GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμμα Μπακογιάννη...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/ Έχουμε και λέμε, το κόμμα έρχεται με ΝΤΟΡΑ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΙΛΤΙΔΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, Κ...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/
Έχουμε και λέμε, το κόμμα έρχεται με ΝΤΟΡΑ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΙΛΤΙΔΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ , ΑΥΓΕΝΑΚΗ και με επιφύλαξη (δική τους, όχι δική μου) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Έλσα, για αρχή.
Τώρα, ένα κόμμα που σέβεται τον εαυτό του και είναι δεξιό πρέπει να έχει και ένα πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ (σίγουρα τον ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ), ένα τουλάχιστον δημοσιογράφο (εγώ βλέπω πολλούς) και κανα δυό ΤV περσόνες (ηθοποιούς ή γλάστρες). Ακόμα θα έχει τους μεταγραμμένους Νίκη ΤΖΑΒΕΛΛΑ και Μάκη ΒΟΡΙΔΗ από το Λαός.
Θα βρεθεί και κανένας απογοητευμένος της τελευταίας στιγμής, σαν τον ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, και αν τρέξει και...
 λίγο το ζήτημα ,θα προσχωρήσουν και οι ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ και ΔΕΝΔΙΑΣ. Για τον ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Το σίγουρο είναι ότι θα ανακατευτεί η τράπουλα αλλά ως γνωστόν χρειάζεται και η στήριξη εφημερίδων και χρήματος!
Για το χρήμα οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ δεν έχουν ανάγκη, αλλά ένας ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ χρειάζεται. Τώρα για εφημερίδες, εσείς ξέρετε καλύτερα.
To όνομα και η επιβεβαίωση των ανωτέρω στις 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

34 σχόλια

  1. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΔΗΣΥ) ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται για ομάδα που αποτελείται , κυρίως , απο ανεγωρισμένης αξίας καθάρματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωθήκαμε! Φρέσκα πρόσωπα (με τη βοήθεια της τεχνολογίας), καθόλου δεν φταίνε για τίποτα (ποιός Καράβελας που την έκανε στο εξωτερικό?), πτωχοί πλην έντιμοι όλοι. Με τον ιδρώτα του προσώπου τους και με σκληρή δουλειά έφτασαν στην εξουσία. Το θράσος τους να το βλέπουμε όλοι εμείς που τη μια τους γυρνάμε την πλάτη και τους βρίζουμε ιδιωτικώς αλλά δημοσίως τους χαμογελούμε λες και τους φοβόμαστε. Αλήθεια έχει ο καθένας μας κάτσει να σκεφθεί την δύναμή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ώρα της πραγματικής αλλαγής.
    21 Νοεμβρίου γεννιέται το νέο.
    Η Ντόρα θα σαρώσει το παλιό πολιτικό σκηνικό.
    Και ένας συμβολισμός που έχει
    τη σημασία του:στις 21 Νοεμβρίου σμίγει η Πανσέληνος με το αστρικό σμήνος των Πλειάδων (Πούλια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους μια αφταρτη , αγνή , με οραμα για την Ελλάδα πολιτικός με ενα μάτσο απο αφταρτους πολιτικούς ( πχ Ανδριανόπουλος) ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. lamogio ntora tha se doume kai esena ti tha kaneis poulhmeno kormi tou ethnous. eisai enas neos ioudas. pou ta brhkes ta lefta thugatera tou akatonomastou? poioi se sthsane politika? tha exeis thn tyxh olwn kapoia stigmh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 19 Νοε 2010 4:21:00 μ.μ.
    και λοιποί ντοράκηδες.
    Καλά είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε,να μην οσμίζεστε το καθολικό κλίμα αντιπάθειας και αποστροφής προς την "οικογένεια"?
    Μα είναι δυνατόν?
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εγινε ρε Ντόρα μέχρι πρότεινες ετρωγες , ξαναπείνασες και ξανάρχεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους και μια αγνή Ελληνίδα , υπόδειγμα ηθικής και αξιοσύνης , με οικογενειακές περγαμηνές , η σωτήρας του εθνους ,η αγνή αγωνίστρια - στρατιωτίνα , αυτή που ολοι περιμέναμε να μας σώσει , Η ΜΕΣΣΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί τόση πρεμούρα με το κόμμα ή το απόκομμα που θα φτιάξει η Ντόρα?
    Δεν καταλαβαίνετε μαλακισμένα ότι έτσι της δίνετε μία αξία που δεν έχει και δεν την αξίζει.
    Αγνοήστε την, μην ασχολείστε ούτε μ' αυτήν ούτε το κόμμα της και θα καταλήξει να κάνει την μπέϊμπι-σίτερ στα παιδιά του Κώστα στο Καρπενήσο.
    Αρκετά με την κυρία. Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ???
    Ν-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?? ΤΟΥ ΛΑΟΣ?? ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ). ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΔ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ
    ΣΑΒΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην ασχοληστε με το κομμα της ντορας.δεν θα την βγαλει μεχρι τις εκλογες.οι δημοσκοποι θα την γαμησουν με χαμηλα ποσοσοτα και δεν θα αντεξει την ξεφτιλα να ειναι για μηνες μονοψηφια.για να σταματησει ο διασυρμος της θα εξαφανησει το κομμα αλα αβραμοπουλος.αντε γειααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με τις μουνότριχες της γεροντομούνας
    Κόρης Δρακουλα να ασχοληθούν τα πληρωμένα τσόλια ....................


    ΠΑΣΟΚ: Πρωτα ο τραπεζιτης.

    Ακουσα εχτες την ξευτιλισμενη πρασινη παλιοαδερφη να ανακοινωνει τα μετρα. ΦΠΑ, πετρελαιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερο, τροφιμα
    ΟΛΑ ΠΑΝΩ.
    Δεν ακουσα τιποτα για φορολογηση των υπερκερδων των τραπεζων...ακουσες κατι εσυ;

    Κατα τα αλλα,
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    Βλεπεις, ο μονος τροπος για να τις πειραξουν ειναι να τις μειωσουν, ενω οταν ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ οι συνταξεις και ι μισθοι μενουν απειραχτα, αυτα ειναι μαγικα Πασοκ.

    Στην τελικη καλα κανουν, αφου απευθυνονται σε ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ, ΠΛΕΟΝ.....
    Μας ειπανε μαλακες οι Ευρωπαιοι,
    οι Ιρλανδοι, ο Στρος Καν, τελικα μαλλον ετσι θα ειναι.
    Ο Στρος Καν δε, χαρακτηρισε και την κυβερνηση "αριστερη" και δεν βρεθηκε κανεις να αντιδρασει.

    χέσε μέσα..να κονομάει η Ραγκούση - Νταλλάρα γίναμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεπερασμένες συνταγές από μια πικραμένη, πικαρισμένη γυναίκα, κόρη του πιο σκοτεινού έλληνα πολιτικού, που προσπαθεί απεγνωσμένα με πολιτικά υλικά κατεδάφισης να στήσει το νέο μαγαζί εκμετάλλευσης του ελληνικού κράτους. Έχει απέραντο πλούτο ίδιο ή δανεικό, απαραίτητη προίκα προϋπόθεση για τέτοια εγχειρήματα. Όσοι πιστεύεται στο καλό πελατειακό κράτος τρέξτε η οικογένεια είναι εγγύηση , όλοι οι άλλοι είναι αντιγραφείς κακέκτυπα. Όπως παλιά κάθε χωριό και γυμναστήριο έτσι και τώρα κάθε πολιτικός και τον δικό του θίασο, πολιτικό κριό στην νομή του κράτους , ότι τέλος πάντων έχει απομείνει από αυτό. Το μείγμα των υλικών θα είναι καλό δεν υπάρχει αμφιβολία γιαυτό, ότι θέλει ο μέσος μαζάνθρωπος θα το έχει, βουλευτές νυν και αει, δημοσιογράφους, τραγουδίστριες, αθλητές, μοντέλες, τραπεζίτες , φρονιμίτες κτλ. Άντε και στο επόμενο καθαρόαιμο κόμμα χωρίς ενοχλητικές πολιτικές παρουσίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι Φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου συντονίζονται για να επιταχύνουν ή και να επιβάλουν ριζοσπαστικές αλλαγές, πολιτικές και οικονομικές, σ'ένα σάπιο, νοσηρό και παρωχημένο Μεταπολιτευτικό τοπίο.

    Η Ομάδα του ΓΑΠ το κατάλαβε εκ των υστέρων και συμμορφώνεται. Τα Σαμαράκια θα το νιώσουν στο πετσί τους! Ή θα συναινέσουν ή θα τους φάει η μαρμάγκα. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης αλλα μέχρι πότε..;

    Αν μερικά δυσάρεστα αλλά αναγκαία πράγματα είχαν γίνει από τις αρχές του '90 τώρα δε είμασταν εδώ. Ας πρόσεχαν (οι πολιτικοί) και ας προσέχαμε κι εμείς. Μητσοτάκη δε θέλαμε που έλεγε αλήθειες και τα αυτονόητα. Τον ρίξαμε και θέλαμε τον Λαοπλάνο τον Αντρίκο... Πάρτε ΔΝΤ νά'χετε τώρα!!!

    Η Ντόρα δεν είναι σίγουρα το καινούργιο. Μπορεί η ήττα να την έκανε να κατάλαβε. Μπορεί. Θα φέρει όμως μαζί της πρόσωπα άφθαρτα και καινοτόμες προτάσεις που χρειάζονται να ακουστούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    Οι βολεμένοι και οι κρατικοδίαιτοι θα ξεβολευτούν και θα το χαρεί πολύς κόσμος. Τέρμα τα ψέματα παλικαράδες σύντροφοι. Ο τσάμπας πέθανε και μαζί και η τσάμπα πολιτική και κοινωνική μαγκιά.

    21 Νοεμβρίου ΞΕΚΙΝΑΜΕ και θα το καταλάβετε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα αποχη-κά
    και τα ζωντόβολα 7.16 της ζωής.
    Απεμπόλησαν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ζωή τους.

    Τα να χτυπιούνται ΤΩΡΑ στα μπλόκς και στα τέσσερα ντουβάρια τυυ κλουβιού τους, μπορεί να τους στοιχίσει σε ψυχοφάρμακα, ή σε πρώτης ανάγκης.

    Άσε που μπορεί να σας βάλει
    η κυβέρνηση και ΦΠΑ ενεργετικότητας
    για το χτύπημα της μαλακία σας !

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΡΘΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ
    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ..." Έγιναν εκλογές
    στην Ελλλάδα και η κοινή γνώμη έδειξε κατανόηση στο πρόγραμμα του ΔΝΤ και υποστηρίζει την κυβέρνηση....
    Παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα,
    οι Έλληνες υποχεώθηκαν να το υποστηρίξουν. Έγινε κατανοητό στον πληθυσμό ότι είναι αναγκαίο και αυτός τελικά υποαστήριξε στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση.......15/11/2010 "

    Δηλαδή ΣΚΑΣΤΕ και ΠΛΗΡΩΣΤΕ μέχρι να κλέισουν τα γλαρά ματάκια σας, με το
    αγωνιστικό βλέμα της ΑΓΕΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τό Ντόρα,
    μού ακούγεται σάν κλαγή σέ τάρανδο.
    Κάποιοι δέν χορταίνουν.
    Από τά χόρτα τό ρήμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λέγαμε για “κόμμα –δώρο” στον ΓΑΠ ;

    Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Παρασκευή+13″ η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει σαφώς την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο Καρατζαφέρης θέλουν μέχρι στιγμής.

    Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης που δηλώνει “παρών” στην κ. Μπακογιάννη δήλωσε:

 « θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, να οδηγηθούν σε μια μίνιμουμ συμφωνία για να βγούμε από την κρίση. Όχι βεβαίως μια συμμαχία προθύμων, αλλά συμμαχία σοβαρών ανθρώπων οι οποίοι θέλουν το καλό του τόπου αυτή την ώρα….».

    $$......Οπου τσαμπα φραγκα και
    κονομα οι σωτηρες πρωτοι.. και στριμωγμενοι.
    Ταισμενοι και πεινασμενοι…
    δεν εχει σημασια..
    ειναι τσαμπα η κονομα $$$$$$$$$$

    Η κα Αρχηγός του νέου κόμματος, συγνώμη, μήπως θυμάσθε οτι ο μεγάλος πόθος της ήταν η αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και όταν έφαγε το σούτ, έχασε τον κόσμο ολόκληρο:

    Ε, λοιπόν, είναι και αναξιόπιστη, εκτός της κενότητας που τη διακρίνει. Εμφανίζεται ως ανανεώτρια της πολιτικής σκηνής, ενώ και ο πιό απλός πολίτης είναι γνώστης της Μητσοτα-οικογενειο-κρατίας που μεταφέρει πάνω της.
    Όλα τα φερέφωνα και αγορασμένα ΜΜΕ στην υπηρεσία της κυρίας, προκειμένου να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

    Τί μεταφέρει αυτή η “νέα” πολιτικός; Θα σας πώ εγώ τι μεταφέρει. 1) την ανύπαρκτη πανεπιστημιακή της υποδομή (ανευ διπλώματος), 2) την ανέλιξή της χάριν της πολιτικής επιρροής του πατέρα της και την εξαγορά πλήθους – στρατού κρατικών λειτουργών,
    3) την εξάρτησή της από ξένα κέντρα αποφάσεων, 4) τις ανθελληνικές της θέσεις σε σειρά κρίσιμων και ζωτικών θεμάτων της Ελλάδος,
    5) την επικίνδυνη εγωπάθειά της,
    6) την αχαλίνωτη επιθυμία της για προβολή.
    Ουσία όμως καμμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...


    Η φαμιλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία.

    Η οσία φαμιλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός και θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο και να θέλουν να δημοσυντηρουν τους υποτακτικό τους και κάθε πιθανόν οπαδό του νέου κόμματος. 

    Το πόθεν έσχες της φαμίλιας ξεχειλίζει από κτιρια,οικοπεδα,αγροτεμαχια,μετοχες,τραπεζικες καταθέσεις,κτλ.

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο...

    Οι μέθοδοι της… Αγίας Οικογένειας είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία….

    Ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός ταΐζει και πληρώνει αδρά όλη την οσία οικογένεια εξήντα χρονια τώρα και μάλλον θα συνεχίσει να τους πληρώνει εσαεί αν ο ΘΕΟΣ η ο Κουφοντίνας… δεν βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΤΙΜΕ , ΑΔΗΦΑΓΕ ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ …ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ,TA ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…

    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η οσία οικογένεια του Μητσοτακουλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης Ντορουλας.. .

    Φτάνει μόνο να κυκλοφορήσουν σε βιβλιαράκι οι κοινωνικές των σχέσεις με την ΖΗΜΕΝΣ, με τον Χριστοφορακο, τον Φλέσσα και λοιπούς οικονομισάριους αρχιλαδιαρηδες για να εξοστρακισθούν για πάντα από τον δημόσιο βίο.

    Όλη η οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ και όλοι οι γνωστοί εγκάθετοι, Ντορικοι υποτακτικοί , από αυτούς που είχαν δοτά πόστα και έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου , κυβερνούσαν δε με ελαστικές συνειδήσεις, είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με όλα τα δημοσιευμένα η μη οικονομικά-πολίτικα σκάνδαλα (ΖΗΜΕΝΣ - ΜΙΖΕΝΣ ΚΤΛ)

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγια και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.
    Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους….Μιζοφορακους κτλ ,(οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα κτλ κουζινικα της Μαρίκας ) ...

    Τα νέα στελέχη που υποστηρίζουν την αρχομανία της άπληστης Ντορας που ζούσαν τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια που η αλόγα με τους επιβήτορες, τα ντορακια της και τους υποτακτικούς της ξεφτέλισε κάθε έννοια αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ??????? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το κακό με τούς πολιτικούς μας ειναι οτι δεν πέρνουν πρέφα το και τον πολιτικό τους θάνατο , συνεχίζουν σαν βρυκόλακες με το αιμα του κόσμου να προσπαθούν πάλι να επιβιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Dora,θυγάτηρ του Don Corleone!
    Το ποδαρικό θα το κάνει ο βρυκόλακας;
    Αγωνιώδες ερώτημα, υποβάλλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οδηγει,καθοδηγει,ορίζει Αμερικην

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

    Πριν απο πεντέξι χρόνια περίπου, μου'χε πει,με δέος μάλιστα, μια
    θεολόγος,θυμάμαι πως μου ΄πε ότι πήρε το πτυχίο της Θεολογικης Θεσσαλονίκης το 1999,ότι η αριθμητικη αξία της φράσης :
    "Οδηγει,καθοδηγει,ορίζει Αμερικην (με τελικο "ν")" ισούται με 666 ( βλέπε τον τελευταίο στίχο του
    13ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης του Ιωάννη : http://www.myriobiblos.gr/bible/nt2/revelation/13.asp
    το αναφέρει αυτο το χωρίο,τον προηγούμενο στίχο, και ο Καρλ Μαρξ
    στο "Κεφάλαιο",τόμο 1,κεφάλαιο 2 ) και ότι αυτο,κατα την προσωπικη
    της μυστικιστικη θεολογικη ερμηνεία,"είναι σημείο για το ότι το Θηρίον,ο Αντίχριστος οδηγει, καθοδηγει και ορίζει τις ΗΠΑ"
    (τις προάλλες είδα στο κέντρο της Αθήνας μια κοπέλλα που της έμοιαζε
    καταπληκτικα,μάλιστα της μίλησα και ακαριαία στη συνέχεια τής ζήτησα
    συγνώμη,που την πέρασα για μιαν άλλη,πράγμα που μ' έκανε,τώρα που
    'χουμε στο μεταξυ μπει στην μπλογκ εποχη,να θυμηθω τα πιο πάνω).___

    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

    Υ.Γ.Μια ωραία φωτογραφία συνοδευτικη του πιο πάνω κειμένου αυτου είναι απο την ταινία "Αρμαγεδδων".

    Δείχνει θέα του Παρισιου απο μια εκκλησία μεγάλου υψομέτρου,
    που έχει δύο αγάλματα διαβόλων.

    Δεν φαίνεται η εκκλησία, παρα μόνο αυτα τα δυο αγάλματα των διαβόλων που έχει έξω.

    Τα δυο αγάλματα των διαβόλων είναι σε πρώτο πλάνο,και στο βάθος
    είναι η θέα του Παρισιου,όπου πέφτει μετεωρίτης,σαν ατομικη βόμβα.

    Δεν μπορω να το αντιγράψω απο το τρέιλερ ή απο το youtube ( είναι
    το 12 απο 14 και περίπου στα 5 λεπτα και 30 δευτερόλεπτα,δείτε το :
    http://www.youtube.com/watch?v=MYS1lqkIWoM )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι εφεδρείες των διεθνών κερδοσκόπων μπαίνουν στο παιχνίδι , "καλή επιτυχία" κυρία Μητσοτάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με το παρελθόν της αποτυχημένης υπουργού το μέλλον της αποτυχημένης αρχηγού ειναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δηλαδή ρε Ντόρα τι εχεις να προσφέρεις στο μέλλον στην χώρα σαν αρχηγός κόμματος περισσότερο απο οτι εχει προσφέρεις , δηλαδή τίποτα , σαν υπουργός στο παρελθόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ KAI THΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    Αγανακτισμένος οπαδός προς Ντόρα
    ( προς αμετανόητη, αρχομανή και αχρεία)

    Ντόρα δεν σε θέλω πια…
    Πάρε την παρέα σου και άντε γεια !!!.

    Ντόρα από τα πολλά που μου 'χεις καμωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια
    τα σωθικά μου τα 'χεις φαγωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε ξαναψηφίζω πια


    ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ (ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επιτέλους βρήκαμε τι να ψηφίσουμε.

    Είναι και της μόδας τα βαμπίρ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    500...ναιιιιιιιιιι πεντακόσιες ΑΔΕΙΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    (και θα πάρει)
    ο σύζυγος της ΔρακουλοΚΟΡΗΣ..
    ΚΟΥΒΕΛΟΣ
    για μεταφορές σε συνερηγασία με την COSCO...στο λιμάνι Πειραιά.

    Πως είπατε ????.....
    Ποιος είστε κύριε.....!!!!!
    Η ΖΗΜΕΝΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ.

    Η συν-ΕΤΑΙΡΑ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ,
    η επί χρήμασι εκδιδόμενη πουτάνα
    ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ορμάτεεεεεεεεεε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πιείτε κανενα ξύδι! Ο Μάκης Βορίδης αποκλείεται να πάει σε κόμμα που θέλει σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια ή που θέλει την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη! Το ΛΑ.Ο.Σ. κύριοι δεν πρόκειται να εξαφανιστεί! Είναι το μόνο κόμμα με την μεγαλύτερη και καλύτερη παρουσία εντός Βουλής από το 1974 και μετά και οι πατριώτες- εθνικιστές ψηφοφόροι του δεν πρόκειται να προστρέξουν σε κόμμα Ντόρας! Επίσης είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει χρέη σε τράπεζες και δημόσιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 19 Νοε 2010 4:21:00 μ.μ.



    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ;

    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση