GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλοπή λεωφορείου από το ΚΤΕΛ Κατερίνης...

Από τον Χρήστο Νανούρη   Κάνουμε έκληση σε οποιονδήποτε έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε για το λεωφορείο που εκλάπη από το ΚΤΕΛ Κατερίνης τη...

Από τον Χρήστο Νανούρη  
Κάνουμε έκληση σε οποιονδήποτε έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε για το λεωφορείο που εκλάπη από το ΚΤΕΛ Κατερίνης την Παρασκευή στις 20:10, με χαρακτηριστικά: κοκκαλί (μπέζ) χρώμα, με τρείς κατά μήκος πράσινες λωρίδες που καταλήγουν σε ζικ-ζακ στο τέλος.
Είναι μάρκας MERCEDES μοντέλο TOURISMO και έχει αριθμό κυκλοφορίας ΚΝΗ-9544. Αν παρατηρηθεί το οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6979006210 ή στο ΚΤΕΛ Κατερίνης 2351023313 ή σε οποιαδήποτε ασφάλεια.
Το λεωφορείο μπορεί να είναι παρατημένο ή να ταξιδεύει χωρίς...
 επιβάτες. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον εκ των προτέρων.

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    "Παραιτήθηκε η Θ. Δραγώνα από Ειδ.Γ. του υπουργείου Παιδείας
    Ρεπορτάζ:esos.gr
    Νέα παραίτηση υπέβαλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Ειδ.Γραμματέας του υπ. Παιδείας Θάλεια Δραγώνα στην υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου. Πρόκειται για την δεύτερη παραίτηση που κατέθεσε στην υπουργό Παιδείας. Η πρώτη
    που είχε κατατεθεί εδώ και μήνες δεν είχε γίνει δεκτή.
    Η υπ. Παιδείας αυτή τη φορά φέρεται να έχει πάρει την απόφασή της να κάνει δεκτή την παραίτηση, εκτός απροόπτου , δεδομένου ότι η κ. Δραγώνα είναι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.
    Η κ. Διαμαντοπούλου έχει καλέσει την κ. Δραγώνα σε συνάντηση αύριο το πρωί , η οποία είναι άγνωστο εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί."


    ΤΩΡΑ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΔΜΘ
    ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ .... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΚΟΥ .ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΛΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ.ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΙΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΚΟΥ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.25 /10/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΦΙΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση