GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας...

Ο τριμέτωπος αγώνας του κ. Παπατόλια... Ένα τριμέτωπο αγώνα για τη νίκη των περιφερειακών εκλογών κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλ...

Ο τριμέτωπος αγώνας του κ. Παπατόλια...
Ένα τριμέτωπο αγώνα για τη νίκη των περιφερειακών εκλογών κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Παπατόλιας όπου πρέπει : 1. Να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. 2. Να πείσει και τους Λαρισαίους ότι θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες και επιστημονικές του γνώσεις για τη προώθηση της ανάπτυξης και του πολιτισμού όλης της Θεσσαλίας. 3. Να πείσει όλους τους δυσαρεστημένους από τη κυβερνητική πολιτική ότι θα αξιοποιήσει τα κονδύλια από την ΕΕ αλλά και τα κρατικά ταμεία για το καλό όλων των κατοίκων της Θεσσαλίας. Δύσκολο έργο αλλά ο τολμών νικά. Ας μη ξεχνάμε ότι...
 ο αντίπαλος του κ. Αγοραστός εργάστηκε δίπλα στον κ. Αλογοσκούφη, ναι, αυτόν τον υπουργό της συμφοράς που τα έκανε μαντάρα και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία!
Διονύσης Στ.

7 σχόλια

  1. Μήνυμα Σαμαρά: ψηφίστε ελπίδα

    Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά προς τον Ελληνικό λαό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής

    Ο δεύτερος γύρος των εκλογών είναι η κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης.

    Αυτές οι εκλογές, από την αρχή, πολιτικές ήταν, πολιτικές παραμένουν και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές.

    Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε. Όλα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Παρά τις πρωτοφανείς θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα…

    Και τώρα ετοιμάζουν και νέα έκτακτα μέτρα. Που επίσης δεν θα αποδώσουν. Αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

    Το αντέχει η κοινωνία; Σίγουρα δεν το αντέχει…

    Το αντέχει η Οικονομία; Σίγουρα όχι.

    Τώρα, λοιπόν, το ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία» πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες!

    Γιατί τι θέλουμε;

    Περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση του Μνημονίου στους πολίτες;

    Ή περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;

    Η ψήφος που εμείς ζητάμε, ήταν εξ αρχής – και τώρα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά – ψήφος Ελπίδας.

    Υπάρχει άλλος δρόμος: Διέξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη. Όχι με ασφυξία…

    Εμείς δεν σας υποσχόμαστε «λαγούς με πετραχήλια»…

    Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος, χωρίς όμως, να διαλύσουμε την Ελλάδα.

    Έχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δεν θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν.

    Στείλτε το! Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα, κάντε το για τα παιδιά σας.

    Τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει.

    Ψηφίστε Ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γαμιέσαι και συ και ο σαμαράς ν' ασπρίσετε παρέα μουνόπανα δεξιοί!!! Καταστρέψατε τη χώρα και μιλάτε για ελπίδα;;; ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αγοραστός έχει μεθοδεύσει επί σειρά ετών πρώτα το γκρέμισμα και μετά τη ματαίωση της ανέγερης του κτιρίου του ΙΚΑ, για να εισπράττει από το κτίριό του παχυλά μισθώματα;

    Ο κ. Αγοραστός μείωσε κατά 20% το ενοίκιο του κτιρίου του στο ΙΚΑ, όπως ζήτησε το ελληνικό δημόσιο από όλους τους εκμισθωτές των κτιρίων προς το δημόσιο και τα νπδδ; Όχι βέβαια. Αυτός είναι ο πατριώτης;

    Αυτός που ήξερε να νοθεύει εκλογικά αποτελέσματα στη Βουλή κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος, εξαφανίζοντας και αντικαθιστώντας ψηφοδέλτια;

    Ή αυτός που προέβλεπε έλλειμμα για το 2009 2,5% και έφτασε σε 16%;

    Ο μόνιμος γενικός εισηγητής όλων των προϋπολογισμών του Αλογοσκούφη που μας έφεραν στο Μνημόνιο; Τώρα θέλει να μας πείσει ότι θα εξαφανίσει πάλι το έλλειμμα που δημιούργησε όπως εξαφάνιζε τα ψηφοδέλτια κατά τη διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος μαζί με την Φεβρωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PASOK

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, και ο δρ Κουτσουκος εδώ και τώρα!

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση», όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !!

    Με άλλα λόγια ακόμα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα μπορούσε «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση» να μετεξελιχθεί σε μια τέτοια Κρατική Τράπεζα, σωτηρίας της Ελλάδας! Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς και ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!

    Είναι περίεργο γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν παίρνει το σύνολο των δανείων που του προσφέρονται κάθε φορά αλλά προτιμά ένα μικρό μέρος!

    Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Στην Αγγλια 50000 φοιτητές αναστατώνουν το Λονδίνο! - "Greece, France, now here too"

    O Σοσιαλισμος δεν τελειωσε δηλωσε ο δρ Κουτσουκος, αλλα τωρα αρχιζει ακομα και στην γενετειρα του καπιταλισμου στην Αγγλια!

    Απίστευτη και απρόσμενη για τους αδαεις τα δεδομένα της Αγγλίας διαδήλωση από 50000 φοιτητές έγινε στο Λονδίνο!
    Kαι με ένα από τα συνθήματα να είναι το "Greece, France, now here too"!!
    Δηλαδή "Ελλάδα, Γαλλία τωρα καί εδώ"!

    Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το τριπλασιασμό των διδάκτρων αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης Κάμερον, που περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες φόρτωσε τα χρήματα που στέρησε από την παιδεία στην πλάτη των φοιτητών τριπλασιάζοντας τα δίδακτρα!

    Αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι κρύβεται πίσω από το "αξιοπρεπές" και παραπειστικό "αναγκαια μείωση δημοσίων δαπανών" και τις επιθέσεις στο δήθεν τερατώδες Δημοσιο.

    Ενα μικρό κομμάτι της τεράστιας διαδήλωσης παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, έκανε εισβολή στα γραφεία των Τόρυς αιφνιδιάζοντας τους μόλις 200 αστυνομικούς και κατέλαβε το κτίριο υπό τις επευφημίες εκατοντάδων άλλων που παρέμειναν έξω.
    Από αυτούς ενας αριθμός ανέβηκε στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα. ...


    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PASOK

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Διαψεύδει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τα περί λήψης νέων μέτρων ύψους 4 δισ. ευρώ

    Την άποψη ότι επαρκούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και καταγραφεί στο μνημόνιο, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.

    Βεβαίως πρόσθεσε, θα υπάρξουν από την Δευτέρα νέες συζητήσεις με την τρόικα, καθησύχασε όμως, ότι αν χρειασθεί περαιτέρω προσαρμογή αυτή θα γίνει μέσω επιπλέον μείωσης των δημοσίων δαπανών.

    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί νέων μέτρων της τάξης των 4 δισ. ευρώ, τόνισε ερωτηθείς για νέο δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

    Το οικονομικό πρόγραμμα «δεν έχει πέσει καθόλου έξω» είπε εμφατικά ο υπουργός.
    Διέψευσε δε, τα περί απολύσεων στις ΔΕΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Λυσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση