GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1-0: Του έκοψε τα πόδια και άνοιξε φτερά με "Zορό" στο 90'!..

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Μετά από ένα ματς με χαμένο πέναλτι για τον Ολυμπιακό, σπουδαίες ευκαιρίες για την ΑΕ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Μετά από ένα ματς με χαμένο πέναλτι για τον Ολυμπιακό, σπουδαίες ευκαιρίες για την ΑΕΚ και τους Πειραιώτες και ένα εκρηκτικό φινάλε η "Ένωση" πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ, ποιου άλλου(;), του Ίσμαελ Μπλάνκο! Ο Αργεντινός μπήκε σφήνα στην άμυνα των "ερυθρολεύκων" και πήρε μπαλιά από τον Ντιόπ και πλάσαρε σε κενή εστία για να...
 δώσει το τρίποντο σοτυς γηπεδούχους!
Η εικόνα του αγώνα
Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει πολυ΄δυνατά και να ανγκάζει τον Ουρτάδο να υποπεσει σε ένα, παραλίγο, τραγικό λάθος. Ο Ισπανός έδιωξε την μπάλα πάνω στον Γκέντζογλου που πέρασε στον Λεονάρντο κι αυός στον Μπερνς που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο αλλά είε σηκωμένο, ορθώς, το σημαιάκι του βοηθού.
Από εκεί και πέρα το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους Πειραιώτες να ανακτούν μετά το πρώτο επτάλεπτο τα "ηνία" στην μεσαία γραμμή και την ΑΕΚ να ψάχνει την κόντρα επίθεση. Στο 14' ο Πάρντο έδιωξε με υπερένταση την μπάλα μετά από έναν κεραυνό που εξαπέλυσε ο Γιάχιτς από τα 40 (!) μέτρα. Στο 20' ο Μιραλάς έφυγε στο πλάι της περιοχής και σούταρε από δύσκολη γωνία συρτά, αλλά ο Αραμπατζής δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και μπλόκαρε την μπάλα.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 22', ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Άλμπερτ Ριέρα να χτυπάει και να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό. Ο Βάσκος κόουτς τον αντικατέστησε με τον Άριελ Ιμπαγάσα, παιρνόντας παράλληλα τον Φουστέ αριστερά για να "χωρέσει" ο 34χρονος χαφ στην ενδεκάδα.
Στο 33' ο Μιραλάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα, μέχρι τότε. Ο Βέλγος έφυγε από δεξιά, μετά από μπαλιά τοπυ Ρόμενταλ, ξέφυγε από τον Μανωλά και βγήκε απέναντι από τον Αραμπατζή ο οποίος δεν "ψάρωσε" και έμεινε όρθιος για να μπλοκάρει το σκαφτό πλασέ του Μιραλάς και να βάλει και πάλι τις καρδιές του κόσμου της "Ένωσης" στις...θέσεις τους.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 34' ήταν η σειρά του Λυμπερόπουλου να απειλήσει τον Πάρντο, όμως η κεφαλιά του μέσα από την περιοχή πέρασε αρκετά άουτ. Στο 41' ο, νεαρός, Ποτουρίδης προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι προς τα πίσω και παραλίγο να στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" του Πάρντο. Στο 45' ήταν ο Λεονάρντο αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία για την "Ένωση". Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε θέση...βολής μετά από σέντρα του Γιάχιτς και απέναντι από το τέρμα έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ! Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες "κολλημένες" στο μηδέν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε τον Μάρκο Πάντελιτς στην θέση του Φουστέ. Παράλληλα ο Βάσκος πέρασε τον Μιραλάς δεξιά, σε ένα "τρικ" που χρησιμοποίησε και στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.
τα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου ο Πάντελιςτς πήρε πέναλτι από τον Λεονάρντο που τον τράβηξε, ανόητα, από την φανέλα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουντού που πήρε φόρα και σούταρε την μπάλα ψηλά με αποτέλεσμα να βγει άουτ!
Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την υπεροχή μέχρι το 60', ωστόσο η ΑΕΚ ανέβηκε μετά την είσοδο του Μλπάνκο στο ματς. Ο Αργεντινός κράτησε πιο πίσω τα μπακ του Ολυμπιακού που δεν ήθελαν να ρισκάρουν πολύ και να βρεθούν εκτεθειμένοι σε πιθανή αντεπίθεση.
Στο 72' ο Χιμένεθ είχε την έμπενευση της στιγμής (;) να περάσει τον Σκόκο εκτός αγώνα και να βάλει τον Ντιόπ. Ο Σκόκο ήταν "άφαντος" μέχρι τότε, ωστόσο η ποιότητά του αρκούσε ίσως για να αλλάξει με μλια ενέργεια την ροή του αγώνα για την ΑΕΚ.
Στο 78' ο Σιδηρόπουλος αρνήθηκε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Μοντεστό! Ο Γάλλος ανέτρεψε εκτός φάσης τον Λυμπερόπουλο, ο ρέφερι υπέδειξε την παράβαση αλλά δίστασε να βγάλει κάρτα.
Όλα έδειχναν ισοπαλία στο παιχνίδι αλλά στο 90' ο Ντιόπ μπήκε από αριστερά και γύρσιε συρτά παράλληλα, εκεί που ο Μπλάνκο αφύλαχτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο κι έβαλε "φωτιά" στο ΟΑΚΑ! Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους φίλους της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν ακόμη μία νίκη σε ντέρμπι με τον Χιμένεθ στον πάγκο της!τέρμπι με τον Χιμένεθ στον πάγκο της!

6 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα δικαιώνοντας τον μπαμπά, και να δώσει στην μαμά να επαναλάβει το ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ?ΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΡΧΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ?ΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΡΧΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί όλα τα γκολ του Γαύρου που ακυρώνονται είναι κανονικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Γιατί κρατάνε 7 λεπτά καθυστέρηση όταν δείχνουν 4 κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Γιατί βάζουν τον Παμπορίδη στο Κέρκυρα - ΠΑΟ μετά το όργιο υπέρ του Θρήνου κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Ρε ακόμα υπάρχει η ΠΑΡΑΓΚΑ Πιλάβιε που άρχισες να κοιτάς ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω πως κανείς δεν περίμενε πως αυτοί η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό , όμως σίγουρα αυτή η νίκη δίνει ένα άλλο ‘χρώμα’ στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση