GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εργασιακός κύκλος...

6 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ

    ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΣΔΟΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ.ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΚΑΘΙΚΙΑ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΥΤΕΣ ΒΡΩΜΟΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ,ΦΑΡΜΑΚΑ . ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ .ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ,ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΚΕΤΑ ΒΑΜΠΙΡ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΚΟΣΤΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΝΑ ΚΑΕΙΤΑΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΚΑΚΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΕΡΠΕΤΑ .ΚΟΛΛΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΒΛΑΜΕΝΟΣ - ΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΑΙ. ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ. ΔΩΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.Η ΒΑΣΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ,ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά μεγαλύτερα αυτιά,τά έχει ο....
    Συνδικάλας.Καί μύτη.Οσμίζεται...
    Αφού δέν κάνει τίποτα άλλο.
    Μυρίζει τίς ψήφους γιά νά επανε-
    κλεγεί.Τή δουλειά όμως τήν κάνει
    η γραμματέας.
    Εσύ καί εγώ τούς πληρώνουμαι.
    Κατάλαβες νυχτοπούλι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΜ ΒΡΩΜΟΚΟΥΝΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΝΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ====================================
    Bρε τι αγώνας γίνεται για 9 δις ευρώ δανεικά !
    Που είσαι Γιάννα κουβαρντού που πριν 6 χρόνια σκόρπισες 15 δις ευρώ για πλάκα !

    Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της πλάκας !
    ( Άσε που λένε ότι ξεπέρασαν τα 20 δις !
    Λέτε ;
    Πάντως το ακριβές ποσό δεν μας το είπε κανείς , γιατί δεν το ξέρουν !)
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση