GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν κατακλείδι για τον Αρη...

Από το http://arismania.com/    Πέρασε και αυτό, η ομάδα δε μπόρεσε να κάνει το απόλυτο στην έδρα της σε δύο συνεχώμενα εντός έδρας παιχ...

Από το http://arismania.com/  
Πέρασε και αυτό, η ομάδα δε μπόρεσε να κάνει το απόλυτο στην έδρα της σε δύο συνεχώμενα εντός έδρας παιχνίδια. Εκστασιασμένοι απο το παιχνίδι που είδαμε στο Λεβερκούζεν, το άδικο μα τόσο γνώριμο τρόπο που ήρθε η ήττα, περιμέναμε να δούμε ακόμη μια μοναδική παράσταση της ομάδας μας. Αν και δε γεμίσαμε το γήπεδο όπως οφείλαμε, είδαμε ένα φάντασμα της ομάδας εκείνης που πολέμησε στο λεβερκούζεν. Αν και η μπάλα κόντεψε να μας κάνει τη χάρη και να νιώσουμε όπως ένιωθαν οι οπαδοί της Λεβερκούζεν εκείνο το βράδυ, να πάρουμε ένα αποτέλεσμα χωρίς να το αξίζουμε.
Δε μπορεί μια χάλια εμφάνιση της ομάδας να μας κάνει να καταστροφολογούμε, δεν επιτρέπεται.
Έχουμε κλείσει τη μιζέρια σε...
 ένα σεντούκι, το έχουμε διπλοκλειδώσει και το έχουμε στείλει ταξίδι στο κέντρο της γης. Σε ένα ταξίδι δίχως επιστροφή, στον αγύριστο. Η μιζέρια δεν έχει χώρο στις κεκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης", ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ. Δε περισσεύει χώρος για να μπορέσει να μπεί και να παραμείνει, καταφέραμε και γεμίσαμε τη ζωή μας με τόσα πολλά πράγματα για τον ΑΡΗ, που την εκτοπίσαμε τελείως.
Πολλοί το ονόμασαν Σκωτσέζικο ντουζ, άλλοι το αποκάλεσαν απλά μια ζέστη, μία κρύο. Κανείς δεν είπε ότι η ομάδα παίζει φοβερό ποδόσφαιρο, ότι έχει σταθερή απόδοση. Κανείς δε μπορεί να πει όμως ότι η ομάδα δεν προσπάθησε, δε μόχθησε. Η ομάδα χτίζεται σιγά σιγά και βήμα βήμα θα την ανεβάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι, στην κορυφή. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα και έτσι δε μπορουμε να περιμένουμε πρωταθλήματα και τίτλους άμμεσα. Η καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική βοηθά την ομάδα και εμάς τους ίδιους, αλλά το κράξιμο και η πλήρης ισοπέδωση όλων μόνο κακό μπορεί να φέρει.
Γιατί όταν βγαίνει κάποιος σε ραδιόφωνα και κατηγορεί ονομαστικά εν ενεργεία αθλητές του συλλόγου, μόνο κακό μπορεί να φέρει με την κίνηση του αυτή. Μη ξεχνάτε ότι οι ποδοσφαιριστές που σήμερα κράζεις, μένουν στην ίδια πόλη με τη δική μας και είναι μέλη της δικής μας κοινωνίας. Δε κάνεις καλό στην αυτοπεποίθηση και στο σκεπτικό του αθλητή όταν τον καθυβρίζεις αισχρά και διαγράφεις ότι έχει κάνει για την ομάδα. Είμαστε κατά της προσωπολατρείας και της θεοποίησης των πάντων. Αλλά και η κριτική έχει κάποια όρια.
Δε μπορείς να συμπεριφέρεσαι στην επίσημη φωνή του ΑΡΗ, το ραδιόφωνο του σα να πρόκειται για κάποια γραμμή ψυχολογικής στήριξης. Μετά απο κάθε άσχημη εμφάνιση το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού πλυμμηρίζει απο υβριστικά μηνύματα και τάσεις αυτοκατασροφής ξεχειλίζει απο τις τηλεφωνικές γραμμές. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό το ραδιόφωνο δημιουργήθηκε για να μπορούμε να έχουμε την όαση μας μέσα στην έρημο της Ελληνικής σαπίλας. Ας μη μολύνουμε το μοναδικό αποκούμπι μας με το δηλητήριο της διχόνοιας και της καταστροφολογίας, θα είμαστε αδικαιολόγητοι αν καταφέρουμε να σιγήσουμε τη δυνατή φωνή μας με αυτές τις ενέργειες.
Κάντε την κριτική σας, την αυτοκριτική σας και κοιτάξτε μήπως το ποτήρι είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Έρχονται καλύτερες μέρες και το μέλλον είναι ευοίωνο για τον ΑΡΗ και τους πολεμιστές του. Εσείς που στηνόσασταν ατελείωτες ώρες σε ουρές για να εξασφαλίσετε ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό κυπέλου, εσείς που βυσματώσατε για να πάρετε ένα μαγικό χαρτάκι του τελικού κυπέλου στην πόλη μας, αναλογιστείτε τα εξής : αξίζει πραγματικά να είσαι στο πλάϊ του ΘΕΟΥ μόνο στις χαρές και τα πανηγύρια? Αξίζει να κάνεις τούμπες, όπως ακριβώς κάνουν οι απέναντι, με την πρώτη στραβή και να εγκαταλείπεις τον ΑΡΗ μόνο του? Αξίζει πραγματικά να ασχολείσαι με το ΘΕΟ του ΠΟΛΕΜΟΥ σαν ένα χόμπυ, μια ενασχόληση για να γεμίσεις απλά το χρόνο σου;
Αναλογιστείτε όλα αυτά, δώστε πνοή σε όλα τα αδέρφια γύρω σας να δυναμώσουν τη φωνή τους. Γίνετε μέρος της έμπνευσης που θα πάρει όλους εμάς απο το χέρι και θα μας οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που ανήκει ο ΑΡΗΣ, εκεί που ανήκουμε εμείς. Μοιραστείτε την ελπίδα αυτή και μη σκέφτεστε μόνιμα αρνητικά και με σκυμμένο το κεφάλι. Η διαρκής μάχη που δίνουμε για τον ΑΡΗ, μας κρατά ζωντανούς, μας δίνει το λόγο ύπαρξης σε αυτή τη ζωή. Αν δε μπορείς να νιώσεις αυτό, τότε ίσως είναι καλύτερα να αναθεωρήσεις απο την αρχή τις επιλογές και τις πράξεις σου.
Γεννηθήκαμε πολεμιστές στο πλευρό του πολέμου, πήραμε το βάπτισμα του πυρός σε κάποια μάχη της κερκίδας και απο τότε δεν εγκαταλείψαμε ποτέ. Δεν υποχωρήσαμε ούτε πόντο απο τις αξίες και τα ιδανικά μας. Τα θέλω μας είναι και θέλω του ΑΡΗ, τα πρέπει του ΑΡΗ είναι και δικά μας πρέπει . Οι πολεμιστές του Φωτός συνεχίζουν και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους ακόμη πιο προσεκτικά. Όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πορώνεις. Κάθε ατυχία και πίκρα, μας δίνει ενέργεια και δύναμη να αγωνιστούμε με μεγαλύτερο πάθος και περισσότερη μανία.
Εν κατακλείδι, δε περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα τραβήξουμε το κάρο απο τη λάσπη και θα βγούμε στον ίσιο δρόμο.

5 σχόλια

  1. Σε ζηλευω λεβέντη μου..Εδώ καραβια χάνονται...
    Καλά τόπε ο Χριστούλης.."Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"..
    Μονο οι βλακες ευτυχούν...Σε ζηλεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ !!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ Άρης καί Θεός μάς γράφεις.
    Τά όνειρα σου εξαντλούνται στό
    νά κερδίσεις τόν άθεο συμπολίτη.
    Θά είσαι φτιαγμένος γιά κανά 3
    βδομάδες.
    Μετά...στέρηση?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΗ
    Ας ΑΝΕΧΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΟ
    -----------------------------------


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΩΝ 8.47 ".........

    ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚώλου !!!

    Ξέρετε την αλήθεια;
    Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση