GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Πώς τα κάναμε έτσι; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Πώς τα κάναμε έτσι;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

7 σχόλια

  1. Ρητορική ερώτηση. Αφού συμμετείχε κι ο Σκανδαλίδης στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.
    ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝ0 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θα μπορούσε να λέει..."

    χαχαχουχαχα..........
    οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ τoυ W.C Πασόκ του Γιωργάκη, με τα Α-διεφθαρμένα αδελφάκια του..... χοχοοχοχοο..

    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Στ. Γκρόζος, ένας ξάδελφος του Aκη Τσοχατζόπουλου, ονόματι Ν. Ζίγρας, ήταν ο ιδρυτής της offshore εταιρείας TORCASO, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του επίμαχου ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πέρασε στη συνέχεια στην κατοχή του πρώην υπουργού.

    Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε στην εξεταστική για την Ζήμενς άλλο έγγραφο σύμφωνα με το οποίο συνδέεται η off shore TORCASO με τα μαύρα ταμεία της Siemens, μέσω…ΠΑΣΟΚ (Το Βατοπαίδι συνδέεται μέσω της Ζήμενς με το ΠΑΣΟΚ ;;;). Φαίνεται όμως πως το έγγραφο αυτό …χάθηκε στη συνέχεια και προέκυψε μείζον ζήτημα....

    ΠΑΣΟΚ : EIMASTE OΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα μπορουσε να λεει ειμαι gay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…
    ύλο στην Ακρόπολη που την είχαν σεβαστεί και οι ΝΑΖΙ SS !!!

    Ξύλο φάγανε οι δημοσιογράφοι από τα ΜΑΤ στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου για να μη καλύψουν τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί μεταξύ καταληψιών συμβασιούχων με δυνάμεις των ΜΑΤ

    Κλεφτοκυνηγητό, σακρυγόνα συλλήψεις και τραυματισμοί στον Ιερό Βράχο

    Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν αδιανόητες.

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια επεισοδίων τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης του Associated Press. «Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην πολιτική ηγεσία. Σήμερα κατέστρεψαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης.

    Άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις ανέβηκαν στην Ακρόπολη το πρωί, βάσει εισαγγελικής εντολής, μετά την άκαρπη συνάντηση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Γύζη με τους συμβασιούχους, την Τετάρτη.

    Μέσω πλαϊνής εισόδου, κατάφεραν να μπουν στο χώρο από πλαϊνή είσοδο και να απωθήσουν τους συμβασιούχους.

    «Την άσχημη τροπή την έχει δημιουργήσει ο κατά το Σύνταγμα υποδειγματικός εργοδότης, που έχει αφήσει τους εργαζόμενους στη μεγαλύτερη ‘βιομηχανία’ της χώρας -τον πολιτισμο- απλήρωτους εδώ και 24 μήνες» δήλωσε στον ΣΚΑΙ, λίγο πριν τα επεισόδια, ο νομικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρήστος Νικολιτσόπουλος.

    Οι συμβασιούχοι βρίσκονταν στην Ακρόπολη από την Τετάρτη, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση