GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στην «κάρτα του πολίτη»...

Aπό το  ΔΗΚΚΙ    ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Η Κυβέρνηση Παπανδρέο...

Aπό το ΔΗΚΚΙ  
ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Η Κυβέρνηση Παπανδρέου επιδιώκει να υποβιβάσει τους πολίτες σε επίπεδο μαρκαρισμένου ζώου.
Η Κυβέρνηση εξήγγειλε την δημιουργία «κάρτας του πολίτη» και «κάρτας συναλλαγών» τάχα για να χτυπήσει την γραφειοκρατία και την φοροδιαφυγή που η μεν πρώτη αντιστοιχεί σε «μαρκάρισμα» των πολιτών καθώς θα...
 υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα τα «ευαίσθητα δεδομένα» (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία, ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), η δε δεύτερη αντιστοιχεί σε κάρτα παρακολούθησης καθώς θα καταγράφει όλες τις καταναλωτικές συνήθειες (τι αγοράζει ο πολίτης, που πάει, τι τρώει, τραπεζικές συναλλαγές, κινήσεις λογαριασμών κ.λ.π).
Θα υπάρχει πλήρης κατάργηση ιατρικού, τραπεζικού και κάθε είδους επαγγελματικού απόρρητου καθώς σε μια οθόνη υπολογιστή θα εμφανίζονται η οικογενειακή κατάσταση, η οικονομική κατάσταση, η υγεία, οι κινήσεις λογαριασμού, και η καταναλωτικές συνήθειες του πολίτη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι άριστο μέσο για οτιδήποτε πρέπει να δημοσιοποιηθεί είναι όμως εντελώς ακατάλληλο για οτιδήποτε πρέπει να διαφυλαχτεί.
Αναρωτιόμαστε τι σχέση μπορεί να έχει η περιουσία του πολίτη με θέματα υγείας; Ή τι σχέση μπορεί να έχει η πολεοδομία με θέματα υγείας; Ή τέλος τι σχέση μπορεί να έχει το ποιο βιβλίο αγοράζει, με θέματα υγείας;
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήδη η συντηρητική Αγγλία, απέσυρε τον συγκεκριμένο νόμο έκδοσης σχετικών καρτών και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου καθώς εκτιμά ότι «η χρήση ατομικών καρτών με γραμμωτό κωδικό συνεπάγεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών, κάτι που υπόκειται στις εθνικές διατάξεις εφαρμογής της Οδηγίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων αυτών. Επίσης, οι διατάξεις της εν λόγω οδηγίας ορίζουν ότι η επεξεργασία πρέπει να γίνεται για συγκεκριμένους και νόμιμους σκοπούς, να είναι συναφής και όχι δυσανάλογη σε σχέση με τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται».
Όλα συγκλίνουν ότι η Ελλάδα για άλλη μια φορά αποτελεί το πειραματόζωο, προκειμένου να δημιουργηθεί προηγούμενο για την εφαρμογή παρόμοιου μέτρου στην ΕΕ για να γίνει πράξη το μοντέλο της ολοκληρωτικής διακυβέρνησης που οραματίζεται η νέα τάξη πραγμάτων. Με το μοντέλο αυτό δεν θα έχει αριθμούς ο πολίτης προκειμένου να χρησιμοποιεί στις οποιεσδήποτε συναλλαγές του αλλά θα είναι ο ίδιος ένας αριθμός, που δεν θα λογαριάζεται πλέον ως άτομο και ως προσωπικότητα.
Το ΔΗΚΚΙ καλεί όλα τα πατριωτικά, δημοκρατικά, αριστερά κόμματα, τις καταναλωτικές οργανώσεις, τον Τύπο, τους πολίτες, να οργανωθεί αντίδραση και αντίσταση. Το φασιστικό αυτό μέτρο δεν πρέπει να περάσει.

11 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάρουν τα 3 του Καράμπελα,τα καρναβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι περίεργος αν οι παπάδες θα αντιδράσουν.
    Με αυτή την κάρτα επιβεβαιώνονται οι φοβίες του παπαδαριού για το τσιπάκι του αντίχριστου.
    Ξέρεις δεν θα είναι μετά εύκολο για τους άγιους πατέρες να αγοράζουν δονητές και εσώρουχα.
    Ε ρε γέλιο που θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός που- υποκινούμενος από το «καθήκον» του -πήγαινε τον περασμένο Δεκέμβρη στα Λόντρα και διαβεβαίωνε σε κλειστές συσκέψεις τους ξένους τραπεζίτες ότι ωσονούπο θα έκοβε τους μισθούς και τις συντάξεις του ελληνικού λαού.
    Οσα τους υποσχέθηκε, τα (δι)έπραξε κατά γράμμα…

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός που- υποκινούμενος από το «χρέος» του -τις προάλλες ξαναπήγε στα Λόντρα και στα Παρίσια όπου και διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι έχει μια δημόσια περιουσία ύψους 270 δισ. ευρώ που είναι έτοιμος να τους την ξεπουλήσει (σ.σ.: «επένδυση» το λένε αυτό στη γλώσσα τους)…

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου
    - υποκινούμενος από τα «ιδανικά» του -είναι ο υπουργός ο οποίος, τον Μάη, σε μια μνημειώδη κίνηση κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, έστεψε τον εαυτό του γενικό δερβέναγα του τόπου, δίνοντας το δικαίωμα στον υπουργό Οικονομικών (δηλαδή στον εαυτό του!) να υπογράφει διεθνείς συμβάσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις για λογαριασμό της χώρας (σαν αυτές τις «ωραίες» με το ΔΝΤ), χωρίς να ρωτά κανέναν και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε καν στη Βουλή…

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου
    - υποκινούμενος από βαθύ «πατριωτισμό» -είναι ο υπουργός ο οποίος συνέταξε, υπέγραψε και ψήφισε ένα μνημόνιο με το οποίο η Ελλάδα τίθεται υπό την δικαιοδοσία του «αγγλικού δικαίου» και το οποίο το «πέρασε» από τη Βουλή σε συνεργασία με το ακροδεξιό μόρφωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., αφού πρώτα κουρέλιασε και την τελευταία διάταξη του Συντάγματος (που υποτίθεται ότι το έχει ευαγγέλιο)…

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός- ο υποκινούμενος του πρωθυπουργού - εκείνου του πρωθυπουργού που προχτές στο Αμέρικα, απ’ όπου κάποτε στήνανε σκλαβοπάζαρα για τους εξ Αφρικής δούλους, ανακοίνωσε στους δουλοκτήτες («επενδυτές» τους λένε στη γλώσσα τους) ότι υπάρχει μια ευρωπαϊκή χώρα όπου συμφέρει να «επενδύσουν», γιατί εκεί –

    στην Ελλάδα ντε!
    – τα κανόνισε ώστε οι εργαζόμενοι να αμείβονται με μόλις το 60% του μισθού των υπόλοιπων εργαζομένων στην Ευρώπη, να δουλεύουν περισσότερες ώρες από κάθε άλλον Ευρωπαίο εργαζόμενο και να μην παίρνουν ποτέ σύνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατρός ..ρέκορντμαν έγραψε 8.500 συνταγές
    και φάρμακα 180.000 ευρώ σε έναν μήνα!

    Κάθε ρεκόρ συνταγογράφησης κατέρριψαν 20 γιατροί του ΙΚΑ, ο πρώτος από την Κρήτη και οι υπόλοιποι από την Αθήνα και πόλεις της Μακεδονίας!

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε από την ηλεκτρονική...σάρωση συνταγών η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέσα σ’ ένα μόνο μήνα (τον Μάιο) οι συγκεκριμένοι γιατροί έγραψαν φάρμακα αξίας 70.000 έως 180.000 ευρώ ο καθένας!
    Πρόκειται για αστρονομικό ποσό που επιβεβαιώνει την ασυδοσία στη δαπάνη του φαρμάκου που απομυζά τα ασφαλιστικά ταμεία...

    Οι 20 γιατροί που εμφανίζονται πρώτοι στη λίστα είναι παθολόγοι, ψυχίατροι και νευρολόγοι οι οποίοι θα κληθούν σε απολογία και αν οι δικαιολογίες δεν είναι επαρκείς θα διακοπεί η σύμβασή τους με το ίδρυμα.

    Η σάρωση των συνταγών του ΙΚΑ έδειξε επίσης ότι 892 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, πάλι παθολόγοι- διαβητολόγοι και ψυχίατροι, αλλά και ανειδίκευτοι γιατροί των κέντρων ΕΣΥ που υπερσυνταγογραφούσαν, είχαν ο καθένας τον αποκλειστικό του φαρμακοποιό που εκτελούσε τις συνταγές κατά 100% με την ανοχή ή τη συνέργεια και του ασφαλισμένου.
    Ενδεικτικά, γιατρός παθολόγος μέσα σ' ένα μήνα έγραψε 7.500 συνταγές (!) για φάρμακα αξίας 174.000 ευρώ. Μέσα στο ίδιο διάστημα, άλλος γιατρός έγραψε ....8.472 συνταγές συνολικής αξίας 166.874 ευρώ!

    Η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αθηνά Δρέττα που έχει αναλάβει το έργο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και τη δραστικής μείωσης της δαπάνης στο φάρμακο, ήδη έστειλε επιστολή στους γιατρούς ζητώντας να χορηγούν την κατάλληλη και συγχρόνως την φθηνότερη αγωγή.

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

    ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

    Ο Γιώργος που τόσο άδικα έχει λοιδωρηθεί θα μείνει στην ιστορία σαν ο πιο δημιουργικός Πρωθυπουργός της Νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας.

    Τον είχαμε κατηγορήσει άδικα όλοι μας οτι οι ιδέες του ειναι καλά αλλά για μια αλλη μελλοντική εποχή αλλά όλοι μας πέσαμε έξω !!!

    Οι κινήσεις που κάνει στο διεθνές στερέωμα με το κύρος του προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς ειναι τελικά αυτό που χρειαζόμαστε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάμε.

    Το τελευταίο επίτευγμα του είναι οι δηλώσεις του κινέζου πρωθυπουργού που θα δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να βγούμε το συντομότερο από αυτό τον εφιάλτη που βιώνουμε όλοι μας.

    Μέ όση δύναμη μπορώ φωνάζω από σήμερα :
    Γιώργο τελικά είσαι στο σωστό δρόμο , σε στηρίζουμε και βγάλε μας από αυτή την κόλαση που οι επιλογές της δεξιάς μας οδήγησαν ως εδώ !!!

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ

    ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΊΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ !!! ΑΜΑΛΙΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε το παραλλήρημα του «Ανώνυμου»
    2 Οκτ. 23.00 για να καταλάβετε τον λόγο που είμαστε στην κατάσταση που είμαστε! Κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι ψηφίζουν και μετά περιμένουμε να σωθεί αυτή η χώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2 Οκτ 2010 9:51:00 μ.μ.

    ΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ, σημερα μερα χαρας και Εθνικης (φτου κακα) περηφανιας!!!
    Οι καμπανες χτυπουν, τα σπιτια σημαιοστολιζονται!

    Σημερα βρεβευεται ο δουλος του...ΔΝΤ, ο Εθνικος Τουριστας, ο ακαματος Δωσιλογος, ο θερμος (αμερικανος) Πατριωτης, η Αυτου Ηλιθιοτης Ελληνας (;;;) ΠορδηΠουργος Jeffrey Mineiko Papatsolakogkou!

    Του απονεμεται το βραβειο «Quadriga» απο τη Deutsche Bank, του ευαγους αυτου ιδρυματος που με μεγαλη δυναμη και σθενος στηριξε την Ελληνικη οικονομια!!!

    Bravo Giorgo, καλο σκυλι.
    Έλληνες πίαστε τα γεφύρια
    με τους πράσινους ΔοΝητές
    για τους Πασοκώλους....τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 2 Οκτ 2010 9:51:00 μ.μ.

    Εισαι τελειως μακακας. Δεν μπορεις να δεις περα απο τη μυτη σου αχρηστε. Και δυστυχως εχεις και δικαιωμα ψηφου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο καθενας δινει οτι μπορει ετσι και εγω θα δωσω τα παπαρια μου στον πινοκιο παπαεβρεου το θεμα ειναι οτι τα περισοτερα ζωα θα κανουνε ουρες να παρουνε την καρτα ακι θα μαλωνουν και θα βριζουν θα σπροχνουν για να μας καταδικασουν ολους
    ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ που θαπαρω καρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση