GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαχρονική η διαπίστωση...

Από τον Χάρη Αθανασόπουλο   «Το χάσμα ανάμεσα στο πώς θα έπρεπε να ζει κανείς και στο πώς πραγματικά ζει» έγραφε ο Μακιαβέλι «είναι τόσο ...

Από τον Χάρη Αθανασόπουλο  
«Το χάσμα ανάμεσα στο πώς θα έπρεπε να ζει κανείς και στο πώς πραγματικά ζει» έγραφε ο Μακιαβέλι «είναι τόσο μεγάλο, ώστε ο άνθρωπος που αμελεί αυτό που πραγματικά γίνεται προς χάριν αυτού που θα έπρεπε να γίνεται παίρνει τον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή και όχι προς την αυτοσυντήρηση».
Διαχρονική η διαπίστωση από το συγγραφέα του «Ηγεμόνα» αρμόζει στην περίπτωση που βιωνουμε σημερα στη χωρα μας οπου ο υποταγμενος ελληνικος λαος δεν αντιδρα στοιχειωδως για να περισωσει τα αυτονοητα απο την...
 τρομερη επιθεση του αυτοανοητου...

5 σχόλια

  1. “Παρελαβα το βραβειο εκ μερους ολων των Ελληνων”,τολμησε να πει παιρνοντας την τιμητικη πλακετα απο τον γερμανο αρχιτραπεζιτη αφεντη του,πριν λιγο…

    Καθε μερα μισω αυτη τη χωρα και λιγο περισσοτερο,λεω εγω.


    Kαι ακούγοντας ευλαβικά το γερμανικό εθνικό ύμνο. Και ύστερα διαμαρτύρονται για το “δοσίλογοι” !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Μακιαβελλικες αποψεις αντικατοπτριζονται πληρως στα προσωπα ηλιθιων πολιτικων.
    Με αφορμη την χθεσινη βραβευση του προθυπουργου απο την deuche bank και τον κ ΑΚΕΡΜΑΝ επιτιμο μελος της λεσχης μασονοκρεματοριου bildberg, στο μυαλο μου ηρθαν διαφορες σκεψεις.
    Εξηγουμε οι παγκοσμιοι εξουσιαστες και η αλητοελιτ του κοσμου βραβευει προθυπουργους που εχουν οδηγησει την χωρα τους σε εξαθλιωση και εξευτελισμο παραβιαζοντας το συνταγμα της χωρας τους,οδηγωντας χιλιαδες απο τους κατοικους της στην καταστροφη τον διασυρμο και την καταντια.Απο την αλλη απο τις πλατες αυτου του καταπονημενου λαου εκδιδει ομολογα και δανειζεται δισεκατομυρια προσφεροντας στηριξη στις τραπεζες που κατακρεουργησαν τον τοπο με την τοκογλυφια τους κερδιζοντας δις τα τελευταια 10 χρονια, χωρις να δινουν καμια βοηθεια-στηριξη στον λαο τωρα που ολα ειναι ισοπεδωμενα εφαρμοζοντας πληρως τις εντολες των μεγαλοτραπεζιτων εβραιοσιωνιστων.
    Η βραβευση και αναγνωριση καποιου ανθρωπου με τετοιες τιμες, σημαινει οτι αυτος ο ανθρωπος προσεφερε μεγα κοινωφελες εργο. Ειμαι πραγματικα περιεργος τι βραβευσαν στον ανευθυνο χαζοχαρουμενο τουριστα .Νομιζω οτι ηταν μια στημενη φιεστα σε ενα απο τα πιονια της παγκοσμιοποιησης σαν αβαντα γιατι καταλαβαν οτι εφθασε η ωρα να τον παρουν με τις πετρες στην Ελλαδα και να φανει οτι ταχα δηθεν εχει επιτελεσει μεγα εργο στον τοπο του. Βραβευσαν το πειραματοζωο προθυπουργο και την χωρα που προερχεται, ως πιστα πειραματοζωα της παγκοσμιας ταξης Για ποσο μαλακες μας εχουν ειναι ακομη κατι που εχω καταλαβει.
    Δεν εχω δει ποτε η αλητοελιτ να βραβευει προθυπουργους που ειναι αγαπητοι απο τον λαο τους και υπηρετουν τα συμφεροντα του λαου τους.
    Για αυτους εχουν αλλη πολιτικη διαπομπευση,συκοφαντηση,τρομοκρατης,απομονωση,ανατροπη και τελος ατυχημα!!! η πιο απλα σφαιρα στο κεφαλι.
    Για αυτους τους λογους προτεινω στον προθυπουργο το βραβειο να το στειλει στο σπιτι του στην αμερικη γιατι συντομα θα την κανει κατα εκει,παντα με την επιφυλαξη αν προλαβει απο το λυντσαρισμα που θα ειναι η βραβευση του Ελληνικου λαου στο προσωπο του.
    Ποσο γελοιο ειναι!!να βραβευουν ενα προθυπουργο σε μια χωρα που ψωμολυσσαει που εχουν ερημωσει τα παντα,που οι κατοικοι δεν ξερουν τι τους ξημερωνει,χρεωμενοι και εξαθλιωμενοι οπου δανειζεται συνεχεια ακομα και τον αερα που αναπνεει χωρις να ξερει αν ποτε τα ξεπληρωσει.Γιαυτο ομως φροντισε ο ξεπουλημενος βραβευμενος προθυπουργος βαζοντας υποθηκη ακομη και την βουλη!!!!
    Μεσα σε ενα χρονο υποθηκευσε τις δυο επομενες γενιες αυτου του τοπου,κοβοντας καθε προσδοκια και ελπιδα στους νεους ανθρωπους που ζουνε σε αυτο τον τοπο αλλα και στους επερχομενους.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Ειναι τραγικο να βλεπεις να βραβευονται δοσιλογοι και ακαματηδες επειδη εξυπηρετουν ξενα συμφεροντα προς τον τοπο και το καλο του λαου.
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    Σε αυτη την ξευτιλα μας φερανε οι αλητες πολιτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισε το ξεπουλημα!!! στο πτωχευμενο κουφαρι που λεγεται Ελλας ολοι τρεχουν να παρουν κομματια απο την λεια οπως οι υαινες.
    Ερχονται Αραβες και θελουν το ελληνικο για να κανουν το las Vegas στην Ελλαδα,πανε στον Αστακο για αξιοποιηση χαχαχα!!απο κατω ειναι το πετρελαιο...Ηρθαν οι Κινεζοι χαμογελαστοι να παρουν τα λιμανια για τα επομενα 50 χρονια με πληρη εκμεταλλευση, πορτα στην Ευρωπη ψαχνουνε οι ανθρωποι να πουλησουν την αφορολογητη πραματεια τους,τα διοδια δοθηκαν στα ντοπια κεφαλαια να κανουν ταμειο καθε μερα σε λιγο θα βαλουν και εξω απο τα σπιτια μας,ετοιμαζουν τον ΟΣΕ για πουλημα χωρις ποτε να πουνε ποιος φταιει που μια μονοπωλιακη εταιρεια καταντησε προβληματικη και να τιμωρηθει παραδειγματικα,ετοιμαζουν την απελευθερωση της ενεργειας για να ξεπουλησουν το φιλετο που λεγεται ΔΕΗ,παγιο αιτημα των γερακιων δανειστων μας,ερχεται ο Νετανιαχου και του τραβαει τα αφτια για την αντιρρηση του στην συμφωνια με την Κυπρο για εξορυξη πετρελαιου στα διεθνη υδατα μεταξυ Κυπρου-Ισραηλ.
    Ολα αυτα η κυβερνηση τα λεει επενδυσεις!!!!!!! χαχαχα!!!απο ποια διαπραγματευτικη θεση που μπορει σημερα η Ελλαδα να διαπραγματευθει τετοιου ειδους επενδυσεις οταν χρωσταει σε ολη την γη;οταν το μονο που παιρνει ειναι οτι ΘΑ!!!!βοηθησουν ΟΤΑΝ!!!!η Ελλαδα θα αποκτησει ξανα την δυνατοτητα να διαπραγματευεται. Προς το παρον πρεπει να πληρωσει αυτα που φαγανε οπως ειπε και ο Παγκαλος ολα αυτα τα χρονια πλουτιζοντας αηδιαστικα τα αφεντικα τους τοκογλυφους, τους ντοπιους τραπεζιτες,τα ντοπια μεγαλοεπιχειριματικα τζακια,τους εαυτους τους και μεχρι τριτη γενια απογονους τους.
    Ο Λαος τι πηρε απο ολα αυτα; ενα μεγαλο αρχιδι. Ο Λαος ειναι μονο για να πληρωνει διεκδικωντας καθε μερα την αξια της επιβιωσης του σε ενα περιβαλλον διαλλυμενο.
    Αυτη η κυβερνηση παιζει τον ρολο του οικονομικου εκκαθαριστη προς τους πιστωτες χωρις να αξιωνει τιποτε για αυτο τον τοπο.Οπως γινεται και σε μια εταιρεια που πτωχευσε. Ο εκκαθαριστης βαζει με βαση τον νομο (εδω εχουμε βιασμο του συνταγματος αλλαζουν οι προτεραιοτητες πρωτα η αλητοελιτ) προτεραιοτητες προς τους πιστωτες-δανειστες διαμελιζοντας και επιμεριζοντας οτι απεμεινε απο την περιουσια της εταιρειας κινητη και ακινητη.Προσπαθει να αξιοποιησει καθε περιουσιακο στοιχειο(φοροι) που θα δοθει προς τους πιστωτες-δανειστες.Εδω παιζει ρολο ποιος πιστωτης-δανειστης εχει πιασει απο τα αρχιδια την εταιρεια-χωρα και τον εκκαθαριστη, διεκδικωντας περισσοτερα εναντι της οφειλης.
    ΕΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Απο αυτους προσδοκουσαμε την ευμερεια και την αναπτυξη μας!!!!!!Στις 7 Νοεμβριου να πατε να τους ψηφισετε για να συνεχισετε να αισθανεστε υπερηφανοι για το εγκλημα που συμμετεχετε, ΑΝ ΠΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.Οσοι εχουν ακομη στοιχειωδη λογικη και δεν ειναι κομματοσκυλα του κερατα η λυση ειναι μια ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!Σε λιγο καιρο τιποτε δεν θα μας ανηκει και τα κολοπαιδια ολα θα την εχουνε κανει ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    KAI H KYBEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!


    "4 Οκτωβρίου, Ημέρα των Ζώων..."
    ΠΑΣΟΚ : πρώτα τα Ζώα και Πτηνά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ !!!!!

    “Παρελαβα το βραβειο εκ μερους ολων των Ελληνων”,τολμησε να πει παιρνοντας την τιμητικη πλακετα απο τον γερμανο αρχιτραπεζιτη αφεντη του,πριν λιγο…

    * Καθε μερα μισω αυτη τη χωρα και λιγο περισσοτερο,λεω εγω.

    Kαι ακούγοντας ευλαβικά το γερμανικό εθνικό ύμνο. Και ύστερα διαμαρτύρονται για το “δοσίλογοι” !!
    ------------------------------------
    Mineiko-Bilderberg + Γιώργος Τσολάκογλου = Βίοι Παράλληλοι
    -----------------------------------
    Η Ελληνική Ιστορία και Μνήμη ανεξίτηλα στιγματίσαν και τους δυό δοσίλογους, γιά την “Ανευ Ορων” τραγωδία παράδοσης της Ελλάδας στις κατοχικές δυνάμεις.
    * Mineiko Bilderberg = 24 Mνημόσυνα + Βραβείο Quadriga + Δάκτυλος Focus

    * “Ου! να χαθής, κηφηναριό… στων μελισσών το σμήνος
    εσύ ζηλεύεις μοναχά την θέσιν του κηφήνος,
    και θέλεις πάντα χάρισμα να τρώγης στην κυψέλην,
    οπόταν είσαι μάλιστα γιγαντομάχος Έλλην.”
    ~Γιώργιος Σουρής: «Ρωμηός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση