GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα γίνει με τα τρένα μας;...

Από ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΣΕ -ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ -ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ    Η κυβέρνηση προχωράει στη διάλυση και το ξ...

Από ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΣΕ
-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ  
Η κυβέρνηση προχωράει στη διάλυση και το ξεπούλημα του ΟΣΕ. Είναι ένα έγκλημα. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ θα είναι καταστροφική για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει όλες τις γραμμές που δεν είναι κερδοφόρες και να κρατήσει πρακτικά μονάχα τον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Έτσι ένα φτηνό, το φτηνότερο για την ακρίβεια και το πιο οικολογικό μεταφορικό μέσο, θα πάψει να υπάρχει (ενώ μιλάνε για πράσινη ανάπτυξη) για όλη την κοινωνία, για όλους τους εργαζόμενους.
Για τους ίδιους τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ σημαίνει 2500 απολύσεις, διάλυση των...
 εργασιακών τους σχέσεων, των συλλογικών τους συμβάσεων και ακόμη περισσότερες μειώσεις στους μισθούς για όσους απομείνουν.
Η κυβέρνηση μαζί με το Δ.Ν.Τ και την Ε.Ε έχουν αποφασίσει ότι για να εξασφαλιστεί ότι οι τραπεζίτες (ντόπιοι και ξένοι) θα πάρουν κανονικά τους τόκους και τα δάνειά τους θα διαλύσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, ξεζουμίζοντας τους εργαζόμενους, με στόχο να τις παραδώσουν "καθαρές" στα κοράκια της αγοράς.
Η κυβέρνηση προκειμένου να πουλήσει το σιδηρόδρομο στα μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα δε διστάζει να κόψει άμεσα τις εκπτώσεις στους τυφλούς συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι στην εποχή του ΔΝΤ και της ελεύθερης αγοράς, το κράτος πρόνοιας είναι περιττό. Ήδη από 1/1/2011 σχεδιάζεται η ουσιαστική κατάργηση των εκπτωτικών εισιτηρίων και για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες (φαντάροι, φοιτητές, υπερήλικες/συνταξιούχοι, ανάπηροι), η οποία μαζί με την κατακόρυφη αύξηση της τιμής των εισιτήριων θα καταστήσει τη μεταφορά με τρένο είδος πολυτελείας!
Αύξηση του αντίτιμου του εισιτηρίου, μείωση των δρομολογίων, κατάργηση λειτουργίας πολλών γραμμών (μεταξύ αυτών και της γραμμής Κοζάνης/Φλώρινας/Έδεσσας/Θεσσαλονίκης) κατάργηση των κοινωνικού χαρακτήρα εισιτηρίων, ξεπούλημα της περιουσίας του ΟΣΕ, μείωση των θέσεων εργασίας, καταπάτηση και διάλυση των εργασιακών και ασφαλιστικών κεκτημένων των εργαζομένων του ΟΣΕ.
Εμείς τι κάνουμε ενώ διαδραματίζεται αυτό το έγκλημα; Παραμένουμε βουβοί και παθητικοί θεατές;
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ:
ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΟΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ
ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ
ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΣ ΜΗ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΑΣ

14 σχόλια

  1. Την σιχαίνομαι την κυβέρνηση του 30% του ΓΑΠ. όπως και την προηγούμενη του χοντρού καθάρματος. Αλλά υπάλληλλοι του ΟΣΕ να διαμαρτύρονται είναι τουλάχιστον γελοίο. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ στον ΟΣΕ.

    Κάντε ένα τηλέφωνο στον ΟΣΕ να πάρετε οποιαδήποτε απλή πληροφορία και θα κλείσετε το τηλέφωνο εκνευρισμένοι από την αγράμματη θεία που ούτε ξέρει τι σημαίνει σεβασμός και εξυπηρέτηση.

    είναι κρίμα για τόσες θέσεις εργασίας ναι, αλλά πως να το κάνουμε τώρα; αφού ποτέ δεν δουλέψατε στην πραγματικότητα, τι περιμένατε; αιώνιο μισθό για να είστε αγενείς και να την πέφτετε;

    αντε good ridance που λένε και οι Άγγλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο εκβιαστικό δίλημμα που θα θέσει στην διακαναλική συνέντευξη ο Γιώργος Παπανδρέου είναι:
    «Εμείς, το μνημόνιο είμαστε η σωτηρία της χώρας η άλλοι οι αντί-μνημονιακοί είναι η χρεοκοπία της χώρας».

    Δυστυχώς γι’ αυτόν, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε αυτό που διδάσκει η Ελληνική Ιστορία:
    Όποτε τέθηκε στους Έλληνες παρόμοιο εκβιαστικό δίλημμα που εκχωρούσε εθνική ανεξαρτησία και τα δικαιώματα των επόμενων γενιών, με αντάλλαγμα ένα πρόσκαιρο βόλεμα, η απάντηση ήταν πάντοτε η ίδια: Μολών Λαβέ!

    Όσοι δε τόλμησαν να θέσουν ένα τέτοιο δίλημμα στους Έλληνες είχαν όλοι τους: Άθλιο τέλος!

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ) ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ΓΑΠ:

    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου

    όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε

    τουλάχιστον όσο μπορείς:
    μην την εξευτελίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ΓΑΠ:

    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου

    όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε

    τουλάχιστον όσο μπορείς:
    μην την εξευτελίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ???- το βρηκα!!! ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (2010) -δεν επιασε-ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-δεν επιασε-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-παλι δεν επιασε, οι μαλακες οι Ελληνες με θελουν αλλα δεν τους θελω εγω, τους μισω-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ε οχι ρε πουστη μου, ουτε αυτο τους βγαζει στον δρομο για να με διωξουν-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ Φ.Π.Α ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ-τα νευρα μου, αυτοι με θελουν-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- εχω αρχισει να κουραζομαι...-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ- καλα δεν το ζω αυτο, σε αλλη χωρα θα με ειχαν ηδη σουταρει.Μα τοσο μαλακες ειναι οι Ελληνες?-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ουτε αυτο τους συγκινησε- ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Η-αρχιδια, συνεχιζω ακομα να κυβερνω- ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ-κλαψ κλαψ τιποτα παλι- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ- ρε ουτε καν... -ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ:"ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!
    ταδε εφη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον αγυριστο φτανει να μην πληρωνο εγω 1 δις το χρονο τους κοπριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους συγραφείς του άρθρου στα παρακάτω :
    1. Ποιές είναι οι μέσες ετήσειες απολαβές των εργαζόμενων στον ΟΣΕ.
    2. Για ποιό συγκεκριμένο λόγο είναι 2.5-3 φορές μεγαλύτερες από τις αποδοχές εξειδικευμένων ανθρώπων που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα (μήπως κάνουν κάτι το τόσο ειδικό και δεν το ξέρουμε).
    Αυτοί οι ίδιοι έχουν κάνει την κοινωνία να τους φτύνει και τώρα ζητούν την υποστήριξή της ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Τι θα γίνει με τα τρένα μας;..."

    Απλό:
    θα τα υπεξαιρέσει το ΠΑΣΟΚ και θα τα εκποιήσει σε κλεπταποδόχους φίλους του. Αυτό θα γίνει. Γαμήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κράτος δεν έχει άλλα χρήματα να σας δώσει. Αν δεν σας αρέσει και αν έχετε τα προσόντα να πάτε αλλού να βρείτε δουλειά με περισσότερα χρήματα. Αν δεν έχετε τα προσόντα, που δεν τα έχετε, να κάτσετε στα αυγά σας και να αρκεστείτε σ’ αυτά που παίρνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Η γραμμή Πελοποννήσου επί χρόνια δεν λειτουργεί και εσείς πληρωνόσαστε κανονικά, ενώ δεν πηγαίνετε στη δουλειά. Γιατί να μην σας αποσπάσουν σε άλλες υπηρεσίες να δουλέψετε; Π.χ. οδηγοί και διοικητικοί υπάλληλοι σε νοσοκομεία και τοπική αυτοδιοίκηση, γραμματείς και φύλακες σε σχολεία κλπ. Το ενδιαφέρον σας για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των συγκοινωνιών είναι υποκριτικό. Αν δίναμε το έλλειμμα των 1,2 εκατ. ευρώ που δημιουργεί κάθε ημέρα ο ΟΣΕ, θα πηγαίναμε όλοι με κάντιλακ στη δουλειά μας και δεν θα είχαμε ανάγκη τα βρώμικα τρένα. Ο ΟΣΕ είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο, φτάνει πια παλιοτεμπέληδες και κακομοίρηδες. Δεν ντρεπόσαστε τις οικογένειές σας, που φεύγετε το πρωί και γυρνάτε το μεσημέρι χωρίς να έχετε κάνει κάτι χρήσιμο για την κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τραίνο έτσι όπως το καταντήσατε όλοι οι συνδικαλοκένταυροι του όποτε θέλουμε δουλεύουμε και του "ο μήνας έχει εννιά" μακάρι να σφυρίξει για τελευταία φορά.
    Το συνολικό χρέος του "οργανισμού" είναι πάνω από 10 δις. Δηλαδή κάθε Έλληνας χρωστάει 1.000 € για να μην χάσετε τα "δικαιώματα" σας. Αλήθεια τα δικά μου δικαιώματα που είμαι άνεργος του Ιδιωτικού τομέα τα έχετε σκεφτεί ποτέ?
    Απεργήσατε ποτέ για να εξισωθεί ο μισθός του Ιδιωτικού τομέα με τον δικό σας?
    Νιώσατε ποτέ την απειλή της απόλυσης έστω και μόνο επειδή δεν σας συμπαθούσε το αφεντικό σας?
    Αισθανθήκατε ποτέ ένοχοι απέναντι στο παιδί σας επειδή δεν ξέρετε εάν αύριο θα έχει να φάει?
    Λοιπόν τα "δικαιώματα" σας μας έχουν λιώσει. Μας έχουν στραπατσάρει.
    Μακάρι το τραίνο το δικό σας και των αλητήριων συνδικαλιστών σας να μην ξανασφυρίξει Π Ο Τ Ε.
    Και μην μου πείτε για τις ρέμουλες της Διοίκησης κλπ κλπ κλπ
    εσείς μαζί με τους συνδιοικούντες καφρίλους συνδικαλιστές σας είσαστε υπεύθυνοι και γι αυτό.
    Αλήθεια το πόρισμα εκείνο με τα παράνομα βαγόνια που εκτροχιάστηκε στον Μπράλο το έχετε βγάλει ή όχι ακόμη? Γιατί δεν άκουσα φωνή ούτε καμιά διαμαρτυρία για τις λοβιτούρες σας.
    Φτάνει Π Ι Α.
    Άθλιοι άνθρωπίσκοι, κοματόσκυλα, που γλύψατε κάθε κατουρημένοι ποδιά για να μπείτε και τώρα είστε καημενούληδες και σας πειράζουν τα δικαιώματα σας.
    Ξαναλέω Π Ο Τ Ε.
    Α! και το άλλο το πανηλίθιο επιχείρημα σχετικά με το ότι οι εργαζόμενοι δεν είμαστε αντίθετοι να σας πω ότι είμαστε και παραείμαστε.
    Εσείς βολεμένοι απεργούντες καθήμενοι αναπαυτικά με τα "δικαιώματα" σας κι εμείς είλωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΤΡΑΙΝΑ ΜΑΣ ΡΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑΣ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?Ε ΟΧΙ,ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΣΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ,ΗΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΣΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΥΧΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ,ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ.ΑΦΗΝΑΝ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΑΡΑ ΛΕΩ ,ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν σας ενδιαφερει ο λαουτζικος,ουτε το τρενο, αλλα το γεγονος οτι θα πρεπει να δουλεψετε κανονικα με τον ιδιωτη,χωρις κοπανες και τα λοιπα,αυτο σας ποναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΝΑ!
    Πάνε ρέ στόν ιδιωτικό χώρο νά δείς
    τί γίνεται...
    Αυτοί όμως,από τό αγγομαχυτό δέν
    βρίσκουν ώρα να σού απαντήσουν.
    Ααστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nαι ωραία τα λέτε, αλλά δεν λέτε τίποτε για το ότι στην σημερινή κατάσταση έχετε συμβάλει και εσείς οι εργαζόμενοι στον OΣE με τους υπέρογκους μισθούς σας και τα σκανδαλώδη προνόμιά σας. (Eννοώ πολύ πάνω από τον μέσο Έλληνα εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα).
    Aπό πού νομίζατε ότι τα παίρνατε όλα αυτά? Tα παίρνατε από τους υψηλούς φόρους του μέσου Έλληνα μή δημόσιου υπάλληλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση