GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αντιμνημόνιο των εκλογών και το πολιτικό σκηνικό στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @Η νέα εποχή με ήθη πολιτικής αλλά και αποκαλύψεις συνεχίζονται σωρηδόν στον Κυριακάτικο Τύπο με άρωμα οικ...

Από το http://www.greekmme.gr/
@Η νέα εποχή με ήθη πολιτικής αλλά και αποκαλύψεις συνεχίζονται σωρηδόν στον Κυριακάτικο Τύπο με άρωμα οικονομίας και φυσικά των απαραίτητων δημοσκοπήσεων. Αρχικά το 'Veto' αποκαλύπτει ότι 'Ερευνάται η διακίνηση μαύρου χρήματος με εμπλοκή της Siemens- Τρία καυτά εμβάσματα με αποδέκτη τον επίτιμο....και όλα όσα θέλετε να μάθετε για το κόμμα της Ντόρας". Το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει ότι "Με το μνημόνιο Νο2 εως το 2016-15% νέοι φόροι επιπλέον  κάθε χρόνο αλλά και φως στην άκρη του τούνελ-Ανοίγουν οι διεθνείς αγορές για δανεισμό του Δημοσίου και των τραπεζών" αλλά μόνο οι πολίτες δεν θα έχουν...
'Real News' αποκαλύπτει ότι "Ο Σαμαράς απορρίπτει τα σενάρια συγκυβέρνησης-Ψάχνουν συνενόχους πριν το ναυάγιο-Η συγκόλληση τόσων αντίθετων πολιτικών δεν είναι...
 εθνική ενότητα αλλά αναζήτηση συνενόχων πριν το τέλος...". Το 'Παρόν της Κυριακής' στο κεντρικό του θέμα υπογράφει ότι "Ενα καινούργιο σκηνικό γεννιέται- Ρήγμα στο πολιτικό σύστημα-Μπουρλότο οι εκλογές- Αν χάσει την Περιφέρεια Αττικής η Κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί και θα συρθεί σε πρόωρες εκλογές, ενώ υπάρχει σενάριο για Κυβέρνηση προσωπικποτήτων" σύμφωνα με την εφημερίδα αλλά αυτό έπρεπε να υπήρχε εξαρχής....
@Το 'Αρθρο' τονίζει ότι "Αλλαγή κλίματος εκτός, έντονη δυσφορία εντός-Αναμορφώνοντας τους Ελληνες-Τι αναφέρεουν τα διεθνή ΜΜΕ για την βίαιη προσαρμογή που επιχειρεί ο Παπανδρέου". Ο Ζαν Κλώντ Γιούγκερ δίνει 'εξηγήσεις στο ΒΗΜΑ-Εμείς φωνάζαμε αλλά δεν ακοάσατε- Δεν αλλάζει το Μνημόνιο ακόμα και με αλλαγή Κυβέρνησης-Καταλαβαίνει τις δυσκολίες αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμους". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' προβλέπει "Καταιγίδα απο φόρους προκαλεί η αύξηση των αντικειμενικών αξιών-8 χαράτσια, 7 μερεμέτια στα ακίνητα και πάει λέγοντας"....
'Καθημερινή' προσθέτει ότι "Δεν γνωρίζουμε ποιοί λαμβάνουν επιδόματα-Απο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διατυπώνονται βάσιμες υπόνοιες ότι οι περικοπές μισθών σε δημοσίους υπαλλήλους επιστράφηκαν με άλλο τρόπο...." Το 'Εθνος' υπογραμμίζει "Τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για 1 εκ. εργαζομένους-Μειώσεις σόκ στις αποδοχές-10% στο Δημόσιο και 30% στις ΔΕΚΟ-ΗΣΑΠ με πάρτι πολλών υπερωριών και στοιχεία φωτιά..."
'Αδέσμευτος Τύπος' εξηγεί ότι "Ενώ η Κυβέρνηση προαναγγέλει μεγαλεπήβολα σχέδια-Ελληνική Ριβίερα ή παραλιακή; Θέλουν ελεύθερες παραλίες και χώρους πράσινου και αναψυχής". Η 'Απογευματινή' επισημαίνει ότι "Τι ανατροπές φέρνει ο Νόμος για τους δασικούς χάρτες-Στο Δημόσιο εκτάσεις οικοδομικών οργανισμών- Μάχη χιλιάδων πολιτών για την κατοχύρωση των ιδιοκτησιών". Τέλος ο 'Ελεύθερος Τύπος' καταλήγει ότι "Τρία γκάλοπ ξεκαθαρίζουν το πολιτικό μήνυμα των εκλογών- Η Κάλπη βγάζει..Αντιμνημόνιο-Ολες οι εξελίξεις σε Πανελλαδικό επίπεδο, στην περιφέρεια Αττικής αλλά και στην Θεσααλονίκη"...

9 σχόλια

  1. Τι έγινε παιδιά ;;

    Ξεκίνησε να τρώει το σαράκι;


    Άφησαν να περάσει ένας μήνας μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό κι από αύριο ξεκινούν και πάλι νέα σενάρια, αυτή τη φορά περιέχουν “πρόωρες εκλογές”.

    Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι οι πρόωρες εκλογές θα λάβουν τη μορφή της διπλής αναμέτρησης με την ευκαιρία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Από αύριο το σενάριο αλλάζει και οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Νοεμβρίου.

    Το αστείο είναι ότι η ήττα δεν ορίζεται με μεγάλη σαφήνεια ώστε τα σενάρια να παραμείνουν επίκαιρα πρά το όποιο αποτέλεσμα.

    Το χορό ανοίγει λοιπόν η Realnews. Για να δούμε ποιοι άλλοι θα χορέψουν.

    ΥΓ: Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες έτσι ώστε να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα.
    Το ποσοστό της ήττας του ΠαΣόκ θα είναι κάτω από 30% πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΜΜΕ προκαλούν πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό

    Μωραίνει Κύριος…

    Ερώτηση: Τι ακριβώς θα συνέβαινε, αν υπήρχαν στην Περιφέρεια Αττικής δύο «αντάρτικα» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος; Και μάλιστα και τα δύο είχαν σαφή διαφωνία με την κεντρική πολιτική του κόμματος για το Μνημόνιο;

    Δεν θα έλεγαν τα επίσημα ΜΜΕ ότι… «διαλύεται η Νέα Δημοκρατία»;
    Ασφαλώς αυτό θα έλεγαν!

    Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία.
    Συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ!

    Και τα επίσημα Μέσα Ενημέρωσης δεν λένε κουβέντα!
    Ή μάλλον λένε ελάχιστα. Σαν να πρόκειται για απλή τοπική ιδιομορφία. Σαν να πρόκειται για προσωπική κόντρα υποψηφίων.

    Ενώ τα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια αποτελούν ευθεία αμφισβήτηση της κυβέρνησης και πρόβα διάσπασης του ίδιου του ΠΑΣΟΚ…
    Κι όμως, τα επίσημα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά.

    Τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, όπου γίνεται «της τρελής» – κι όχι μόνο στην Αττική – δεν απασχολούν τα επίσημα ΜΜΕ.

    Αντίθετα, αν… βήξει η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, γίνεται «σεισμός»!
    Για θέματα που συνήθως δεν αφορούν κανένα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ νεοΝΑΖΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ..

    Μου θυμίζει την πτώση των άλλων
    "ωραίων" του περασμένου αιώνα,
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΜΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜ.Ε.τους....


    Όταν έπεφτε το καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης, ο επίσημος σοβιετικός τύπος, μέχρι τότε «προπύργιο» της κομματικής γραμμής και της «μοναδικής αλήθειας», πήρε ταχύτατα αποστάσεις από το Κρεμλίνο.

    Σκεφτείτε: ακόμα και τα σοβιετικά ΜΜΕ, βγαλμένα από δεκαετίες παραπληροφόρησης και σκληρού προπαγανδιστικού εκμαυλισμού της κοινωνίας, κατάλαβαν ότι το καθεστώς βούλιαζε…

    – Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ακόμα, ότι ο «σοβιετικός» χαρακτήρας της «ενημέρωσής» τους προκαλεί πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό.

    – Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, ότι το καθεστώς που στηρίζουν βυθίζεται.

    – Δεν έχουν υποπτευθεί καν, ότι αυτό που στηρίζουν το απεχθάνονται ακόμα και οι ξένοι «προστάτες» του. Οι οποίοι με κάθε τρόπο εξηγούν ότι η «ελληνική συνταγή» είναι ακατάλληλη για την υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί δημιουργεί δυσβάστακτη ύφεση.

    – Προσκαλούν σοβαρούς διεθνείς αναλυτές, όπως ο Martin Feldstein και ο Martin Wolf, οι οποίο τους λένε πως ευθέως πως το Μνημόνιο δεν σώζει την Ελλάδα σώζει τις ξένες τράπεζες που είχαν δανείσει την Ελλάδα!

    Ούτε τους προσκεκλημένους τους δεν ακούν…

    – Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Πρόεδρος της Ευρωζώνης, ο κ. Γιούγκερ, στις επίμαχες δηλώσεις του της περασμένης εβδομάδας, είπε κάτι ακόμα πιο οδυνηρό:

    Ότι οι Βρυξέλλες γνώριζαν από χρόνια πως υπάρχει δημοσιονομικός εκτροχιασμός στην Ελλάδα, αλλά δεν μίλαγαν, γιατί από τα ελλείμματα της Ελλάδας πλούτιζαν οι Γερμανοί εξαγωγείς (και οι Γάλλοι).

    Κι ύστερα έρχεται η Γερμανία να «τιμωρήσει» την Ελλάδα!

    Ποια Γερμανία; Αυτή που δεν μας δίνει την δικογραφία της «Ζήμενς» να δούμε ποιοι είναι οι «λαδιάρηδες» πολιτικοί μας και να τους «περιποιηθούμε».

    Και πώς να μας τους δώσει;

    Τι στοίχημα πάτε ότι μερικοί από αυτούς που «τα πήραν», σήμερα υπερθεματίζουν για το Μνημόνιο;

    Τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν καταλαβαίνουν ότι θα βουλιάξουν πρώτα! Πριν βουλιάξει το καθεστώς που σκανδαλωδώς στηρίζουν με νύχια και με δόντια.

    Το παράκαναν!

    Και δεν βλέπουν τις κυκλοφορίες τους που κατρακυλούν, τις τηλεθεάσεις τους που συρρικνώνονται και τα διαφημιστικά τους έσοδα που καταρρέουν.

    Μωραίνει Κύριος…

    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΝΑ Κ Λ Ε Ι Σ Ο Υ Ν .ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ
    ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ
    ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.
    ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παλικάρι ο ΓΑΠ είναι από τα λίγα πάντως.

    Απίστευτος τύπος. Αν δεν πονούσε ο πισινός μας θα γελούσαμε τρελά με όλα αυτά…ούτε ο Αριστοφάνης στα καλύτερά του όνειρα δεν θα βρισκε τέτοιο υλικό.

    Οι Μόντυ Πάηθονς θα έγραφαν ξανά το “Life Of Bryan” με ελαφρώς αλλαγμένο τίτλο.

    Απίστευτος…

    Όταν είναι έξω βάζει την κασέτα του “είμαστε γτπ αλλά θα τα καταφέρουμε”.
    Όταν επιστρέφει βάζει την κασέτα του “είμαστε οι καλύτεροι οι ξένοι μας βραβεύουν και όπου ναναι μας αντιγράφουν”.

    Τώρα το τι κασέτα παίζει όταν είναι μόνος του πριν πέσει για ύπνο…ο θεός κι η ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση : Τι θα έκαναν τα επίσημα ΜΜΕ, αν ηγετικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δήλωνε με θράσος χιλίων πιθήκων, σε διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές,
    ότι τα λεφτά «μαζί τα φάγαμε»;

    Θα τον προπηλάκιζαν!
    Θα ζητούσαν την παραίτησή του.
    Θα τον κρέμαγαν «στα μανταλάκια». Θα τον έκοβαν από κάθε δημόσια παρουσία.

    Κι όμως, το είπε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και τον «χάιδεψαν»!
    Τον επιβράβευσαν για την «παρρησία του»!

    Ο άνθρωπος αυτός έχει μπερδέψει την ειλικρίνεια με τον κυνισμό και τη ευθύτητα με τη χυδαιότητα.
    Αλλά δεν φταίει αυτός.
    Φταίνε εκείνοι που, αντί να τον βάλουν στη θέση του, τον προβάλλουν κι όλα…
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ...ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΡΩΝΕ.

    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

    ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δικαίωση Σαμαρά και με την βούλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..


    Αυτό που βλέπετε είναι η μελέτη της Ε.Ε για τα Στατιστικά του ελλείματος και του χρέους της Ελλάδας, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2010.

    Αν πάτε στη σελίδα 28 της μελέτης θα εκπλαγείτε και δείτε πως καταρρέουν και τα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ και αυτά που επιχειρεί να ανασκευάσει σήμερα ο Γιούνγκερ (http://www.antinews.gr/?p=66723).

    “The reliability of Greek government deficit and debt statistics has been the subject of continuous and unique attention for several years. In 2004, Eurostat produced a comprehensive report on the revision of the Greek government deficit and debt figures, showing how the Greek statistical authorities had misreported figures on deficit and debt in the years between 1997 and 2003”

    Τι λέει:

    “Η αξιοπιστία του ελλείμματος και των στατιστικών χρέους έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχούς και μοναδικής προσοχής για αρκετά χρόνια. Το 2004 η Eurostat, προετοίμασε μια εμπεριστατωμένη αναφορά, για την αναθεώρηση των στατιστικών της Ελληνικής κυβέρνησης, δείχνοντας πως οι Ελληνικές στατιστικές αρχές είχαν εσφαλμένα στοιχεία για το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, την περίοδο 1997-2003»

    Από πότε λοιπόν πρέπει να γίνει εξεταστική για την οικονομία;

    Στην σημερινή του ομιλία ο Α. Σαμαράς είπε, εξάλλου:

    Ο κ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του είναι «πολιτική αρετή»! Αλλά το κόμμα του το «προστατεύει»!Εξαιρώντας πλήρως από την Εξεταστική Επιτροπή, που τώρα στήνουν για την Οικονομία, και την οκταετία Σημίτη πριν το 2004και τη σημερινή, τη δική του, μετά τον Οκτώβριο του 2009. Έτσι διασύρει, τελικά, και τη χώρα και το κόμμα του! Γίνεται απίστευτα αναξιόπιστος ο κ. Παπανδρέου όταν μόλις προ ολίγων ημερών είχε πει ότι θα περιλάβει στην Εξεταστική και την περίοδο Σημίτη – προφανώς ο κ. Σημίτης του τράβηξε το αυτί.
    Και δείχνει έτσι να φοβάται αποκαλύψεις για την περίοδο Σημίτη, όσο φοβάται και για την δική του περίοδο που, επίσης, εξαίρεσε από την Εξεταστική.

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/10/blog-post_1507.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Δημόσια έκκληση
    προς Νικο Παπανδρεου
    Αντρικο Παπανδρου
    Σοφια Παπανδρεου
    Μαργαριτα Παπνδρεου

    Κυριοι Κυριες

    Εσεις τα σεβαστα παιδια του Ανδρεα Παπανδρεου πρεπει να προστατεψετε τον αδερφο σας απο τους ανικανους και προδοτες που εχει διπλα του

    και τον κοροιδειυν και τον εκθετουν
    Ειναι οι δεξιοστροφοι Μπαμπουκης Χαρης, Γερουλανος , Ραγκουσης Γιαννης κλπ.

    οι οποιοι λενε στο Γιωργο Πανδρεου να κανει τα αντιθετα που πρεπει να κανει και τον γελοιποιουν.

    Στοχος τους ειναι η μετα-Παπανδρεου εποχη (να τον "τελειωσουν" δηλαδη) και η αναληψη της ηγεσιας του Πασοκ απο τους ιδιους και τα τσιρακια τους!

    Οι ιδιοι εβαλαν σκοπιμως ανικανους στα ψηφοδελτια των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων με στοχο να χασειο το Πασοκ και να αποσταθεροποιηθει ο Γιωργος Παπανδρεου!

    Βλεπετε σχετικα κατωτερω:

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση