GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φασούλας διαψεύδει συνάντηση με τον Μίχα...

...και δηλώνει ότι δεν θα τον ψηφίσει ως "ξένο σώμα για την δημοκρατική παράταξη" Την αντίδραση του νυν δημάρχου Πειραιά Παν. Φ...

...και δηλώνει ότι δεν θα τον ψηφίσει ως "ξένο σώμα για την δημοκρατική παράταξη"

Την αντίδραση του νυν δημάρχου Πειραιά Παν. Φασούλα προκάλεσαν διαρροές σύμφωνα με τις οποίες συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μίχα και τα βρήκαν. Όπως έλεγε ο Π. Φασούλας "ούτε είδα, ούτε μίλησα ποτέ με τον Γιάννη Μίχα και φυσικά δεν πρόκειται να τον ψηφίσω. Τον θεωρώ ξένο σώμα για την δημοκρατική παράταξη".

12 σχόλια

  1. μπραβο παναγιώτη έχουμε και αξιοπρέπεια
    άλλωστε δεν καταλαβαίνουμε τι κακό θα συμβεί αν βγεί ο μιχαλολιάκος αντι του μίχα
    θα ήταν καλός ο μιχας αν ειχε παρει τη στηριξη του καρατζαφερη και του σαμαρα που την επιζητούσε πριν πάρει τη στηριξη του πασοκ

    δικιο έχεις είναι ξενο σωμα για τη δημοκρατικη παραταξη

    άλλωστε ειναι και ανηθικοι με οτι σου εκαναν εκεινη η σκηνη με τα φιλια και τις αγγαλιες και μετα σε πεταξαν απο αντιπεριφερειαρχη κα ιεβαλαν τους ανικανους τους πολιτικα ανεντιμους και τους αγραμματους εκεινους της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ που οχι μονο δεν τους ξερει ουτε ο θυρωρος της πολικατικοιας της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλα εχουν να δουλεψουν και 30 χρονια.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΝΑ ΣΨΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΙΤΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπετάν Ματαπάς13 Νοε 2010, 6:12:00 μ.μ.

    Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ο οποίος θα είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ για όλους τους ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
    και ΚΙΚΙΛΙΑ στην Περιφέρεια.

    Πειραιώτες αγώνα για την απελευθέρωση από τους κατακτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι μπράβο, Φασούλα! Βάλε το προσωπικό σου συμφέρον πάνω από το Δημοτικό. Βοήθησε κι εσύ να αναλάβει η μανιάτικη μαφία το Δήμο!Δείξε μου ότι έκανα λάθος για σένα που σε είχα σε εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ?ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ Ο ΜΙΧΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ......ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΟΥΣ , ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...,ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑ....ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φασούλα,τήν πάτησες!!!!
    Εμπιστεύθηκες τόν άφιλο κωλοαρβανίτη επί 4 χρόνια!!!
    Τώρα κάτσε στήν ''απ΄ έξω'',νά δοκιμάζης τήν γεύση τής δημοκρατικής παράταξης!!!!

    Τήν ''πάτησες'' από έναν ''κοντό''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιητής του Κάρου13 Νοε 2010, 8:49:00 μ.μ.

    Είχαμε μια σκασίλα άν
    ο ψηλός συνάντησε τον κοντό
    δεν πάτε στο διάολο και οι δυό,

    δεν θέλω να σας ξαναδώ.
    Τον Πειραιά θέλω καθαρό,
    όπως τον παλιό καλό καιρό!!!!

    ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
    Ψηφίστε τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, να καθαρίσει και να αναμορφωθεί ο Πειραιάς.
    κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ο εγκαταλελειμμένος Πειραιάς σε περιμένει, σε έχει ανάγκη
    προχώρα μπροστά και σε ακολουθούμε με τα άξια στελέχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ κ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΌΛΙΓΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΧΘΕΣ?? ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Η Ευρωπαικη νεολαια σε Παρισι Λονδινο ακολουθωντας την Ελληνικη ξεσηκωνεται εναντια της ολιγαρχιας!!

    Πρωι πρωι για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΝΕΙΟΥ 1973 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ 2008 και για να τους "κοψουμε τα ποδια" στους δεξιους

    να παμε να ψηφισουμε προοδευτικους Δημοκρατικους Δημαρχους και Περιφερειαρχες ειπε παλι στη Μηλιωνη σημερα ο δρ Κουτσουκος

    Προσοχη η δεξιά μελλοντικά, αν τύχει και ξαναγίνει Κυβέρνηση, όχι μόνο θα υπογράψει «νέο πιο δουλικό Μνημόνιο» και το ΚΚΕ το γνωρίζει, αλλά θα ξεπουλήσει και την Ακρόπολη!

    Λενε οτι η τακτική του ΚΚΕ είναι λίγο «αφελής» απέναντι στη δεξιά, αν δεν είναι συνειδητά «προδοτική».

    Βεβαια αν το ΚΚΕ αν θέλει ίσες αποστάσεις από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει «άκυρο ή λευκό» και όχι κρυφά – φανερά να ψηφίζει Ν.Δ.!!

    Λενε οτι τρέμουν τα κόκκαλα των αγωνιστών του ΚΚΕ με την τακτική της «κυρίας με την βίλλα στον Διόνυσο»!

    Ψηφο στον Σγουρο παρα τα λαθη, ψηφο στον Καμινη που μπορει να κανει την εκπληξη ψηφο στοnΜιχα και στο Πασοκ το μονο κομμα εγγυηση σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ

    Συγχαρητήρια στους Πειραιώτες ψηφοφόρους για τις διαχρονικές & διακομματικές επιλογές τους. Τι να πρωτοθυμηθούμαι; Σκυλίτσης- Παπασπύρου-(Ανδιανόπουλος)- Λογοθέτης- Αγραπίδης-(Φασούλας)
    Στις παρενθέσεις αυτοί που άξιζαν κάτι καλλίτερο.
    2010 η ολοκλήρωση! ο δεν έχω εργαστεί ποτέ -ξέρεις ποιος είμαι εγώ Δρ. Λαμόγιος εναντίον του άξιου εκπρόσωπου κατευθείαν απο το Corleone signor Ranger ενω στο βάθος ικανοποιοιμένος παρακολουθεί
    ο Mr. Boom-Boom.

    Boηθειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν στο λεξικο μπει η λεξη λαμογιο η φωτογραφια που θα την συνοδευει θα ειναι του επαγγελματια συνδικαλιστη και αιωνιου ανεργου Μιχα. Απο τις πιο αηδιαστικες παρουσιες στην ελληνικη πολιτικη ζωη, και αυτο λεει πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 13 Νοε 2010 10:29:00 μ.μ.


    Έχεις νά πής κάτι διά τούς Σκυλίτση
    + μπαρμπα-Γιάννη (Παπασπύρου)????

    Άντε γαμήσου μαλάκα κωλόβλαχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση