GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντεπίθεση Σγουρού από τον Πειραιά...

Από την Μαρία Χατζηκυριακού Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Γιάννης Σγουρός τη Δευτέρα το βράδυ από τον πολυχώρο Απόλλων, στην προσπάθειά του ...

Από την Μαρία Χατζηκυριακού
Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Γιάννης Σγουρός τη Δευτέρα το βράδυ από τον πολυχώρο Απόλλων, στην προσπάθειά του να πάρει τη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής. Την απόφασή τους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού διατράνωσαν εκατοντάδες Πειραιώτες στηρίζοντας και τους δύο Αντιπεριφερειάρχες του Στ. Χρήστου και Δ. Κατσικάρη. Ξεχωριστές οι παρουσίες του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και του Νομάρχη και υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα που έδωσαν μήνυμα νίκης, αναλύοντας το πολιτικό και αυτοδιοικητικό διακύβευμα των εκλογών.
* Η μεγάλη συγκέντρωση για τις Περιφερειακές εκλογές, ξεκίνησε με την ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφεερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου, ο οποίος με στοχευμένες κουβέντες και απόψεις, ανέλυσε το αυτοδιοικητικό μέρος των εκλογών και τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην καθημερινότητα του πολίτη με την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Ο Στέφανος Χρήστου κάλεσε τους Πειραιώτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, γιατί είναι η μοναδική πρόταση για το μέλλον της Περιφέρειας και ο μόνος υποψήφιος που έχει έργο, γνωρίζει τα ζητήματα και μπορεί να στηρίξει μια νέα προοπτική.
* Στην μεγάλη επανάσταση, όπως την αποκάλεσε, της δημιουργίας της νέας Αντιπεριφέρειας Νήσων, στάθηκε καταρχήν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ένα γεγονός που...
 αλλάζει τη ροή των πραγμάτων σε όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα που παύει να είναι ουραγός και παρίας και διεκδικεί όσα επί δεκαετίες του στέρησαν. Μιλώντας για το πολιτικό διακύβευμα τόνισε ότι κάποιοι διαχειρίζονται πικρίες και ευαισθησίες, με πονηριές και προς ίδιον όφελος, έχοντας συνηθίσει να παίρνουν και όχι να δίνουν και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν «δαγκωτό» Γιάννη Σγουρό για να συνεχιστεί και να διευρυνθεί η πορεία τους έργου για τον Πειραιά και τα Νησιά, μια πορεία για την οποία άλλοι δεν ενδιαφέρονται.
* Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, τον οποίο όλοι περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν, με την εμπνευσμένη, ήπια και γεμάτη επιχειρήματα παρέμβασή του, δημιούργησε αίσθηση στο ακροατήριο, κερδίζοντας τις καρδιές όλων. Πιστός σε όσα πρεσβεύει, σίγουρος για το έργο, το πρόγραμμα και τις ιδέες του, στάθηκε στην ανάγκη να σκεφτούν όλοι τι πραγματικά παίζεται στις εκλογές, τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε υποψήφιος και ποια πρόταση θέλουν και χρειάζονται οι πολίτες της Αττικής, του Πειραιά και των Νησιών για να πάνε ένα βήμα μπροστά. Τάχθηκε κατά του λαϊκισμού, απ’ όπου κι’ αν προέρχεται και τόνισε ότι θέλει να κοιτάζει τους πολίτες κατάματα και να μην τους κοροϊδεύει όπως κάποιοι άλλοι, θέλοντας να υφαρπάξει την ψήφο τους… για αλλότριες επιδιώξεις.
Εντύπωση προκάλεσαν οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις του για τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ προς την κατεύθυνση του πράσινου με τη δέσμευση του σχετικού κονδυλίου από την Περιφέρεια, για πρώτη φορά, αλλά και οι συγκεκριμένες εξαγγελίες για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των νησιών, για τα σκουπίδια, τους βιολογικούς καθαρισμούς, το νερό και την τουριστική και αναπτυξιακή αναβάθμισή τους.
* Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές για τη σημασία των εκλογών, έδωσε άλλο χρώμα στη συγκέντρωση και ανέβασε πολύ ψηλά το θερμόμετρο τους ενδιαφέροντος. Ξεκαθάρισε ότι η Αττική και οι μεγάλοι δήμοι δεν μπορούν να αφεθούν στα χέρια ασχέτων, εκείνων που κατέστρεψαν την οικονομία και σήμερα υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν τίποτα, ενώ για την υποψηφιότητα Δημαρά είπε ότι είναι μια κίνηση ανεξήγητη για τους σκοπούς της, αφού εκ των πραγμάτων εντάσσεται στις προσπάθειες για την αποδόμηση της κυβέρνησης και του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά.

19 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
    ΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ Η ΣΓΟΥΡΟΣ Η ΧΑΟΣ;
    ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
    ΠΑΛΙ "ΟΧΙ"
    ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ
    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ :
    ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.


    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ
    ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, αντεπιτίθεται και η αλητεία, ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού

    Ένα οργανωμένο επικοινωνιακό σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού, έχει βάλει μπροστά η κυβέρνηση με αποκορύφωμα τις εκλογές. Ο τρόμος της μεγάλης ήττας ήταν αυτός που έβγαλε και τον Γ. Παπανδρέου στα κανάλια, αλλά σειρά παίρνουν πλέον υπουργοί και εφημερίδες προσκείμενες στην κυβέρνηση.

    Το σχέδιο προβλέπει συνεχή πίεση στον κόσμο με ειδήσεις τύπου «δεν θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου», «θα χρεοκοπήσουμε άμεσα», «θα χάσουμε τις καταθέσεις μας», «οι μεταρρυθμίσεις θα κολλήσουν και το ΔΝΤ θα μας αφήσει ξεκρέμαστους», «θα υπάρξει έκρηξη στο έλλειμμα και το χρέος», θα κλείσουν τράπεζες», «θα ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα».

    Αυτά κι άλλα πολλά θα συμβούν αν… δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

    Είναι το κλασσικό κόλπο του φόβου πριν τις κάλπες. «Ψηφίστε μας για να μη συμβούν όλα αυτά», θα είναι το βασικό «κρυφό» σύνθημα του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τον κόσμο, να ξεχάσει ότι ψηφίζει για να διαμαρτυρηθεί, κατά του Μνημονίου, κατά της οικονομικής κι όχι μόνο υποδούλωσης.

    Ο κόσμος, όμως, ακόμη κι αν δε θέλει να διώξει την κυβέρνηση οφείλει να ψηφίσει για να αλλάξει ρότα. Να ψηφίσει για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου καιτης Τρόϊκας.

    Το «μπέρδεμα» σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, είναι το βασικό κόλπο. Η θολούρα πριν τις κάλπες, το σχέδιο για να περάσει η κυβερνητική πολιτική.

    Ακόμη και οι διαρροές περί ενόχλησης της Τρόϊκας ή του Ντ. Στρος Καν για τις πιθανές πρόωρες εθνικές εκλογές είναι μέσα στο οργανωμένο σχέδιο.

    Σε λίγο θα σας ξαναπούν.
    - θα σας διορίσουμε.
    - θα σας χαρίσουμε τα χρέη
    - θα φάτε καλάααααααα "λεφτά Υπάρχουν"....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟ στον εντολέα του ΑρχιΔοΝηΤόπουλου, είναι μέλος αυτών που μας παρέδωσαν στην ΔοΝηΤοκρατία.
    Χορτάσαμε τα ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΝΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πΡΟΣΠΑΘΕΙ

    Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

    ΧΛΩΜΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ

    ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΗΣΗ

    Αυτη τη στιγμη πινουν αραχτοι τον καφε τους στο Κωλωνακι καμια 30ρια υποψηφιοι διαφορων συνδιασμων

    Αραχτοι με την φραπεδια τους!

    Ξαπλωτα κανουν αγωνα?

    μετα φταινε οι ξενοι?

    οι τεμπεληδες ειναι σε ολες τις παραταξεις

    Φωντας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον 2/ο γύρο που θα μείνεις έξω ποίον θα στηρίξεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΓΟΥΡΕ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ.

    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ε?

    Μ Α Υ Ρ Ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρωματοπώλης28 Οκτ 2010, 2:52:00 μ.μ.

    Ο χθεσινός πασοκολάγνος σήμερα το παίζει ανεξάρτητος και αντιΔουΝοΤοκράτης. Είναι ψεύτης ποτέ δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ.
    ΘΕΛΕΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γελασαμε παλι και σημερα γραφτε τετοια μας πεισατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Κατω οι ανικανοι υπουργοι!

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονομικα του, οπως και της Νταλαρα.

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τις μαλακιες περι "εκβιασμου της ψηφου". Ο Ραγκουσης εσκαβε τον λακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος στην προεδρια μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    Ελενη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σγουρέ λυπάμαι αλλά μπροστά στο εκβιαστικό δίλλημα Σγουρός η πρόωρες εκλογές , ψηφίζω πρόωρες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Σγουρέ αν κατέβαινες ανεξάρτητος σίγουρα θα σε ψήφιζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 11,5% [γιατι κατεβαινε συνεχεια ρε παιδι μου... τς τς τς]
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ [γιατι με τη συνεχη πτωση του κινδυνευει απο το Παφιλη να του παρει την τριτη θεση και να βγη τεταρτος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΝΗ ΑΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάλλον για τρίτος πάει ο Σγουρός...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση