GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο σύγχρονο «Οχι» του Γ. Παπανδρέου και τα διαχρονικά «Οχι»...

Από τον  Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ 28 Οκτωβρίου 2010 ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου λέει «ΟΧ...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
28 Οκτωβρίου 2010 ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου λέει «ΟΧΙ» στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας, λέει «ΟΧΙ» στην Εθνική υποτέλεια!
Η Ελλάδα «δίνει μάχη για την ανεξαρτησία της χώρας από δάνειες δυνάμεις και επιτηρητές», την οποία «με κόπο και θυσίες έχουμε ήδη αρχίσει να την κερδίζουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Σήμερα, ανήμερα του ιστορικού «ΟΧΙ», σε «θερμό» κλίμα αρχίζει η διήμερη Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών με την γαλλογερμανική πρόταση για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισαβόνας να ...
προκαλεί δυσφορία στους κόλπους της Ένωσης και να διχάζει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Η κρυπτο-φασίστρια Ανγκελα Μέρκελ πιέζει έντονα για την αναθεώρηση της Συνθήκης προς ενίσχυση της δημοσιονομικής πειθαρχίας της ΕΕ -προθώντας τη διαδικασία ελεγχόμενης πτώχευσης και τη δυνατότητα αφαίρεσης του δικαιώματος ψήφου για τις χώρες που συστηματικά παραβιάζουν το Σύμφωνο Σταθερότητας. Στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής που αρχίζει σήμερα κυριαρχεί το νέο πλαίσιο οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία για κυρώσεις στις δημοσιονομικά «απείθαρχες» χώρες και χαμηλό προϋπολογισμό για την ΕΕ το 2011, ωστόσο η γαλλογερμανική πρόταση δημιουργεί κλίμα δυσφορίας και ανεβάζει το θερμόμετρο στο «κόκκινο», αλλά αναμένονται και αντιδράσεις.
«ΟΧΙ» στη δεξιά και στην Εθνική υποτέλεια. ΟΧΙ στην χρεοκοπία. ΟΧΙ στους ληστρικούς τραπεζίτες, που οδηγούν τους πολίτες σε χρεοκοπία και αυτοκτονία, ενώ πήραν συνολικά 78 δις από το κράτος! Πού είναι οι «κοιμώμενοι» Υπουργοί Οικονομίας; Στις 28 Οκτώβρη του 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου και οι δημοκρατικοί πολίτες λένε το δικό τους «ΟΧΙ» και ζητούν ταχεία έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνια και το Δ.Ν.Τ (που το θεωρούν μια προσωρινή και όχι αναγκαία κατάσταση).
Το μήνυμα των εκλογών είναι καθαρά αυτοδιοικητικό. Αν υπάρξει μεγάλη απόκλιση ψήφου σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές τότε θα γίνει ριζικός ανασχηματισμός. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν τώρα Εθνικές εκλογές! Η Κυβέρνηση δεν χρειάζεται Εθνικές εκλογές αλλά εσωτερική κάθαρση από τους ανίκανους και «δεξιόστροφους»!
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα χάσει τις εκλογές, αλλά θα χάσουν οι ανίκανοι υπουργοί, που είναι μέσα στην Κυβέρνηση και δημιουργούσαν προσκόμματα στη χώρα.
Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα!
Να στηρίξουμε νέους, δυναμικούς, δημοκρατικούς και έντιμους υποψήφιους με «χρίσμα» ή «χωρίς χρίσμα» στις επικείμενες εκλογές. Χαιρετίζουμε τις λαϊκές κινητοποιήσεις στη Γαλλία σήμερα.
«Ο κόσμος κυβερνάται από όργανα που δεν είναι δημοκρατικά, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, ο ΠΟΕ». Jose Saramago.
Είναι πλάνη το Ναι ή Όχι στο Μνημόνιο, αφού κανείς δεν το θέλει! Το Μνημόνιο ήταν η έσχατη λύση, που μας οδήγησαν η δεξιά και οι ανίκανοι Υπουργοί του κ. Γιώργου Παπανδρέου και οφείλει να τους «καρατομήσει» αμέσως μετά τις εκλογές. Το Μνημόνιο δεν ήταν και η μοναδική λύση, ενώ υπήρχαν τόσες άλλες και είναι μια προσωρινή λύση.
Το σύγχρονο ΟΧΙ: Η ταχύτατη έξοδος από το Μνημόνιο, το Δ.Ν.Τ. και τη Δανειακή Σύμβαση είναι η μόνη Εθνικά κυρίαρχη λύση. Η έξοδος αυτή μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις! Αυτά στη συνέχεια θα τα μετα-δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος με επιτόκιο 1, 3% (αντί το 6% που δανειζόμαστε από την
Ευρώπη και με επαχθείς όρους) και έτσι να δώσουμε τα χρήματα σε όλους τους δανειστές μας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα εσωτερικού δανεισμού με έντοκα γραμμάτια ετήσιας διάρκειας. Επίσης, μπορεί να γίνει δανεισμός με ομόλογα Ομογενών. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο ανάπτυξης. Οι υπουργοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και όλα εισάγονται. Υπάρχει επίσης, μια κατασυκοφάντηση του δημόσιου τομέα, ενώ δεν σκέπτονται ότι η Κινέζικη Cosco είναι μια κρατική εταιρεία που ανθεί. Τώρα γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν
επιλέγει αυτές τις λύσεις, παρά τα λάθη ή τα θετικά που έκανε μέχρι τώρα, είναι κάτι που θα «ελεγχθεί» σύντομα. Τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών θα δώσουν το ανάλογο μήνυμα στην Κυβέρνηση. Τότε μέσω ενός ανασχηματισμού συντριπτικού, όπου ο κ. Παπανδρέου θα «θυσιάσει» τους «δήθεν πιστούς» του, θα προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι προς την Εθνική περηφάνια και απεξάρτηση της Ελλάδας.
Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .
Ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος λέει το δικό του ΟΧΙ, σε κάθε ιστορική περίοδο, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφής τυραννία. Αυτό το ΟΧΙ αυτό που και εμείς καλούμαστε να πούμε σήμερα στις εκλογές που έρχονται, δεδομένου ότι η Βαστίλη του νεοφιλελευθερισμού κατέρρευσε από μέσα, τα διεθνή χρηματιστήρια καταρρέουν, οι τραπεζίτες ονομάζουν τον εαυτό τους «αγορές» για να καλυφτούν, οι Ευρωπαίοι εταίροι «κερδίζουν 5%» από τα δάνεια που μας δώσανε χωρίς να κοπιάσουν, και αυτό που μένει σταθερό είναι η προσήλωση του λαού μας στις
πανανθρώπινες Ελληνικές αξίες της ελευθερίας, ισότητας, δικαιοσύνης. Όλοι οι πολίτες οφείλουμε τιμή και δόξα στους πεσόντες αγωνιστές για την ελευθερία, την ισότητα τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία !!
Οι λαοί κάτω υπό κρίσιμες συνθήκες λένε πάντα το δικό τους ΟΧΙ σε όλες τις ιστορικές περιόδους, όπως:
Το 1940 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τα ανακοινωθέντα έγραφαν: "Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5:30 σήμερον τα ημέτερα τμήματα ... Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους", οι εφημερίδες ξεσήκωναν τον κόσμο "'Ελληνες εις τα όπλα!" και οι 'Ελληνες εν μέσω ζητοκραυγασμών πανηγύριζαν στους δρόμους. Αυτό ήταν το ιστορικό "ΟΧΙ" που γεμάτη υπερηφάνεια και φιλότιμο φώναξε η μικρή και φτωχή χώρα μας απέναντι στην ισχυρή φασιστική Ιταλία του Μουσσολίνι όταν της ζήτησε να παραδώσει τα ελληνικά εδάφη.
Τον Μάη του 1968 το Παρίσι έζησε ιδιαίτερα έντονα πολιτικά γεγονότα . Διαδηλώσεις, οδομαχίες, καταλήψεις πανεπιστημίων, δεν ήταν απλά μια φοιτητική και εργατική εξέγερση, ήταν η εξέγερση ενός ολόκληρου λαού. Η αρχή έγινε με την κατάληψη του Πανεπιστημίου της Ναντέρ και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στη Σορβόννη. Οι φοιτητές βιώνουν ένα κύμα αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο. Στις 13 Μαΐου ένα εκατομμύριο Γάλλοι κατεβαίνει στους δρόμους. Μέσα Μαΐου το κύμα διαδηλώσεων αγγίζει και του εργάτες. Η γενική απεργία παραλύει τη Γαλλία. Η
κυβέρνηση υπό καθεστώς πρωτόγνωρης πίεσης ανακοινώνει αυξήσεις. Ο τότε πρωθυπουργός Ζορζ Πομπιντού τις εξαγγέλλει: «Από τον Ιούνιο το πραγματικό ημερομίσθιο θα αυξηθεί κατά 7% και από τον Οκτώβριο κατά 10 %. Δεκτή θα γίνει και η μείωση των ωρών εργασίας». Η Γαλλία όμως δεν ησυχάζει. Η απεργία συνεχίζεται και οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του προέδρου ντε Γκολ. Η δημοκρατία σε βάθος χρόνου νίκησε.
Στις 21 Οκτώβρη 2008 μια λαοθάλασσα, πρωτοφανής για τα χρονικά, ενωμένων εργατών, φοιτητών, υπαλλήλων, υπερδανεισμένων, καταπιεσμένων, γέμισε το κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα μάθημα στην παραπαίουσα συντηρητική κυβέρνηση. Την επομένη στην Βουλή επρόκειτο να συζητηθεί η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει ποινικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, που κατέθεσε το Πασοκ και ο αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη
συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...Τελικά η κυβέρνηση έντρομη εγκατέλειψε και την βουλή, όπως σωστά επεσήμανε ο μαχητικός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, και αύριο και την εξουσία. Η κυβέρνηση Καραμανλή υπέκυψε κάτω από το βάρος της δολοφονίας του «Αλέξη» και των σκανδάλων της.
 Στις 28 Οκτώβρη του 2009 η Ελλάδα γιόρταζε το ΟΧΙ ενάντια στη δεξιά και τη νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων του Πασοκ. Για τη νίκη του Πασοκ εργάστηκαν σκληρά στο παρασκήνιο οι αφανείς «μπλόγκερ», οι «έντιμοι πρασινοφρουροί» και ο λαός που πείναγε και ζήταγε την πτώση της δεξιάς! Όμως η παγίδα που είχε στήσει η δεξιά στο Πασοκ ήταν ήδη έτοιμη: το χρέος του δημοσίου ήταν υπέρογκο. Η «λαιτ» Κυβέρνηση Παπανδρέου αντί να κινηθεί ταχύτατα και να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό με έντιμα και ικανά πρόσωπα προτίμησε το «βήμα χελώνας».
Αυτοί που βοήθησαν τον κ. Παπανδρέου να ανέβει στην εξουσία παραγκωνίστηκαν από την «διαδικασία των βιογραφικών». Στη θέση τους ανίκανοι ανέλαβαν να βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες. Ενώ τον Ιανουάριο 2010 της προσφέρθηκαν της «λαιτ Κυβέρνησης» 29 δις δεν τα πήρε και προτίμησε την προσφυγή στην «Τρόικα» και το Δ.Ν.Τ. που ήταν η έσχατη λύση, αλλά δεν ήταν και η μόνη λύση! Υπήρχαν λύσεις εσωτερικού δανεισμού από τα 320 δις καταθέσεων των Ελλήνων. Υπήρχαν λύσεις «τιθάσευσης» των τραπεζιτών» και μείωση της δύναμής τους, κλπ.
Επίσης είδαμε πρωτοφανές ανθελληνικό μένος εναντίον της Ελλάδας από την κ. Μέρκελ και τους κρυπτο-φασίστες, ενώ αντίθετα ο κ. Ομπάμα έδειξε συμπάθεια στο Ελληνικό πρόβλημα, που ήταν Ευρωπαϊκό και Διεθνές. Έτσι ήρθε ως τελευταία λύση – ενώ υπήρχαν και άλλες - η δανειακή σύμβαση Ελλάδας-κρατών Ευρωζώνης, που κατά πολλούς, συνιστά αποικιοκρατική σύμβαση με σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και λοιπές επιπτώσεις για τη χώρα. Η σύμβαση υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις: α) των αποφάσεων του Ecofin για τη
δημοσιονομική πειθαρχία της Ελλάδας, β) των σχετικών αποφάσεων των χωρών της Ευρωζώνης για τον μηχανισμό «στήριξης» της Ελλάδας μέσω κοινά οργανωμένων διμερών δανείων και γ) του γνωστού μας Μνημονίου. Να σημειωθεί πάντως ότι, αντί για τη Γερμανία, τη σύμβαση υπέγραψε η κρατική τράπεζα KfW. Ταυτόχρονα και τα δεκαπέντε κράτη της Ευρωζώνης υπέγραψαν σχετική «Συμφωνία Πιστωτών» με την οποία ανέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθήκοντα συντονισμού και διαχείρισης των διμερών δανείων που χορηγούν στην Ελλάδα, συνολικού ποσού 80
δισ. ευρώ.
Η Ελλάδα πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις! Η δεξιά παραμονεύει. Γρηγορείτε. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

122 σχόλια

  1. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΠΑΛΙ ΣΑΡΩΝΕΙ


    ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραγκουση

    σε ξεβρακωσε ο δοκτωρας

    ηεθελες να γιθνεις ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΕΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υΠΟΥΡΓΟς ΣΥΝΤΟΜΑ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρέ Κούτσουκε τι μας λες ρε μεγάλε , ο δικός σου ειναι σκέτη πατάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΚΟΣ

    ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΤΗΣ... ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ..... ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

    ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΤΣΟΚΛΗ
    ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΛΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κούτσουκε μεγάλε ηγέτη οδηγησέ μας ( τον αλλο τον πιτουρομαλάκα τον Γιωργάκη αστον μην τον πάρεις μαζί σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδηση

    εχουν βγει οι πρασινοφρουροι στη Μηλιωνη
    και πανηγυριζουν.

    Ο Δρ Κουτσουκος και το πρεσσ κανουν την ανατροπη!!

    ηγετης ο Γιωργος!!

    Τον ειχαν για "φουντο" οι Ραγκουσηδες!!

    Αναβαθμιζεται ο Γιωργος στην συνειδηση των πολιτων.
    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KLAMA O RAGOYSHS
    ETOIMAZEI TIS VALITSES

    TO ONEIRO
    O "FASTFOYNTAS YPOYRGOS"
    TELEIOSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι σαχλαμάρες αν τις λένε κάποιοι Δρ παύουν να είναι σαχλαμάρες; Και από ποτε τα ΝΑΙ του ΓΑΠ γίνονται όχι; Για κατέβα στην πιάτσα να πεις αυτά που γράφεις και τότε τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. heths pali o doktoras

    shkose pali thn shmaia tou Pasok
    otan oloi ktyvontusan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τρεχει να σωθει ο Παπακωσταντινου

    μετα τις αποκαλυψεις

    οτι μπορουσαμε να μην παμε στο ΔΝΤ

    αλλα και μπορουμε να βγουμε αμεσως με δανειο κρατικης ελληνικης τραπεζας μονο 1%

    δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει τον Παπακωνσταντινουθ αμεσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 28 Οκτ 2010 5:51:00 μ.μ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πες τα ρε γίγαντα Κουτσούκο, βροντοφώναξε ότι το χαζό παιδί της Μαργαρίτας έχει γίνει πλέον πολιτικός με ... βαρίδια! Έχει ξεπεράσει και τον Ελευθ. βενιζέλο να μη σου πω για τον χοντρό Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ

    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ
    ΝΕΤ

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΟΧΙ"

    ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΙΤΙ

    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ
    ΜΟΝΟ 1 % ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

    Tο σύγχρονο «ΟΧΙ» του Γιώργου Παπανδρέου
    και τα διαχρονικά «ΟΧΙ».
    28 Οκτωβρίου 2010 ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου λέει «ΟΧΙ» στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας, λέει «ΟΧΙ» στην Εθνική υποτέλεια!


    ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. νατος

    ο δρ Κουτσουκος

    σωζει παλι τον Παπανδρου

    αλλα ο Γιωργος οφειλει πολλα στον δοκτωρα

    αλλα δεν βλεπουμε να τον αντμειβει

    προτιμα αυτους που τον δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Δρ Κουτσουκου σεμιναρια

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι λεει ο αρχοντας των μπλογκ



    Ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος λέει το δικό του ΟΧΙ, σε κάθε ιστορική περίοδο, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφής τυραννία. Αυτό το ΟΧΙ αυτό που και εμείς καλούμαστε να πούμε σήμερα στις εκλογές που έρχονται, δεδομένου ότι η Βαστίλη του νεοφιλελευθερισμού κατέρρευσε από μέσα, τα διεθνή χρηματιστήρια καταρρέουν, οι τραπεζίτες ονομάζουν τον εαυτό τους «αγορές»

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΟΡΕΣ"

    ΗΓΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΑΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΞΙΟΣ Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειναι πού δυνατος ο δρ Κουτσουκος

    αλλα αντι να γινει αυτος υφυπουργος εγινε ο αλλος Κουτσουκος!!
    την αλλαη φορα ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DR KOYTSOUKO

    SOSE TO PASOK APO TOUS
    PAPAKOSTANTINHDES

    SOSE THN ELLADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. PASOK

    ΤΑ “ΟΧΙ” ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!

    - "Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "Guardian" 1941.
    - Εδώ είναι το Μέγαρο των Ηλυσίων. Στις 11. και 24 δύο αυτοκίνητα εγκατέλειψαν τους χώρους. Στο πίσω αυτοκίνητο κάθονται ο στρατηγός ντε Γκολ και η γυναίκα του. “Γάλλος ρεπόρτερ” 1968.
    - Σε άτακτη φυγή η ΝΔ... Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!" Press-gr.blogspot.com" . 2008.

    - ΟΧΙ στο Μνημόνιο, λέει - πλέον- η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού το 2010, γιατί «υπάρχει οδός εξόδου από την δήθεν κρίση». Δρ Κουτσούκος. 2010.


    SEMINARIA DR KOUTSOUKOS

    Λυσσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πεστα ολα δοκτωρα:

    Η «λαιτ» Κυβέρνηση Παπανδρέου αντί να κινηθεί ταχύτατα και να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό με έντιμα και ικανά πρόσωπα προτίμησε το «βήμα χελώνας».
    Αυτοί που βοήθησαν τον κ. Παπανδρέου να ανέβει στην εξουσία παραγκωνίστηκαν από την «διαδικασία των βιογραφικών». Στη θέση τους ανίκανοι ανέλαβαν να βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες.


    Ντινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δρ κουτσουκο

    γινε γρηγορα υπουργοσ
    να σωθουμε

    τα λαιτ νεολαμογια κατεστρεψαν τον γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε Κουτσούκο συγχαρητήρια για το άρθρο σας
    Ειμαι μια φοιτήτριά σας από την Πάτρα.
    Συσσι πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O Πουτσουκος και τα πρασινα αλογα.
    Σκατα στα μουτρα σας σκατοπασοκια, θα παρετε τον πουλο στις εκλογες κι εσεις και ο "αντιπολιτευτης" για το θεαθηναι Σαμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι μαλακιες λεει παλι,ρε στο ψιλο τον εχετε παρει εσεις η σοβαρα τα λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 28 Οκτ 2010 5:56:00 μ.μ.

    στην πιατσα ειμαστε φιλε

    ελα και εσυ με το Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. XAMOS ME THN ANALYSH TOY DR KOUTSOUKOY

    KLANE OI TRAPEZITES

    KATEBAINOYN TA SPREEDS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kai ego
    psifizo
    dr Koutsouko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κουτσούκο οσο και αν τον γλύψεις τον γιωργάκη αν δεν εχεις αμερικάνικο διαβατήριο δεν κάνεις τίποτα , ξεκίνα αγόρι μου την δικιά σου πορεία τύπου Μάο να πούμε και θα σε ακολουθήσει ολος ο λαός , ενας εισαι και μοναδικός και ας μην εισαι τζακάτος , εισαι ομως φευγάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ειδηση

    Ο Δρ Κουτσουκος
    που γκρεμισε τη δεξια
    με τους μπλογκερ τους εντιμους πρασινοφρουρους και ολους εσας

    ΤΩΡΑ γκρεμιζει τους ανικανους μεσα στο Πασοκ γρεαμιζει το ΔΝΤ και το Μηνμονια

    Ζητω το ΟΧΙ του Δρ Κουτσουκου!!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κουτσούκο μεγάλε χώστα ολα , εισαι ηγέτης ρε , και ζείς και μας οδηγείς , ΕΙΣΑΙ ΙΔΕΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ
    ΚΙΚΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ "ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ...

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ
    ΣΥΓΧΡΟΝΟ
    "ΟΧΙ"
    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΜΕΣΩ ΤΟΥ

    PRESS-GR.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νάτος , νατος ο πρωθυπουργός , Κουτσούκος ολη η ηγεσία στο μεγαλείο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kLAMA STHN rIGILHS!!!

    PERIMENAN TON kIKILIA NA SAROSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τζακάτος , εισαι ομως φευγάτος.

    28 Οκτ 2010 6:43:00 μ.μ.

    Αρχισαμε ήδη τις βρισιές??

    δεν απαντατε ομως στην κριτικη του δοκτωρα οτι αμεσως μπορουμε να βγουμε απο το ΔΝΤ με μια κρατικη τραπεζα μονο με 1% ειτοκιο δανεισμου!!

    Ενω τα κομματα δηθεν λενε εναντιον του Μνημονιου δεν μας λενε τη λση, μονο ο δρ Κουτσουκος την λεει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 28 Οκτ 2010 6:39:00 μ.μ.

    Χαρη

    πες μας τωρα τις δικες σου σοφιες
    αφου ο δρ λεει βλακειες
    αντε περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι υπουργος και υφυπουργος μπρε?Μις Υφηλιος να τον κανει ο γιοργο τον κουτσουκο,αντε μετα την Σκληβα αυτος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πασοκ

    Ενώ τον Ιανουάριο 2010 της προσφέρθηκαν της «λαιτ Κυβέρνησης» 29 δις δεν τα πήρε και προτίμησε την προσφυγή στην «Τρόικα» και το Δ.Ν.Τ. που ήταν η έσχατη λύση, αλλά δεν ήταν και η μόνη λύση! Υπήρχαν λύσεις εσωτερικού δανεισμού από τα 320 δις καταθέσεων των Ελλήνων. Υπήρχαν λύσεις «τιθάσευσης» των τραπεζιτών» και μείωση της δύναμής τους, κλπ.


    Επίσης είδαμε πρωτοφανές ανθελληνικό μένος εναντίον της Ελλάδας από την κ. Μέρκελ και τους κρυπτο-φασίστες, ενώ αντίθετα ο κ. Ομπάμα έδειξε συμπάθεια στο Ελληνικό πρόβλημα, που ήταν Ευρωπαϊκό και Διεθνές.

    Λετερης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριε Κουτσούκο, αυτούς τους υπουργούς που κατακρίνεις ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΣΟΚ

    Έτσι ήρθε ως τελευταία λύση – ενώ υπήρχαν και άλλες - η δανειακή σύμβαση Ελλάδας-κρατών Ευρωζώνης, που κατά πολλούς, συνιστά αποικιοκρατική σύμβαση με σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και λοιπές επιπτώσεις για τη χώρα. Η σύμβαση υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις: α) των αποφάσεων του Ecofin για τη δημοσιονομική πειθαρχία της Ελλάδας, β) των σχετικών αποφάσεων των χωρών της Ευρωζώνης για τον μηχανισμό «στήριξης» της Ελλάδας μέσω κοινά οργανωμένων διμερών δανείων και γ) του γνωστού μας Μνημονίου. Να σημειωθεί πάντως ότι, αντί για τη Γερμανία, τη σύμβαση υπέγραψε η κρατική τράπεζα KfW.

    Ταυτόχρονα και τα δεκαπέντε κράτη της Ευρωζώνης υπέγραψαν σχετική «Συμφωνία Πιστωτών» με την οποία ανέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθήκοντα συντονισμού και διαχείρισης των διμερών δανείων που χορηγούν στην Ελλάδα, συνολικού ποσού 80 δισ. ευρώ.

    Πεστα δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και εγώ είχα Καθηγητή τον Κύριο Κουτσούκο

    είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος και κάνει πρωτοποριακές αναλύσεις και είναι και συμπαθητικουλης
    Τζενη Δασκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΦΛΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΙΗΛΛΗΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ...ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ??????

    ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣΑΡΛΟΥΜΠΕΣ?????????

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΟΚΤΟΡ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ακούγεται

    οτι ο Ραγκούσης και ο Παπακωνσταντίνου... την κάνουν με ελαφτα πηδηματάκια
    μετ'α το άρθρο του δρ κοττσουκου στο PRESS-GR.blogspot.com

    Ασε που ερχεται να τους ψαξει πως πλουτισαν με τα σπρεντς και ο εισαγγελεας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πασοκ

    «ΟΧΙ» στη δεξιά και στην Εθνική υποτέλεια. ΟΧΙ στην χρεοκοπία.

    ΟΧΙ στους ληστρικούς τραπεζίτες, που οδηγούν τους πολίτες σε χρεοκοπία και αυτοκτονία, ενώ πήραν συνολικά 78 δις από το κράτος!

    Πού είναι οι «κοιμώμενοι» Υπουργοί Οικονομίας;
    ==

    που κοιμασε ρε Παπακωσταντινου?

    στα πηραν οι τραπεζιτεσ ή τους τα εδινεσ γιατι σου εδιναν μιζες αλητηριε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τζενη επρεπε να τουκατσεις τοτε,εχασες την μεγαλη ευκαιρια να εισαι μια απο τις επισημες ερωμενες του κουτσουκου,ξερεις τι τιτλος ειναι αυτος?καλυτερος απο μις Υφηλιος που θα παρει εκεινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ρε

    δοκτωρα

    πες μας ώς τα κονομησαν οι διοικητες τρα[εζων και οι Υπουργοι
    με τα σπρεντς
    που τα ανεβαζαν και τα κατεβαζαν οι ιδιοι

    με τις "διαρροες" που εκαναν οι ιδιοι?
    Μεγαλη κομπινα η δηθεν πτωχευση της ελλαδας με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τάσο μου,μόνο εσύ αξίζεις να γίνεις υπουργός.Συγχαρητήρια για το φοβερό άρθρο


    Χρήστος Πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τάσο μου,μόνο εσύ αξίζεις να γίνεις υπουργός.Συγχαρητήρια για το φοβερό άρθρο


    Χρήστος Πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΣΟΚ

    ΝΑ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΙΟΡΓΟΣ


    Το μήνυμα των εκλογών είναι καθαρά αυτοδιοικητικό. Αν υπάρξει μεγάλη απόκλιση ψήφου σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές τότε θα γίνει ριζικός ανασχηματισμός. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν τώρα Εθνικές εκλογές!

    Η Κυβέρνηση δεν χρειάζεται Εθνικές εκλογές αλλά εσωτερική κάθαρση από τους ανίκανους και «δεξιόστροφους»!
    Το ΠΑΣΟΚ δεν θα χάσει τις εκλογές, αλλά θα χάσουν οι ανίκανοι υπουργοί, που είναι μέσα στην Κυβέρνηση και δημιουργούσαν προσκόμματα στη χώρα.


    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα!


    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ "ΗΡΩΙΚΟΙ ΕΞΟΔΟ" ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΔΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

    ΝΕΛΛΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΕΛΙΚΑ

    ΔΟΚΩΡΑ

    Η ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗ

    ΗΤΑΝ ΜΙΑ

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τάσο μου,μόνο εσύ αξίζεις να γίνεις υπουργός.Δυστυχώς κυριαρχούν τα λαμόγια στην κυβέρνηση και δουλέυουν τον Γιώργο.Τα ηθικά στοιχεία είναι έξω.Συγχαρητήρια για το φοβερό άρθρο.
    θαυμαστής ΔΡ Κουτσούκου

    Χρήστος Πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΡΕ ΕΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ

    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΔΝΤ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΖΕΣ

    ΠΟΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΡΕ ΤΟΥΣ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μ΄λις είδα τον Ρακούση κατακίτρινο

    από τό αάρθρο του Κουτσούκου κιτρίνησε μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ

    ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΟ-ΕΙΣΠΡΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ


    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .


    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ - ΠΡΕΣΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 28 Οκτ 2010 6:54:00 μ.μ.


    Επί της εξόδου του Μημονίου κουβέντα
    οπως όλα τα κόμματα
    Μπορούμε αμεσως, σήμερα να βγούμε....γιατί ΔΕΝ τιο κάνουν?
    Με μονο 1% επιτοκιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΣΟΚ

    Αυτοί που βοήθησαν τον κ. Παπανδρέου να ανέβει στην εξουσία παραγκωνίστηκαν από την «διαδικασία των βιογραφικών».

    Στη θέση τους ανίκανοι ανέλαβαν να βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες.

    παραγκωνιστη και
    και οι
    Καψαμπελης
    Λουτραδης
    Παπαγιωτης
    Διονησης Μπ.
    Νασος
    Δρ Κουτσουκος
    οι "εντιμοι πρασινοφρουροι"
    και ολοι οι δημοκρατικοι!!

    Γιατι?

    Απλα ολα ηταν προμελετημενα για να στειλουν τη χωρα στη ΔΝΤ και στην σκλαβια και να παρουν μιζες απο την προδοσια!!

    Και τωρα μπορουμε να βγουμε από το ΔΝΤ αλλα δεν το κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αποκαλυψη

    Να πως θα βγουμε απο το ΔΝΤ!!

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Αυτ΄θα τα δώσουμε στο ΔΝΤ και στους δανειστές μας και τελείωσε το Μνημόνιο!!===
    000

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΔΕΙΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΣ

    ΟΛΟΥΣ
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
    "ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"!!

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αποκαλυψη

    Να πως θα βγουμε απο το ΔΝΤ!!

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Αυτά θα τα δώσουμε στο ΔΝΤ και στους δανειστές μας και τελείωσε το Μνημόνιο!!

    ===
    000

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΔΕΙΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

    ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΑΔΑΛΟ

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    δοκτωρα κΟΥΤΣΟΥΚΟ

    πες μας ώς τα κονομησαν οι διοικητες τραΠεζων και οι Υπουργοι
    με τα σπρεντς
    που τα ανεβαζαν και τα κατεβαζαν οι ιδιοι

    με τις "διαρροες" που εκαναν οι ιδιοι?

    ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?

    Μεγαλη κομπινα η δηθεν πτωχευση της Ελλαδας

    ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ???
    ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΤΕ ΡΕ???

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ!

    φυλακη θα πατε

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σημερα
    ο δρ Κουτσουκος

    ειπε το πραγματικο ΟΧΙ
    στην υποτελεια της Ελλαδας στο ΔΝΤ και στην Τροικα!!


    Μπραβο του

    Καποτε θα ανκυρηχτει Εθνικός Ηρωας
    Αλλα μετα θανατον γιατι τωρα ειναοι τα ρωκτικα τα διακομματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σημερα
    ο δρ Κουτσουκος

    ειπε το πραγματικο ΟΧΙ
    στην υποτελεια της Ελλαδας στο ΔΝΤ και στην Τροικα!!


    Μπραβο του

    Καποτε θα ανκυρηχτει Εθνικός Ηρωας
    Αλλα μετα θανατον γιατι τωρα ειναοι τα ρωκτικα τα διακομματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ναι

    δοκτωρα

    πες μας ώς τα κονομησαν
    οι διοικητες τραπεζων και οι Υπουργοι
    με τα σπρεντς
    που τα ανεβαζαν και τα κατεβαζαν οι ιδιοι

    με τις "διαρροες" που εκαναν οι ιδιοι?
    Μεγαλη κομπινα η δηθεν πτωχευση της Ελλαδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ρε δοκτωρα

    οταν κανει δημοπρασια εντοκων γραμματιων

    ο Παπακωνσταντινου περνει ΜΟΝΟ το 1 ΔΙΣ ενω ρου προσφερεται 5 ΔΙΣ καθε φορα

    και μετα λεει δεν εχει χρηματα!

    Γατοι αραγε?/

    χε χε

    μιζα μιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΕ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΑΣΟΚ

    Αυτοί που βοήθησαν τον κ. Παπανδρέου να ανέβει στην εξουσία παραγκωνίστηκαν από την «διαδικασία των βιογραφικών».

    Στη θέση τους ανίκανοι ανέλαβαν να βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες.

    παραγκωνιστη και
    και οι
    Καψαμπελης
    Λουτραδης
    Παπαγιωτης
    Διονησης Μπ.
    Νασος
    Δρ Κουτσουκος
    οι "εντιμοι πρασινοφρουροι"
    και ολοι οι δημοκρατικοι!!

    Γιατι?

    Απλα ολα ηταν προμελετημενα για να στειλουν τη χωρα στη ΔΝΤ και στην σκλαβια και να παρουν μιζες απο την προδοσια!!

    Και τωρα μπορουμε να βγουμε από το ΔΝΤ αλλα δεν το κανουν!

    Με μονο 1% επιτκιο μπορον να βγουν απο τα ΔΝΤ

    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς τον Αναστάσιο Κουτσούκο

    Διάβασε σε παρακαλώ το παρακάτω άρθρο της Καθημερινής με τίτλο "Παπανδρέου: «Ναι» σε αλλαγή ευρωσυνθήκης, σεβασμός στην αυτονομία"

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/10/2010_361892

    και άλλη φορά να ενημερώνεσε καλύτερα πριν γράψεις ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Επιβαβαιωνεται

    για αλλη μια φορα

    ο δρ κουτσουκοσ

    πιο παω υπαρχει

    μετα το αρθρο του δρ κουτσουκου

    αλλη αναρτηση μετα δυο ωρες

    το "οχι" του γιωργου!!

    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 28 Οκτ 2010 7:51:00 μ.μ.

    Εμεις διαβαζουμε δρ Κουτσουκο

    και Πρεσσ

    αν αλλοι διαβαζουν το "τσιρλιο" την Καθημερινη προβλημα τους



    ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΙΣΧΥΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. πολυς ο επαινος στον Κουτσούκο,μήπως ειναι δικο του μπλοκ και ΟΧΙ ανεξάρτητο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ήθελε να φύγει μακριά γιατί δεν είναι φτιαγμένος από το μέταλλο που απαιτούν οι περιστάσεις.” !!!!

    ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ….ΜΠΟΥΣ…ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ….
    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ …ΑΓΙΑ (ΚΑΙ ΑΓΝΑ ) ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…

    ...κατά τα άλλα !!!!
    έχει και φαναντικούς υποστηρικτές εδώ μέσα και έξω....στα ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ
    ή στα κωλάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΕΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΕΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΕΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΕΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΟΥΣΤΑΡς ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕ 100 ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΗΛΙΘΙΕ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    ΣΕ κάτι θλοβερούς λεριασμένους,
    χαμένα μπουκωμένα Πασοκικά κορμιά
    εδώ μέσα, του Τσογλάνογλου Παπανδρέου..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ____________


    Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!
    Από admin στις October 27, 2010

    Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος. Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.

    Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    http://www.strategyreport.gr/?p=4760

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ
    ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΟΥΣΤΡΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ....ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΝΑ
    ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ
    ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΣΟΚΕ

    Απ’ ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, η κυρία Ipeknur Cem-Taha (κόρη του μακαρίτη Ισμαήλ Τζεμ-Ιπεκτσί και της Καντριγιέ Ελτσίν, ιδιαιτέρως πολυαγαπημένους του Bravo Yorgos, άριστου χορευτή ζεϊμπέκικου στη Σάμο!!!), είναι μία λίαν πετυχημένη εβραιο-τουρκάλα επιχειρηματίας, δημοσιογράφος (βλέπε και εκπομπή της ‘Global Leaders’ στην τουρκική NTV), μητέρα 3 παιδιών και σύμβουλος αρκετών ΜΚΟ [π.χ. της I4cense / Institute for Climate and ENergy Security = με ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο τον καθηγητή ... Ανδρέα Παπανδρέου!!! Το ορμητήριο – αν δεν κάνω λάθος - της ΠΑΣΟΚικής «πέτσινης» (sorry Mr. Petsalnikos) ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ] με πρωταγωνιστές τους: Tina Birbili, CISCO’s Dimitri Zenghelis κ.ά. που θέλουν – αμέτι μουχαμέτι και με το αζημίωτο!!! – να σώσουν τον Πλανήτη ΓΗ. Aferim que bravo στα παιδιά!!!

    Η Ιπέκ (έτσι την αποκαλεί “ο δικός μας” Jeffrey!) είναι απόφοιτος (μεταξύ άλλων και) του Amherst College of Massachusetts (κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει!), καθώς και του Columbia University (Ιδρύματα που χρηματοδοτούνται αδρά – κυρίως – από την World Bank και την European Investment Bank / EIB, γνωστών συμφερόντων, ως λέγεται και γράφεται!).

    Κάθε λοιπόν απόφοιτος – ιδιαιτέρως τα εβραιόπουλα της διασποράς! – των ανωτέρω Ιδρυμάτων, θεωρείται – π.χ. από τον αρχιμέντορα καθηγητή κ. Jeffrey Sachs (κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει!), Δ/ντή του «Ιδρύματος Γαία» του Columbia University, σαν potential Global Leader (δλδ εν δυνάμει Παγκόσμιος Ηγέτης π.χ. κάτι σαν τον … ΙΣΑΑΚσβίλι της Γεωργίας!) και υποστηρίζεται – με κάθε τρόπο – από το περιβόητο Columbia Connection / International Advisory Council.

    Άμα ακούς περί Global και International μέσα σε τίτλους Ιδρυμάτων, Οργανώσεων κλπ κλπ … ξέρεις τότε ποιος καλός «φιλάνθρωπος» «κρύβεται» από πίσω, κύριε Jeffrey μας!!!

    Λογικό δεν είναι – με όλα αυτά – η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. Ιπεκνούρ Τζεμ-Ταχά … να είναι στο payroll του Jeffrey;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΣΙΧΑΜΑ ---------------------------

    Όσοι συνεργάτες των Γερμανών δεν εκτελέστηκαν από αντιαστασιακούς μέχρι την απελευθέρωση ή έφυγαν και πήγαν Αφρική όπου βολεύτηκαν και πολύ καλά μάλιστα ή έμειναν Ελλάδα και έγιναν οι βολεμένοι του συστήματος.
    Γιατί όσοι συνεργάζονται με τον εχθρό είναι άνθρωποι χωρίς ιδανικά, χωρίς πατρίδα, χωρίς θρησκεία, χωρίς ηθική και τους ενδιαφέρει μόνο η εξυπηρέτηση του προσωπικού τους συμφέροντος.
    Και πάνε πάντα με την πλευρά του νικητή όποιος και αν είναι αυτός ακόμα και ο χειρότερος εχθρός της πατρίδας τους.

    Και αυτό κάνουν και όσον αφορά την «ιδεολογική» τους τοποθέτηση.

    Γνώρισα άνθρωπο που επί χούντας πρωτοστατούσε σε όλα τα εγκαίνια του τότε δημάρχου Αθηναίων Ρίτσου και το σπίτι του ήταν γεμάτο φωτογραφίες του Παπαδόπουλου.
    Με το που ήρθε ο Καραμανλής το 1974 μετέτρεψε το σπίτι του σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ.
    Και το 1981 βλέποντας ότι το πασοκ θα βγεί κυβέρνηση έκανε το σπίτι του πράσινο από σημαίες και είχε βάλει και μεγάφωνα που ξεκούφαιναν την γειτονιά «θα τον τρελλάνουμε τον ήλιο σίγουρα ναί».
    Αυτός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αύριο να βάλει και τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του αν έβλεπε ότι οι τούρκοι θα κατακτούσαν την Ελλάδα.

    Αυτοί όλοι είναι ανθρωπάκια.
    ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 2-3..ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ
    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΥΠΕΡ-ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΗ
    ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 28 Οκτ 2010 9:12:00 μ.μ.

    poystrikos eisai

    ta ypoloipa den einai 8ema tou dr Koutsoukou

    o dr den exei yio8etisei ton Gap

    apla prospa8ei na sosei thn Ellda kai to Pasok

    o Gap anti8eta einai axaristos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΒΑΛΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΝΤ!!

    ΖΗΤΩ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ε ε ρχεται

    η εξοδος απο το ΔΝΤ ερχεται

    Ολα τα κομματα ειναι συνυπευθυνα που δεν ζητανε την προταση του δρ Κουτσουκου για δανεισμο με 1%
    απο μια κρατικη τραπεζα απο την ΕΚΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

    ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ-ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
    ΠΑΝΤΟΥ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Α και εγω με τον δοκτωρα

    ειναι δυνατος πολυ

    Εχει ρευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ο Ραγκουσης εδοσε 250.000 για ενα διαφημιστικο σποτ

    Μονο με ενα αρθρο ο δρ Κουτσουκος ανετρεψε το κλιμα υπερ Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    ο δρ Κουτσούκος ερχεται

    και μη νομιζετε οτι θα σας σωσει ο Σαμαρας και τα παιδια και οι ερωμενες και εραστες των προηγουμενων ανικανων κλεφτων
    Καντε την υπερβαση

    Δρ Κουτσουκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. εγω ειδα που ο δρ Κουτσουκος μιλησε σε Τουρκικο καναλι εξω απο τη βουλη

    και ειπε για το Οχι στον φασισμο

    και για το σημερινο ΟΧΙ σε οποιον θελει να καταλυσει την εθνικη ανεξαρτησια της Ελλαδας!

    Ειναι εθικος ηγετης

    Αυτοπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΤΟ ΟΧΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τι μαλακισμενο blog εχετε καταντησει μονοι τα γραφετε μονοι σας τα ακουτε , η βλακεια σας εχει ξεπερασει και αυτον ακομα http://www.youtube.com/watch?v=OnFeTVGWGjM

    Προμυθευτητε βαζελινες γιατι στις 14 νοεμβριου θα πονατε παρα πολυ δωσιλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ,

    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ποσους Χρηστους εχει αυτο το κομμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τελικά με ποιό κόμμα ειναι ο Κούτσουκος ; διακρίνω μια σύγχιση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ρε Κούτσουκε δεν σταματάς την πλάκα ; θα μας βγάλεις τον Γιωργάκη αντιστασιακό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ρε Κούτσουκε εισαι μεγάλος ,εισαι ο πρώτος, δεν παίζεσαι, εσύ και μετά ο Τσέ, πάρε ρε αρχηγέ τα βουνά (για την επανάσταση) και ερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Κούτσουκε εισαι ο πατέρας του εθνους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αντιγράφω:
    " Το Μνημόνιο ήταν η έσχατη λύση, που μας οδήγησαν η δεξιά και οι ανίκανοι Υπουργοί του κ. Γιώργου Παπανδρέου και οφείλει να τους «καρατομήσει» αμέσως μετά τις εκλογές. Το Μνημόνιο δεν ήταν και η μοναδική λύση, ενώ υπήρχαν τόσες άλλες και είναι μια προσωρινή λύση."
    Δόκτωρα μην καρφώνεσαι και μην καρφώνεις. Μεγαλύτερο άδειασμα στο Γιωργάκη σας από το σημερινό δεν μπορούσατε να του κάνετε. Τον εξομοιώσατε με άβουλο, άμυαλο και θλιβερό υποκείμενο.
    Άμα έχεις τέτοιους φίλους....

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ):

    "ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08
    ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70%;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 88%!!!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟ 2190/94 - ΠΕΠΟΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

    Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. <>

    ΕΞΩ ΕΙΠΕ ΟΧΙ Ο CORKY

    είμαστε αρνητικοί στήν αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου

    διότι υπονομεύει την δημοκρατική βούληση των πολιτών μας

    τώρα αν εγω τους ΑΠΕΙΛΩ ΜΕΣΑ πριν τις εκλογές αυτό είναι άλλο καπέλο Πιο μάγκας ηταν δηλαδή ο Παπαδόπουλος;

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΆΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΣΑΝ ΨΗΦΟΙ,
    Ο ΔΟΚΤΩΡ ΘΆ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΌ
    ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ....
    Τί... στράβωσε?
    Τό χαρτί dromokaitio?
    Πάντως είναι ΑΓΝΟΣ καί χρειαζόμαστε
    τή φωνή του.
    Έστω καί παράφωνα στή σόλ μείζονα.
    Εγώ είμαι φάν σου.ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ καί
    άς επαναλαμβάνομαι στίς 4 αράδες.
    Τό νά σέ κάψω Γιάννη,νά σ΄αλήψω
    λάδι,μακριά από εμένα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΞΑ.

    ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΙΛΑΣ Η΄ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση