ντροπή . Έτσι απλά απροβλημάτιστοι γελάμε σαν ΧΑΝΟΙ με τους άλλους. Μπράβο άξιος ο μισθός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος κάνει κουμάντο και σήμερα στη Νομική Υπηρεσία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Η υποψήφια ευρωβουλευτής της δεξιάς και προσωπική επιλογή του κ. Παπακωνσταντίνου…
    …κουμπάρα του Προκόπη Παυλόπουλου και σια!...

    Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου

    Τώρα, γιατί υπερισχύει από την πολιτική, η επαγγελματική και οικογενειακή σχέση της κυρίας Αντουανέτας με τον υπουργό Παπακωνσταντίνου, είναι ευαγγέλια άλλων "παπάδων", αλλά και υπόθεση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ…
    Είχε προκαλέσει σκάνδαλο το Δεκέμβρη '09 η τοποθέτησή της:
    1. Νέες αξιοκρατικές τοποθετήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου! Παραμένει αξιοκρατικά και με βάση το βιογραφικό της…
    …η κυρία Αντουανέτα Οικονομοπούλου! Ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κουμπάρα του κυρίου Π. Παυλόπουλου!
    Άξια! (11 Δεκέμβρη 2009)
    2. ΕΝΩ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Τ. ΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…
    …ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ! Τι συμβαίνει; Μετά τους κουμπάρους έχουμε κουμπάρες και αλληλοεξυπηρετήσεις στη δεξιά;
    Σήμερα, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ βλέπουν την κατάντια της λαϊκής προοδευτικής ψήφου τους.
    Η κουμπάρα του Πάκη Παυλόπουλου κυρία Αντουανέτα Οικονομοπούλου, εξακολουθεί να κάνει κουμάντο και σήμερα στη Νομική Υπηρεσία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ασκώντας προσωπική πολιτική.
    Συμπληρώνεται αυτές τις μέρες ένας χρόνος από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και την αλλαγή πολιτικού σκηνικού στη χώρα και στην Νομική Υπηρεσία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εξακολουθεί το ίδιο καθεστώς που είχε διευθετηθεί επί δεξιάς διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..,

    Όποιος είναι καλός στο μοντάζ, υπάρχει μια ατάκα του Παπαγιαννόπουλου στο “Μια τρελή τρελή οικογένεια” όταν ακούει την Αρώνη να λέει βλακείες.
    “Τρία πουλά… τρια πουλάαα…”

    Νομίζω πως το επόμενο βίντεο πρέπει να είναι κάπως έτσι.
    Δεν πάει καλά ο άνθρωπος πάντως.
    Τί να πω! Είναι από αυτά που καλλιεργεί στο μπαλκόνι του ;
    Μάλλον τον χαλάνε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδω δυστηχως για τον ελληνικο λαο και την ελλαδα δεν ισχυει το "βλακας ειναι, οτι θελει λεει".....εδω απο εναν βλαμμενο αμερικανακι, ξεπουλιεται ολκληρη χωρα, η πιο ιστορικη χωρα του πλανητη, η χωρα που δεν φοβηθηκε τον χιτλερ και τον εξεπληξε, η χωρα που ανακαλυψε τον πολιτισμο, τη δημοκρατια, για τους ελληνες ειπε καποτε ο μεγαλος Τσωρτσιλ "δεν πολεμουν οι ελληνες σαν ηρωες, αλλα οι ηρωες σαν.....ελληνες" και μαζι του συμφωνησε ολη η οικουμενη!!! η χωρα, το εθνος με τη πιο λαμπρη ιστορια, τωρα τσαλαπατειται απο μια χουφτα αλητηριους, αδιστακτους κλεφτες που εκβιαζομενοι απο τους εππαγγελματιες οικονομικους δολοφονους της γης, για να μην πανε φυλακη, προτιμουν να ξεπουλησουν τη χωρα σε δαυτους.....οποιοσδηποτε αλλο λαος να ειχε υποστει αυτα που θα υποστουμε εμεις σε δυο τρια χρονια, οχι μονο θα ειχε ξεσηκωθει, οπως στην ...παγωμενη ισλανδια, οπως στην αργεντινη, στην ουγγαρια και γενικα οπου πηγαν οι οικονομικοι δολοφονοι του Δ.Ν.Τ. αλλα εδω θα τους ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!! αυτο ειναι το κωμικοτραγικο της υποθεσης!!!!! θα παρει λενε τα γκαλοπ ο σγουρος (το πασοκ δηλαδη) 20%!!!! θα παρει ο κικιλιας (η Ν.Δ. δηλαδη) 15%!!!!
    συνολο δηλαδη τα δυο αυτα κομματα-συμμοριες 35%!!!! δηλαδη 1 στους 3 ψηφοφορους-πολιτες τους αρεσει αυτο που ζουμε!!! συμφωνουν με αυτα τα αισχη!!!!
    αρα λοιπον.....εχουμε οτι μας αξιζει
    καλη σου νυχτα ελλαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΩΣ ΕΔΩ....καλή μου ?

    Το θέμα δεν είναι να κάνουμε παιδεία, το θέμα είναι να κάνουμε τζίρο στη Microsoft. Να πουλήσουμε κομπιούτερ στους χιμπατζήδες.
    Να τα βάλουμε στα σχολεία, να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να τα κλειδώσουμε για να εχουν και οι αραχνούλες σπίτι, οικολόγοι μου.
    Και τι ωραία κατανομή εργασίας που έχουμε.
    Η δεξιά κάνει τζίρο στις πολυεθνικές και οι αριστερά φτιάχνει χιμπατζήδες.
    Η τωρινή κυβέρνηση τα κάνει αμφότερα


    Η απάντηση στις αντιφάσεις που επισημαίνει το κεντρικό άρθρο μεταξύ της παρουσίασης του νέου ψηφιακού σχολείου και της υπόλοιπης άθλιας πραγματικότητας στην εκπαίδευση σε ελλείψεις προσωπικού και υποδομών είναι η εξής: ΕΣΠΑ 2007 – 2013. Το πρόγραμμα του ψηφιακού σχολείου χρηματοδοτείται κατά 75% από κοινοτικά κονδύλια.
    Φυσικά αυτά τα κονδύλια δεν είναι ανεξάντλητα και δεν θα δίνονται επ’άοριστον.
    Για το αν το ψηφιακό σχολείο θα είναι βιώσιμο και μετά το πέρας του προγράμματος χρηματοδότησης από την Ε.Ε δεν γνωρίζω αν πολυενδιαφέρει το αρμόδιο υπουργείο.
    Αν κρίνουμε απο το πρόγραμμα της Προσθετης Διδακτικής Στήριξης και της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και
    από το που και το πως εφαρμόζεται πλέον, αφού ολοκληρώθηκε η χρηματοδότησή του από το Γ΄ΚΠΣ, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπαράσματα μας.

    Αν και τώρα πια.....Εδώ ψωμολισάει κόσμος τα pdf μας μάραναν.
    Της Ψηφιακής παράγκας.


    On line σχολείο = η χαρά του παιδεραστή.
    Η κυβέρνηση ανοίγει αυτό το “κλειστό” χόμπυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Σγουρε Γιαννη

    αν δεν θες να γινεις ρομπα απο
    τον Δημαρα
    υπαρχει λυση
    ανακοινωσε το συντομοτερο
    τον δρ Κουτσουκο

    τον προστατη των υπερδανεισμενων
    τον ανθρωπο που γκρεμισε τη δεξια
    με τους μπλογκερ
    και ολους εσα!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διευθυντής Γυμνασίου: “Μεγαλύτερη ανοησία από τα notebooks, που έδωσαν στα παιδιά δεν έχει γίνει.

    Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με τις απόπειρες κλοπής, τα παιδιά όλη μέρα, βρήκαν τρόπους να ανταλλάσουν μηνύματα, φωτογραφίες κτλ,κτλ.

    Στα διαλλείματα, όλα τα παιδιά σε μιά γωνιά το κάθε ένα με ένα notebook και από πάνω του εκείνα που δεν είχαν να μπαίνουν στο internet”.

    Ερώτηση:Όταν μπουν στα σχολεία οι διαδραστικοί πίνακες, που κοστίζουν αρκετά χρήματα, και αρχίσουν οι καταλήψεις, πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να ξηλωθούν ή να καταστραφούν ;
    Πόσα θα πληρώσουμε πάλι ;
    Απορίες, ενός πατέρα….........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η “βόμβα Γιούνκερ” δικαιώνει τον Σαμαρά............................


    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κ. Γιούνκερ, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί αυτό έβλαπτε τις εξαγωγές της Γαλλίας και της Γερμανίας, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω.

    Ότι:
    1) Εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981. Αυτό που θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

    2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να «βάλουν πλάτη» και όχι το ΔΝΤ.

    Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος.

    Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση