GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελ Μπάττα Μωχάμεντ, υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το "Άρμα Πολιτών"

6 σχόλια

  1. Ακουγεται οτι αυτον τον στηριζει και ο δρ Κουτσουκος γιατι ειναι πασοκτζης σαν τον Δημαρα.
    Ο Μωχαμεντ ειναι αγωνιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πσοκ

    Εκλογες
    Δηλωσεις στο Ρουτερ εκανε ο δρ Κουτσουκος σε σχσεση με τις εκλογες.
    Το μήνυμα των εκλογών στις 7 Νοέμβρη 2010 είναι καθαρά και μόνο αυτοδιοικητικό.

    Η βάση του Πασοκ είναι οργισμένη για το ενδεχόμενο «διπλών εκλογών, που σημαίνει «νεκρανάσταση" της δεξιάς «δια χειρός Ραγκούση»!

    Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους πολίτες που ψηφίζουν Πασοκ και Παπανδρέου, να ψηφίσουν και οποιονδήποτε «άχρηστο» υποψήφιο Δήμαρχο ή Περιφερειάρχη!

    Αν ο κ. Παπανδρέου ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει (για προσωπικούς λόγους) από την κεντρική πολιτική σκηνή, αυτό μπορεί να γίνει με απλή παραίτησή του στον Πρόεδρο της Βουλής και στον κ. Παπούλια και θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, χωρίς να γίνουν εκλογές, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

    Θα μπορούσε να γίνει το εξής, αντί της «θεσμικής εκτροπής», να τεθεί σε Δημοψήφισμα στον Β΄ Γύρο των Περιφερειακών εκλογών το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη Σωτηρία της χώρας από την χρεοκοπία». Όλοι θα ψηφίζαν ΝΑΙ ! Αλλά ούτε αυτό είχαν προβλέψει!

    Επίσης θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί στο νόμο του Καλλικράτη ότι ο δεύτερος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών εκλογών θα γίνει εντός ενός μηνός!

    Ούτε αυτό έγινε και τώρα οι υπεύθυνοι Υπουργοί σύρουν τον λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου σε αμαύρωση της εικόνας του!


    Λαζαρος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei kai orea aderfi o ypopsifios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Νικαια Ρεντη

    προηγειται ο Μαρωνιτης

    Ανεξαρτητος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Έλληνας ελ μπατίρ θα ψηφίσει και μεμέτια τώρα για να τον εκπροσωπήσουν στην σαράϊκλερί, όπως λέμε μπουζουκλερί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση