GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη χώρα των μάγων...

Toυ Σπύρου Κρανιώτη    Μας έπεισαν ότι υπάρχουν λεφτά ...τα είδαμε ολοζώντανα και αφού χειροκροτήσαμε με το στόμα ορθάνοιχτο από θαυμασμό ...

Toυ Σπύρου Κρανιώτη  
Μας έπεισαν ότι υπάρχουν λεφτά ...τα είδαμε ολοζώντανα και αφού χειροκροτήσαμε με το στόμα ορθάνοιχτο από θαυμασμό για το νέο αυτό εύρημα, προσλάβαμε χωρίς ενδοιασμούς τους θαυματοποιούς του «ευ ζην» με σύμβαση εργασίας τεσσάρων ετών.
Άλλωστε ο προηγούμενος θίασος μας είχε κάνει να μετανιώσουμε πικρά για το ακριβοπληρωμένο εισιτήριο μιας απογοητευτικής παράστασης.
Η αυλαία άνοιξε, οι καλλιτέχνες άρχιζαν να ιδρώνουν στο σανίδι, ο ευρω-λαγός αρνιόταν επίμονα να βγει απ' το καπέλο, η αγωνία του θιασάρχη στο κόκκινο και η...
 απογοήτευσή μας στο μαύρο.
Kαι ξαφνικά ανάβουν τα φώτα... ένας άλλος μάγος απ' τα παρασκήνια.γνωστός απ' τα παλιά για τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του στον χώρο της γαλάζιας μαγείας... μας προσκαλεί να δούμε την δική του παράσταση, όπου ο ευρω-λαγός θα βγει απ' το καπέλο μέχρι το τέλος του 2011. « θα κάνουμε το λαγουδάκι ορατό χωρίς τις επαίσχυντες υποσχέσεις και συμφωνίες του πράσινου μάγου που προσλάβατε.θα πουλήσουμε όλα τα καροτοχώραφα σε καλές τιμές.θα εξοικονομήσουμε έτσι πολλούς πόρους, ικανούς να δελεάσουν τον φοβισμένο λαγό και να επιτύχουν τη σύντομη έξοδό του από το καπέλο.»
H παράσταση διακόπτεται... το κοινό αλαλάζει... ζητάει τα λεφτά του πίσω... κάποιοι δηλώνουν ότι εγκαταλείπουν οριστικά το θέατρο και το ρίχνουν στο ψάρεμα... μερικοί, παιδιόθεν πληγέντες από τη λαγνεία της μαγείας σπεύδουν να αγοράσουν εισιτήρια της νέας παράστασης... και κάποιοι άλλοι επιχειρούν να κάψουν τη σκηνή χωρίς τους καλλιτέχνες.
Μα όλοι τους... ως άκακοι αμνοί προσέρχονται εν σειρά στο ταμείο να προπληρώσουν τα έξοδα της επόμενης παράστασης, βέβαιοι όντες, ότι ποτέ δεν φταίνε οι Μάγοι, αλλά το κοινό που δεν τους εμπνέει...

11 σχόλια

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
    Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
    Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΟΥ ΔΥΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν δέχεσθε τα σχόλια? δεν σας συμφέρουν? Βάλτε και κάτι που δεν σας συμφέρει επι τέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αναστάση, επειδη βλέπω οτι γράφεις συχνά και προσπαθείς να υπερασπίσεις τα ανυπεράσπιστα, πράγματα που τα καταλαβαίνει και ο πιο απλός νούς, ανήκεις στο χώρο του μεταλλαγμένου "ΠΑΣΟΚ" πολύ πιθανόν να είσαι κυβερνητικός {γιατί μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα και τους εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση προσπαθούν να μας ωραιοποιήσουν το απεχθές έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού} έχω να σου πώ μερικά πράγματα. Πρώτα απ όλα να αλλάξει άμεσα όνομα το κόμμα που κυβερνάει γιατί καμμιά σχέση δεν έχει με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς κάποιοι για να αναρριχηθούν στην εξουσια με στόχο να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα βεβαίως με το αζημίωτο! Χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ανέλθουν κάποιοι που υπερασπίζονται και επιδιώκουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και οτι "χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία" [την παρέδοσαν για την ακρίβεια ανευ όρων}...έφεραν το ΔΝΤ χωρίς να μας χρειάζεται αποδειγμένα {ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να πιστέψουμε οτι μας χρειάζεται και να παραδώσουν αλυσοδεμένη τη χώρα}.Πιστεύω οτι αυτή την μεγάλη προδοσία την αντιλαμβάνονται κυρίως αυτοί που έδιναν για χρόνια αγώνες για το ΠΑΣΟΚ...Και τώρα η χαριστική βολή, η"κάρτα συναλλαγών" και η "κάρτα του πολίτη". Και σε πείσανε οτι οτι με την κάρτα συναλλαγών θα απαλλαγείς απο την συγκέντρωση αποδείξεων και οτι κάποιοι δεν θα φοροδιαφεύγουν.Ομως δεν σου είπανε οτι μ αυτές τις δύο κάρτες θα σε τυλίξουνε σε μια κόλλα χαρτί.. οτι θα πάψεις να είσαι ο Αναστάσης αλλα θα είσαι ένας αριθμός στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση τα κέντρα Βρυξελλών, Αμερικής κλπ..{ο Χίτλερ θα ζήλευε τα συστήματά τους..} οτι θα γνωρίζουν τα πάντα για σένα μέχρι και το πότε πάς στην τουαλέτα..οτι θα γίνεις μια ηλεκτρονική μαριονέτα και θα σε χειρίζονται όπως θέλουν σ αυτόν τον ηλεκτρονικό θίασο..χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις χάσει πλήρως την ελευθερία σου...και ίσως αν ψάξεις μπορεί να έχεις και συγγενείς που κάποτε, στο παρελθόν έδοσαν και την ζωή τους για την ελευθερία...Μετα την ηλεκτρονική ταυτότητα που την ονόμασαν "καρτα του πολίτη" και θα ταυτίζεσαι μ αυτήν, θα ακολουθήσει το τσιπάρισμα στο χέρι ή στο μέτωπο {για να μην μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... ΥΓ Αγωνίστηκα κι εγώ για πολλά χρόνια για το Πασοκ. Σήμερα νιώθω κάτι παραπάνω απο προδομένος...και κατι άλλο στην Αγγλία ο κόσμος επαν μαρτύρεται...αστάτησε και δεν την δέχτηκαν αυτή την ηλεκτρονική κάρτα και σε άλλες χώρες ο κόσμος δια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Αναστάση, επειδη βλέπω οτι γράφεις συχνά και προσπαθείς να υπερασπίσεις τα ανυπεράσπιστα, πράγματα που τα καταλαβαίνει και ο πιο απλός νούς, ανήκεις στο χώρο του μεταλλαγμένου "ΠΑΣΟΚ" πολύ πιθανόν να είσαι κυβερνητικός {γιατί μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα και τους εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση προσπαθούν να μας ωραιοποιήσουν το απεχθές έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού} έχω να σου πώ μερικά πράγματα. Πρώτα απ όλα να αλλάξει άμεσα όνομα το κόμμα που κυβερνάει γιατί καμμιά σχέση δεν έχει με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς κάποιοι για να αναρριχηθούν στην εξουσια με στόχο να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα βεβαίως με το αζημίωτο! Χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ανέλθουν κάποιοι που υπερασπίζονται και επιδιώκουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και οτι "χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία" [την παρέδοσαν για την ακρίβεια ανευ όρων}...έφεραν το ΔΝΤ χωρίς να μας χρειάζεται αποδειγμένα {ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να πιστέψουμε οτι μας χρειάζεται και να παραδώσουν αλυσοδεμένη τη χώρα}.Πιστεύω οτι αυτή την μεγάλη προδοσία την αντιλαμβάνονται κυρίως αυτοί που έδιναν για χρόνια αγώνες για το ΠΑΣΟΚ...Και τώρα η χαριστική βολή, η"κάρτα συναλλαγών" και η "κάρτα του πολίτη". Και σε πείσανε οτι οτι με την κάρτα συναλλαγών θα απαλλαγείς απο την συγκέντρωση αποδείξεων και οτι κάποιοι δεν θα φοροδιαφεύγουν.Ομως δεν σου είπανε οτι μ αυτές τις δύο κάρτες θα σε τυλίξουνε σε μια κόλλα χαρτί.. οτι θα πάψεις να είσαι ο Αναστάσης αλλα θα είσαι ένας αριθμός στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση τα κέντρα Βρυξελλών, Αμερικής κλπ..{ο Χίτλερ θα ζήλευε τα συστήματά τους..} οτι θα γνωρίζουν τα πάντα για σένα μέχρι και το πότε πάς στην τουαλέτα..οτι θα γίνεις μια ηλεκτρονική μαριονέτα και θα σε χειρίζονται όπως θέλουν σ αυτόν τον ηλεκτρονικό θίασο..χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις χάσει πλήρως την ελευθερία σου...και ίσως αν ψάξεις μπορεί να έχεις και συγγενείς που κάποτε, στο παρελθόν έδοσαν και την ζωή τους για την ελευθερία...Μετα την ηλεκτρονική ταυτότητα που την ονόμασαν "καρτα του πολίτη" και θα ταυτίζεσαι μ αυτήν, θα ακολουθήσει το τσιπάρισμα στο χέρι ή στο μέτωπο {για να μην μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... ΥΓ Αγωνίστηκα κι εγώ για πολλά χρόνια για το Πασοκ. Σήμερα νιώθω κάτι παραπάνω απο προδομένος...και κατι άλλο στην Αγγλία ο κόσμος επαν μαρτύρεται...αστάτησε και δεν την δέχτηκαν αυτή την ηλεκτρονική κάρτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Αναστάση, επειδη βλέπω οτι γράφεις συχνά και προσπαθείς να υπερασπίσεις τα ανυπεράσπιστα, πράγματα που τα καταλαβαίνει και ο πιο απλός νούς, ανήκεις στο χώρο του μεταλλαγμένου "ΠΑΣΟΚ" πολύ πιθανόν να είσαι κυβερνητικός {γιατί μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα και τους εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση προσπαθούν να μας ωραιοποιήσουν το απεχθές έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού} έχω να σου πώ μερικά πράγματα. Πρώτα απ όλα να αλλάξει άμεσα όνομα το κόμμα που κυβερνάει γιατί καμμιά σχέση δεν έχει με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς κάποιοι για να αναρριχηθούν στην εξουσια με στόχο να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα βεβαίως με το αζημίωτο! Χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ανέλθουν κάποιοι που υπερασπίζονται και επιδιώκουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και οτι "χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία" [την παρέδοσαν για την ακρίβεια ανευ όρων}...έφεραν το ΔΝΤ χωρίς να μας χρειάζεται αποδειγμένα {ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να πιστέψουμε οτι μας χρειάζεται και να παραδώσουν αλυσοδεμένη τη χώρα}.Πιστεύω οτι αυτή την μεγάλη προδοσία την αντιλαμβάνονται κυρίως αυτοί που έδιναν για χρόνια αγώνες για το ΠΑΣΟΚ...Και τώρα η χαριστική βολή, η"κάρτα συναλλαγών" και η "κάρτα του πολίτη". Και σε πείσανε οτι οτι με την κάρτα συναλλαγών θα απαλλαγείς απο την συγκέντρωση αποδείξεων και οτι κάποιοι δεν θα φοροδιαφεύγουν.Ομως δεν σου είπανε οτι μ αυτές τις δύο κάρτες θα σε τυλίξουνε σε μια κόλλα χαρτί.. οτι θα πάψεις να είσαι ο Αναστάσης αλλα θα είσαι ένας αριθμός στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση τα κέντρα Βρυξελλών, Αμερικής κλπ..{ο Χίτλερ θα ζήλευε τα συστήματά τους..} οτι θα γνωρίζουν τα πάντα για σένα μέχρι και το πότε πάς στην τουαλέτα..οτι θα γίνεις μια ηλεκτρονική μαριονέτα και θα σε χειρίζονται όπως θέλουν σ αυτόν τον ηλεκτρονικό θίασο..χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις χάσει πλήρως την ελευθερία σου...και ίσως αν ψάξεις μπορεί να έχεις και συγγενείς που κάποτε, στο παρελθόν έδοσαν και την ζωή τους για την ελευθερία...Μετα την ηλεκτρονική ταυτότητα που την ονόμασαν "καρτα του πολίτη" και θα ταυτίζεσαι μ αυτήν, θα ακολουθήσει το τσιπάρισμα στο χέρι ή στο μέτωπο {για να μην μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... ΥΓ Αγωνίστηκα κι εγώ για πολλά χρόνια για το Πασοκ. Σήμερα νιώθω κάτι παραπάνω απο προδομένος...και κατι άλλο στην Αγγλία ο κόσμος επαν μαρτύρεται...αστάτησε και δεν την δέχτηκαν αυτή την ηλεκτρονική κάρτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Αναστάση, επειδη βλέπω οτι γράφεις συχνά και προσπαθείς να υπερασπίσεις τα ανυπεράσπιστα, πράγματα που τα καταλαβαίνει και ο πιο απλός νούς, ανήκεις στο χώρο του μεταλλαγμένου "ΠΑΣΟΚ" πολύ πιθανόν να είσαι κυβερνητικός {γιατί μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα και τους εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση προσπαθούν να μας ωραιοποιήσουν το απεχθές έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού} έχω να σου πώ μερικά πράγματα. Πρώτα απ όλα να αλλάξει άμεσα όνομα το κόμμα που κυβερνάει γιατί καμμιά σχέση δεν έχει με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς κάποιοι για να αναρριχηθούν στην εξουσια με στόχο να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα βεβαίως με το αζημίωτο! Χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ανέλθουν κάποιοι που υπερασπίζονται και επιδιώκουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και οτι "χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία" [την παρέδοσαν για την ακρίβεια ανευ όρων}...έφεραν το ΔΝΤ χωρίς να μας χρειάζεται αποδειγμένα {ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να πιστέψουμε οτι μας χρειάζεται και να παραδώσουν αλυσοδεμένη τη χώρα}.Πιστεύω οτι αυτή την μεγάλη προδοσία την αντιλαμβάνονται κυρίως αυτοί που έδιναν για χρόνια αγώνες για το ΠΑΣΟΚ...Και τώρα η χαριστική βολή, η"κάρτα συναλλαγών" και η "κάρτα του πολίτη". Και σε πείσανε οτι οτι με την κάρτα συναλλαγών θα απαλλαγείς απο την συγκέντρωση αποδείξεων και οτι κάποιοι δεν θα φοροδιαφεύγουν.Ομως δεν σου είπανε οτι μ αυτές τις δύο κάρτες θα σε τυλίξουνε σε μια κόλλα χαρτί.. οτι θα πάψεις να είσαι ο Αναστάσης αλλα θα είσαι ένας αριθμός στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση τα κέντρα Βρυξελλών, Αμερικής κλπ..{ο Χίτλερ θα ζήλευε τα συστήματά τους..} οτι θα γνωρίζουν τα πάντα για σένα μέχρι και το πότε πάς στην τουαλέτα..οτι θα γίνεις μια ηλεκτρονική μαριονέτα και θα σε χειρίζονται όπως θέλουν σ αυτόν τον ηλεκτρονικό θίασο..χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις χάσει πλήρως την ελευθερία σου...και ίσως αν ψάξεις μπορεί να έχεις και συγγενείς που κάποτε, στο παρελθόν έδοσαν και την ζωή τους για την ελευθερία...Μετα την ηλεκτρονική ταυτότητα που την ονόμασαν "καρτα του πολίτη" και θα ταυτίζεσαι μ αυτήν, θα ακολουθήσει το τσιπάρισμα στο χέρι ή στο μέτωπο {για να μην μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... ΥΓ Αγωνίστηκα κι εγώ για πολλά χρόνια για το Πασοκ. Σήμερα νιώθω κάτι παραπάνω απο προδομένος...και κατι άλλο στην Αγγλία ο κόσμος επαν μαρτύρεται...αστάτησε και δεν την δέχτηκαν αυτή την ηλεκτρονική κάρτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Αναστάση, επειδη βλέπω οτι γράφεις συχνά και προσπαθείς να υπερασπίσεις τα ανυπεράσπιστα, πράγματα που τα καταλαβαίνει και ο πιο απλός νούς, ανήκεις στο χώρο του μεταλλαγμένου "ΠΑΣΟΚ" πολύ πιθανόν να είσαι κυβερνητικός {γιατί μόνο αυτοί που έχουν συμφέροντα και τους εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση προσπαθούν να μας ωραιοποιήσουν το απεχθές έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού} έχω να σου πώ μερικά πράγματα. Πρώτα απ όλα να αλλάξει άμεσα όνομα το κόμμα που κυβερνάει γιατί καμμιά σχέση δεν έχει με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς κάποιοι για να αναρριχηθούν στην εξουσια με στόχο να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα βεβαίως με το αζημίωτο! Χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ανέλθουν κάποιοι που υπερασπίζονται και επιδιώκουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και οτι "χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία" [την παρέδοσαν για την ακρίβεια ανευ όρων}...έφεραν το ΔΝΤ χωρίς να μας χρειάζεται αποδειγμένα {ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να πιστέψουμε οτι μας χρειάζεται και να παραδώσουν αλυσοδεμένη τη χώρα}.Πιστεύω οτι αυτή την μεγάλη προδοσία την αντιλαμβάνονται κυρίως αυτοί που έδιναν για χρόνια αγώνες για το ΠΑΣΟΚ...Και τώρα η χαριστική βολή, η"κάρτα συναλλαγών" και η "κάρτα του πολίτη". Και σε πείσανε οτι οτι με την κάρτα συναλλαγών θα απαλλαγείς απο την συγκέντρωση αποδείξεων και οτι κάποιοι δεν θα φοροδιαφεύγουν.Ομως δεν σου είπανε οτι μ αυτές τις δύο κάρτες θα σε τυλίξουνε σε μια κόλλα χαρτί.. οτι θα πάψεις να είσαι ο Αναστάσης αλλα θα είσαι ένας αριθμός στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση τα κέντρα Βρυξελλών, Αμερικής κλπ..{ο Χίτλερ θα ζήλευε τα συστήματά τους..} οτι θα γνωρίζουν τα πάντα για σένα μέχρι και το πότε πάς στην τουαλέτα..οτι θα γίνεις μια ηλεκτρονική μαριονέτα και θα σε χειρίζονται όπως θέλουν σ αυτόν τον ηλεκτρονικό θίασο..χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις χάσει πλήρως την ελευθερία σου...και ίσως αν ψάξεις μπορεί να έχεις και συγγενείς που κάποτε, στο παρελθόν έδοσαν και την ζωή τους για την ελευθερία...Μετα την ηλεκτρονική ταυτότητα που την ονόμασαν "καρτα του πολίτη" και θα ταυτίζεσαι μ αυτήν, θα ακολουθήσει το τσιπάρισμα στο χέρι ή στο μέτωπο {για να μην μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... ΥΓ Αγωνίστηκα κι εγώ για πολλά χρόνια για το Πασοκ. Σήμερα νιώθω κάτι παραπάνω απο προδομένος...και κατι άλλο στην Αγγλία ο κόσμος επαν μαρτύρεται...αστάτησε και δεν την δέχτηκαν αυτή την ηλεκτρονική κάρτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΑΣΟΚ προτείνει ένα χρόνο μετά τις εκλογές κι ενώ έχει ήδη στήσει εξεταστικές για κάθε θέμα που θα μπορούσε να φέρει τη ΝΔ σε δύσκολη θέση μια εξεταστική για την οικονομία.

    Σαφώς και ξέρουν τι έχει γίνει στην οικονομία και ξέρουν ότι η περίοδος της ΝΔ είναι καθαρή.
    Αν η εξεταστική ήταν υπέρ του ΠΑΣΟΚ θα την είχε προτείνει εδώ και καιρό.

    Ο ΓΑΠ είναι από τους πιο παλιούς πολιτικούς μέσα στην Βουλή-μην μας ξεγελά το νεανικό στυλάκι του,είναι σχεδόν 60 ετών- βουλευτής και Υπουργός από το 1981,ας μην παριστάνει λοιπόν τον υπεράνω

    Από τώρα και στο εξής θα φάνε τις σάρκες τους.

    Αλήθεια, με τον τραπεζίτη της Goldman Sachs, που διαχειρίζεται το χρέος όλα είναι ΟΚ τώρα ?
    =====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥχαριστω για την δημοσίευση.Τ.ωρα σε παραδέχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την σημερινή “Ε”
    ** μάγοι και αυτοί στην αλητεία κατα
    του καραμανλη ήταν ***
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΩΡΑ !!!!


    Δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα
    Από τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΙΟ

    Ισως αδικήσαμε τελικά τον κ. Καραμανλή και το στενό του περιβάλλον για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που απήλθε σε υπόθεση και το βλέπω χλομό να επανέλθει ως σκάνδαλο.
    Υποθέσεις κάνουμε βεβαίως. Αλλά, ως προκύπτει εκ της επιστολής του τέως πρωθυπουργού και εκ του υπομνήματος (με τα περίπλοκα ελληνικά) του κ. Ρουσόπουλου προς την προκαταρκτική, ότι το υποτιθέμενο δεν βεβαιούται με αποδείξεις ως γενόμενο, τότε, ακόμα και εάν υποτεθεί ότι αποδείξεις υπήρχαν, αλλά καθ’ οδόν επλανήθησαν, το γενόμενο γέγονε μη γενόμενο. Συνεπώς, στη διαστελλόμενη -συνάμα και συστελλόμενη- βιόσφαιρα των υποθέσεων, δύναταί τις να υποθέσει ότι ούτε ανταλλαγές οικοπέδων είτε άλλων ακινήτων έγιναν ποτέ, μηδέ ποσά διακινήθηκαν ουδεπόποτε, είτε μέσω τραπεζών ή αλλέως πώς: μαύρα, άσπρα, ημίμαυρα. Είναι δε αμφίβολο εάν υφίσταται καν Βιστονίδα ή Βατοπεδίου μονή, διπλή, διπλόφαρδη… ό,τι μέγεθος ευαρεστείται κανείς.

    Οθεν, ελλείψει αποδείξεων, ό,τι ήθελε υποθέσει κανείς περί την εν λόγω υπόθεση, υποτίθεται ότι ξύνει τα νύχια του (άλλοι ξύνουν αυτά στα οποία ίσως πήγε ο νους ορισμένων), με την έννοια ότι ματαιοπονεί. Διότι, ακόμα και αν υποθέσει ότι τουλάχιστον ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είναι πρόσωπα υπαρκτά (αναπνέουν, φτερνίζονται, πηγαίνουν τουαλέτα…), θα πρέπει να το αποδείξει. Οχι αν πηγαίνουν τουαλέτα, που ουδένα ενδιαφέρει, αλλά εάν όντως υπάρχουν, που πολλούς θα ενδιέφερε να μην υπήρχαν. Οχι να το αποδείξει π.χ. φωτογραφιζόμενος μαζί τους, διότι οι φωτογραφίες πλέον δεν λογαριάζονται για πειστήρια στα δικαστήρια. Αλλά με DNA, ώστε να πιστοποιηθεί εάν υπάρχει ταυτοπροσωπία ή μετάλλαξη.

    Επομένως, σε όλους τους πολιτικούς και λοιπούς βατοπεδινούς που εμφανίστηκαν, άνευ αποδείξεων, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τρωθείσης άρα της προσωπικής και πολιτικής τους τιμής, ο νόμος και η τάξη επιτάσσουν να τους ζητηθεί δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα, έμπροσθεν του Κοινοβουλίου.


    ΥΓ.
    Συνήθης πρακτική παλαιοκομματικής ΠΑΣΟΚ προέλευσης και αθλιότητας.
    Πρώτα συγκαλύψη και μετά ζητάω και τα ρέστα δήθεν δικαιωμένος.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ.......ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΤΙ.....ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση