GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φασούλας: Δεν θα στηρίξω αυτούς που με έθιξαν...

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Φασούλας είπε ότι προτίθεται να ανακοινώσει τη στάση που θα τηρήσει στις επικείμενε...

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Φασούλας είπε ότι προτίθεται να ανακοινώσει τη στάση που θα τηρήσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε συνέντευξη Τύπου.
«Είναι φανερό ότι δεν μπορώ να στηρίξω επιλογές που ουσιαστικά με έθιξαν και ως άτομο και ως πολιτικό, και ως αξιοπρέπεια. Θα κάνω συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσω τι θα κάνω. Το να σε χαστουκίζουν και να στρέφεις το άλλο μάγουλο σε ένα ιδεατό κόσμο ίσως να ήταν και ωραίο, στον πραγματικό κόσμο που ζούμε μπορεί και να είναι ύποπτο», ανέφερε και...
 διευκρίνησε ότι δεν θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά ούτε ως υποψήφιος ούτε ως ανεξάρτητος καθώς «και ο Γιάννης Σγουρός και ο Γιάννης Δημαράς τυχαίνει να είναι πάρα πολύ φίλοι μου».
Στράφηκε επίσης εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα, παρά το ότι ο τελευταίος έχει διαψεύσει ότι ενεπλάκη στις διαδικασίες αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής: «Έχει βάλει βέτο για μένα ο κ. Μίχας. Έχει πει σε τρεις κομματικές οργανώσεις παρουσία δεκάδων πολιτικών στελεχών και παρουσία των δύο βουλευτών του Πειραιά του κ. Καρύδη και του κ. Μπεντενιώτη, ότι δεν θα είμαι εγώ υποψήφιος περιφερειάρχης στον Πειραιά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι αυτός ο αποκλεισμός θα ήταν αποδεκτός από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

16 σχόλια

  1. Ρέ ελεεινέ ακόμη στόν Πειραιά μας είσαι?????

    Στά γαμίδια ρέ Σκοπιανέ,αρχι-ηλίθιε χασίκλα,διότι όσο παραμένεις στήν πόλη μας,κακό τής κάνεις αληταρά,ανίκανε!!!!

    Τά αρχίδια μας όμως,θά πάρη κι ό έτερος αρχιλαμόγιος σύντροφος σου,αρβανίτης Μίχας!!!


    Ξούυυυυυυυυυυυυυυυυτττττττ καριόλες,πρασινολαμόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ.ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ,ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΚΑΝΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΕΙΣ [ΔΗΜΑΡΧΟΣ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φασούλα μπορείς όχι να τους καταγγείλεις μόνο αλλα να καλέσεις τον κόσμο να μαυρίσει Σγουρό-Μίχα.



    Το μαρτύριο της σταγόνας θα τους κάνει ο Φασούλας.
    Θα βάζει τους υποψηφίους (με το Σγουρό) της επιρροής του, να αποσύρουν ένας-ένας τις υποψηφιότητές τους.
    Πλάκα δεν θα έχει;


    Παραιτήθηκε επισήμως και η Μπόκοτα από υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Σγουρού.
    Ο Μίχας φαίνεται θα πληρώσει το βέτο πολύ ακριβά.
    Μη σας κάνει εντύπωση αν δείτε το Μιχαλολιάκο να βγαίνει από τον πρώτο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε συμπεριφορές και πρακτικές που δεν θα είναι σύμφωνες με αυτό που θεωρούμε εμείς ηθικό νόμιμο και παραγωγικό. Θα είμαστε εδώ παρόντες με τα ματιά και τα αυτιά ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΘΙΕ ΨΗΛΑ ΞΥΠΝΑ!

    Και βέτο να μην είχε βάλει ο Μίχας, οι Πειραιώτες ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ! ΟΥΤΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΛΥΦΤΟΚΩΛΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!

    ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ!

    Σε φτύνουν και νομίζεις ότι ψιχαλίζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΑΛΛΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΦΑΣΟΥΛΑΣ
    "Θα μπορούσε να λέει..." ;;;;;;;

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…
    ύλο στην Ακρόπολη που την είχαν σεβαστεί και οι ΝΑΖΙ SS !!!

    Ξύλο φάγανε οι δημοσιογράφοι από τα ΜΑΤ στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου για να μη καλύψουν τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί μεταξύ καταληψιών συμβασιούχων με δυνάμεις των ΜΑΤ

    Κλεφτοκυνηγητό, σακρυγόνα συλλήψεις και τραυματισμοί στον Ιερό Βράχο

    Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν αδιανόητες.

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια επεισοδίων τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης του Associated Press. «Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην πολιτική ηγεσία. Σήμερα κατέστρεψαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης.

    Άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις ανέβηκαν στην Ακρόπολη το πρωί, βάσει εισαγγελικής εντολής, μετά την άκαρπη συνάντηση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Γύζη με τους συμβασιούχους, την Τετάρτη.

    Μέσω πλαϊνής εισόδου, κατάφεραν να μπουν στο χώρο από πλαϊνή είσοδο και να απωθήσουν τους συμβασιούχους.

    «Την άσχημη τροπή την έχει δημιουργήσει ο κατά το Σύνταγμα υποδειγματικός εργοδότης, που έχει αφήσει τους εργαζόμενους στη μεγαλύτερη ‘βιομηχανία’ της χώρας -τον πολιτισμο- απλήρωτους εδώ και 24 μήνες» δήλωσε στον ΣΚΑΙ, λίγο πριν τα επεισόδια, ο νομικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρήστος Νικολιτσόπουλος.

    Οι συμβασιούχοι βρίσκονταν στην Ακρόπολη από την Τετάρτη, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μία φορά μαλάκες εμείς που πήγαμε να τον κάνουμε αθλητή, δύο φορές μαλάκες εσείς που πήγατε να τον κάνετε πολιτικό. Τελικά μόνο οι κνίτες είχαν αντιληφθεί την πραγματική του αξία και το πλακάτ τους ήταν το πιο ψηλό. Μαντρώστε τον προδότη, γιατί πάντα τέτοιος ήτανε και τέτοιος θα παραμείνει, τώρα που μπορείτε γιατί σε λίγο μη τον είδατε τον Παναή.
Με Παοκτζήδικους χαιρετισμούς, και τα μυαλά στα κάγκελα, και ο Παναής στα κάγκελα, και ο ΣΔΟΕ στα περιουσιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη του δίνετε την μπάλα! Θα την δώσει στον αντίπαλο!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=2OG7oxFTETk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με ιδιαιτερο ενδιαφερον βλεπω τις πρωτες 2 απαντησεις και θα ηθελα να ρωτησω τον συντακτη τους αν ειναι υποψηφιος Αντιπεριφεριαρχης Νησων με τον συνδυασμο του κ. Σγουρου. Γιατι τοσο το υφος οσο και το περιεχομενο τους συναδουν πληρως με τα οσα εκανε για 4 χρονια τοσο σε βαρος του Δηλαρχου Φασουλα οσο και σε βαρος αλλων στελεχων του ΠΑΣΟΚ ο νυν υποψηφιος Δ. Κατσικαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η χούντα των μμε καλά κρατεί:

    Έκαναν θέμα την αποπομπή Φασούλα και δεν έκαναν θέμα 4 χρόνια τώρα όσα αίσχη έκανε στον Πειραιά.
    Κάδοι ρομπότ 90 χιλ. ευρώ ο ένας. Σκουπίδια, σκουπίδια, σκουπίδια. Απλήρωτοι εργαζόμενοι επί μήνες. Βόλψε ημέρερούς του στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και το φέσωσε με 1 εκατορμύριο ευρώ επιπλέον. Τραπεζώματα στο Μικρολίμανο που τα χρέωνε στο ΔΗΜΟ!!!!!
    Αυτός είναι Φασούλας.
    Και όλοι εσείς οι υποστηριχτές του που τρώγατε με δέκα μασέλες, μπορείτε να πάτε να ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
    Νούμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΟΒΟΤΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΠΕ
    ''Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ''

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΚΥΡΗΤΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.....ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ!!!!!!ΗΛΙΘΙΕ....

    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ.....ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 14 Οκτ 2010 2:42:00 μ.μ.

    Εάν εννοείς καί τόν σχολιαστή 14/1:00:00 μ.μ.,είσαι γελασμένος καί βαθειά νυκτωμένος.

    Είμαι Πειραιώτης 3ης γενιάς,κατοικώ στό σπίτι τού παππού μου,τό οποίο υπάρχει από τό 1920/Πειραϊκή,έχω μεγαλώσει/κολυμπήσει εδώ καί αγαπώ τόν Πειραιά μου,πάρα πολύ,διά νά τόν ''χαρίσω'' σέ λαμόγια ράτσας laliotos-akis-pagalopig zivagos lamogios,όπως είναι καί ό αρχι-ηλίθιος μπαφάκιας Σκοπιανός Φασ(ό)λιας ή ό αρβανίτης Μίχας.

    Καί πάνω από όλα δέν είμαι pasokos lamogios,διότι εάν ήμουν θά είχα αυτοκτονήσει στού Σκουλούδη,πρό πολλού!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά θα κάνεις να εξαφανισθείς από τον Πειραιά, δεν θέλουμε ούτε την φωτογραφία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αράχνιασε ο Πειραιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοσιεύστε το παντού σε εμφανή θέση

    Ψήφος σε ΠΑΣΟΚ,λευκό,άκυρο,αποχή=ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων :

    Κόσμος του Επενδυτή Σαββάτου 9/10, σελίδα 7:
    “Το ποσοστό της (μεσοσταθμικής ) αύξησης των αντικειμενικών αξιών θα οριστεί ΜΕΤΑ τις περιφερειακές εκλογές.Και θα είναι, όπως λένε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ευθέως ανάλογο του ποσοστού που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές.Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος- με αφετηρία το 35% έναντι του 44% του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών-,τόσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( με αφετηρία το 15% )Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ”

    Αλλά λόγω “αναθεώρησης του ελλείματος” τα μέτρα θα είναι ακόμα χειρότερα και σε περισσότερους τομείς.Κατά συνέπεια, η καταψήφιση των υποψηφίων του μνημονίου ( ΠΑΣΟΚ,Ντόρα,Τατούλη, Μπουτάρη κλπ ) στην Ελλάδα,είναι πράξη ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για την επερχόμενη λαίλαπα ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που θα βυθίσουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ΥΦΕΣΗ.Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας που δεν θα έχουν μέλλον και εργασία για τα επόμενα 7-10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση