GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτοφωράκιας...

Aπό το http://blackmail-gr.blogspot.com/ Eπειδή γίνεται πολύ λόγος για την επάνοδο του Καραμανλή και το ρόλο που μπορεί να παίξει αυτός στ...

Aπό το http://blackmail-gr.blogspot.com/
Eπειδή γίνεται πολύ λόγος για την επάνοδο του Καραμανλή και το ρόλο που μπορεί να παίξει αυτός στη νέα Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά (και ειδικότερα όταν και αν ο Σαμαράς κυβερνήσει αυτόν τον τόπο),  εμείς προτείνουμε να του ανατεθεί ο ρόλος του ''αυτοφωράκια'' του κόμματος...
Kάθε φορά δηλαδή που θα προκύπτει ένα σκάνδαλο ή ένα πολιτικό πρόβλημα για την παράταξη, να βγαίνει αυτός και να...
 αναλαμβάνει την ευθύνη...
Oπως ακριβώς κάνουν και οι αυτοφωράκηδες...

13 σχόλια

  1. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    ΣΑΣ ....ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !


    Υπενθυμίζω ότι το σενάριο υπονόμευσης του Σαμαρά από τον Καραμανλή δεν είναι καινούργιο.

    Πριν από καιρό έλεγαν ότι θα μιλήσει στο συνέδριο απορροφώντας την δημοσιότητα δημιουργώντας πρόβλημα στον Σαμαρά. Διαψεύσθηκαν.

    Στην συνέχεια έλεγαν ότι Ο Καραμανλής θα μιλήσει πριν την ΔΕΘ καταστρέφοντας την εμφάνιση Σαμαρά. Διαψεύσθηκαν.

    Ελεγαν ότι ο Σαμαράς δεν θα στηρίξει τον Καραμανλή για το βατοπαίδι. Διαψεύσθηκαν.

    Οσο σκέφτομαι από ποιούς προέρχονται τα σενάρια τόσο ποιό πολύ πείθομαι για την εφαρμογή της παροιμίας “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    Είναι τέτοια η συμπάθεια του Καραμανλή για το τρίο Παπανδρέου Ντόρα Καρατζαφέρη που δεν θα τους δώσει ποτέ την χαρά να αποστεθαροποιηθεί η ΝΔ με ευθύνη του.

    Και ο Σαμαράς και ο Καραμανλής γνωρίζουν άριστα τι σημαίνει σύστημα Πασόκ και οικογένεια Μητσοτάκη και το έχουν πληρώσει ακριβά.

    Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ανόητοι να τους κάνουν το χατήρι.

    Νομίζω ότι για τον Καραμανλή ισχύει μια άλλη λαική παροιμία “στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”.

    Μετά και τις σημερινές εξελίξεις στην κόντρα Παπανδρέου Σημίτη βλέπω μέχρι τις εκλογές να το κάνει καλοκαιρινό το μαγαζί ο Γιώργος με τις στρακαστρούκες που κατά καιρούς πετάει.

    Βλέπω το τρίο μπελκάντο να παθαίνει έμφραγμα από τα αποτελέσματα.

    Το μεγάλο πρόβλημα του Σαμαρά είναι να πείσει ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών που είναι ιδιαίτερα δύσπιστοι απέναντι στην ΝΔ να κατέβουν στις εκλογές.

    Αμα έρθουν θα καεί το πελεκούδι.

    Καλό είναι να πάρουμε από το μπράτσο από έναν αναποφάσιστο και να τον πάμε στην κάλπη.
    Είναι η καλύτερη υπηρεσία στην πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ

    Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο για την «επιτάχυνση μεγάλων έργων - στρατηγικών επενδύσεων», το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
    Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ. Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.
    Ας κάνουμε την υπόθεση πως είμαι ένας Ευρωπαίος επενδυτής. Σας πληροφορώ πως δεν θα ερχόμουν στη χώρα να επενδύσω. Οι fast track διαδικασίες ενδέχεται να προσκρούσουν στο ευρωπαϊκό δίκαιο και στέλνουν λανθασμένα μηνύματα διαιωνίζοντας την εικόνα μιας διεφθαρμένης Ελλάδας, δέσμιας των πελατειακών σχέσεων και των «προνομιακών δεσμών» με εταίρους.Θα τόνιζα πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η γραφειοκρατία, αλλά η παράκαμψη των νόμων κατά το δοκούν και η μεγάλη διαφθορά.
    * Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλούσα τις προάλλες με πρώην κομματικό που είναι τώρα στο Φόρουμ της αψιλιάς.

    Θα το πληρώσει, μου λεέι, αυτό που έκανε ο Καραμανλής.

    Δε κατάλαβα τι εννοούσε και τον ρώτησα.
    “..που άλλαξε την ημερομηνία εκλογών, και την εκλογή όχι από τους Συνέδρους”.

    Τότε κατάλαβα ότι όλα τα ΝτοράΚΟΡΑΚΟΤΑΦΕΡάκια,
    στη μεταξύ τους τον βρίζουν τον Καραμανλή.

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ttp://blackmail-gr.blogspot.com/
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την σημερινή “Ε”

    Δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα
    Από τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΙΟ

    Ισως αδικήσαμε τελικά τον κ. Καραμανλή και το στενό του περιβάλλον για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που απήλθε σε υπόθεση και το βλέπω χλομό να επανέλθει ως σκάνδαλο.
    Υποθέσεις κάνουμε βεβαίως. Αλλά, ως προκύπτει εκ της επιστολής του τέως πρωθυπουργού και εκ του υπομνήματος (με τα περίπλοκα ελληνικά) του κ. Ρουσόπουλου προς την προκαταρκτική, ότι το υποτιθέμενο δεν βεβαιούται με αποδείξεις ως γενόμενο, τότε, ακόμα και εάν υποτεθεί ότι αποδείξεις υπήρχαν, αλλά καθ’ οδόν επλανήθησαν, το γενόμενο γέγονε μη γενόμενο. Συνεπώς, στη διαστελλόμενη -συνάμα και συστελλόμενη- βιόσφαιρα των υποθέσεων, δύναταί τις να υποθέσει ότι ούτε ανταλλαγές οικοπέδων είτε άλλων ακινήτων έγιναν ποτέ, μηδέ ποσά διακινήθηκαν ουδεπόποτε, είτε μέσω τραπεζών ή αλλέως πώς: μαύρα, άσπρα, ημίμαυρα. Είναι δε αμφίβολο εάν υφίσταται καν Βιστονίδα ή Βατοπεδίου μονή, διπλή, διπλόφαρδη… ό,τι μέγεθος ευαρεστείται κανείς.

    Οθεν, ελλείψει αποδείξεων, ό,τι ήθελε υποθέσει κανείς περί την εν λόγω υπόθεση, υποτίθεται ότι ξύνει τα νύχια του (άλλοι ξύνουν αυτά στα οποία ίσως πήγε ο νους ορισμένων), με την έννοια ότι ματαιοπονεί. Διότι, ακόμα και αν υποθέσει ότι τουλάχιστον ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είναι πρόσωπα υπαρκτά (αναπνέουν, φτερνίζονται, πηγαίνουν τουαλέτα…), θα πρέπει να το αποδείξει. Οχι αν πηγαίνουν τουαλέτα, που ουδένα ενδιαφέρει, αλλά εάν όντως υπάρχουν, που πολλούς θα ενδιέφερε να μην υπήρχαν. Οχι να το αποδείξει π.χ. φωτογραφιζόμενος μαζί τους, διότι οι φωτογραφίες πλέον δεν λογαριάζονται για πειστήρια στα δικαστήρια. Αλλά με DNA, ώστε να πιστοποιηθεί εάν υπάρχει ταυτοπροσωπία ή μετάλλαξη.

    Επομένως, σε όλους τους πολιτικούς και λοιπούς βατοπεδινούς που εμφανίστηκαν, άνευ αποδείξεων, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τρωθείσης άρα της προσωπικής και πολιτικής τους τιμής, ο νόμος και η τάξη επιτάσσουν να τους ζητηθεί δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα, έμπροσθεν του Κοινοβουλίου.

    ΥΓ.
    Συνήθης πρακτική παλαιοκομματικής ΠΑΣΟΚ προέλευσης και αθλιότητας.
    Πρώτα συγκαλύψη και μετά ζητάω και τα ρέστα δήθεν δικαιωμένος.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ.......ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΤΙ.....ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο ακόμα οι 49 θα κρατάνε ομήρους τα 11 εκ;

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τα έβαλε με τη κυβέρνηση. Δε ξέρω εάν το ακούσατε αλλά το δήλωσε ευθαρσώς: Δε μπορεί μία κοινωνική ομάδα να κρατά όλη τη κοινωνία όμηρο, δήλωσε.

    Και έχει δίκιο.
    Δε μπορεί μία κοινωνική ομάδα 49 ατόμων, που είναι η κυβέρνηση του Mνημονίου, να έχει σε ομηρία 11.000.000 εκ. Έλληνες.

    Ο Γ. Παπανδρέου ως επικεφαλής των απαγωγέων αλλά και ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ως συντονιστής του εγχειρήματος, έχουν εδώ και ένα χρόνο “κλειδώσει” τους Έλληνες, μέσα στη φυλακή του Mνημονίου, έχοντας απέξω τους φρουρούς της Τρόικας.

    Και όλα αυτά, ενώ τους κόβουν το φαΐ, τους μειώνουν το φως, τους βάζουν νέες αλυσίδες στις πόρτες.

    Για να σοβαρευτούμε:
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου, που έκανε τη δήλωση, είναι ο υπουργός ο οποίος, τον Μάη, σε μια μνημειώδη κίνηση κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, έστεψε τον εαυτό του γενικό δερβέναγα του τόπου, δίνοντας το δικαίωμα στον υπουργό Οικονομικών (δηλαδή στον εαυτό του!) να υπογράφει διεθνείς συμβάσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις για λογαριασμό της χώρας (σαν αυτές τις «ωραίες» με το ΔΝΤ), χωρίς να ρωτά κανέναν και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε καν στη Βουλή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αυθορμήτως… μου ήρθε στο μυαλό το όνομα Παπακωσταντινου...

    Παπκωνσταντίνου Γεώργιος της Ολλανδέζας !!
    Αυτο που ακουγεται τωρα τελευταια για αυτο το τομαρι,
    παρωμοιαζεται με τον ψυχοπαθη Προκρουστη.

    Αυτο το ελεεινο υποκειμενο ηταν η δεν ηταν επι των οικονομικων του ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη ? Αυτος παρελαβε το ενα μυριο απο τον Τσουκατο ?

    Αυτό το αντικείμενο πλουτισμού απο το ΔΝΤ, δεν ήταν μέλος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, επί Σημίτη τότε που ρέανε οι ΖΙΜΕΝS σαν ποταμι ?

    Τωρα κανει την κότα την λειρατη ?

    Ξέρει κανενας Πασόκος
    να απαντησει..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...Η 11ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗ-ΑΝΤΩΝΑΚΗ-Κ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ-ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ;ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΩΓΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ -ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΤΕ- ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ;
    ΦΛΩΡΑΤΖΕΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

    o γιωργακης ρε..ο τζεφρυ ρε, που λεγατε πως δεν κανει ρε..θυμαστε;...Ε λοιπον αν δεν το εχετε καταλαβει σας εχει ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ και θα το κανει μεχρι να φτασετε στα σιδερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαρια η πουτσα του Γιωργακη ...
    αφιερωμενο σε Αντωνακη-Κωστακη-Βουλγαρακη-Ρουσσοπουλο και λοιπα κατακαθια προδοτες του ελληνικου εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. #

    Καλή ευκαιρία για συγκρίσεις και συμπεράσματα…

    Ο Κώστας Καραμανλής κι η Ντόρα Μπακογιάννη έφυγαν οικειοθελώς, ο πρώτος από την ηγεσία της ΝΔ, η δεύτερη, επειδή δεν πήρε την ηγεσία, από την ΝΔ.

    Ποιός υπονομεύει σήμερα, αλλά και στο παρελθόν, περισσότερο την ΝΔ ;

    Ποιά τα κίνητρα του καθενός στην ενασχόλησή του με τα πολιτικά της χώρας;

    Ποιός από τους δύο βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα;

    Σε δύσκολους καιρούς δίνεται η ευκαιρία για το τελικό ξεσκαρτάρισμα….
    Reply
    #
    spiros says:
    02/10/2010 at 09:17

    Το σχέδιο προωθήθηκε από το ΛΑΟΣ σε συνεγασία με την Ντόρα . Ο λόγος είναι πολύ απλός. Βλέπουν την άνοδο της ΝΔ και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να ελπίζουν από τον νικητή σε ανάσταση. Όλα αυτά λοιπόν τα εξαπτέρυγα προώθησαν το σχέδιο για να μπορέσουν να κλαδέψουν την ΝΔ. Η ΄Ντόρα με την επιλογή στήριξης του Μπουτάρη δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στα άτομα που την ακολουθούν από την πόλη της Θεσ/νίκης. Το ΛΑΟΣ με την καθαίρεση Νταουτάκη προβλημάτισε Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πολύ πίσω από τον στόχο του 14% που έθεσε ο Πρόεδρος. Τα εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ όφειλαν να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση για να έχουν διαπραγματευτική ικανότητα και με την μετέπειτα πολιτική πορεία της τυχόν σύμπραξης . Αυτοί είναι οι λόγοι που στην πορεία προς τις εκλογές έπρεπε να βγεί ο λαγός που λέγεται ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Η πορεία της εξεταστικής για το βατοπέδι δεν του έκατσε του ΛΑΟΣ. Η απομόνωση από τοβ κόσμο της ΝΔ είναι εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μάσκες έπεσαν


    Με αφορμή όσα κωμικοτραγικά σημειώθηκαν χθες στα κανάλια περί «επιστροφής του Καραμανλή» και «ενοποίησης της κεντροδεξιάς» (να πάρει δηλαδή πίσω ο Σαμαράς τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη για να μην μείνουν μόνοι σαν αχλαδιές στον κάμπο) και τα οποία διέψευσε ήδη κατηγορηματικά ο Καραμανλής, στελέχη της ΝΔ σχολίαζαν πριν απο λίγο:

    «Οι μάσκες έπεσαν. Η οπισθοφυλακή του κ. Παπανδρέου, τα κοινοβουλευτικά εξαπτέρυγα και τα εξωθεσμικά δεκανίκια του, έδωσαν ακόμα μια συντονισμένη παράσταση φαρσοκωμωδίας, για να στηρίξουν την παραπαίουσα κυβέρνηση.

    Αλλά μην κουράζονται άδικα.

    Δεν κόβουν εισιτήρια.

    Ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση και συσπειρώνεται γύρω από τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, που είναι η δύναμη ελπίδας, στην οποία προσβλέπει πια όλος ο Ελληνικός λαός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλούσα τις προάλλες με πρώην κομματικό που είναι τώρα στο Φόρουμ της αψιλιάς.

    Θα το πληρώσει, μου λεέι, αυτό που έκανε ο Καραμανλής.

    Δε κατάλαβα τι εννοούσε και τον ρώτησα.
    “..που άλλαξε την ημερομηνία εκλογών, και την εκλογή όχι από τους Συνέδρους”.

    Τότε κατάλαβα ότι όλα τα ΝτοράΚΟΡΑΚΟΤΑΦΕΡάκια,
    στη μεταξύ τους τον βρίζουν τον Καραμανλή.

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    χατζηλαλάκη της ντόρας αρχιδάκη
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το καρπούζι: απ’ έξω πράσινο και από μέσα κόκκινο με λίγο μαύρο»
    Κανελλόπουλος.

    Ο μαθητευόμενος μάγος μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι:

    -πανηγύριζε για την πρόταση της Πειραιώς
    -έσχιζε τα ιμάτιά του για τα πλαστά τιμολόγια στην περαίωση
    -ξανά φορολογεί το κέρδος με πρόσθετο φόρο από αυτόν που ο ίδιος είναι αρμόδιος να νομοθετεί.

    Η οικονομία είναι ένα πεδίο που πρέπει να έχει ξεκάθαρους κανόνες, ποινές και λειτουργία. Εδώ έχει περαίωση έκτακτες εισφορές κλπ επειδή ο αρμόδιος Υπουργός δεν “μπορεί να κινητοποιήσει τους αρμόδιους μηχανισμούς” να ‘συλλάβει” την φοροδιαφυγή κλπ κλπ κλπ

    Γουδί λοιπόν όπως λέει και ο κλαψιάρης της κυβέρνησης.

    * Πάντως το ότι ο Λοβέρδος παίρνει θέση για την επόμενη μέρα, είναι προάγγελος εξελίξεων.
    - ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ......ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση