GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταύρωσον μεν, άκουσον δε...

Γράφει ο Κυριάκος Γκίκας    Μην πετροβολάτε «μόνο» τους Ιδιοκτήτες! 'Έλαβα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν/μια συναγωνιστή/συ...

Γράφει ο Κυριάκος Γκίκας  
Μην πετροβολάτε «μόνο» τους Ιδιοκτήτες!
'Έλαβα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν/μια συναγωνιστή/συναγωνίστρια. Δεν θέλω να τον / την ονομάσω γιατί δυστυχώς δεν είναι μόνο ένας 'η μία, αλλά «είστε» πολλοί. Και αυτά τα πιστεύετε όλοι σας. Και επειδή έχουν ειπωθεί πολλά τόσο σε μένα όσο και στην οικογένεια μου, καλό θα ήταν να δοθεί ένα τέλος. Δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.
Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στην επίδικη έκταση του ΧΥΤΑ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού να είμαι ιδιοκτήτης. Και για να ακριβολογούμε κατέχω το 1/20 της επίδικης έκτασης.
Τον αγώνα μου κατά του ΧΥΤΑ θα το έδινα είτε...
 ήμουν, είτε δεν ήμουν ιδιοκτήτης. Μεγάλωσα στο Γραμματικό.
Δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά επειδή με έχετε φέρει στα όρια μου, καλό θα ήταν να μάθετε λίγα πράγματα για μένα.
Σπούδασα μόνος μου, εργαζόμουν στο ΣΙΚΑΓΟ - Αμερική τα καλοκαίρια για να μπορούσα να σπουδάσω το χειμώνα στη Βρετανία και παράλληλα να φροντίζω την οικογένεια μου . Έφυγα από το σπίτι μου με μια βαλίτσα και 300 δολάρια, (και αυτά ήταν δανικά), και μια υπόσχεση τιμής στο Πατέρα μου ότι μια μέρα θα είναι πολύ υπερήφανος για μένα.
Όπου και να βρέθηκα στο κόσμο, ότι και αν έκανα δεν γύρισε κανείς να μου πει τίποτα. Δεν έδωσα το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν. Στάθηκα στο ύψος μου, δεν φύλησα κατουρημένες ποδιές, δεν γλύφω εκεί που φτύνω. Απεναντίας θα έλεγα, όλοι μα όλοι κοίταξαν να με κατασπαράξουν και πώς να με βάλουν στο χέρι. Λέγοντας αυτά θέλω να σας πω ότι δε μας «τρέχουν» τα χρήματα. Βιοπαλαιστές είμαστε, και μάλιστα τίμιοι.
Όλοι έπεσαν πάνω μας ότι οι ΓΚΙΚΕΟΙ θέλουν την αποζημίωση. Δεν ξέρω για τους άλλους συνιδιοκτήτες, αλλά για τον Αδαμάντιο Γκίκα, το Πατέρα μου δεν έχετε το δικαίωμα να πείτε το παραμικρό.
Πράγματα που έπρεπε να τα κάνουν οι Τοπικοί άρχοντες, κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος οι Ιδιοκτήτες ή για να ακριβολογούμε κάποιοι από τους ιδιοκτήτες.
Όταν ρωτήσαμε το κόστος από γνωστό τοπογράφο για να μας οριοθετήσει τα καθαρά στρέμματα με GPS, μας ζήτησε 9000 ευρώ. Στη συνέχεα 8000 ευρώ και το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν 5000 ευρώ. Φιλική τιμή. Ξεχνώντας ότι αν γίνει το έργο του ΧΥΤΑ θα θιγεί και αυτός.
Αφού ζήτησα τη βοήθεια από τι Κοινότητα Γραμματικού για το GPS και ακόμα περιμένω απάντηση. Πήρα το θάρρος και ζήτησα τη βοήθεια από το Κύριο Καρίνο Ζώη. Ο άνθρωπος έδειξε ενδιαφέρον και τοπογράφος πήγε και οριοθέτησε τα καθαρά στρέμματα.
Αμέσως μετά έλαβα τηλεφωνήματα ότι τώρα πρέπει να πάω να καθαρίσω. Πώς να πάω και με τι να πάω; Μόνος μου; Μου είπαν να πάω να καρφώσω στα καθαρά στρέμματα. Ναι, αλλά όταν συμβουλεύτηκα δικηγόρους μου είπαν ότι ενδέχεται να πάω αυτόφωρο για ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ. Αυτό ήταν; Αυτό θέλετε; Και θα έρθετε μετά να με βγάλετε από την Φυλακή;
Έγινε πληρεξούσιο σε δύο δικηγόρους του Κύριου Καρίνου και εχτές 21/10/2010 βρέθηκαν στο χώρο του ΧΥΤΑ εκτελώντας τις εντολές μου. Δηλαδή τι; Να βγουν αμέσως οι μεμβράνες από την καθαρή ιδιοκτησία. Ζήτησαν μάλιστα να πάνε αυτόφωρο τον υπεύθυνο του έργου. Η αστυνομία τίποτα δεν έκανε από αυτά και κατατέθηκε μήνυση.
Τι άλλο έπρεπε να κάνω και δεν έκανα;
Ποίος έκανε πίσω; Ποίος κώλωσε;
Βέβαια φράσεις ειπώθηκαν του τύπου, κώλωσε ο δικό σου. Έκανε πίσω ο δικό σου !!!
Δεν έλπιζα να ακούσω κάποιο καλό λόγο. Δεν το θέλω. Οφείλω όμως να σας ενημερώσω και να σας πω τα καθέκαστα. Και να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει πολύ καλά να σας κοιμίσουν. Και πιστέψετε με ότι σας έχουν ρίξει μεγάλη δόση υπνωτικού. Υπήρχε από την αρχή του αγώνα μας ένας μπούσουλας;
Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σεβαστείτε τον αγώνα και την προσπάθεια κάποιον ανθρώπων. Γιατί και τον Κολοκοτρώνη μετά την απελευθέρωση του έθνους , φυλακή πήγε.
Δυστυχώς αυτοί είμαστε!

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Οι δημοκρατικοι πολιτες οι εντιμοι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου οι μπλογκερ και οι πολιτες που αγανακτησαν εριξαν την δεξια

    και τωρα οι ανικανοι κολητοι του Γιωργου - που τον πριονιζουν εξυπνα και με το γαντι- την επαναφερουν τη δεξια στο προσκηνιο!!

    Μεχρι και ο ακαταλληλοτερος ξυπνησε!!! Θα τον στείλω τον Παπανδρέου Ειδικό Δικαστήριο`...φαίνεται να δήλωσε ο κατοικος της Ραφήνας.

    Και μετά θα 'χουμε δράματα...
    Τι μου λες; Ανατριχιάσαμε. Ο Κουρασμένος περνάει, μέσω των γνωστών αυτόκλητων προστατών του, στην αντεπίθεση. Κάνε εσύ...

    Εξεταστικές και θα δεις τι θα σου κάνω εγώ. "Θα σε στείλω Ειδικό Δικαστήριο και μετά θα 'χουμε δράματα".

    Η φράση αυτή αποδίδεται σε ιδιωτική συνομιλία που είχε ο Κουρασμένος με κάποιον άγνωστο x. Αντιλαμβάνεστε!

    Αήττητη η ρημάδα η δεξια χαρη στους ανικανους του Γιωργακη! ...

    Τους Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Γεςρουλανους εχει η δεξια μεσα στο Πασοκ γιαυτο ο Σγουρος θα καταποντιστει!!

    Μετα τις εκλογες ερχονται οι καρατομησεις των ανωτερω υπευθυνων: δηλ. Ραγκουση Παμπουκη Γεςρουλανο Τσοκλη Νταλαρα και την "δεξια παρεα τους !!

    Τακης πασοκ

    22 Οκτ 2010 11:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση