GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ισοπαλία" στις Περιφέρειες...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8896 Η κερδισμένη «μάχη» της Αττικής και η μεγάλη αποχή (πάνω από 40%) η οποία θα μπ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8896
Η κερδισμένη «μάχη» της Αττικής και η μεγάλη αποχή (πάνω από 40%) η οποία θα μπορούσε αν έφτανε στην κάλπη να εκφραζόταν ως ψήφος διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στο να αποκλείσει ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την πρόβλεψη της Singular Logic το ΠΑΣΟΚ προηγείται σίγουρα σε πέντε περιφέρειες (Αττική, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Δυτική και Στερεά Ελλάδα), έναντι έξι της ΝΔ (Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων), ενώ σε δύο περιφέρειες (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη,και Πελοποννήσου) εξελίσσεται σε...
 ντέρμπι-"μάχη" ψήφο-ψήφο.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη και 7 – 6 υπέρ του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς τα ποσοστά των δύο κομμάτων θα κυμανθούν στο 34% του ΠΑΣΟΚ (δηλαδή 10 ποσοσταιαίες μονάδες κάτω από τα ποσοστά του 2009 -43,9%) και στο 31-32% της ΝΔ (μειωμένο κατά 1,5-2,5% από τις εκλογές του 2009).
Παράλληλα, η αποχή σε όλη τη χώρα καταγράφεται σε άνω του 40%, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι αν συνυπολογιστεί και το κατά μέσο όρο 8% του λευκού/άκυρου σχεδόν οι μισοί πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κόμματα.
Από τα υπόλοιπα κόμματα, κερδισμένο εμφανίζεται το ΚΚΕ το οποίο από το 7,5% των εθνικών εκλογών του 2009 προσεγγίζει το 11,5%, ο ΛΑΟΣ αν και συνεργάζεται κυρίως με τη ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ (Τατούλης) στις περιφέρειες και άρα δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει με ακρίβεια τα ποσοστά του φαίνεται να αυξάνει τα ποσοστά του γύρω στο 6,5% (από 5,6%), ο ΣΥΝ βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο πάνω από το 4,6% του 2009, ενώ καλές εμφανίσεις με αφετηρία την Περιφέρεια Αττικής κάνουν οι Οικολόγοι με τον Κώστα Διάκο στο 4%, και η Δημοκρατική Αριστερά με τον Γρηγόρη Ψαριανό στο 3,9%
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Singular Logic:
To ΠΑΣΟΚ κερδίζει:
- Δυτική Ελλάδα: Κατσιφάρας 43,2, Παπαναστασίου 26,7%
- Στερεά Ελλάδα: Περγαντάς 39,2, Χειμάρας 35,1%
- Αττική: Σγουρός: 24,1, Κικίλιας 20,5%, Δημαράς 15,9
- Νοτίου Αιγαίου: Μαχαιρίδης: 50,5%, Κόκκινος 31,2% (α΄γύρος)
- Κρήτης: Αρναουτάκης: 50%, Γιαννουλάκης 17,7%, Πλακιωτάκης (ΝΔ) 15% (Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος που στηρίχθηκε από τη Ντόρα Μπακογιάννη ξεπερνάει σε ποσοστά τον επίσημο της ΝΔ)
- Αν. Μακεδονία & Θράκη: Γιαννακίδης(ΠΑΣΟΚ): 41,8% Παυλίδης (ΝΔ) 41,1% (στο 98,5% των εκλογικών τμημάτων) ΝΤΕΡΜΠΙ
- Πελοπόννησο: Τατούλης (Ανεξάρτητος/ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) 41,8%, Δρακος (ΝΔ) 40,9% (στο 98,2% των εκλογικών τμημάτων) ΝΤΕΡΜΠΙ
Η ΝΔ κερδίζει:
- Ήπειρο: Καχριμανης 44,8%, Αργύρης 38,6%
- Κεντρική Μακεδονία: Ψωμιάδης 43,2, Μπόλαρης 30,7
- Δυτική Μακεδονία: Δακής: 46,3 Παπαϊορδανιδης 38,5%
- Θεσσαλίας: Αγοραστός 38,6%, Παπατόλιας 34,8
- Ιονια: Σπύρου 30,1, Μπεριάτος: 25,8 (ΠΑΣΟΚ), Καλούδης (Ανεξάρτητος -ΠΑΣΟΚ) 19,6
- Βόρειο Αιγαίο: Γιακαλής 36,3 (ΠΑΣΟΚ), Βογιατζής (ΝΔ) 38,3 (στο 99,8% των εκλογικών τμημάτων)
Για τα αναλυτικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών διαβάστε τα υπόλοιπα ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr και για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο http://www.ypes.gr/

21 σχόλια

  1. Ισοπαλία στις περιφέρειες και μια ευθεία γραμμή ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ,!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αρμόζει η ύβρις του πρώτου σχολιαστή σε ένα περήφανο λαό. Όσο για την αποχή σε όλα τα πολιτισμένα μέρη του κόσμου αναγνωρίζεται το δικαίωμα του λαού να μην συμμετέχει. Τα ποσοστά συμμετοχής εκεί κυμαίνονται πολύ κάτω του 50%. Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα παρατηρείται η κατά 99% (δια της βίας) προσέλευση και η εκλογή του μοναδικού συνήθως υποψηφίου σχήματος με ανάλογο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ηλιθιος ο εβραιος με 12,5% νομιζει οτι πηρε την λαικη εντολη. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΗ Η ΟΡΕΞΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΛΗΖ....ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ...ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΑΠΟΧΗ.ΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ.ΣΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Δεν τα φάγαμε μαζί” είπε ο λαός


    8.00 το πρωί, η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μόνο 0,36%…


    Μετρήστε τα μόνοι σας, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου, μην πιστεύετε τίποτ’ άλλο!


    ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ
    ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΚΙΚΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ,!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ
    ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΚΙΚΙΛΙΑ.

    8 Νοε 2010 11:29:00 π.μ.

    ΑΣΤΕΙΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σπουδαίο "δημοκρατικό" ήθος διδάσκουν οι υβριστές του λαού. Και δεν φαίνεται να ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΗ Η ΟΡΕΞΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΛΗΖ....ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ...ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΑΠΟΧΗ.ΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ.ΣΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    8 Νοε 2010 11:28:00 π.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρτε το χαμπαρι ΒΟΔΙΑΑΑΑΑ
    Οση αποχη κι αν υπαρχει, το εκλογικο συστημα στη μπανανια κυβερνηση θα βγαζει.
    Οσο πιο πολυ απεχετε τοσο πιο πολυ γελανε τα μουστακια των πρασινο-γαλαζιων κομματοσκυλων.
    ΑΠΟΧΗ ΙΣΟΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΚΑΤΟΖΩΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    10.000.000 ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΣΚΡΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 11:29
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρωθυπουργός υπό προθεσμία..

    Επαιξε και έχασε

    Όταν ένας πρωθυπουργός, με νωπή εντολή και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αισθάνεται την ανάγκη να ….απειλήσει το εκλογικό σώμα με …εκλογές και τελικά δεν πραγματοποιεί την …απειλή του, τότε αυτός ο πρωθυπουργός είναι υπό προθεσμία. Αυτοακυρώθηκε στην πράξη. Εξηγούμαι:

    1. Αν η απειλή ήταν μια καθαρή μπλόφα, τότε πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Στην περίπτωση αυτή ο πρωθυπουργός εξέρχεται με την αξιοπιστία του βαριά τραυματισμένη.

    Από εδώ και στο εξής, ποιος θα τον πάρει στα σοβαρά;

    1. Ο κ. Παπανδρέου, δείλιασε τελικά να πραγματοποιήσει την …απειλή του από το φόβο απώλειας της εξουσίας. Η εξουσία είναι γλυκιά για ανθρώπους σαν τον κ. Παπανδρέου, ας μη γελιόμαστε. Ο πρωθυπουργός, είδε την απάντηση του ελληνικού λαού και πανικοβλήθηκε. Όμως, όταν ένας πρωθυπουργός φοβάται την κρίση του λαού, σύντομα θα χάσει και την εμπιστοσύνη του, αν δεν την έχασε ήδη.

    1. Όταν ένας πρωθυπουργός σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, βάζει το στενό του κομματικό συμφέρον, πάνω από αυτό της χώρας, δεν είναι μόνο ένας αδίστακτος δημαγωγός, είναι επικίνδυνος να χειρίζεται τις τύχες αυτής της χώρας. Αξιζε να υποστεί η χώρα αυτήν την ….ταλαιπωρία για τον κ. Σγουρό; Προφανέστατα και δεν άξιζε, αλλά…

    1. Τέλος, μήπως η απειλή των εκλογών δεν ήταν εντελώς μπλόφα, αλλά μια πολύ καλά σχεδιασμένη ενέργεια που στόχο είχε τη δημιουργία μιας οικονομικής και πολιτικής κρίσης (μη λησμονούμε ότι τα spreads μετά την διακαναλική του κ. Παπανδρέου πήραν την ανηφοριά, στο χρηματιστήριο χάθηκαν περίπου 5 δις και τα σενάρια της πτώχευσης επανήλθαν) που θα δικαιολογήσει την επιβολή νέων και πλέον επώδυνων μέτρων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ 600.000 Μακεδόνες να μην προσήλθαν στις κάλπες.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ να προηγείται ο Ψωμιάδης για 120.000 ψήφους.

    600.000 ψηφοφόροι που απείχαν και 250.000 που ψήφισαν άλλο συνδυασμό = 850.000 ψηφοφόροι που πρέπει να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή, για να πούμε τέλος στον Ψωμιάδη.

    Αδέλφια Μακεδόνες. Το μήνυμα το στείλατε και το έλαβαν αυτοί που έπρεπε.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ή ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ;;;;;;;;;;;

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    Για αυτό την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ 600.000 Μακεδόνες να μην προσήλθαν στις κάλπες.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ να προηγείται ο Ψωμιάδης για 120.000 ψήφους.

    600.000 ψηφοφόροι που απείχαν και 250.000 που ψήφισαν άλλο συνδυασμό = 850.000 ψηφοφόροι που πρέπει να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή, για να πούμε τέλος στον Ψωμιάδη.

    Αδέλφια Μακεδόνες. Το μήνυμα το στείλατε και το έλαβαν αυτοί που έπρεπε.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ή ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ;;;;;;;;;;;

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    Για αυτό την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ 600.000 Μακεδόνες να μην προσήλθαν στις κάλπες.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ να προηγείται ο Ψωμιάδης για 120.000 ψήφους.

    600.000 ψηφοφόροι που απείχαν και 250.000 που ψήφισαν άλλο συνδυασμό = 850.000 ψηφοφόροι που πρέπει να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή, για να πούμε τέλος στον Ψωμιάδη.

    Αδέλφια Μακεδόνες. Το μήνυμα το στείλατε και το έλαβαν αυτοί που έπρεπε.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ή ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ;;;;;;;;;;;

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    Για αυτό την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. i amorfosia..KE I ASXETOSYNI TON ELEFTHERA EKFRAZOMENON ELLINON FENETE STA BLOGS//

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση