GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Περασμένα μεγαλεία... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Περασμένα μεγαλεία...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

5 σχόλια

  1. http://papaioannou.wordpress.com/2010/10/14/%ce%bf-%cf%80-%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%841/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε τώρα πρασινοτρωκτικό,νά βρής άλλη ποντικότρυπα νά ''μασήσης''!!!

    Ούυυυυυυυσσσσσσττττττττ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμασαι ενα "σοφο" που εκανες το παν για να μη τον εχεις κοντα σου,τι σου ειπε φευγοντας απο το γραφειο σου.
    Να θυμασαι πως θαρθει ωρα που θα σε πουνε και " κοντο "
    Ηρθε, πιο γρηγορα αποσο περιμενε και κεινος που το προεβλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θα μπορούσε να λέει..."
    Τι θέλει ο κ. Παπανδρέου και κυκλοφορεί στους δρόμους;


    Τρεις εικόνες όλη η πραγματικότητα

    Τι θέλει και κυκλοφορεί, δήθεν άνετος, ο Γ. Παπανδρέου στους δρόμους της Αθήνας; Χτες, όταν βγήκε από το υπουργείο Εσωτερικών, τον πλησίασε μια κοπελια και όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες άρχισε να διαμαρτύρεται.

    Αμήχανος ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί όπως φαίνεται να πει κάτι, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελά σαν να του λέει “να μην τα τραβάω μόνο εγώ”.

    Όσο για τους σωματοφύλακες που περιτριγυρίζουν τον κ. Παπανδρέου κρατιούνται με το ζόρι.

    Καλό το στυλάκι του Ομπάμα, αν και ο ίδιος ο Ομπάμα το’ χει σταματήσει και δεν κυκλοφορεί στους δρόμους ακόμα και με στρατό από πίσω του. Ο κ.Παπανδρέου, και οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι, θα πρέπει να καταλάβουν λοιπόν, ότι το να κυκλοφορεί με μια στρατιά σωματοφυλάκων, δεν του περιποιεί τιμή. Πετυχαίνει δε, το αντίθετο αποτέλεσμα: Ενώ θέλει να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό, δείχνει ότι φοβάται.
    ---------

    Μπα διαφωνώ ότι η κοπελιά διαμαρτύρεται.
    Θέλει να του δώσει το μισθό της για τη σωτηρία της πατρίδας και ο Τζεφ της λέει “δε χρειάζεται, λεφτά υπάρχουν”.
    Ο Παπακωνσταντίνου δεν χαμογελάει επειδή δεν τα τραβάει όλα αυτός, αλλά επειδή πρόσεξε ότι το μπουφάν είναι burberry και σου λέει “έχουν ακόμα “λίπος”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσιεύστε το παντού σε εμφανή θέση

    Ψήφος σε ΠΑΣΟΚ,λευκό,άκυρο,αποχή=ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων :

    Κόσμος του Επενδυτή Σαββάτου 9/10, σελίδα 7:
    “Το ποσοστό της (μεσοσταθμικής ) αύξησης των αντικειμενικών αξιών θα οριστεί ΜΕΤΑ τις περιφερειακές εκλογές.Και θα είναι, όπως λένε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ευθέως ανάλογο του ποσοστού που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές.Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος- με αφετηρία το 35% έναντι του 44% του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών-,τόσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( με αφετηρία το 15% )Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ”

    Αλλά λόγω “αναθεώρησης του ελλείματος” τα μέτρα θα είναι ακόμα χειρότερα και σε περισσότερους τομείς.Κατά συνέπεια, η καταψήφιση των υποψηφίων του μνημονίου ( ΠΑΣΟΚ,Ντόρα,Τατούλη, Μπουτάρη κλπ ) στην Ελλάδα,είναι πράξη ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για την επερχόμενη λαίλαπα ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που θα βυθίσουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ΥΦΕΣΗ.Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας που δεν θα έχουν μέλλον και εργασία για τα επόμενα 7-10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση