GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κάθαρση μας τελείωσε...

Από το http://ideopigi.blogspot.com/    Ο Κλεισθένης γράφει στην "Ιδεοπηγή".    Θα ήθελα να συμφωνήσω με την κυβερνητική πολ...

Από το http://ideopigi.blogspot.com/  
Ο Κλεισθένης γράφει στην "Ιδεοπηγή".
   Θα ήθελα να συμφωνήσω με την κυβερνητική πολιτική αλλά ο απλός μου νους δεν το επιτρέπει.
Η κυβέρνηση (υπό την τρόικα) εκτός του ότι υποθηκεύει το μέλλον της χώρας κινείται και σε εντελώς λάθος δρόμο.
'Όταν θέλεις να σβήσεις μια πυρκαγιά δεν το προσπαθείς ρίχνοντας με το σταγονόμετρο αλλά με την πυροσβεστική μάνικα, πολύ δε...
 περισσότερο δεν ρίχνεις βενζίνα αλλά νερό.
Αφαιρώντας εισόδημα και μάλιστα από μισθωτούς και συνταξιούχους χρησιμοποιείς το σταγονόμετρο ενώ παίρνοντας πίσω τα κλεμμένα χρησιμοποιείς την μάνικα.
Οι πολίτες όταν βλέπουν, την ατιμωρησία των υπεύθυνων για το σημερινό μας χάλι, δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και ακόμη περισσότερο μ' αυτά που θα πάρει μετά την 14η Νοεμβρίου.
Οι υπεύθυνοι όχι μόνο πίνουν στην υγεία των «κορόιδων», όχι μόνο μένουν ατιμώρητοι αλλά γίνεται προσπάθεια επαναφοράς τους στην κεντρική πολιτική σκηνή. Θα δούμε στο προσεχές μέλλον επαναφορά των εκσυγχρονιστών του Σημίτη και άλλων πολύ «επιτυχημένων» στην κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τον φημολογούμενο δομικό ανασχηματισμό αν δεν καταρρεύσει η κυβέρνηση απ' την λαϊκή δυσαρέσκεια και οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.
Η παραπομπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με δεδομένη την παραγραφή και την έλλειψη στοιχείων που να αποδεικνύουν ζημιά του δημοσίου, είναι παραπλανητική για να αμβλύνει το κλίμα. Για τα σκάνδαλα που «ο κόσμος το 'χει τούμπανο και 'μεις κρυφό καμάρι» ούτε κουβέντα.
Έχω υποστηρίξει ότι τυχόν προσφυγή στις κάλπες δεν γίνει με ατζέντα την τιμωρία όσων εμπλέκονται στα σκάνδαλα. Οι εκλογές αν γίνουν θα έχουν σαν βασικό θέμα την χρεοκοπία ή όχι.
Πολλοί αρθογράφοι και πολιτικοί αναλυτές, υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση διαθέτει μεν την δεδηλωμένη στο κοινοβούλιο αλλά έχει χάσει την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους του λαού. Ακόμη η κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση για τις υπογραφές του μνημονίου και των άλλων συμφωνιών με την τρόικα, κάτι που υποστήριξε και ο Καστανίδης, υπουργός της κυβέρνησης. Αυτά ενώ είναι γνωστά στη ΝΔ κωφεύει και αδιαφορεί. Η αναγκαιότητα προκύρηξης πρόωρων εκλογών δεν είναι θέμα μόνο του πρωθυπουργού αλλά και της έλλειψης εμπιστοσύνης του λαού σ' αυτόν. Οι δημοσκόποι μας παρουσιάζουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών που δεν θέλουν εκλογές. Αυτό γίνεται γιατί οι πολίτες είναι κάτω από καθεστώς τρομοκράτησης και η ΝΔ σαν το κόμμα που δυνητικά μπορεί να γίνει κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να ζητήσει εκλογές. Αυτό εκλαμβάνεται απ' τους πολίτες ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο για τη λύση των οικονομικών κυρίως προβλημάτων. Η Ελληνική κοινωνία βλέπει με δυσπιστία τις συμμαχικές κυβερνήσεις και ταυτόχρονα γνωρίζει ότι και μετά από τις πρόωρες εκλογές η συμμαχική κυβέρνηση που θα προκύψει θα κινηθεί περίπου στον ίδιο δρόμο με την σημερινή. Ο Σαμαράς και η ΝΔ στα λόγια δεν στηρίζουν το μνημόνιο, στην πράξη και το στηρίζουν και θα το ψήφιζαν αν υπήρχε ανάγκη. Φυσικά η ΝΔ δεν νομίζω ότι έχει βλέψεις να πάρει μέρος σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αλλά κομμάτια της πολυδιασπασμένης ανανεωτικής αριστεράς θα ήταν πρόθυμα. Το καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα δυστυχώς είναι μόνο το ΚΚΕ.
Αν η ΝΔ εξακολουθήσει αυτή την πολιτική θα συρρικνώνεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ δίνοντας έτσι χώρο ανάπτυξης του κόμματος της Ντόρας που τα ΜΜΕ και οι δημοσκόποι θα ανεβάσουν σε διψήφια νούμερα. Η τύχη του υπό ίδρυση κόμματος προδιαγράφεται κακή αφού οι μέχρι σήμερα πολιτικοί που δηλώνουν την επιθυμία να προσχωρήσουν σ' αυτό δεν χαίρουν και της εμπιστοσύνης των πολιτών, είναι ήδη φθαρμένοι. Άλλο δημοσκοπήσεις και άλλο κάλπη.
Στο χώρο του παραδοσιακού κέντρου δημιουργείται ένα κενό που μάλλον θα το καλύψει άλλο κόμμα που θα δημιουργηθεί κατόπιν των πολιτικών ζυμώσεων που υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω θα ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα. Η κάθαρση αποτελεί όνειρο απραγματοποίητο, κάθαρση επί της ουσίας θα γίνει με την περιθωριοποίηση των υπεύθυνων για το σημερινό χάλι.

12 σχόλια

  1. ΓΑΠ: «Ο Κικίλιας ξεπέρασε το 20 πάω για τους G20» !!!!!!!

    Σε ρόλο πρεσβευτή (διαβάζουμε στα Νέα και στο ρεπορτάζ της Αριστοτελίας Πελώνη), για τη µεταρρύθµιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος επιθυμεί, σύμφωνα µε γαλλικές διπλωματικές πηγές, να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς η Γαλλία αναλαμβάνει σήμερα µε µμεγάλες φιλοδοξίες την προεδρία των G20 και G8.

    Πρόκειται για τρελή αναβάθμιση. Από κομπάρσος, πρεσβευτής. Συνιστούμε στον Νικολά να το ξανασκεφτεί, εκτός αν θέλει στο τέλος της θητείας του να είναι πρόεδρος των G10 & G4.

    Αλήθεια αυτοί λεφτά έχουν ή πάλι θα την πατήσει ο Γιώργος;

    Στο τέλος της θητείας του ο Νικολά θα βάλει τον ΓΑΠ να δηλώσει ευθαρσώς στις χώρες του τρίτου κόσμου: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά.

    Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο Ν. Σαρκοζί εκτιµά ότι το προφίλ του Γ. Παπανδρέου ως προέδρου της Σοσιαλιστικής ∆ιεθνούς µπορεί να βοηθήσει στην προώθηση του φιλόδοξου προγράµµατος της Γαλλίας ως προεδρεύουσας για ένα χρόνο της G20 για την αναµόρφωση του οικονοµικού συστήµατος. Το Παρίσι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τη µεταρρύθµιση του διεθνούς νοµισµατικού συστήµατος και τον κίνδυνο ενός νοµισµατικού πολέµου, υποστηρίζει όμως ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία µε την Κίνα.

    Σου λέει την αναμόρφωσε σοσιαλιστικά την Ελλάδα, θα βγάλει πάλι το πιστόλι για εκφοβισμό και θα στρώσει και το νομισματικό σύστημα.

    Οπότε, πείνα και στην Κίνα. Και σταματάω εδώ τις ρίμες γιατί μου ήλθε κι άλλη στο νου με το Παρίσι και την πολιτική του Γιώργου…

    Οι λεπτοµέρειες της συνάντησης που θα έχουν τη ∆ευτέρα στο Παρίσι ο Γ. Παπανδρέου και ο Ν. Σαρκοζί συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου µε τους Χ. Παµπούκη, ∆. ∆ρούτσα οι οποίοι θα συνοδεύουν τον Γ. Παπανδρέου στο ταξίδι. Στη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ Παπανδρέου – Σαρκοζί θα συζητηθεί ακόμη η διμερής αμυντική συνεργασία (στη σύσκεψη συµµετείχε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος) και η επικείµενη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

    Πάλι θα ψωνίσουμε όπλα; Συγκρατηθείτε λίγο κύριοι. Λεφτά να φάμε δεν έχουμε θα αγοράζουμε παιχνίδια;

    Κι αν αισθάνεσθε την ανάγκη για shopping therapy πείτε του Δρούτσα να σας πάει στα μαγαζιά να αγοράσετε γραβάτες και μανικετόκουμπα. Πάρτε και τον Παμπούκη μαζί γιατί αλλιώς θα φέρει καμιά 20αριά ξένες επενδύσεις και δεν θα προλαβαίνουμε να στέλνουμε βιογραφικά.

    ∆ιπλωµατικές πηγές σηµειώνουν ότι ο γάλλος Πρόεδρος έχει λάβει υπόψη την κινητικότητα που έχει δείξει διεθνώς ο Γ. Παπανδρέου όχι µόνο ως πρωθυπουργός που αντιµετωπίζει την ελληνική κρίση, αλλά και νωρίτερα ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και εμπνευστής της πρωτοβουλίας για την Επιτροπή για την οικονοµία, µαζί µε τον νοµπελίστα Τζόζεφ Στίγκλιτς: η Επιτροπή έχει ήδη καταθέσει προτάσεις για µεταρρυθµίσεις στη G20.

    Αν δεν πρόκειται για το ίδιο τροπάριο που έκανε τον Σημίτη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάθε 9 έκαστου μήνα, προβλέπω ότι ο Γιώργος θα είναι οριστικά πρωθυπουργός εξωτερικού, σε part time ενασχόληση με τα εσωτερικά θέματα. Εδώ θα κυβερνούν ο Ραγκούσης με τον Πάγκαλο, αν και οι πληροφορίες θέλουν τον πρώτο να αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον Αντιπρόεδρο, σύντομα.

    «Ο Κικίλιας ξεπέρασε το 20 πάω για τους G20», φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να δήλωσε στους συνεργάτες του ο ΓΑΠ, ο οποίος σκέπτεται για την τόνωση του αριστερού του προφίλ, να προτείνει στον Πέτρο Τατούλη, τη θέση του αναπληρωτή ανθυποπρέσβη των G8.

    «Στην G8 σοσιαλισμός» θα φωνάζουν τα ενθουσιώδη πλήθη κατά την άφιξη του πρωθυπουργού μας στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες χιλιάδες θα τον αναμένουν με αναμμένα κεριά. Μόνο αν τον δουν, θα πιστέψουν στην είδηση. Και τότε μοιραία θα αυτοπυρποληθούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!
    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!
    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ»

    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

    ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;

    Τυχόν εκλογή Μπουτάρη την Κυριακή, θα είναι καταστροφική εξέλιξη, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, την ιστορική υπερχιλιετή πολιτεία του βορρά, με τη σπουδαία αρχαία και βυζαντινή κληρονομιά, αλλά και για όλη τη Μακεδονία μας, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει εκλεγεί Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δήμαρχος της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας, που να παραδίδει στα Σκόπια το ιερό ελληνικό όνομα!

    Διότι ως γνωστόν ο κ. Μπουτάρης έχει ταχθεί επανειλημμένα υπέρ της Σύνθετης Ονομασίας, δηλαδή Ονομασίας που να εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία»! Ονομασία που παραδίδει δηλαδή το ιερό ελληνικό όνομα στους Σλάβους Σφετεριστές!

    «ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ»
    Ο κ. Μπουτάρης, που πέρασε στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, πρόσφατα είχε δηλώσει σε ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα:
    -----------------------------------
    «Είμαι υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Εγώ θα πρότεινα να ονομασθούν τα Σκόπια “Νέα Μακεδονία”»! 06/07/2010 Voria.gr
    ------------------------------------
    ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    Εν όψει κρίσιμων μυστικών διαβουλεύσεων στο Σκοπιανό, στο πλαίσιο συνεχών διμερών επαφών και διαπραγματεύσεων σε επίπεδο κορυφής, ο ρόλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ως Δημάρχου της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας, είναι ζωτικός και καθοριστικός!
    Εάν στη θέση αυτή βρεθεί ένας Δήμαρχος, που εκ των προτέρων παραδίδει το Όνομα της Μακεδονίας, τότε η εξέλιξη θα είναι καταστροφική!

    Γι’ αυτό άλλωστε τα Σκόπια, αλλά και ξένοι παρατηρητές παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την έκβαση της τελικής αναμέτρησης στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ 1912-2012
    Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί τώρα στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να προετοιμάσει την πόλη για την ιστορική επέτειο των 100 ετών από την απελευθέρωσή της το 1912, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου!
    Με ένα δυναμικό πλέγμα δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, που να εκπέμψουν διεθνώς και να κατοχυρώσουν παγκόσμια, την αλήθεια για τη Μακεδονία και το αιώνια Ελληνικό Όνομά της!
    Ένας Δήμαρχος όμως που δε σέβεται την ιστορία, τους αγώνες, την Πίστη, την βυζαντινή και αρχαία κληρονομιά αυτής της πόλης, τους αγώνες των Μακεδόνων, πώς μπορεί άραγε να την υπηρετήσει;
    Πώς μπορεί άραγε να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να καθοδηγήσει, ιδιαίτερα τις νέες γενιές;
    Πώς μπορεί άραγε να αναδείξει το ρόλο, το κύρος, τη γοητεία και τη σημασία της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας, της Συμβουλεύουσας του Βυζαντίου, της Συμπρωτεύουσας της Ελλάδας, μέσα στην αιώνια, αλλά και σύγχρονη πορεία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας; Μέσα στα Βαλκάνια και την Ευρώπη;
    Χωρίς μάλιστα να βαλκανιοποιήσει τη Θεσσαλονίκη! Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η Ευρώπη των Βαλκανίων!

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;
    ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ» ΤΗΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΝΤΟΡΑΣ» ή ΤΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΥ»;
    ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ «ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ»;

    ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ;

    ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε με τον Μαντέλη;
    Τι έγινε με την Ζήμενς;
    Τι έγινε με το εκατομμύριο του Τσουκάτου;
    Τι έγινε με τον Βουλγαράκη;
    Το χτύπημα αρχίζει και τελειώνει στον "κυρίαρχο" λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. JOHN PERKINS, πρώην στέλεχος της CIA:
    " Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί, αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών.
    Αυτό θα γίνεται μέχρις ότου οι πολίτες καταλάβουν πως τους επιβάλλουν μία σύγχρονη δουλεία και ξεσηκωθούν..."
    "...Είναι τυπικός ο τρόπος που λειτουργεί το ΔΝΤ και η παγκόσμια τράπεζα.
    Χρεώνουν μια χώρα και το χρέος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούν να το αποπληρώσουν.
    Και μετά προσφέρονται να αναχρηματοδοτήσουν αυτό το χρέος και να πληρωθούν με περισσότερο τόκο.
    Και εσύ απαιτείς αυτό το αντάλλαγμα που αποκαλείς "εξάρτηση" ή καλή διακυβέρνηση" το οποίο βασικά σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουλήσουν τους πόρους τους, συμπεριλαμβάνοντας πολλές από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας, τα εκπαιδευτικά συστήματα, μερικές φορές τα ποινικά τους συστήματα, τα ασφαλιστικά τους συστήματα σε ξένες εταιρείες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aποκαλυψη


    το Πασοκ χανει τις εκλογες γιατι καλύπτει τα σκανδαλα της ΝΔ??

    Στο γραφειο του Καχριμακη ειναι το Σκανδαλο Ασπαιτε Ευη /Μποτσαρη Ευρωπαικα Προγραμματα απατες τη ΝΔ μιζες κλπ...

    Θα δουμε αν τελικα ο κ. Καχριμακης κανει επερτηση τι απεγινε η εισαγγελικη ερευνα που αρχισε απο την αναφορα του κ. Καρχιμακη πριν
    3 χρονια...απο την κ. Ραικου Ελενη και θαφτηκε το σκανδαλο...

    Τελικα το Πασοκ θα καλυπτει τα σκανδαλα της ΝΔ και θα χανει τις εκλογες??

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PASOK

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, και ο δρ Κουτσουκος εδώ και τώρα!

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση», όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !!

    Με άλλα λόγια ακόμα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα μπορούσε «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση» να μετεξελιχθεί σε μια τέτοια Κρατική Τράπεζα, σωτηρίας της Ελλάδας! Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς και ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!

    Είναι περίεργο γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν παίρνει το σύνολο των δανείων που του προσφέρονται κάθε φορά αλλά προτιμά ένα μικρό μέρος!

    Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Να παμε να ψηφισουμε

    προοδευτικους δημοκρατικους!!

    Ψηφο στον Σγουρο!

    Μπραβο στον Μακη Γιομπαζολια που στηριζει τωρα Σγουρο, ειπε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Να ενωθει ολο το Πασοκ και να κανει την αντεπιθεση εδω και τωρα!!

    Η αποχη ευνοει τωρα την ΝΔ!!

    Ολοι στις καλπες!!

    Ναι στην ψηφο!!

    Κωστας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το περιφρουρημένο και απαλλαγμένο από αυταπάτες ταξικό κίνημα,δίπλα στο πολιτικό στήριγμά του το ΚΚΕ,
    μπορεί να διώξει το φόβο και να ανοίξει το δρόμο για τη λαϊκή εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση