GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μα τι λέτε ότι με είχε πιάσει αγωνία μήπως δεν παραιτηθεί ο Δημαράς και δεν ξαναγίνω βουλευτής... Εν πάση περιπτώσει, είναι πλέον σαφές...

-Μα τι λέτε ότι με είχε πιάσει αγωνία μήπως δεν παραιτηθεί ο Δημαράς και δεν ξαναγίνω βουλευτής... Εν πάση περιπτώσει, είναι πλέον σαφές ότι μετά την Πρωτοχρονιά ορκίζομαι και τότε να δείτε τι επιθέσεις θα κάνω στο Μνημόνιο. Αμφιβάλλετε;

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. Να γιατί θα γίνουν
    πρόωρες εκλογές___________________

    Οι παλιοί καλοί καπεταναίοι διαφεντεύανε στις θάλασσες γιατί παρατηρούσαν προσεκτικά τα σημάδια του καιρού και προέβλεπαν τις δυσκολίες που θα ακολουθήσουν. Αργότερα το ίδιο έκαναν και στις παγκόσμιες αγορές και κατάφεραν να διαφεντέψουν και την παγκόσμια ναυτιλία.

    Εξωστρεφείς, ευέλικτοι και δεινοί διαπραγματευτές μαζευόντουσαν στις καλές εποχές και αναπτύσσονταν στις δύσκολες όταν οι άλλοι ψαχνόντουσαν.

    Η ελληνική κυβέρνηση σήμερα όμως δεν έχει καπετάνιο. Εδώ που τα λέμε δεν έχει ούτε καν αξιωματικούς. Ούτε τα σημάδια των καιρών είδαν, ούτε τις δυσκολίες προέβλεψαν ούτε διαπραγματεύτηκαν και ούτε τη συγκυρία του ότι πρώτοι μπήκαμε στη διαδικασία του μηχανισμού στήριξης κατάφεραν να εκμεταλλευτούν, έστω την τελευταία στιγμή αποκομίζοντας κάποια οφέλη που οι επόμενοι όπως η Ιρλανδία και πιθανόν η Πορτογαλία δεν θα μπορούν να έχουν.

    Και όλα αυτά γιατί τα πάντα έγιναν χωρίς σχέδιο και με μόνο σκοπό να ικανοποιηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα των οποίων ο στόχος είναι η αναδιανομή της πίτας στην χώρα.

    Αυτοί τους στήριξαν και περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα που όμως δεν ήρθαν. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων καθώς επίσης και μια σειρά από άλλα διαρθρωτικά μέτρα. Που ναι μεν πρέπει να γίνουν αλλά και με συγκεκριμένες προδιαγραφές για να ικανοποιήσουν τους εντολοδόχους.

    Μετά τις τελευταίες παλινδρομήσεις του ΓΑΠ έγινε αντιληπτό ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να καταφέρει μόνη της και χρειάζεται ενίσχυση και από άλλους πρόθυμους συνεταίρους. Γι’ αυτό ενισχύθηκε ο Καρατζαφέρης, προωθείται η αποστασία του κόμματος της κόρης του μπαμπά της, ετοιμάζεται ο Δημαράς και οργανώθηκε ο Κουβέλης.

    Να θεωρείται επίσης ως δεδομένο και το άλλο σενάριο: Σύμφωνα με το οποίο ο Γ. Παπανδρέου θα πάει ούτως ή άλλς σε εκλογές επειδή δεν θέλει να χρεωθεί μόνον αυτός και το ΠΑΣΟΚ την πτώχευση και την επιδείνωση της κατάστασης.

    Στην πρώτη λοιπόν ευκαιρία που οριοθετείται την προσεχή άνοιξη και σίγουρα πριν λήξει η προθεσμία του εκλογικού νόμου για τη λίστα, θα χρησιμοποιήσουν την ανεπάρκεια του πιο ανέφικτου προϋπολογισμού που είδαμε ποτέ, για να προκηρύξουν εκλογές.

    Η παρέα των προθύμων θα είναι έτοιμη τότε να ενισχύσει την παραπαίουσα παρέα του ΓΑΠ, όπου με καραμέλα τη συναίνεση για τη σωτηρία της χώρας θα προσπαθήσουν να αντέξουν μερικούς μήνες σαν κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να φέρουν σε πέρας τις εντολές των αλλοδαπών και ντόπιων αφεντικών τους.

    ‎Το σύστημα βρυχάται. Κανείς δεν είπε ότι θα έπεφτε χωρίς να αντιδράσει. Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Η τελευταία πράξη του έργου μόλις ξεκίνησε.

    Εμείς θα μείνουμε σταθερά απέναντι.

    Χαμογελάμε όμως στη θέα των θλιβερών μαριονεττών που τους κινούν τα νήματα και αυτοί χορεύουν.
    Ψωροπερήφανα τσιράκια μιας ξιπασμένης εξουσίας που παραπαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Η τροικα μπορει να παει στα τσακιδια πολυ γρηγορα μεσα σε 2 χρονια, οπως εγινε και στην Τουρκια με την πολιτικη του Ερντογαν.
    Αυτο προσπαθει να κανει ο Σαμαρας!!

    Να μου το θυμηθείτε!
    Οτι με το που αλλαξει η κυβέρνηση κι ερθει ο Σαμαρας στην εξουσια, ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε μεγαλο μερος του πληθυσμου θα αλλαξει η ψυχολογια ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

    Κι αυτο θα ειναι πολυ σημαντικο και ενα πρωτο βημα να αρχισει να κινειται η οικονομια.. Θα θελησει ο κοσμος να βγει να ξοδεψει εστω και λιγο, θα βγει να παει σ’εστιατοριο για φαγητο εστω και ελαχιστες φορες.

    Ολα αυτα τα “Απο λιγο” θα κινησουν καπως την οικονομια, θα ειναι ένα πρωτο βημα πολυ σημαντικο μετα απο τόση “παράλυση” που εφερε
    το ΠΑσοκ/Γαπ/Τροικα/ντόρα/καρατζοκουτσουλιά ..
    Ο κοσμος θα αρχισει να ελπιζει και κάπως να αναπνεει..

    Μιας και ο Σαμαρας ειναι υπευθυνος ηγετης που ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ στον κοσμο, κι οχι απροβλεπτος που κανει ψυχολογικο πολεμο οπως ο Γαπ…
    αλλα κι ο αντικαταστατης του,
    ο διεστραμενος Ραγκουσης..ντολάριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ ογκούται και ο Γιώργος ζητά …μορατόριουμ

    Και ξαφνικά ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε, λέει, μορατόριουμ ενός έτους από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου η κυβέρνηση να προωθήσει το έργο της και να σώσει την Ελλάδα. Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους διαφωνούντες, φανερούς και κρυφούς, να… βγάλουν το σκασμό, να μη μιλήσουν για ένα χρόνο προκειμένου αυτός να κάνει ότι του γουστάρει.

    Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να είναι μια τέτοια έκκληση παρά μια έμμεσης απειλή ότι θα πάρει κεφάλια αν δε σταματήσουν να μιλάνε.

    Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν αρχίσει πολλοί ΠΑΣΟκοι να μουρμουράνε ανά την Ελλάδα. Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και βουλευτές και πρώην βουλευτές είχαν ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι διαμαρτυριών αφενός γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα κι αφετέρου διότι πάνε στην επαρχία να μιλήσουν και τους αντιμετωπίζουν με απαξίωση.

    Ο κόσμος έχοντας αντιληφθεί ότι το Μνημόνιο είναι αδιέξοδο και βλέποντας ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το καράβι του ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη αποχή των δημοτικών εκλογών και το «μαύρισμα» σε επιλογές της κυβέρνησης ήταν το πρώτο καμπανάκι, έστω κι αν οι νίκες του Μπουτάρη και του Καμίνη έστρεψαν αλλού τα φώτα της δημοσιότητας.

    Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος παρ’ ότι είναι έτοιμος να θυσιαστεί δεν είναι και τόσο κορόιδο, μια σκέψη που έχει αρχίσει να γίνεται πιο ισχυρή. Αυτή την εικόνα ξεκίνησαν εδώ και καιρό να περιγράφουν στο Μαξίμου τα κομματικά στελέχη τα οποία αισθάνονται και τα ίδια απογοητευμένα από πολιτικές που άλλοτε αποστρέφονταν και σήμερα είναι υποχρεωμένα να υπηρετούν.

    Βλέποντας ο πρωθυπουργός όλο αυτό το κλίμα δυσαρέσκειας και προτού να γίνει τσουνάμι, ζήτησε το μορατόριουμ προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Ελπίζει πως θα βρεθεί μια πανευρωπαϊκή λύση μέσα στην επόμενη χρονιά ώστε να τη γλιτώσει και η Ελλάδα με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
    ΑΝ δε γίνει κάτι τέτοιο τότε οι πρόωρες εκλογές είναι σίγουρες.

    Κι αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί του Γ. Παπανδρέου για να τους μαζέψει όλους στο μαντρί, η απειλή των εκλογών που θα διώξει το ΠΑΣΟΚ από το μέλι της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τζουμάκας δηλαδή δεν θα τηρήσει το «μορατόριουμ ενός έτους για να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι και να πάει μπροστά η χώρα», που ζήτησε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου ,ο πρωθυπουργός , από τα κομματικά στελέχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΥ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΙΟΥ")

    Γ@ΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ, ΧΙΤΙΚΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ,


    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -----------------------------------
    XTIKIO PASOK
    ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΠΥΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,,

    ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS - ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------
    και ΑΠΟΛΟΓΕΊΤΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Ανώνυμος ...
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), .....

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ
    ΚΑΘΑΡΑΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ.
    με τον κώλο τρυπητό....και ανοιχτό.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Χωρίς ντροπή και τσίπα..."
    o Απεγνωσμένος λαός
    και το ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,,$$$$$$$$$


    Όταν ο Χ. Παμπούκης άναψε φωτιά στο L’ Abreuvoir!
    Κολωνάκι- L’ Abreuvoir

    Ο Χάρης Παμπούκης και ο Βαγγέλης Βενιζέλος κουβεντιάζουν για το fast-track και τις μπίζνες που θα βγάλουν την Ελλάδα από τη δεινή θέση.

    Η κουβέντα και βάθος είχε και περιεχόμενο.

    Ο Χάρης κάποια στιγμή άναψε τσιγάρο. Καλύτερα να πυροδοτούσε αυτοσχέδιο μηχανισμό.

    Οι σερβιτόροι του restaurant, έγιναν έξαλλοι.

    Ο Χάρης δεν λάμβανε υπόψη του, τις παρατηρήσεις τους.

    Κι εκείνοι απεσύρθησαν από το υπουργικό τραπέζι ως ένδειξη διαμαρτυρίας και άρχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Φρίξο Δρακοντίδη που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι.

    Ο δημοσιογράφος του "Πρώτου Θέματος" δειπνούσε με κόρη γνωστής πολιτικής οικογένειας των βορείων προαστείων με αποτέλεσμα να έλκει τη προσοχή τόσο των παρευρισκομένων όσο και του πρόθυμου προσωπικού.

    Ο μπαγάσας, ο Φρίξος, εκτός από τη διάσημη κόρη έβγαλε και το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ δΑΜΑΝΚΗ ΣΤΙς εΥΡΩΠΕς
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ βΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση