GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμπανάκι για όλους...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο   http://www.sportsecrets.gr/ Ο Νικόλας Πατέρας για ακόμα μια φορά πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έδε...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο
 http://www.sportsecrets.gr/
Ο Νικόλας Πατέρας για ακόμα μια φορά πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έδειξε ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στον Παναθηναϊκό. Μετά το νέο σοου του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γάλλο σούπερ σταρ!
Μια κίνηση που ήχησε στα αυτιά των άλλων αρχηγών ως «καμπανάκι» για την μέχρι τώρα πορεία τους. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πει ότι μόνο ο Γάλλος επιθετικός αξίζει να είναι αρχηγός της ομάδας, αφού είναι ο...
 μόνος που προσπαθεί και δίνει παραπάνω από το 100% σε κάθε παιχνίδι.
Κατσουράνης, Καραγκούνης και κυρίως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήραν το μήνυμα και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν από εδώ και πέρα θα αλλάξουν καθόλου τόσο τον τρόπο παιχνιδιού τους, όσο και την όρεξη που θα δείχνουν στα επόμενα παιχνίδια!
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και για την υπόθεση Γκοβού, τονίζοντας μετά τον αγώνα ότι τα πειθαρχικά παραπτώματα δεν μπορεί να τα διορθώσει κανείς και ότι το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του, που δεν είναι άλλος από το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών!!!
Μάλιστα, για αυτό το λόγο έχει δώσει ήδη εντολή στους νομικούς της ΠΑΕ να δουν πως μπορούν να καταγγείλουν την σύμβαση με τον παίκτη, έτσι ώστε να απαλλαγούν από τον Γάλλο μπερμπάντη μια και καλή και να ψάξουν να βρουν μια αξιόπιστη λύση για τα δεξιά της μεσαίας γραμμής!
Υ.Γ. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι η ΠΑΕ έκανε και ένα φάουλ αυτό το τριήμερο! Τελείωσε τον Βαζέχα (παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε ο Πολωνός), αν και μετά την φυγή Νιόπλια είχε πει ότι δεν υπήρχε θέμα απομάκρυνσης της ζωντανής ιστορίας της ομάδας.

6 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??

    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΩΡΑ?

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!
    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ (και μην πας να τον βγάλεις λάδι, ότι πήγε τάχαμ εξορία- τα σκυλια των Ναζί, οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι δεν πηγαίναν εξορία), ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλυριε διαχειριστά .
    Αυτά τα άσχετα με το θεμα σχόλια γιατί τα φιλοξενείτε εδώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΜΕΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ!!!- ΟΡΥΟΜΕΝΟ).. ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟ..ΑΛΗΤΗ ..ΜΕΣΙ..ΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ!!!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΕΥΤΕΛΗ..ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ..Ε ΤΟΤΕ ..ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ένα ξέρω …
    Ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε την χειρότερη χρονιά του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , και δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνει ούτε στις εγχώριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση