GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ καλή δήλωση του Γ. Παπανδρέου...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Διάβασα στους υπότιτλους πρωτοσέλιδου εφημερίδας, της 16ης Νοεμ. 2010 πως ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η στάση της Γε...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Διάβασα στους υπότιτλους πρωτοσέλιδου εφημερίδας, της 16ης Νοεμ. 2010 πως ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η στάση της Γερμανίας οδηγει χώρες (της ευρωζώνης) στη χρεωκοπία και ότι στην (οργισμένη) απάντησή της η κα Μέρκελ δήλωσε ότι ήταν ανεύθυνη η απόφαση ένταξης της Ελλάδας στο ευρω (που πήραν ο τότε σοσιαλδημοκράτης  καγκελάριος της Γερμανίας και ο υπουργος οικονομικων του, δηλαδη τους κάνει κριτικη γι' αυτο).
Πρόκειται για μια πολυ καλη δήλωση του Γ. Α. Παπανδρέου, μπράβο του, η οποία και...
 προκάλεσε την οργη της κυρα Μέρκελ, που απάντησε έτσι.

12 σχόλια

  1. Σιγά την ψευτομαγκιά του Παπανδρέου. Αφού είπε ναι σε όλα στο ΔΝΤ δήθεν πουλάει τσαμπουκά στη Μέρκελ για να δείξει ότι έχει και δικιά του άποψη. Αν δεν έχουν συμφωνήσει με την Μέρκελ να λέει ο Γιωργάκης μια κουβέντα για να φαίνεται δυναμικός. Ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΓΚΕΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΣΚΛΗΡΗ" ΔΗΛΩΣΗ
    ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΛΙΓΟ..
    ΤΡΑΒΑΩ ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ..

    -ΚΑΝΕ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

    -ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα απο ενα χρονο στην κυβερνηση,τα ατελειωτα ναι,τις σβουριχτες σφαλιαρες που τρωμε αξιωθηκε και εκανε μια δηλωση εναντια στον θηλυκο ΧΙΤΛΕΡ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ας ξυπνησει απο τον ληθαργο και τις μεγαλες ιδεες περι παγκοσμιας διακυβερνησης και πολιτες των εθνων και ας κοιταξει τα του οικου μας οπου εχουν στησει τραπεζι οι τοκογλυφοι κανωντας τσιμπουσια και πιανοντας και τον κωλο μας.
    Στον κυνικα θρασυ ανθρωπο δεν σηκωνει ευγενεια του μιλας στην γλωσσα του για να την παρει χαμπαρι.Στην αναρχοφασιστοκομμουνιστρια πρεπει να της μιλας οπως στον σκυλο σου οταν κανει ακαθαρσιες μεσα στο σπιτι.!@$#$%^&αυτη την γλωσσα καταλαβαινει το κατσιασμενο πουρι.
    Επειδη πολυ μας τα εχει ζαλισει με τα δανεικα ας μας χωσει τις πολεμικες επανορθωτικες βλαβες που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πληρωσουν συν τους τοκους η αν θελει ας τα αφαιρεσει απο τον λογαριασμο συμψηφιστικα.
    Αντε πια με τους σκατοπουστους τους ουννους. Δεκαδες χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια.Αυτες οι χαμουρες αιματοκυλισαν τον κοσμο,αυτοι οι ουννοι δημιουργησαν τον φασισμο και την ρομποτοειδη ζωη.
    Θελει Ευρωπη των λιγων; να την κανει η μουστογρια μαζι με τους βησιγοτθους και τους δορυφορους της.
    Καλες οι ευγενειες και τα χαμογελακια εκει ομως οπου γινονται αποδεκτα και ανταποδιδονται.
    Υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα στην αγορα εκτος απο τα δικα τους εξισου καλα και σε πολλες περιπτωσεις καλυτερα.Υπαρχουν και αλλα μαρκετ που πουλανε τα ιδια και εχουν και μεγαλυτερη ποικιλια απο τα δικα τους σε καλυτερες τιμες. Ετσι θελουν η ουννοι χτυπημα εκει που πονανε και οχι ευγενειες και φιλοφρονησεις. Την μονη φυλη που της αλλαξε τον αδοξαστο ο Καισαρ ηταν οι ουννοι απο τοτε ειναι καριοληδες.Τους βαρουσε μερα νυχτα τους τρωγλοδυτες.
    Αι σιχτιρ πια με τα καθικια του κερατα.
    Ακομα και οι σημερινες φατσες τους θυμιζουν αξιωματικους των ες ες κοψε τον Σοιμπλε για να καταλαβεις ιδιος ο Αιχμαν ειναι.
    Ας γινει η Ευρωπη του βορρα και του νοτου.
    Θα πληρωνουν μια bmw για να φανε ενα κιλο πορτοκαλια οι ουννοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρόικα: Για να πάρετε την 4η δόση βάλτε "μαχαίρι" στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα"


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραγιοζιλίκια σαν και τα δικά σου φίλε.

    Σιγά τον ήρωα ΓΑΠ. Το παιχνίδι είναι φτιαχτό για να μας δουλέψουν (και να μας δουλέψεις κι εσύ βεβαίως-βεβαίως) Ξού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΑΑ....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ
    ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΣΟΚΕ ?

    NAI..ENTΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΕΠΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!!
    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Κάθε θαύμα 3 ημέρες

    Σάββατο μεσημέρι δηλώσεις του πρωθυπουργού:«Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών».
    --------------------------------------
    Τρίτη πρωί, δημοσίευμα: Στη λύση της αύξησης του βασικού συντελεστή του ΦΠΑ από το 11% στο 13%, φαίνεται πως καταλήγει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, για να αποφύγει το «σοκ» από το διπλασιασμό του φόρου (στο 23%!) για το 30% της λίστας βασικών αγαθών και υπηρεσιών ευρείας κατανάλωσης που φορολογούνται σήμερα με 11% (και μέχρι πέρυσι… με 9%).Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο έλαβε ήδη την σχετική έγκριση από τους επικεφαλής της Τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα και την Πέμπτη θα ανακοινώσει το νέο «μοντέλο» επιβολής του ΦΠΑ στη χώρα μας.»
    ---------------------------------------
    Αφού ο αλέκτωρ λάλησε τρεις φορές, δεν δεσμευόμαστε για τίποτα. Κάθε θαύμα 3 ημέρες. Πήραμε και την έγκριση της τρόικας με τη μαγκιά μας. Και δεν θέλω γκρίνιες, γιατί ο επικεφαλής του ΔΝΤ έλαβε το μήνυμα της στήριξης:

    ====
    «Παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα, οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να το υποστηρίξουν, έγινε κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά υποστήριξε στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση», τόνισε ο Ντομινίκ Στρος Καν

    Προσέξτε το «υποχρεώθηκαν»το «πληθυσμός» αλλά και το «αναγκαίο». Ο κυρίαρχος λαός έγινε πληθυσμός, που υποχρεώθηκε εξαναγκαζόμενος.
    Η ελευθέρα βούληση ξεχειλίζει!!!!!
    ( ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mono oi papandreou kai o papadopoulos ihan to sthenos , metapolemika nna stathoun apenanti ston kathe logis imperialismo. ke me logia ke me erga. oloi eseis pou "sholiazete" eiste poly mikroi gia na milate etsi gia ton giorgo. ala oloi edo boroun na ehoun tzaba gnomi. gamo to kafeneio sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήσιμος ηλίθιος, ο. _____________

    Αυτός, ο οποίος δια της ιδεοληπτικής στάσης του ευνοεί τον αντίπαλο.
    Ο τελευταίος χρησιμοποιεί τον χρήσιμο ηλίθιο εν αγνοία του.

    Ιστορικά παραδείγματα: οι φιλοναζιστές Βρετανοί αριστοκράτες, οι φιλοσοβιετικοί κομμουνιστές των δυτικών κρατών, οι φιλοισλαμιστές αριστεροί των σημερινών δημοκρατιών.

    O Γιώργος Παπανδρέου, ο Καμίnης, ο Φώτης Κουβέλης,o Mπουτάρης, η Ντόρα Μητσοτάκη και αρκετοί άλλοι.

    ΟΧΙ..οχι.. ο Καρατζαφέρη
    δεν ανήκει εδώ...Είναι σκέτος Ηλίθιος. Μόγκολο που λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαγκια θατανε να πει :
    Αμα χειροτερεψουν τα πραγματα για την Ελλαδα
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ
    και αντε γαμηθειτε ολοι σας

    ολα τα αλλα ειναι για τα ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση