GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζουν τον Κ. Κόκκορη στην Γλυφάδα...

... οι άλλοι τρεις συνδυασμοί Σπονδυλίδη, Παπαδόπουλου και Λανδράκη -H Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ» στον πρώτο γύρ...

... οι άλλοι τρεις συνδυασμοί Σπονδυλίδη, Παπαδόπουλου και Λανδράκη

-H Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ» στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι παραμένει ζωντανή δύναμη και μετά την οδυνηρή απώλεια του ιδρυτή της, Θόδωρου Σπονδυλίδη.
Με αίσθημα ευθύνης παρεμβαίνει και στις επαναληπτικές εκλογές και καλεί τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης να ψηφίσουν για Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό και για Δήμαρχο Γλυφάδας τον Κώστα Κόκκορη.
Είναι δύο άξια στελέχη της Αυτοδιοίκησης που πρέπει να στηρίξουμε για να πάει μπροστά η περιφέρεια, η πόλη μας και ο θεσμός της αυτοδιοίκησης μέσα από την μεταρρύθμιση του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες και αποφασιστικά να...
 δώσουμε τη μάχη για μας, τα παιδιά μας, για το ΜΕΛΛΟΝ μας.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ
 
-Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έλαβε το ποσοστό 6,3 %. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους 2.000 δημότες που μας εμπιστεύτηκαν την πρωτοβουλία μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα τους εκπροσωπήσουμε με ήθος και συνέπεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα αυτό και με δεδομένη την ανεξάρτητη πολιτική μας θέση και πορεία, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του μέλους του δημοτικού μας συμβουλίου και Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κόκκορη ο οποίος έλαβε τη δεύτερη θέση σε μια ανταλλαγή απόψεων για προγραμματική σύγκλιση και αναβάθμιση της πόλης μας.
Αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων ήταν η ταύτιση απόψεων στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη μας και η αποδοχή του Κώστα Κόκκορη των προγραμματικών θέσεων της παράταξής μας
Επιπροσθέτως, η παράταξή μας συνεκτίμησε ιδιαίτερα την προσωπικότητα, το ήθος και την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος είναι ήδη εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με ουσιαστική γνώση της πόλης και των θεμάτων της. Η επιλογή στήριξης στο πρόσωπο του κ. Κόκκορη ως τον καταλληλότερο για το αξίωμα του Δημάρχου είναι μια επιλογή με βασικό κριτήριο, πέραν της προγραμματικής σύγκλησης, το συμφέρον της πόλης που δεν επιδέχεται πλέον άλλα αποτυχημένα πειράματα, απαλλαγμένη από μικροκομματικές ιδεοληψίες και δεσμεύσεις, καθώς πεποίθησή μας είναι πως το βέλτιστο για την πόλη είναι να διοικηθεί από ένα πρόσωπο ικανό και έμπειρο στο χώρο της αυτοδιοίκησης.
Κατόπιν αυτού καλούμε τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξής μας να στηρίξουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την παράταξη ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη.
Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία θα παραμείνουν δίπλα τους.

-Κατόπιν των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και του ποσοστού 7,5% που έλαβε η παράταξη της ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ οφείλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους 2.300 πιστούς μας φίλους και να δηλώσουμε με τον τρόπο μας παρόντες στις εξελίξεις του Δήμου όπως με συνέπεια πράττουμε 16 χρόνια τώρα είτε με την ιδιότητα της Δημοτικής Αρχής είτε μέσα από τους αγώνες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Με ορίζοντα τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14 Νοεμβρίου για την ανάδειξη του Δημάρχου της πόλης αλλά και της δημοτικής αρχής στο σύνολό της πρέπει όλoι να αντιληφθούμε πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ευθύνη της επιλογής μας μεμονωμένα ή ως παρατάξεις. Η Γλυφάδα δεν έχει περιθώρια για ακόμα μια λάθος επιλογή. Τα τελευταία χρόνια που πέρασαν δεν ήταν μόνο κάποιος χαμένος χρόνος. Επέφεραν μια σημαντική διάβρωση στη νοοτροπία, στη λειτουργία αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Δήμου. Οι ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχουν και ταυτότητα και ονοματεπώνυμο. Και δεν αφορούν ένα πρόσωπο, αφορούν μια δημοτική αρχή στο σύνολο της!
‘Όπως ήδη γνωρίζετε το 2006 η παράταξή μας στήριξε την απελθούσα και εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα σημερινή δημοτική αρχή με μοναδικό κριτήριο την ιδεολογική προέλευση. Ήταν μια λάθος επιλογή και πολύ σύντομα το αναγνωρίσαμε. Δυστυχώς, όμως το κακό έγινε και αυτό δεν αλλάζει.
Σήμερα, εμπειρότεροι, σοφότεροι, γνώστες εκ των έσω προσώπων και καταστάσεων, έχοντας δώσει αγώνες μέσα από το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και απαλλαγμένοι από κομματικές προκαταλήψεις κρίνουμε πως η Γλυφάδα χρειάζεται Δήμαρχο που να είναι σε θέση να διοικήσει χωρίς βαρίδια γύρω του, χωρίς όλους αυτούς που χρόνια ταλανίζουν την πόλη στο προσκήνιο ή στα παρασκήνια. Χωρίς αυτούς που η τελμάτωση της πόλης φέρει το ονοματεπώνυμο τους. Χωρίς αυτούς που ακόμα κατέχουν τις θέσεις και τα αξιώματα στα όποια απέτυχαν παταγωδώς και ετοιμάζονται και για δεύτερο γύρο θριάμβου. Χρειάζεται Δήμαρχο έμπειρο στο χώρο της αυτοδιοίκησης, γνώστη της Γλυφάδας και των προβλημάτων της, αυτοδημιούργητο και αγωνιστή της ζωής, με πυγμή και όραμα για την πόλη.
Η επιλογή κατόπιν του αποτελέσματος της προηγούμενης Κυριακής είναι μεταξύ του Μ. Βαρβιτσιώτη, ενός πολιτικού γόνου που δεν έχει καμία σχέση και εμπειρία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη, συνεπικουρούμενου από όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη και τους αξιωματούχους της απερχόμενης αποτυχημένης δημοτικής αρχής και από την άλλη του Κώστα Κόκκορη ενός αυτοδημιούργητου επιστήμονα και επαγγελματία με αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση της πόλης, έχοντας θητεύσει με ήθος και ενδιαφέρον στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόκειται όπως ήδη είπαμε για μια αντικειμενική επιλογή ευθύνης.
Την Κυριακή ψηφίζουμε δήμαρχο για την πόλη μας, για όλους μας… Για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους της παράταξης μας να στηρίξουν την προσεχή Κυριακή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη ως τον πιο κατάλληλο για το αξίωμα αυτό, την μοναδική μεταξύ των δύο καθαρή αυτοδιοικητική υποψηφιότητα και την παράταξη της Δυνατής Γλυφάδας.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε μας και το πρόγραμμα μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Στέλιος Λανδράκης και η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα παραμείνουν δίπλα τους, παρόντες όπως επί δεκαέξι συναπτά έτη πράττουν, στον καθημερινό αγώνα για μια καλύτερη πόλη.

11 σχόλια

  1. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΗΝ ΨΥΧΗ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΩ ΣΩΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΦΟΥΝ ΜΑΛΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας.
    Ο Κόκκορης είναι το ακριβώς αντίθετο του Βαρβιτσιώτη σε όλα τα επίπεδα.
    Ελπίζω ότι οι πολίτες της Γλυφάδας θα το εκτιμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καί η Σμαράγδα (πού χάθηκες τώρα
    πού έφυγε ο Αβραμό καί είναι όλα
    καλά?) στηρίζει Κοκκορη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την επιτυχία που είχε "Το γλυκό της Κυριακής: Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους",

    ΤΩΡΑ
    Για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    «Το τραγούδι της Κυριακής: Γειά χαρά και βαφανκούλο, τελειώσαμε και πάρε και τον πούλο»

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    3,500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.


    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    (ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΠΑΣΟΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..

    να ..μποστά μας και η επιβεβαίωση
    του πιθηκισμού ΚΟΚΚΟΡΗΣ
    και του είδους
    Πίθηκος-μαιμού-μαιμούνι ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΙΖΑΣ..ΜΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ αρχοντα των ΜΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ...για να ξέρει τι να λέει...

    " Η ήττα είναι ορφανή και στο δήμο Σαρωνικού ;

    Η ήττα είναι ορφανή και στο Δήμο Σαρωνικού; Όχι, γι'αυτό άλλωστε ο Πάγκαλος έχει επιδοθεί σε έναν απεγνωσμένο αγώνα να βρεί τους ..."γονείς" της μετά το στραπάτσο της περασμένης Κυριακής για την υποψηφιότητα της συζύγου του.
    Προσπαθεί, με διαρροές, από δω κι απο κεί, να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφαντας και ό,τι για την ήττα της αγαπητής του συζύγου φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την υποψήφια και τον ίδιο.
    Προσπαθεί, με διαρροές, να πείσει τον κόσμο και τον Πρωθυπουργό ότι φταίνε οι συνάδελφοί του στην Περιφέρεια Αττικής που "δεν βοήθησαν" μία υποψηφιότητα η οποία τελικώς ουδέποτε "περπάτησε" και ποτέ δεν έπεισε την τοπική κοινωνία. Μία υποψηφιότητα που "ετσιθελικά" επιβλήθηκε, μία υποψηφιότητα γεμάτη αλαζονεία που τώρα ζητάει και τα ρέστα από όλους τους άλλους.
    Αντί να ψάχνει "ενόχους" ή ακόμη καλύτερα τους "γονείς της ήττας" ας κοιτάξει πιό νηφάλια τις αριθμητικές επιδόσεις του συνδυασμού (56%-28%, ήτοι double score μπασκετικώς) καθώς και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, στον Δήμο Σαρωνικού είχαμε, αν όχι την υψηλότερη, σίγουρα από τις υψηλότερες συμμετοχές στην επικράτεια, ήτοι 79,9%, όπερ σημαίνει ότι ...
    η σύζυγός του συσπείρωσε με την υποψηφιότητά της και την παρουσία της το σύνολο της τοπικής κοινωνίας... εναντίον της.
    Άρα λοιπόν, μήπως και οι δύο "γονείς της ήττας" της κας Χριστοφάκη βρίσκονται στο σπίτι του ζεύγους;
    Αλήθεια, τι θα πεί τώρα στον Πρωθυπουργο, ότι φταίνε οι άλλοι ; Και ποιός τον πιστεύει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Στην Αγγλια 50000 φοιτητές αναστατώνουν το Λονδίνο! - "Greece, France, now here too"

    O Σοσιαλισμος δεν τελειωσε δηλωσε ο δρ Κουτσουκος, αλλα τωρα αρχιζει ακομα και στην γενετειρα του καπιταλισμου στην Αγγλια!

    Απίστευτη και απρόσμενη για τους αδαεις τα δεδομένα της Αγγλίας διαδήλωση από 50000 φοιτητές έγινε στο Λονδίνο!
    Kαι με ένα από τα συνθήματα να είναι το "Greece, France, now here too"!!
    Δηλαδή "Ελλάδα, Γαλλία τωρα καί εδώ"!

    Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το τριπλασιασμό των διδάκτρων αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης Κάμερον, που περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες φόρτωσε τα χρήματα που στέρησε από την παιδεία στην πλάτη των φοιτητών τριπλασιάζοντας τα δίδακτρα!

    Αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι κρύβεται πίσω από το "αξιοπρεπές" και παραπειστικό "αναγκαια μείωση δημοσίων δαπανών" και τις επιθέσεις στο δήθεν τερατώδες Δημοσιο.

    Ενα μικρό κομμάτι της τεράστιας διαδήλωσης παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, έκανε εισβολή στα γραφεία των Τόρυς αιφνιδιάζοντας τους μόλις 200 αστυνομικούς και κατέλαβε το κτίριο υπό τις επευφημίες εκατοντάδων άλλων που παρέμειναν έξω.
    Από αυτούς ενας αριθμός ανέβηκε στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα. ...


    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Να παμε να ψηφισουμε

    προοδευτικους δημοκρατικους!!

    Ψηφο στον Σγουρο!

    Μπραβο στον Μακη Γιομπαζολια που στηριζει τωρα Σγουρο, ειπε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Να ενωθει ολο το Πασοκ και να κανει την αντεπιθεση εδω και τωρα!!

    Η αποχη ευνοει τωρα την ΝΔ!!

    Ολοι στις καλπες!!

    Ναι στην ψηφο!!

    Κωστας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PASOK

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Διαψεύδει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τα περί λήψης νέων μέτρων ύψους 4 δισ. ευρώ

    Την άποψη ότι επαρκούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και καταγραφεί στο μνημόνιο, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.

    Βεβαίως πρόσθεσε, θα υπάρξουν από την Δευτέρα νέες συζητήσεις με την τρόικα, καθησύχασε όμως, ότι αν χρειασθεί περαιτέρω προσαρμογή αυτή θα γίνει μέσω επιπλέον μείωσης των δημοσίων δαπανών.

    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί νέων μέτρων της τάξης των 4 δισ. ευρώ, τόνισε ερωτηθείς για νέο δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

    Το οικονομικό πρόγραμμα «δεν έχει πέσει καθόλου έξω» είπε εμφατικά ο υπουργός.
    Διέψευσε δε, τα περί απολύσεων στις ΔΕΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Λυσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση