GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν λένε ...ναι στις εκλογές;

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/ Κατά λάθος ηγέτης!! Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο Σαμαράς και ο υποστηρικτικός προς αυτόν τύπος (γραπ...

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/
Κατά λάθος ηγέτης!!
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο Σαμαράς και ο υποστηρικτικός προς αυτόν τύπος (γραπτός και ηλεκτρονικός) , δεν αποδέχονται τον εκβιασμό του Παπανδρέου για εθνικές εκλογές τώρα!
Αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ο Παπανδρέου χρεοκόπησε τη χώρα και την οδήγησε με δικιά του ευθύνη στο ΔΝΤ κι από τη στιγμή που έχουν τις μαγικές λύσεις (ο Σαμαράς) που θα σώσουν τη χώρα σε ένα χρόνο μέσα, να πουν...
 ναι σε εκλογές!!
Για να φύγει ο άχρηστος και ψεύτης Παπανδρέου!!
Και να έρθει ο σωτήρας Σαμαράς!!
Για να μας κυβερνήσει μαζί με αυτούς που μόλις ένα χρόνο πριν έφυγαν ηττημένοι με 10 μονάδες και κυνηγημένοι από τον Ελληνικό λαό...
Λεφτά δε χρειάζεται να ξοδευτούν καθόλου...
Ο  Σαμαράς θα συνεχίσει να πηγαίνει πόρτα πόρτα και θα κερδίσει με περίπατο, αφού ο λαός μισεί θανάσιμα τον Παπανδρέου...
Μάλιστα θα πάρει μαζί του για να του πει πως γίνεσαι κατά λάθος λαοφιλής ηγέτης και το Γιάννη Δημαρά, που καλπάζει προς την ηγεσία της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας μην έχοντας κάνει απολύτως τίποτα,εκτός από το να πει ένα ''ΠΑΡΩΝ'' σε μία ψηφοφορία στη Βουλή...
Λοιπόν, εκλογές τώρα να φύγει το ΔΝΤ και το μνημόνιο!!!

18 σχόλια

  1. Οποιοσδήποτε εκτός του εθνοπροδότη θα είναι καλύτερος.Το Γουδί τον περιμένει.

    Η Λευτεριά έρχεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΠΑΡΑΙΤΕΙ" ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ
    "ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ"
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

    [ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]
    Η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Δραγώνα θα γίνει δεκτή, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι απόψεις της εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαπ πουστη θα πληρωσεις για αυτα που μας εκανες πολυ ακριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλιβερέ πρασινοφρουρίσκε,η ώρα θα έρθει και να είσαι σίγουρος,πολύ γρηγορότερα από ότι υπολογίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Δεν θα πτωχευσουμε ειπε ο Δρ Κουτσουκος γιατι υπαρχουν πολλες λυσεις απλα οι "δεξιοι ανικανοι φιλοι" του Γιωργου δεν τις εφαρμοζουν ειπε ο Δρ Κουτσουκος...

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δανειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα και να τα δωσουμε σε οσους χρωσταμε και να βγουμε απο ΔΝΤ???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος ή είσαι αγραμματος ή απατεωνας ....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΤ ΦΑΚ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ -ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥ
    ΘΑ ΒΥΣΣΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ
    ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
    ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΠΛΑ
    ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ρε μαλάκες νεοέλληνες! Σας αξίζει ρε λαμόγια να χρεοκοπήσετε! Να σας πετάξουν έξω από την Ευρώπη και να φάτε τα σκατά σας γιατί δεν θα έχετε κάτι άλλο να φάτε! Μακάρι,μαλακοκαύλια νεοέλληνες,που φάγατε τον αγλέορα στην μεταπολίτευση,φτιάξατε εξοχικά και πήρατε 3 αυτοκίνητα ο καθένας με ξένα δανεικά,να έρθει να σας κυβερνήσει πάλι ο μπουχέσας με τους ξεκωλιασμένους κουμπάρους του! Κοπρόσκυλα νεοέλληνες που φάρδυνε ο κώλος σας από το καθισιό και την τεμπελιά, που βγάλατε τον καρκίνο από τον καφέ και το τσιγάρο και που γίνατε φακλάνες από το πολύ φαί,σας βλέπω στο συσσίτιο και με δελτίο τροφίμων αν συνεχίσετε τις ίδιες μαλακίες! Σας φταίει η τρόικα και το ΔΝΤ, παράσιτα της Ευρώπης; Σας φταίει ο Παπανδρέου,ρεμάλια; Ε ρε πούτσα που έρχεται!!! Αλλά αυτό σας αξίζει! Αρκετά ασχολήθηκε ο πολιτισμένος κόσμος μαζί σας! Άντε γειά, ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;
    ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
    ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΙΣΙΝΗΗΗΗΗΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολες οι Εβραιες εξω απο την Βουλη των Ελληνων, καλα θα κανουν να πεταξουν με τις κλώτσιες και την αλλη την προισταμενη της. Εξω επιτελους ολα τα καθαρματα, εξω απο την Ελλαδα μας ολοι οι ΑντΕθνικοι.
    Ουτε να κοιτατε δεν αντεχετε την λεξη αυτη{ΕΘΝΟΣ} γιατι δεν αγαπατε αυτον τον τοπο Απατρις ολοι σας, εσεις οι γνωστοι,στις 17 θα δειτε την μαυρη αληθεια, που σας περιμενη.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ Ν' ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ,ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ! ΚΑΝΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ο Σαμαράς και οι αχόρταγοι ακόλουθοί του θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα, ας ζητήσουν τώρα εκλογές . Εύχομαι να τις κερδίσουν για να δούνε τι απίδια χωράει ο σάκκος. Μάλλον γιά να φάνε τα αγγούρια που άφησε πέντε χρόνια να γιγαντωθούν ο Κουρασμένος, ο κύριο τσάμπα-μάγκας-άνεργος μπούλης.
    Αντε γιατί πολύ μας πρηξατε οι Δεξιοί που πέσατε σαν συσσασμένα σκυλιά πάνω στη χώρα και την κατασπαράξατε ΄πέντε χρόνια.
    Οσο για τον κ. Σαμαρά, έδειξε δείγμα γραφής στο λίγο χρόνο που έκανε υπουργός απολιτισμού, διορίζοντας συμπατριώτες του στο υπουργείο - Αθάνατη Δεξιά νοοτροπία - και μετακινώντας ακόμα και Αρχαίους Ναούς =αν είναι δυνατόν!!!= γιά να κάνει τοπικά ρουσφέτια.
    Μωρέ καλά έλεγαν οι παλιοί, ολοι οι Δεξιοί τα ίδια μυαλά έχουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΛΑΟΣ , ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύντροφοι,όποιος βρίζει ασύστολα και χυδαία σημαίνει ότι έχασε την ψυχραιμία του και ότι μιλάει από θέση αδυναμίας.
    Νομίζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.youtube.com/watch?v=YjVc3tZPbnI

    Πού να παίξει αυτά τα ρεπορτάζ το "αμερόληπτο"
    ( χουντοφασιστικό ) MEGA και τα υπόλοιπα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων εκδοτών και εργολάβων,που κατά σύμπτωση είναι όλοι τους "δημοκρατικής - προοδευτικής"
    κατεύθυνσης ?
    Δύσμοιρη πατρίδα,που λέει και ο Πασαλάρης.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠEΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΑΦΑΝΙΣΗ - DOLOFONIA - AYTOKTONIA" ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΑΝΗΛΙΚΗΣ (ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ) ΤΟΤΕ

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙO ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕI

    Εντιμότατοι παιδόφιλοι...

    Στην Εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε to θεμα.....

    ΕΚΤΟΤΕ Η "ΠΑΡΕΑ" ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ".

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΡΑΚΤΟΡΑ" ΣΑΜΑΡΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ


    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΨΗΦΟΣ ...ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ..ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    Στον αδελφό του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου, ενδιαφέρεται σφόδρα για τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΑΒΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.

    Τον έτερο αδελφό Αντρίκο Παπανδρέου ο οποίος έχει δημιουργήσει πράσινο fund και κάνει συνέδρια για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο ΜΕ 10.000 ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΗΤΡΙΕΣ στην Ελλάδα !!!

    Στον off shore ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΗΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Στον "άγνωστο" κύριος Γιάννης Σπορίδης Αντωνιάδης !!!!!!

    Ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος έχει το 33% της επένδυσης, όταν ρωτάται πού θα βρει ένα δις ευρώ για να το ρίξει στο έργο, απαντά ότι δεν θα το χρειαστεί καθώς θα το δώσει σε εργολάβους με υποψήφιες εταιρείες τη Mitsubishi, την General Electric και την αμαρτωλή Siemens.

    Στην Rosebud Energie Deutschland GmbH του κ. Αντωνιάδη Σπορίδη ιδρύθηκε το 2006 στη Γερμανία με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 25.000 ευρώ και εταίροι είναι εκτός από τον επιχειρηματία η Rassadel (έβαλε 1.750 ευρώ), καθως και οι Ιωάννης Παπασάββας, Παναγιώτης Καφατσάκης, δρΑλεξάντερ Κοτμπ και ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

    Αν σας θυμίζει… ράσα η Rassadel δεν πέφτετε έξω. Είναι το μοναχού Εφραίμ της μονής Βατοπεδίου. Συνεργάτης του κ. Αντωνιάδη μέχρι πρότινος ήταν ο επικοινωνιολόγος και «κολλητός» της οικογένειας Παπανδρέου, ο Γ. Σεφερτζής, ο οποίος μάλλον βγήκε από τη μέση πλέον. Αυτή λοιπόν η εταιρεία των 25.000 ευρώ διεκδικεί μερίδιο μιας πίτας δισεκατομμυρίων.

    Αν στη συνέχεια είχε γίνει ένας κολοσσός δε θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, δεν είναι γνωστή εταιρεία παρά μόνο ασχολείται με κάτι… φύκια (για μεταξωτές κορδέλες) στο Ισραήλ.

    Οσο για τον κ. Αντωνιάδη Σπορίδη, είχε ξεκινήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες το 1992 με την εταιρεία Future Εισαγωγές, Αντιπροσωπείες ΕΠΕ η οποία ασχολούταν με επικοινωνιακά δίκτυα. Όμως, μια δεκαετία μετά,τέθηκε σε εκκαθάριση, γιατί δεν υπέβαλε ισολογισμούς ως όφειλε, ως ανώνυμη εταιρεία (ΦΕΚ Α.Ε./ΕΠΕ 2126/21-03-2002). Ο Αντωνιάδης ξαναέκανε μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών που κι αυτή τέθηκε σε εκκαθάριση και διεγράφη από τα μητρώα το 2009. Ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει 18 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή αιολικών πάρκων.

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ...ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΟΙΣΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση