GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθητέμποροι στα σχολεία!..

Tου Θανάση Ι. Νικολαΐδη   thanikolaidi@gmail.com ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ το θέμα , ήταν καιρός να βγει στον “μολυσμένο” αέρα και το’ βγαλε ο Μ. Τριαντ...

Tου Θανάση Ι. Νικολαΐδη
 thanikolaidi@gmail.com
ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ το θέμα, ήταν καιρός να βγει στον “μολυσμένο” αέρα και το’ βγαλε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος. Με χειροπιαστή την καθηγητική αλητεία (της πλειοψηφίας), σε επίπεδο Μ. Εκπαίδευσης. Ακούσαμε τον διορισμένο μαθητέμπορα να πασάρει τον μαθητή ΤΟΥ στον λυκειάρχη-αδερφό του (οικογενειακή η αρπαχτή) κι από ‘κει στην καθηγήτρια με τη βαριά προφορά και το…κασέ των 20 (μαύρων) ευρώ την ώρα.
ΚΑΝΕΙ τσακωτούς η (κρυφή) κάμερα τους χυδαίους…εργασιομανείς «επί το έργον», απαθανατίζει (και δεν μας αποκαλύπτει) τη φάτσα τους, καταγράφει την ένοχη φωνή τους κι αυτοί αντιδρούν. Ως γνήσιοι…εκπαιδευτικοί, ως δειλοί άντρες μπροστά στον...
 κίνδυνο, ως ψεύτες μπροστά στην αλήθεια.
ΑΥΤΑ τα λίγα είδε ο τηλεθεατής. Τα άλλα τα ζει ο γονιός που τον μαδάνε για το ιδιαίτερο της αποστήθισης και, βέβαια, τα φαντάζεται ο πολίτης που ανέχεται, η Πολιτεία που «κοιμάται» και το Υπουργείο που καμώνεται πως «δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει».
ΠΑΡΩΝ και ο…αντιπρόεδρος (της ΟΛΜΕ) στο πάνελ. Με το (αναίτιο) γέλιο του, με την αγωνία μη δεν εκπροσωπήσει επάξια τον κλάδο και δεν τον…τιμήσει με την ψήφο του και, βέβαια, με επωδό εκείνο το τερατώδες περί «συντριπτικής πλειοψηφίας που…δεν κάνει ιδιαίτερα». Κι αυτός «δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει», σαν να μην έφτασε στη μύτη του η μπόχα. Δεν ξέρει ο κ. Αντιπρόεδρος πως στα διαλείμματα κλείνονται εμπορικές συμφωνίες και τμήματα για το καλοκαίρι. Πως ο…ιδιαιτεράκιας ξεπουλιέται «γλιστρώντας» τα θέματα στον μαθητή ΤΟΥ, με το κόλπο του τεστ και του SOS. Πως ο γονιός θέλει τον «προστάτη» του παιδιού του μέσα στο (δημόσιο) σχολείο για τις «κακοτοπιές» και τον εξασφαλίζει αγοράζοντας γνώση(;) και τον…ίδιο.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον χαμογελαστό, λαλίστατο (και ψευδόμενο) Αντιπρόεδρο, νόμιμοι φροντιστές. Με έξοδα (νόμιμη στέγη, προσωπικό, αποδείξεις, ΦΠΑ…), με νόμιμα έσοδα και μακριά από τυχοδιωκτισμούς. Προσδοκούν εγγραφές χωρίς εκβιασμούς και πληρώνουν φόρους. Δεν είπαν ψέματα, δεν προσποιήθηκαν, ωστόσο, δεν…προώθησαν την αλήθεια και το δίκιο τους. Γιατί; Δεν τους το επέτρεψε ο ευτραφής εκπρόσωπος των «τοις ‘κείνων (των γονιών) χρήμασι τρεφομένων».

12 σχόλια

  1. Αλήτες, κλέφτες λοπωδίτες εκπαιδευτικοί έχετε σύμμαχο την πασοκοκρατία και βιάζετε τις ψυχές των νέων παιδιών. Ταυτόχρονα αλητόβιοι μαδάτε τον κάθε γονέα.
    Άντε να χαθείτε κοπρόσκυλα με κάλυψη των ψευτών φαυλοκρατών και ψευτοπροοδευτικών.
    Είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες με την ανοχή της πολιτείας.
    Τέλος δεν ξεχνάμε τους καθηγητάρες με τα ναρκωτικα και τον άλλο τον εκβιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ .

    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ:

    ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ

    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΡΑΣΙΤΑ (Μαθητεμπορικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ:

    ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ

    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΡΑΣΙΤΑ (Μαθητεμπορικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλό,βγαίνουν άπλυτα στην φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ,ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ.ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ? ? ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!! ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΚΛΕΒΟΥΝ!!! ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΡΕ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? ΕΑΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΘΙΚΟΙ Κ ΝΟΜΙΜΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ZOUGLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ οι μαθητες θα "φροντισουν" τους καθηγητες τους στα γηρατεια τους,
    θα ειναι τοτε νοσοκομοι
    γιατροι
    φαρμακοποιοι
    φυσιοθεραπευτες
    τ ο τ ε θα καλοπερασουν αυτοι οι καθηκητες . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτοι από τα κάθε είδους λαμόγια της διαφθοράς είναι αυτοί οι αγύρτες και αγράμματοι καθηγητές.
    Αυτοί πίνουν το αίμα και πλουτίζουν σε βάρος όλων των Ελλήνων, είναι εκβιαστές χωρίς αναστολές.
    Το αποτέλεσμα το βλέπουμε ότι τα παιδιά τηε Γ'΄Λυκείου μετά από κάθε τελικό διαγώνισμα καίνε το βιβλίο από μίσος προς τον κάθε λαμόγιο - εκβιαστή καθηγητή.
    Μην ξεχνάτε πόσοι έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών/τριών και 10/πλάσιες περιπτώσεις δεν έχουν λάβει το φως της δημοσιότητος, πόσοι έχουν κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ακόμη και για εκβιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΔΙΑΜΑΝΤΟΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ INTERNATIONAL BACALAUREAT
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟ AMERICA ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΤΑΜ ΔΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. Νικολαίδη να μπω στον κόπο να αναλύσω ποιός έφερε την νοοτροπία της αρπαχτής,της εύκολης λύσης,της μίζας,του εύκολου πλουτισμού,των παράλογων έξαλλων και αργόμισθων συνδικαλισταράδων,κλπ,κλπ ??
    Νομίζω δεν χρειάζεται,νοήμονες άνθρωποι είμαστε.
    Δεν κρατάς ακόμη ψηλά την σημαία του??
    Αγωνίστηκες υπέρ και είσαι συνυπεύθυνος,μην διαμαρτύρεσαι
    επομένως.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλο καθηγητικό λαμόγιο κατηγορείτε για σξουαλική περενόχληση.
    Το ψάρι από που βρωμάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση