GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια οφειλόμενη συγγνώμη...

Η αστοχία ενός κειμένου για τον Απ. Γκλέτσο και τον νεαρό Κωσνταντίνο Από τον Τέλη Κελεσίδη Σας έστειλα σχόλιο με το οποίο γράφω ότι α...

Η αστοχία ενός κειμένου για τον Απ. Γκλέτσο
και τον νεαρό Κωσνταντίνο

Από τον Τέλη Κελεσίδη
Σας έστειλα σχόλιο με το οποίο γράφω ότι αυτός που χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του γιού μου με τον Γκλέτσο σε ένα τέτοιο κείμενο θα πρέπει να ντρέπεται, αλλά δεν το δημοσιεύσατε (σημ. press-gr: ; ).
Μάθετε λοιπόν, ότι η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε σε ένα σχόλιό μου για τον Γκλέτσο, προκειμένου να τον ευχαριστήσω για την εθελοντική προσφορά του στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες στο νοσοκομείο Παίδων.
Δημοσιεύθηκε εδώ: http://paremvasikomotini.blogspot.com/2010/10/blog-post_7419.html
Απόστολος Γκλέτσος: Ένας καλός άνθρωπος, υποψήφιος δήμαρχος στη Στυλίδα!
Είναι καλοκαίρι του 2008! Εμείς, βρισκόμαστε στην Αθήνα, και δίνουμε τη μεγάλη μάχη για τον Κωνσταντίνο μας!
Μαζί μας, δεκάδες άλλοι γονείς, αγωνιούν το ίδιο, για τα δικά τους παιδιά!
Και μαζί με όλους εμάς, αγωνιούν και κάποιοι φίλοι... Κάποιοι εθελοντές που αφήνουν την ζαχαρένια τους, τις καλοκαιρινές πλαζ, τις διακοπές κλπ κλπ και είναι εκεί...
 δίπλα στα παιδιά μας και σε μας!
Μέσα στο Τμήμα Αιματολογίας και Ογκολογίας του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".
Να μας κάνουν να ξεχαστούμε, να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να μας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την μάχη.
Μεταξύ αυτών των φίλων, και ένας άνθρωπος που η εικόνα που είχαμε - μέχρι τότε - διαμορφώσει γι αυτόν από τα κανάλια, ήταν του τσαμπουκά ηθοποιού που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, που έδερνε ...δημοσιογράφους και που γενικώς δεν ήταν απ΄ τα ... καλύτερα παιδιά!
Ο Απόστολος Γκλέτσος!
Μα πόσο λάθος κάναμε!!!
Ο Απόστολος ήρθε και ξανάρθε στο νοσοκομείο! Κάθησε εκεί με τα παιδιά μας, έπαιξε μαζί τους, γέλασε μαζί τους, έγινε φίλος με τα παιδιά μας!
Χωρίς κάμερες, χωρίς φωτογραφικές μηχανές, χωρίς καμία σκέψη για δημοσιοποίηση αυτής της εθελοντικής προσφοράς... Ήταν κάτι που το ξέραμε μόνο εμείς οι γονείς και τα παιδιά μας... (Και η πλάκα ήταν, ότι όταν το λέγαμε και στους φίλους μας, δύσκολα το πίστευαν...)
Και όταν ήρθε, με το Βοήθεια του Θεού, η ώρα μας να φύγουμε, ήταν εκεί να μας χαιρετήσει! Να αγκαλιάσει και πάλι τον Κωνσταντίνο...
"Απόστολε, να σας βγάλω μία φωτογραφία με το κινητό μου;" θυμάμαι τον ρώτησα!
"Και το ρωτάς;" μου κάνει! "Μόνο που θέλω να με βγάλεις με τον Κωνσταντίνο και με το δικό μου κινητό, γιατί αυτή η φάτσα δεν ξεχνιέται..."
Έτσι, αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαμε εμείς τον Απόστολο μέσα στο ΤΑΟ!
Έμαθα ότι ξαναπήγε! Και το χαιρόμουν αυτό...
Και τώρα, έμαθα ότι ο Απόστολος αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στην αγαπημένη του πόλη, τη Στυλίδα!
Και ήθελα να γράψω αυτό το σημείωμα, και να ζητήσω εγώ γι αυτόν, την ψήφο των συνδημοτών του!
Δεν ξέρω τι κόμμα είναι ο Απόστολος, δεν ξέρω ποιοί τον στηρίζουν! Δεν με νοιάζει...
Ξέρω όμως πολύ καλά, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, είναι ένας καλός και ευαίσθητος άνθρωπος!
Και μόνο γι αυτό, και μόνο για τις αγκαλιές που έδωσε στον Κωνσταντίνο μου και τ΄ άλλα παιδιά, αξίζει να τον τιμήσουμε και σαν πολιτικό.
Ας ελπίσουμε, ότι στην Στυλίδα θα είναι το ίδιο ευαίσθητοι με μας, που εδώ πάνω στην Κομοτηνή, ευχόμαστε να είχαμε την ιδιότητα του δημότη Στυλίδας για να τον στηρίξουμε εμείς με τη σειρά μας...
Τέλης Κελεσίδης
πατέρας του Κωνσταντίνου
ΥΓ Ακόμη κι αυτή τη στιγμή, έχουμε αμφιβολίες για το αν ο Απόστολος θα ήθελε να δημοσιοποιήσουμε αυτή την πλευρά της ζωής του!
Ας το πάρει όμως, σαν μία εν δυνάμει ψήφο - καρδιάς, από τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του...
Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ" ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...
ΤΕΛΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

4 σχόλια

  1. Παντως φιλε μου οχι οι τσιφτετελληνες που αφησαν ξεκαρδιστικα σχολια στην αναρτηση που εγινε αιτια να αντιδρασεις εσυ,ετσι ειναι οι Ελληνες σημερα,μιζεροι,κακομοιρηδες και κουτσομποληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι. Αυτοι που θελουν να βοηθησουν ουσιαστικα το κανουν και χωρις δημοσιευση, οπως ο Γκλετσος.
    Καποιοι αλλοι δημιουργουν φιλανθρωπικα ιδρυματα, τα οποια επιστρεφουν μεσω ευεργεσιων ενα μικρο (πολυ μικρο) ποσοστο απο τα χρηματα που εχουν αποκτησει ρημαζοντας στην κυριολεξια χωρες κυριως του Τριτου Κοσμου μεσα απο τα "ευαγη" ιδρυματα τους.
    Αναφερομαι σε "φιλανθρωπους" τυπου Ροκφελλερ, Ροθτσιλντ, Σορος, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩΣΑ ΝΟΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε κ.Κελεσιδη

    Καλη δυναμη στο παιδι σου πανω απ ολα, σε σενα, στην οικογενεια σου και σ αυτους που σας αγαπανε για να πανε ολα καλα.
    Με εκτιμηση
    Ηλιας
    Ενας ομοιοπαθης λογω συζυγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση