GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να πούμε στα παιδιά μας;...

Από τον Νίκο Μαντάγαρη    ΟΛΙΚΗ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ; (επαναφορά;)!!! ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ... ΨΗΦΟΥΣ !!!.... Από το πρωϊ με ΠΛΗΘΟΣ (!!!) μηνυμάτων με «ΠΡΟΣ...

Από τον Νίκο Μαντάγαρη
  
ΟΛΙΚΗ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ; (επαναφορά;)!!!
ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ... ΨΗΦΟΥΣ !!!....
Από το πρωϊ με ΠΛΗΘΟΣ (!!!) μηνυμάτων με «ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ» να ψηφίσω!
Αυτή τη φωτογραφία την «ΑΦΙΕΡΩΝΩ» σε ΟΛΟΥΣ (!!!) που έχουν παιδιά ή που σκέπτονται να αποκτήσουν...
Κι ύστερα «ΑΠΟΡΕΙΤΕ» (;) γιατί...
 σε λίγο ο κόσμος θα σας πάρει με τις... πέτρες;

11 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
    ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ
    ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΩΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΤΟΥ
    Π Ο Υ Σ Τ Η ΝΙKOS PAPANDREOY.

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΛΟΓΙΟΥ
    ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΟΙΣΟΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ !!!!!!!!____________________

    Η καταστροφή ενός χρόνου με απλά λόγια.
    Εχουμε και λέμε ανακεφαλαιώνοντας το έργο ΠΑΣΟΚ στην οικονομία μέσα σε ένα χρόνο:

    1. Τουλάχιστον 100.000 λουκέτα επιχειρήσεων που δεν άντεξαν στη ραγδαία πτώση του τζίρου, τους φόρους, τα υπέρογκα ενοίκια.
    2. Εχουν από την αρχή της χρονιάς κλείσει 1.000 πρατήρια βενζίνης λόγω αναδουλειάς. Εχουν επίσης κλείσει εκατοντάδες περίπτερα επειδή δεν ψωνίζουμε πλέον ούτε… τηλεκάρτες και τσίχλες.
    3. Από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει λουκέτο 1.000 οικοδομικές επιχειρήσεις αφού δεν πουλάνε τίποτε. Πάνω από 150.000 σπίτια είναι απούλητα, η οικοδομή κατέρρευσε, χιλιάδες οικοδόμοι είναι στην ανεργία.
    4. Η ΓΣΕΕ προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του έτους δεν θα έχουν δουλειά τουλάχιστον 1 εκατομμύριο Ελληνες με ραγδαία να είναι η αύξηση της ανεργίας στην ηλικία 35-55.
    5. Εκατοντάδες επιχειρήσεις έχουν μπει στο άρθρο 99 για να προστατευτούν από τους πιστωτές της.
    6. Τα συσσίτια της Εκκλησίας και των δήμων έχουν υπερδιπλασιαστεί ενώ γεμάτα είναι και τα ενεχυροδανειστήρια όπου ο κόσμος πάει και αφήνει ότι πολύτιμο έχει. Εσχάτως έχουν προκύψει και ενεχυροδανειστήρια ακινήτων, γεγονός εντελώς παράνομο και ενδεικτικό της απόγνωσης των ανθρώπων.
    7. Εχουν καταλυθεί οι εργασιακές σχέσεις και έχουν λεηλατηθεί εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών. Ο μισθός έχει πέσει κάτω από τα 600 ευρώ ενώ οι επιχειρησιακές συμβάσεις έχουν υπερισχύσει των εθνικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
    8. Η αγορά αυτοκινήτου δεν υπάρχει στην ουσία αφού κανείς δεν αγοράσει Ι.Χ. Εκατοντάδες αντιπροσωπείες έχουν βάλει λουκέτο και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν.
    9. Φυσικά η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει μειωθεί δραματικά μετά τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
    10. Ο πληθωρισμός καλπάζει σταθερά πάνω από 5% και τα περισσότερα προϊόντα είναι πρώτης ανάγκης αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να τα αγοράσει.
    11. Δεν υπάρχει κλάδος που να μην πλήττεται και με τις επιχειρήσεις στο Χρηματιστήριο να βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ακόμη και τράπεζες είναι ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία.
    12. Τα δάνεια που δεν πληρώνονται έχουν πολλαπλασιαστεί, αποτέλεσμα της οικονομικής δυσκολίας των πολιτών. Στους ημιυπαίθριους δεν πάει κανείς, στις περαιώσεις ελάχιστοι λόγω έλλειψης ρευστού.
    13. Ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας «τρέχει» με -4,5%, αρνητικό ρυθμό δηλαδή και δύσκολα θα ανακάμψει το 2011.
    14. Το κράτος χρωστάει παντού. Σε προμηθευτές νοσοκομειακών υλικών, σε φαρμακοποιούς, σε κατασκευαστές, σε άλλους προμηθευτές. Είτε δεν τους πληρώνει καθόλου είτε τους πληρώνει με ομόλογα και έχει ο θεός πότε θα εισπράξουν.

    Αυτά κι άλλα πολλά που μας διαφεύγουν, έχουν γίνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
    Νομίζουμε ότι έχει βρεθεί ο νέος Χάρι Πότερ της οικονομίας.

    Διότι μόνο με θαύμα μπορείς να φέρεις τόση καταστροφή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ,ΤΟ ΔΝΤ,,ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ.Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή, οι συνεργάτες ΠΑSSOK, από την ακροδεξιά ώς την ροζ/φούξια/λιλά «αριστερά», ψηφίζουν τις ανθυπομαριονέτες των ανδρείκελων.

    Τη Δευτέρα στο Σύνταγμα, στις 6.00, οι ελεύθεροι Έλληνες, κομμουνιστές και μη, «υποδέχονται» την «κυβέρνηση» των τροϊκανών.
    Τα χουντικά ανδρείκελα ΔΝΤ έχουν λυσσάξει.

    Ο μπουμπούκος, ως κακός πωλητής, τσιρίζει σαν ψυχοπαθής.
    Ο Αϊβαλιώτης απλώς ανακυκλώνει την προ τριετίας προπαγάνδα του Πάγκαλου και της ροζ/φούξια «αριστεράς».
    Ο Καρατζαφέρης ως καλός χριστιανός, ακολουθώντας το παράδειγμα του καλού σαμαρείτη, τους βοηθά όλους.Είναι γενναιόψυχος.

    Οι απόστολοι του μνημονίου κυρήττουν την αλήθεια του νυχθημερόν.
    Το άγιον πασοκικόν πνεύμα τους βοηθά έτσι ώστε ως νέοι αλιείς να “ψαρεύουν” πιστούς δια την αυτού θεία χάρη του Γεωργίου του Μνημονιοφόρου.
    Βοήθειά μας +

    Δηλαδή εγώ..ΤΩΡΑ.. που απεταξάμην το Μνημόνιο και τα εξαπτέρυγά του τί είμαι;

    Σατανιστής ;

    ΩΡΑΙΑ....!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΩ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΙΟ ΣΑΣ...ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΔΑΡΚΟΥΛΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ0 ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΒΕΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚ KAI συνεργάτες.
    μας τρελάνατε στην ανοησία
    και την ασυνρτησία απο το πρώι.

    ΚΑΛΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ & τσιρακιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
    Εκείνο που χαρακτηρίζει και «σταμπάρει» ανεξίτηλα τους... ανεξάρτητους κυβερνητικούς υποψηφίους δεν είναι τόσο τα ιδιαίτερα γνωρίσματα (ηπιότης του Καμίνη, «ριζοσπαστισμός» του Μπουτάρη, μεταλλάξεις του Τατούλη κ.τ.λ.), αλλά η υποστήριξή τους από το κυβερνών κόμμα.
    Απόδειξη απτή, το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θεώρησε επιβεβαίωση της πολιτικής του το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Επομένως, είναι βέβαιον ότι το βράδυ της Κυριακής το κυβερνών κόμμα θα εγκαταλείψει εντελώς τα προσχήματα και θα θριαμβολογήσει ανοιχτά εν η περιπτώσει εκλεγούν οι... ανεξάρτητοι εκλεκτοί του (Καμίνης, Μπουτάρης, Τατούλης), καθώς και οι καθαρώς κομματικοί υποψήφιοι (Σγουρός, Μίχας κ.ά.). Και θα 'χει δίκιο: θετική ψήφος στους συγκεκριμένους υποψηφίους σημαίνει πλήρη νομιμοποίηση της ασκούμενης πολιτικής. Μιας πολιτικής ακραιφνώς νεοφιλελεύθερης, άκρως δυναστικής και αντιλαϊκής, η οποία -με άλλοθι την υπαρκτή κρίση- οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο. Μιας πολιτικής την οποία μόνο μια πρωτόγονη Δεξιά θα μπορούσε να διανοηθεί και να υλοποιήσει... Οι «ανεξάρτητοι» κυβερνητικοί υποψήφιοι ουδέποτε ψέλλισαν έστω μια λέξη εναντίον της ζοφερής αυτής πολιτικής. Ποτέ δεν προβληματίστηκαν. Ούτε εναντιώθηκαν... Λένε κάποιοι, ότι η ψήφος στους κυβερνητικούς υποψηφίους αποτελεί το «μη χείρον», δηλαδή, το «βέλτιστον», με συγκρίσιμο μέγεθος τους υποψηφίους της Δεξιάς. Ομως με βάση τα προεκτεθέντα περί πρωτόγονης Δεξιάς που κυβερνά με έξωθεν εντολείς και Μνημόνιο, κάλλιστα μπορεί να πει κανείς: το μη χείρον... χείριστον! *** Μέμνησο: βλάπτουν τη Συρία το ίδιο. Και οι δύο.
    Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ …. Και εγώ ψήφισα Ψινακί όχι από μεράκι άλλα γιατί είμαι πουστράκι…

    Θα στήσουμε στο Δημαρχείο το Αδελφάτο των Πουστιδων…

    Θα γίνουμε πολλές στο Δημαρχείο με τις τρελές και θα διώξουμε από τα πεζοδρόμια της Αθήνας τις πόρνες τις νιγηριανές.

    Θα μας βάζει χέρι και ο Καρατζαφέρης , που με την Ντόρα όλα τα καταφέρνει…

    Ψήφο τώρα στο Κακλαμανουλη με τα φτερά …και τα πούπουλα …να γίνει η Αθήνα πρωτεύουσα της ανωμαλίας … της κώλο –φαρδιας…και της Άνδρο-πορνείας
    Αχ τι τραβάω … η αθυρόστομη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφιερωσετην στον ελληναρα με το οθομανικο ονομα καρατζεφερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασπασμός Γαλλικός γλωσσάτος?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Μαντάγαρη πολύ θρησκευόμενος πρέπει να εισαι , τώρα για το τι θα πούμε στα παιδιά μας ελα μια βόλτα στον Αγιο Παντελεήμονα για να δείς πόσα αναπάντητα γιατί δέχεται απο τα παιδιά του ενας πατέρας ... οσο για την γκαιμπελική σου προπαγάνδα δεν εχω να πω τίποτα , πρέπει ομως να εισαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΝΔΑΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ
    ΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ
    ΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai ti sas peirazei pou filiountai 2 antres?? TIS KRUFES ADERFES NA FOBASTE, OXI TIS FANERES!! NA FOBASTE TOUS KARAMANLIDES, TOUS PRETENTERHDES, TOUS KAKLAMANHDES, TOUS AMOIRADES, TOUS PSUXARHDES, TOUS XATZHNIKOLAOUDES, TOUS SAKHDES, KAI POLLOUS ALLOUS POU PAIZOUN 8EATRO KA8HMERINA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση