GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει την προσπάθεια...

Του Κωνσταντίνου Γεωργούλη    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ. Ο Γιώργος...

Του Κωνσταντίνου Γεωργούλη  
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ.
Ο Γιώργος Αρσένης εξελέγη για πρωτη φορα το 1998 με τον Δημητρη Μπέη. Απο τότε εκλέγεται ανελλιπώς, κατατάσσοντας την παρουσία του στις σταθερές αξίες του Δήμου Αθηναίων.
Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Μάρτιο του 2010, γνωστοποίησε την απόφαση του να διαθέσει την αποζημίωση, απο την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του...
 Δημοτικού Συμβουλίου, υπερ του Ταμειου Κοινωνικης Αλληλεγγυης.
H πολιτική του καριέρα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Ακολουθώντας πιστά τα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, πίστεψε στο όραμα και ενστερνίστηκε τις ιδέες του.
Αλλωστε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου, δέχθηκε να φυλάξει την ιστορική επιγραφή απο την ομιλία του Γέρου της Δημοκρατίας, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου της οδου Κ. Σερβίας στην διασταύρωση με την πλατεία Συνταγματος .
Η πίστη του στον άνθρωπο και η αγάπη για προσφορα, τον οδηγησαν στην Τοπικη Αυτοδιοικηση. Εκει βρηκε πεδιο πρόσφορο και χωρο ικανό να καλυψει τις δημιουργικες του δραστηριοτητες. Ξεκινησε με τον Δημητρη Μπεη, του οποιου τις θεσεις και τις αρχες υπηρετησε πιστα. Συνεχισε στο πλευρο του Χρηστου Παπουτσή και του Κωστα Σκανδαλιδη αφηνοντας την προσωπικη του σφραγιδα σε ζητηματα πρωτης γραμμης για τους πολιτες της Αθηνας.
Απο τον Οργανισμο Νεολαιας και Αθλησης, στην Δημοτική Επιτροπή Μικροπωλητών, και απο την Ομαδα του Διεθνους Προγραμματος "Υγιεις Πολεις του Κοσμου" στην θεση του Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Αστέγων.
Ονειρο του να κατασκευαστουν 7 κεντρα Αστεγων στα αντίστοιχα διαμερίσματα στελεχωμενα με το καταλληλο προσωπικο, οπου οι συνανθρωποι μας θα μπορουν εκτος απο στεγη και τροφη, να ακολουθουν προγραμματα επανενταξης.
Η παρέμβασή του για την Δημοτική Αγορά, με την καταθεση ολοκληρωμένης μελέτης σε συνεργασία με τον Δημόκριτο, αλλα και η παρεμβαση για την Διπλη Αναπλαση Βοτανικος - Λ. Αλεξανδρας καταγράφηκαν μεταξυ των πλέον σημαντικων κινησεων δημοτικων συμβουλων.
Ο Γιωργος Αρσενης συνεχίζει την προσπάθεια και διευρύνει το πεδίο δράσης του. Γιατι οι κάτοικοι της Aττικής αξίζουν ένα περιβάλλον ασφαλές, φιλόξενο, και πάνω από όλα ανθρώπινο.

12 σχόλια

  1. Στο σκάκι πάντα θυσιάζουμε ένα πιόνι για να κρύψουμε τους σκοπούς κάποιου άλλου.

    Αχ ρε Δημαρά βασίλισα, τον έφαγες τον άνθρωπο... Σγουρός, ο αποδιοπομπαίος πασόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!ΟΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΣΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι έντιμος άνθρωπος και κυκλοφορεί παντού μέσα στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;

    TΟ'ΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γονίδιο του μνημονίου επίσης βρέθηκε στην ανθρώπινη παραλλαγή με υπογένειο, τον γνωστό homo pasokous. Το ίδιο γονίδιο συναντάμε και στους υπερ-πατριώτες , τσιρίζοντες και μη.

    Όσοι δεν είναι ΠΑΣΟΚ και συμφωνούν με το μνημόνιο έχουν το «αριστερό γονίδιο», αλλά δεν ενεργοποιήθηκε λόγω περιβάλλοντος. Προοδευτικοί είναι μόνο οι homo pasokous and friends. Είναι τελεσίδικο.

    Θα μελετηθεί επίσης ενδελεχώς ο γενετικός κώδικας όσων ανεβάζουν τα σπρεντς, όταν βήχει ο Έλλην πρωθυπουργός.

    Τέλος θα μελετηθεί το αίσθημα του τρόμου που προκαλεί στους πολίτες η λέξη εκλογές. Αν βρεθεί υψηλό θα το λέμε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες των περιφερειακών.

    Οι επιστήμονες παρακολούθησαν 2.000 άτομα από την εφηβεία ως και την ενηλικίωσή τους, εξετάζοντας τη διαμόρφωση της πολιτικής ιδεολογίας τους σε συνδυασμό με το κοινωνικό τους δίκτυο κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι όσοι έφεραν μια παραλλαγή του γονιδίου DRD4, του υποδοχέα ντοπαμίνης, η οποία συνδέεται με το αίσθημα ευφορίας και ικανοποίησης στο άτομο, εμφάνιζαν πιο «αντισυμβατικές», αριστερές πολιτικές απόψεις από όσους δεν έφεραν την παραλλαγή- με την προϋπόθεση ωστόσο ότι είχε προηγηθεί στην περίοδο της εφηβείας τους μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Το «αριστερό γονίδιο» λοιπόν δεν αρκεί από μόνο του: πρέπει να «ενεργοποιηθεί» κοινωνικά. Στο ερώτημα αν η γενετική ή το περιβάλλον καθορίζουν την πολιτική ιδεολογία μας η απάντηση είναι προφανής: αμφότερα!

    Όποιος είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα εμπίπτει στην κατηγορία «μαζί τα φάγαμε». Όποιος δεν είχε, είναι αντικοινωνικός, ανέραστος, μουρτζούφλης, παλιοδεξιός με κομματικά σύνδρομα και πολιτικές αυταπάτες.

    Μια έρευνα που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν να βρεθούν 2.000 που ψήφισαν τον «λεφτά υπάρχουν» πέρυσι. Να δούμε τι λένε φέτος. Αν δεν τον ψηφίσουν, έχουν εκ γενετής νοητική υστέρηση.

    Έπονται οι έρευνες για την ανακάλυψη του γονιδίου που σε κάνει σοσιαλιστή στα χαρτιά, νεοφιλελεύθερο στην πράξη. Ιδίως θα μελετηθεί η αλληλεπίδραση των γονιδίων που οδηγούν ένα άτομο από τριάρι στα Πατήσια, σε πολυσέλιδο Ε9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "δικαιον το προσηκον ενι εκαστω αποδιδοναι"[ειναι δικαιο να αποδιδεις στο καθενα αυτο το οποιο του ανηκει.. Ισοκρατης]
    ΓΑΠΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ
    DISASTER [=ΔΥΣΗ ΑΣΤΡΟΥ ,ΕΞΑΛΕΙΨΗ, ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΣΥΜΦΟΡΑ ]
    ΕΙΝΑΙ και αυτη ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ …
    ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7/11/2010... και θα την θυμασαι για παντα .....
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση