GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kεραίες κινητής τηλεφωνίας...

Από το http://blogingr.blogspot.com/    Επιτέλους δώστε ένα τέλος μ’ αυτούς τους Σταθμούς Βάσης (Κεραιών) Κινητής Τηλεφωνίας & “Σταθερή...

Από το http://blogingr.blogspot.com/  
Επιτέλους δώστε ένα τέλος μ’ αυτούς τους Σταθμούς Βάσης (Κεραιών) Κινητής Τηλεφωνίας & “Σταθερής Δολοφονίας”
Εδώ και πολύ καιρό ξεφυτρώνουν παντού, συνήθως καμουφλαρισμένες σαν τους δολοφόνους που αγωνιούν μήπως και αναγνωρισθούν από τα υποψήφια θύματα, χωρίς επισημάνσεις, χωρίς προειδοποιήσεις, στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς τις απαιτούμενες εγκρίσεις και τις απαραίτητες περιβαλλοντικές μελέτες.
Οι πολίτες χαμένοι στο δαιδαλώδη δρόμο της αναζήτησης του δικαίου και η δημόσια και τοπική αυτοδιοίκηση καλυμμένη στην τυπολατρία και τους ρυθμούς χελώνας, αρκείται σε ρόλο θεατή.
Οι φωτογραφίες είναι από την πόλη της Ξάνθης, απέναντι από το ΚΤΕΛ, σε μια άκρως πυκνοκατοικημένη περιοχή, που δε λείπουν και τα σχολεία.
Προσέξτε στη 2η φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω, τη μαεστρία με την οποία τα κεραιοσυστήματα είναι...
 καμουφλαρισμένα με γυψοσανίδα στη μορφή καμινάδας!!!
Tην τελευταία δεκαετία κυρίως έχουν γίνει έρευνες-μελέτες από διάφορα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, αλλά και από έλληνες επιστήμονες που προειδοποιούν για τις βλαπτικές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στους ζωντανούς οργανισμούς. Διαταραχές ύπνου, πονοκεφάλους καρδιακά και κυκλοφορικά προβλήματα, απορύθμιση ορμονικού συστήματος, αλλοιώσεις της σύνθεσης του αίματος, αύξηση καρκίνων κλπ.
Tο γεγονός και μόνο ότι έχουν μπει όρια επικινδυνότητας που είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα είναι από μόνη της παραδοχή της βλάβης που προκαλεί. Έτσι έχουμε διαφορετικά όρια: Aυστρία 0,6, Eλβετία 4-6, Pωσία 1, Eλλάδα 33!!! που αποδεικνύει ότι:
• Σε χώρες με χαμηλά όρια υπερπηδήθηκαν τα εμπόδια των διαπλεκόμενων συμφερόντων ανάμεσα σε βιομηχανίες κινητής τηλεφωνίας και αρμόδιες αρχές.
• Yπάρχει τμήμα επιστημονικής κοινότητας που διαφωνεί με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας και την Kομισιόν. Πολλές δεκαετίες πριν ο αμίαντος και το τσιγάρο ήταν γνωστό στις επιχειρήσεις και τα κράτη ότι βλάπτουν, συνεχιζόταν όμως η χρήση τους ανενόχλητα.
Tο αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη, της αρχής της προφύλαξης της Yγείας, καταπατάται βάναυσα.
Πρώτα απ’ όλα από τις εταιρείες που βάζουν πάνω απ’ όλα το κέρδος, αλλά και της εξουσίας –κεντρικής ή τοπικής (δήμοι)– που είτε συναινούν, είτε κωλυσιεργούν, είτε αδιαφορούν προκλητικά, σεβόμενοι υπέρμετρα τους χορηγούς των εκδηλώσεών τους.
Aπό τότε που πρωτομπήκαν στη ζωή μας οι κεραίες με την τοποθέτηση των πρώτων σταθμών βάσης, οι κάτοικοι άρχισαν να αντιδρούν –ζητούσαν να ενημερωθούν– να προφυλαχθούν, πίεσαν δημοτικά συμβούλια και σε πολλές περιπτώσεις μερικοί δήμοι κάτω από την πίεση αποξήλωσαν παράνομες κεραίες (Περιστέρι, Γαλάτσι κλπ.), οι περισσότεροι δήμοι όμως προκλητικά αδιαφόρησαν και αδιαφορούν.
Tην ισχύ στις επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας δεν τη δίνει μόνο η κρατική ανοχή και στήριξη αλλά και η εξάρτηση κυρίως των νέων ανθρώπων από το κινητό. Tοποθετούνται με μεγαλύτερη ευκολία οι κεραίες κοντά στα σχολεία γιατί σύμφωνα με στοιχεία (του Eθνικού Iδρύματος Eρευνών) κάθε μαθητής κάθε μέρα πραγματοποιεί 4 κλήσεις και στέλνει 10 μηνύματα από το κινητό του. Έτσι έχουμε έξαρση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που όμως δεν αφήνουν αδιάφορους τους κατοίκους, συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι πρέπει να πάρουν τον αγώνα για το ξήλωμα των κεραιών στα χέρια τους.

5 σχόλια

  1. Den klinete leo ego ta HTML Tags na min ma sprizoun ta Spam-Blogs me tis diafimisis tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΣΑΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΣΤΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Κλ.16 Οκτ 2010, 1:33:00 π.μ.

    Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσο βλάπτει η ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Ξέρω σίγουρα ,όμως, πόσο κακή πάστα λαού είμαστε.
    Γιατί, δεν θέλουμε τις κεραίες, θέλουμε ,όμως, το κινητό μας να "πιάνει" παντού. Και, όπως είναι γνωστό ,για να "πιάνει" χρειάζεται πυκνό δίκτυο κεραιών. Ναι, να μπουν, κεραίες, αλλά να μη βλάπτουν εμάς. Να βλάπτουν το γείτονα! Δεν μας νοιάζει.
    Όπως δεν μας νοιάζει, εάν παρκάρουμε τον "κουβά" μας σε δύο θέσεις ,αντί για μία! Σκασίλα μας, εάν οι άλλοι γυρίζουν ,ώρα ατέλειωτη ,από τετράγωνο σε τετράγωνο, για μια θέση. Ξεχνάμε ότι και εμείς ,έχουμε γυρίσει 10 φορές τα γύρω τετράγωνα, και θα χρειασθεί να τα ξαναγυρίσουμε, εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    Εντάξει, αθάνατε νεοέλληνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματήστε επιτέλους να συμπεριφέρεστε σαν ιθαγενείς Ζουλού και να αναμασάτε τις γελοιότητες περί δήθεν "ακτινοβολιών" και "κεραιών που προκαλούν καρκίνο"!!! Οι κεραίες αυτές είναι κεραίες ασυρμάτου και τα κινητά είναι επίσης κοινοί ασύρματοι! Η τεχνολογία αυτή στην οποία άλλωστε βασίζεται το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, υπάρχει εδώ και 120 χρόνια! Οι δήθεν "καθηγητές" που ωρύονται για δήθεν επιδράσεις, επιθυμούν λεφτά για "έρευνες". Οι δε δημαρχίσκοι που "κατεβάζουν" κεραίες, δημαγωγούν και ψηφοθηρούν, επιθυμούν δε και εκβιάζουν προς αυτή τη κατεύθυνση, χαράτσι από τις εταιρείες κινητής για τις κεραίες που στήνουν στα όρια των δήμων τους. Και το κερασάκι στην τούρτα: Όσο πιο πολλές οι κεραίες, τόσο πιο λίγη ισχύ χρειάζεται αυτές να έχουν, (με τόσο καλύτερο σήμα στα κινητά μας) και τόσο περισσότεροι μπορούν να μιλούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ από το δίκτυο. Θυμηθείτε τον σεισμό του 1999!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thats really very nice blog, I am impressed.i like it this blog keep it up thanks for post: )
    I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites website list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.
    really informative Post in this blog i like to read and recommend all my friend to read this blog thanks for share zt-180watch phone zenithinkgpad

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση