GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρθηκε υποψήφιος σύμβουλος του Σγουρού...

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου του Γιάννη Σγουρού, ο Αντώνης Αρώνης, νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Π...

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου του Γιάννη Σγουρού, ο Αντώνης Αρώνης, νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Πειραιά, μετά την κοινοποίηση ότι στην αντιπεριφέρεια δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος ο Παναγιώτης Φασούλας.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 6 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στην αντιπεριφέρεια Πειραιά του δημάρχου, Παναγιώτη Φασούλα. Με αυτό το σκεπτικό και τις διαβεβαιώσεις του κ. Σγουρού, αποδέχθηκα την...
 πρόταση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Στη χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο κ. Φασούλας κόπηκε από υποψήφιος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου».

12 σχόλια

  1. Σε μια πρωτοφανή παραδοχή προχώρησε πριν από λίγο ο Γιάννης Λούλης. Είπε ότι όσο πιο νωρίς γίνονταν οι εκλογές επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ENA ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΧΑΧΟΛΟΠΑΣΟΚ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΕΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.
    ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΓΚΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΙΑ Ο ΑΧΑΡΟΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ [ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ] ΑΚΟΥΝΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΥΛΗ ΛΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙΤΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρωνης ειναι ο παλιος πολιστας του Εθνικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κι άν κατέβεις, να κι άν δεν κατέβεις το ίδιο μας κάνει. Το θέμα είναι ότι και να πεις δυστυχώς ανήκει στην κατηγορία των ΔοΝηΤών.
    Κράτα λοιπόν τις απόψεις σου και άσε μας ήσυχους σε κρίναμε......
    Εμείς δεν ανήκομεν στην κατηγορία των διεφθαρμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια πολύ ενδιαφέρουσα διεύθυνση να διαβάσουν μερικοί μερικοί για να δουν ποίους υποστηρίζουν και να ερωτήσουν τον εαυτόν τους τι πρέπει να πράξουν στην συνέχεια.
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    Σύντροφοι..
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευεργέτη στα νυχτοπερπατηματα.... ΣΚΑΣΙΛΑ μας κι αν κατέβει... το σίγουρο ειναι πως δεν θα μας λήψει γιατί απλα.. ήταν ανύπαρκτος κι αυτός κι ολή η βρωμοπαρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nα μην ξεχάσω οτι . . .

    …ΟΤΙ δεν ξεχνάμε την κομματίλα του ΠΑΣΟΚ, που διόριζαν υπεράριθμους κι ημετέρους πρασινοσκούφηδες.

    Δεν ξεχνάμε τους πρασινοφρουρούς που βύθιζαν την χώρα στο σκοτάδι, σαν Cosa Nostra, και κατέστρεφαν περιουσίες ανθρώπων κι εκβιάζαν μια ολόκληρη χώρα!

    Δεν ξεχνώ, κι επειδή δε ξεχνώ δεν σκοπεύω να τους αφήσω να επαναλάβουν τις κομπίνες στην πλάτη μας.

    Ετερον….

    Θεία δίκη να βάλει με τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους καραβολεμένους. Ας εισπράξουν τώρα την δυσαρέσκεια εκεί που μέχρι τώρα πούλαγαν σοσιαλιστικά φούμαρα λαϊκισμό.

    Μπορώ να πώ ότι απολαμβάνω το θέαμα
    θέατρο με τους ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΥΣ του
    ΠΑΣΟΚ...που μαζι τα ΦΑΓΑΤΕ.

    ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ......ΠΑΝΩ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση