GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διαιτητική ανεπάρκεια συνεχίζεται...

Από την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ     Επισημαίνοντας με αυτή μας την ανακοίνωση μια ακόμα κάκιστη διαιτησία που αυτή τη φορά είχε ως θ...

Από την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ   
Επισημαίνοντας με αυτή μας την ανακοίνωση μια ακόμα κάκιστη διαιτησία που αυτή τη φορά είχε ως θύμα την ομάδα μας, δεν πιστεύουμε ότι "ανακαλύπτουμε τον κόσμο". Πλέον έχουμε συνηθίσει το γεγονός ότι πολλοί έλληνες διαιτητές επιλέγουν να κρίνουν αυτοί τα αποτελέσματα των αγώνων και όχι οι ποδοσφαιριστές.
Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς μπροστά στη ΠΡΟΘΕΣΗ του διαιτητή Καλόπουλου να στερήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου το διπλό που ΑΞΙΖΕ στις Σέρρες τη Δευτέρα, καταλογίζοντας εις βάρος της ομάδας μας, ένα πέναλτι που ούτε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δεν θα έδινε και με το οποίο η ομάδα των Σερρών ισοφάρισε τον αγώνα.
Ο διαιτητής Καλόπουλος επέλεξε τα αδικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου για...
 λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, για αυτό και πρέπει να μην ξαναδιαιτητεύσει κανένα αγώνα της ομάδας μας. Ποιος ο λόγος αυτής της σφαγής; Επειδή ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Βόλου με νίκη χθες θα εδραιωνόταν στης 4η θέση και έχοντας 2 ματς εντός έδρας στη συνέχεια; Για να κερδίζει η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει 5γκολ για να μην υπάρχει περιθώριο σφαγής από τον κάθε τυχόν Καλόπουλο;
Καλούνται οι δημοσιογράφοι άλλα και οι παράγοντες να κάνουν λόγο για τους ανεπαρκείς, κακούς άλλα και πολλές φορές προκλητικούς διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος όχι μόνο όταν αδικείται μια από τις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες. Απαιτούμε να ασχολούνται και όταν αδικείται μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Για αυτό και εμείς από εδώ και πέρα θα παρεμβαίνουμε αναδεικνύοντας κάθε αδικία που επιλεκτικά γίνεται σε βάρος της ομάδας μας όπως αυτή του Καλόπουλου.
Χθές 500 εκδρομείς από το Βόλο και τόσοι άλλοι 1000αδες από την τηλεόραση παρακολούθησαν ένα Καλόπουλο να σφάζει την ομάδα μας, και το μόνο που κέρδισε ήταν να συσπειρώσει - εξοργίσει μια ολόκληρη πόλη απέναντι σε κάθε τυχάρπαστο Καλόπουλο. Απαιτούμε από εδώ και πέρα τιμιότητα, όπως τίμια παίζει και η ομάδα μας και μέσα σε λίγους μήνες έγινε αγαπητή σε όλη την Ελλάδα για το ποιοτικό, ουσιαστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που αποδίδει. Στο επόμενο κρούσμα τέλος τα fair play..
Απορούμε βέβαια πως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν έχει καυτηριάσει ακόμη τη διαιτησία ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και την καλούμε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προστατευτεί η ομάδα.

3 σχόλια

  1. Εδώ η Ελλάδα χάνεται και η βάβω μουνοψειροχτενίζεται. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α, ολυμπιακος βολου. οκ
    γιατι μολις ειδα την αναρτηση νομιζα οτι βγηκαν οι ολυμπιακοι(του πειραια), και διαμαρτυρονται για τη διαιτησια. και ειπα ημαρτον! αλλα εκανα λαθος. νταξει. οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο θα είστε παράρτημα του λιμανιού και τσατσόνια του μπέου αυτά θα παθαίνετε,

    Γιατί κάνατε τις κότες όταν σας έσφαξαν στο πόδι στο ματσάκι της θγατρικής σας με τη μαμά ομάδα όπου έγιναν αίσχη και αν ήταν άλλος αγώνας ο προεδράκος σας θα απειλούσε θεούς και δαίμονες όπως πάντα???

    Ξαφνικά σηκώσατε κεφάλι αυστριακά κουναβάκια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση