GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "προάσπιση της νομιμότητας" και ο κ. Καμίνης...

Γράφει ο Δημήτρης Κραουνάκης   Ακούω σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες τον υποψήφιο Δήμαρ...

Γράφει ο Δημήτρης Κραουνάκης 
Ακούω σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες τον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας κ. Γιώργο Καμίνη να μιλάει συχνά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών. Να μιλά για το πρόγραμμα του αν εκλεγεί Δήμαρχος. «Ολόκληρες συνοικίες», λέει « όπως τα Πατήσια, η Πλατεία Κολιάτσου, η Πλατεία Αμερικής, η Κυψέλη απαξιώνονται κοινωνικά και οικονομικά….Η βαθιά οικονομική κρίση οξύνει τα προβλήματα ..Η ανασφάλεια, η απόγνωση , ο φόβος και ενίοτε η οργή εγκαθίστανται ως συλλογικά βιώματα στην ζωή και την καθημερινότητα των Αθηναίων…Η πόλη φαίνεται να είναι ανυπεράσπιστη. Το ίδιο ευάλωτα και ανυπεράσπιστα φαίνεται να είναι και τα δικαιώματα των πολιτών…»
Τα δικαιώματα μας κ. Καμίνη τα χάσαμε στις γειτονιές μας από την...
 οικονομική κρίση ή από την επέλαση χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα που δεν ξέρω για ποιό λόγο όλοι καταλήγουν στην Αθήνα και μάλιστα σε συγκεκριμένες περιοχές της;
Ακουσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κακλαμάνη να λέει ότι κάθε χρόνο στον πληθυσμό της Αθήνας μπαίνει ο πληθυσμός μιας πόλης σαν την Λάρισα και ελπίζω να έκανε λάθος..
Για ποιά όμως δικαιώματα μιλά σε όλες τις ομιλίες του ο κ. Καμίνης ;
Τα δικαίωμα των Ελλήνων που αναγκάζονται λόγω της κακής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στις γειτονιές να φύγουν από τα σπίτια τους ή στα δικαιώματα των παράνομων αλλοδαπών τους οποίους ο κ. Καμίνης υπερασπίζεται σε κάθε ομιλία του προσπαθώντας μάλιστα να βρεί και λύση στα προβλήματα τους ;;
Σαν Δήμαρχος λέει « θα φροντίσω να εγκατασταθούν οι παράνομοι αλλοδαποί σε αναξιοποίητα παλαιά κτήρια του Δήμου, να τους δοθεί προσωρινή άδεια εργασίας και η αναγκαία πρόνοια. Μάλιστα σε συνεργασία με άλλους Δήμους της Αττικής θα εξετάσουμε την δυνατότητα διασποράς προσωρινών μεταναστών με στόχο την αποφυγή της γκετοποίησης και την ομαλότερη κοινωνική τους διαβίωση»
Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι Δήμοι της Αττικής που θα δεχτούν στην περιοχή τους αυτούς που καθημερινά δημιουργούν προβλήματα στον Αγιο Παντελεήμονα αλλά και σε άλλες περιοχές όπως η Πλατεία Κολιάτσου όπου γεννήθηκα και δυστυχώς εξακολουθώ να ζώ..
Σίγουρα όμως ο Δήμος Χαλανδρίου όπου ζεί ο κ. Καμίνης δεν θα είναι από αυτούς που θα δεχτεί στην περιοχή του παράνομους αλλοδαπούς !!
Ρωτάει τον κ. Καμίνη δημοσιογράφος του « Lifo» στις 13-10-2010 για τις αντιδράσεις των κατοίκων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και τι απαντά ;
«Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!»
Να μην αντιδρά κ. Καμίνη ο τοπικός πληθυσμός σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του ; Να μην αντιδρά που ζεί με τον φόβο ; Να μην αντιδρά για τις κλεψιές, τα μαχαιρώματα, τους καθημερινούς καυγάδες έξω από το σπίτια μας,τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν μπροστά στα μάτια μας, τα στενά γύρω από τα σπίτια μας που γέμισαν μαύρες κοπέλες που ψάχνουν πελάτη και αν δεν βρούν γίνονται θύματα των προστατών τους με αιματηρά κάθε νύχτα επεισόδια..Να μην αντιδράμε κατά τον κ. Καμίνη όταν όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί τους Ελληνες όσο-όσο να πωλούν τα σπίτια τους – που κανείς δεν αγοράζει – και να φεύγουν από την περιοχή.
Να μην αντιδράμε κατά τον κ Καμίνη γιατι έτσι καταπατάμε τα δικαιώματα των μεταναστών!!!!
«Εγώ πάντα προασπίστηκα την νομιμότητα», αυτή είναι η φράση που λέει ο κ. Καμίνης σε κάθε ομιλία του, σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση…
Ας αφήσει λοιπόν για μία μέρα το σπίτι του στο Χαλάνδρι ο κ.Καμίνης. Τον περιμένω στο δικό μου σπίτι στην Πλατεία Κολιάτσου να ζήσουμε μαζί ένα 24ωρο και θα δούμε τι θα λέει μετά για την προάσπιση της..νομιμότητας…
Επειδή όμως ξέρω ότι δεν θα γίνει αυτό του στέλνω μερικές φωτογραφίες για να δεί πόσο.. καλά ζούμε εμείς οι Ελληνες στην Πλατεία Κολιάτσου..
Να δεί το τελευταίο…μαχαίρωμα μεταξύ Πακιστανών έξω από το σπίτι μου την περασμένη Κυριακή 31-10.
Να δεί τους εκατοντάδες μουσουλμάνους στο αυτοσχέδιο τζαμί στην οδό Σερίφου 6 στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας.
Να δεί πώς έχουν καταντήσει τα σπίτια κάποιων που είχαν την ηλίθια σκέψη να τα ενοικιάσουν σε αλλοδαπούς. Δείτε κ. Καμίνη τι βγάζουν οι ιδιοκτήτες από ένα 2αρι όπου ζούσαν 10-15 Αφρικανοί…μόνο στρώματα…Μήπως θέλετε να σας τα στείλουμε στο Χαλάνδρι ;;;
Στην ίδια συνέντευξη στο Lifo ο κ. Καμίνης υπόσχεται πως αν εκλεγεί Δήμαρχος η πρώτη του μέριμνα θα είναι να καθαρίσει την πόλη μέσα σ ένα μήνα…!!!
Πώς θα το κάνετε αυτό κ.Καμίνη ;
Εγώ βλέπω κάθε μέρα έξω από το σπίτι μου 8-9 το πρωί μια κοπέλα του Δήμου να καθαρίζει όλο τον δρόμο που οδηγεί σε 50 μέτρα στην Πατησίων. Δεν έχει προλάβει να απομακρυνθεί και ένας Αφρικανός από τον τέταρτο όροφο πετά μια σακούλα μέ τα σκουπίδια του..!! Από εκείνη την ώρα και σε όλη την διάρκεια της ημέρας τους κάδους θα «επισκευτούν» διάφοροι άνθρωποι που ψάχνουν τα σκουπίδια…Και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο από αυτούς που όλη μέρα ζούν μεθυσμένοι στα σκαλιά των σπιτιών μας εκεί τρώνε ότι βρούν, εκεί κάνουν και την ανάγκη τους..
Με τέτοιες συνθήκες τι είδους καθαριότητα μπορεί να υπάρξει ;;;
Δείτε κ. Καμίνη μερικές φωτογραφίες των ανθρώπων των..σκουπιδιών..Τους άφησε το κράτος να μπούν στην χώρα και τους έφεραν στην Αθήνα για να ζούν μέσα στα σκουπίδια ;;;
Τι μπορεί να κάνει ο Δήμος της Αθήνας όταν το κράτος έχει τα σύνορα του ανοιχτά για όλους ;;Τι μπορεί να κάνει ο Δημος της Αθήνας όταν η ίδια η αστυνομία σου λέει ότι τους οδηγούν στα δικαστήρια - μετά από κάποιο επεισόδιο – και εκεί τους αφήνουν ελεύθερους…
Καταλαβαίνουμε κ. Καμίνη ότι είναι προεκλογική περίοδος αλλά μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Αν έχετε λύση για τα προβλήματα του κράτους- γιατί όλα αυτά προβλήματα του κράτους είναι και όχι των Δήμων - να σας ψηφίσουμε για πρωθυπουργό…Αλλά σε άλλες εκλογές, αυτές που γίνονται τώρα είναι για να εκλέξουμε Δήμαρχο!!..

35 σχόλια

  1. Μετά την επιτυχία που είχε "Το γλυκό της Κυριακής: Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους",

    ΤΩΡΑ
    Για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    «Το τραγούδι της Κυριακής: Γειά χαρά και βαφανκούλο, τελειώσαμε και πάρε και τον πούλο»

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    3,500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.


    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον προορίζουν για δήμαρχο των εντός λίγων ετών Αφγανών , Πακιστανών , Αφρικανών για αυτό και το ενδιαφέρον του στρέφεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πρός τούς λαθρομετανάστες αυτοί , οι Ελληνες δεν εχουν για αυτόν κανένα ενδιαφέρον η θα σηκωθούν και θα φύγουν παραδίνοντας τις γειτονιές στους λαθρομετανάστες η θα συνεχίσουν να ερχονται με το ιδιο ρυθμό οι λαθρομετανάστες που σε 4 με 5 χρόνια οι Ελληνες της περιοχής θα ειναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Ο κύριος Καμίνης αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου και η πολιτική του κάθε αλλο παρά τυχαία ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κάνετε καμία μαλακία και ψηφίσετε τον Καμίνη. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Αφού θέλει οτυς αλλοδαπούς να τος πάρει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ .ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ . ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΤΙΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ ΠΡΕΦΑ ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς δεν φεύγουμε από τα σπίτια μας. Εάν συνεχιστεί η κατάσταση με τους λαθραίους θα τους βάλουμε σε λεωφορεία, ταξί και ότι όχημα βρούμε και θα τους στείλουμε στο Κολωνάκι, το Ψυχικό, την Εκάλη, την Φιλοθέη να ζήσουν και καλύτερα, γιατί εδώ είναι βρώμικα και είμαστε και φασίστες ρατσιστές και δεν περνάνε καλά. Οπότε θα τα στείλουμε στα σκαλοπάτια όσων ως τώρα δεν ιδρώνει το αυτί τους μήπως και προβληματιστούν. Με σταυρωμένα χέρια δεν θα μείνουμε. Ούτε με τους εξαθλιωμένους θα τα βάλουμε. Με τους αληταράδες τους Έλληνες που τους διακινούν και τους πολτικούς που δεν κάνουν τίποτα θα τα βάλουμε.

    Έρχονται τα ταξί και τους ξεβράζουν κανονικά μέσα στον δρόμο. Πώς βρίσκονται αυτοί εδώ; Τυχαία; Ποιός τους λέει να έρθουν π.χ. στην πλατεία Βικτωρίας; Την ήξεραν από το Αφγανιστάν; Γιατί δεν πάνε π.χ στην πλατεία Κολωνακίου ή στην πλατεία Χαλανδρίου;

    Σας καταλάβαμε. Μαζεύτε τους σύντομα και τέλος η μάσα από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και τις δωροδοκίες από τις παράνομες δραστηριότητες. Να κάνει το Κράτος την δουλειά του και να στείλουν κι άλλο στρατό στα σύνορα. Που μου έχουν τους κοπρίτες να φυλάνε το Πολεμικό Μουσείο λες και θα πάει κανείς να κλέψει το αεροπλάνο στο προαύλιο και από την άλλη μπάτε σκύλοι αλέστε στον Έβρο. Καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει αν αποφασίσουν να κάνουν ντου οι Τούρκοι. Τσάμπα τα λεφτά που δίναμε σε εξοπλισμούς τόσα χρόνια. Οι άνθρωποι είναι γκαγκα. εδώ τους άοπλους δεν μπορούν να ελέγξουν. Σκεφτείτε να έρθουν και οπλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    (ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΠΑΣΟΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..

    να ..μποστά μας και η επιβεβαίωση
    του πιθηκισμού ΚΑΜΙΝΗΣ
    και του είδους
    Πίθηκος-μαιμού-μαιμούνι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ;

    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 υποψήφιοι με τον Δημαρά ψηφίζουν Κικίλια.

    Τη στήριξη της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών εξέφρασε η Οργάνωση “ΛΕΥΚΟ” (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων).

    Στον πρώτο γύρο η οργάνωση είχε σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμμετέχοντας με οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος.

    Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
    “Έλληνες πατριώτες της Αττικής σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δώσατε στο συνδυασμό μας ένα μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς η αποχή και τα εκβιαστικά διλήματα που έθεσε ο Πρωθυπυργός με την παράνομη παρέμβασή του, μας στέρησαν την πρωτη θέση.Τώρα καλούμαστε να...
    επιλέξουμε έναν απο τους δύο συνδυασμούς. Ο ένας εκπροσωπεί τήν Κυβέρνηση και ο άλλος την αντιπολίτευση και ανεξάρτητες προσωπικότητες. Ο ένας είναι υπέρ του μνημονίου και ο άλλος κατά. Η διαφορά τους είναι εμφανής και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κικίλια. Η αποχή και το άκυρο δέν μας εκφράζει διότι θέλουμε με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυτή την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αριστερούλης Ψαριανός στηρίζει …ΔΝΤ.....ο Γρηγόρης Ψαριανός τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής......

    Πως θα πάρει καινούρια Ferrari … Την άλλη την έχει 16 χρόνια … Ταχαμου ταχαμου αριστερός και αυτός … Καλά να πάθουμε......

    Οι ναρκομανείς πουλάνε και τη μάνα τους για να αγοράσουν τη δόση τους.
    Το παραπάνω δεν υπονοεί κάτι για τον κ. Ψαριανό και το θέμα. Έτσι…μου ‘ρθε…

    Υπάρχει κι άλλο ένα :
    “Χασικλής και π..στης δεν έχει μπέσα”.
    Ωσαύτως καμμία σχέση με τον κ. Ψαριανό.
    Άσχετα πράγματα γράφω σήμερα… χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν πραγματικά το ΠΑΣΟΚ ενδιαφερόταν για την τοπική αυτοδιοίκηση και για το Δήμο της Αθήνας είχε όλη την ευκαιρία ένα χρόνο τώρα να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και να θεσπίσει την απλή αναλογική στους δήμους. Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και τους γελοίους υποκριτικούς συναισθηματισμούς Εγώ σε εκβιασμούς του τύπου Καμίνης ή Κακλαμάνης δεν υποκύπτω. Θα ρίξω άκυρο που να χτυπάτε τον κ.... σας πασόκια. Στο κάτω κάτω ο Τζανίκος στο Μαρούσι που κατέκλεψε την δημόσια περιουσία μαζί με τον Λάτση πασόκος δεν ήταν; Αει στο διάολο λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!!
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
    "ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον η κατάσταση στις γειτονιές τού κέντρου , οσον αφορά τούς λαθρομετανάστες, εχει γίνει ανεξέλεκτη , επιασα τον εαυτό μου να επιθυμεί να ψηφίσει Χρυσή Αυγή , νομίζω οτι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα τούς ψηφίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φασιστάκος είσαι Κραουνάκη; Κρίμα! Ακούς εκείνα που δέχεται η ιδοσυγκρασια σου και όχι όσα λέει ο Καμίνης! Τι Ελληνικά ξέρεις; Μάλλον κάτι λίγα! Τα δικαιώματα του πολίτη, φίλε, είναι δικαιώματα που δεν έχουνούτε φυλή, ούτε χρώμα, ούτε πατρίδα. Είναι δικαιώματα του πολίτη έστω κι αν είναι ο δήμιός μας!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια προασπιση πολιτων κ. Καμινη, σοβαρα μιλατε τώρα?
    Όταν δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε μετα την δυση του ήλιου στην Κυψελη,(κ σε μερικους δρομους κ πριν), όταν καλουμε την αστυνομια να τους πουμε ότι διαμερισματα πολυκατοικιών που ΄εχουν νοικιαστει απο διαφορες φυλές λειτουργουν σαν οικοι ανοχης κ η αστυνομία μας απαντάει "κ εμεις τι να κάνουμε? Μαζεψτε υπογραφές για να τους κάνετε έξωση!!!!!", όταν ημιυπογεια καταστηματα που έχουν νοικιαστει σαν τηλεφωνία-ιντερνετ-χρηματοοικονομικες υπηρεσίες μετατρεπονται σε αυτοσχέδια τζαμια κ περνωντας βλεπουμε 5 ντουζινες παπουτσια αφημενα στην εισοδο, όταν από εκεινο το δολιο παρκακι της Πατησιών κ Κυπρου πλέον περναμε ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, (για περάστε κ. δημοσιογραφοι να δειτε τι σημαινει διακινηση ναρκωτκων μερα μεσημερι), εσεις μού λέτε ότι θα προασπισετε την νομιμοτητα κ για τους τοπικους πληθυσμούς που αντιδρούν?
    Δεν έρχεστε πρωτα να ζησετε κανενα μηνα εδώ, να δείτε πώς οι ανθρωποι ψαχνουν στα σκουπίδια για φαγητο κ πώς ανοιγουν τους καδους ανακύκλωσης μηπώς βρουν κάτι χρησιμο να πάρουν για να πουλήσουν κ μετά να μας αναπτύξετε τις υψηλές σας φιλοσοφίες κ μεγάλες ιδεολογίες? Μήπως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχει μεγάλο ρεύμα ο Καμίνης, φαίνεται. Αλλιώς δεν θα του έριχναν τόση -και τόσο χαμηλού επιπέδου- λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πας μη κρυφοπασόκος, βάρβαρος..
    ΩΙΜΕ...ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΗ ΕΡΤΟΓΚΑΝ..


    Υποκλίνομαι στον Καρατζαφέρη. Αφού έκραξε δια του Αϊβαλιώτη το ΚΚΕ, σε μια αήθη επίθεση περί χρηματισμού του Περισσού την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, φαντάζομαι δεν θα μπει στον κόπο να δώσει στοιχεία, ο λόγος του είναι ευαγγέλιο, συνέχισε να μας αναλύει γιατί στηρίζει τον Σγουρό και το Μνημόνιο

    Δεν μας υπενθύμισε τη στήριξη του στον Τατούλη. Ξέρει κάτι που αγνοούμε ; Στις δημοτικές με τη ΝΔ, στις περιφερειακές με το ΠΑΣΟΚ.

    Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Η επιτομή του οπορτουνισμού.

    «Οι στόχοι του μνημονίου πρέπει
    να είναι Ευαγγέλιο για το ΠαΣοΚ» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, απαντώντας σε δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, ο οποίος ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.

    «Το κατά Γιούνγκερ Ευαγγέλιο», άδει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο ΓΑΠ και σηκώνονται όλοι όρθιοι πλην της Μπιρμπίλη που φοβάται μη τη σηκώσει στον αέρα η ανεμογεννήτρια.

    «Διαπραγματευόμαστε για το καλύτερο μείγμα πολιτικής που πρέπει να ασκήσουμε, πάντα στο πλαίσιο των στόχων του μνημονίου» πρόσθεσε ο κ. Σκανδαλίδης.

    Στα διαλείμματα των συσκέψεων διαβάζει Σαμαρά και μείγματα πολιτικής αλλά τα μπερδεύει με τις συνταγές του Λαζάρου και τα μείγματα υλικών στο Master Chef.

    Είναι καλές οι εκλογές. Βγαίνουν και ενδιάμεσα συμπεράσματα. Είναι προφανής πλέον και αυταπόδεικτος ο λόγος που δημιουργήθηκε η Δημοκρατική Αριστερά: Τι γεροντοέρωτας είναι αυτός με το ΠΑΣΟΚ ;

    Για όσους λένε ότι οι πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση είναι ανούσιες και κανιβαλικές, το πάνελ του Τσίμα προχθές ήταν υπόδειγμα πολιτικού πολιτισμού, αβρότητας και ευγενούς άμιλλας: Μάνος, Ψαριανός και Παντελής Οικονόμου συναγωνίστηκαν στην αποδοχή των θέσεων αλλήλων.

    Και όλοι μαζί στηρίζουν τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, όχι με φανατισμό αλλά με τη σφραγίδα μιας (παραπαίουσας) πνευματικής ηγεσίας και δήθεν πολιτικής ανωτερότητας που μπορεί να συνοψισθεί στο ρητό: πας μη κρυφοπασόκος, βάρβαρος.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΙ
    ΜΕ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή προσπάθεια παιδιά, κατανοητό το άγχος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ που μένεις στην πλ.Κολιάτσου θεωρείς ότι αποκλειστική ευθύνη φέρουν η κυβέρνηση κα ο Καμίνης γι αυτά τα χάλια, επειδή έχεις ανίκανο δήμαρχο, τον οποίο θέλεις να ξαναψηφίσεις. Εσύ λες ότι ο Καμίνης είναι υπέρ των λαθρομεταναστών, αλλά ο ίδιος λέει τα αντίθετα. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Ψήφισε λοιπόν τον Κακλαμάνη σου και τον Ψινάκη σου.Θα μπορούσες πάντως να διαβάσεις ή να ακούσεις τις προτάσεις Καμίνη (που καμμία σχέση δεν έχουν με αυτά που λες)αντί να πιστεύεις και να διαδίδεις τα ψέμματα ανίκανων ανθρώπων που εξαιτίας τους έχεις φτάσει στο αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PASOK

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, και ο δρ Κουτσουκος εδώ και τώρα!

    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής: Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση», όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1% (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ.

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !!

    Με άλλα λόγια ακόμα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα μπορούσε «με ισχυρή κεφαλαιοποίηση» να μετεξελιχθεί σε μια τέτοια Κρατική Τράπεζα, σωτηρίας της Ελλάδας! Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς και ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!

    Είναι περίεργο γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν παίρνει το σύνολο των δανείων που του προσφέρονται κάθε φορά αλλά προτιμά ένα μικρό μέρος!

    Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λες
    "Ας αφήσει λοιπόν για μία μέρα το σπίτι του στο Χαλάνδρι ο κ.Καμίνης. Τον περιμένω στο δικό μου σπίτι στην Πλατεία Κολιάτσου να ζήσουμε μαζί ένα 24ωρο και θα δούμε τι θα λέει μετά για την προάσπιση της..νομιμότητας…"
    Τον Κακλαμάνη που αδρανεί για 4 χρόνια θα τον καλέσεις ή το πρόβλημά σου είναι ο Καμίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ

    Στην Αγγλια 50000 φοιτητές αναστατώνουν το Λονδίνο! - "Greece, France, now here too"

    O Σοσιαλισμος δεν τελειωσε δηλωσε ο δρ Κουτσουκος, αλλα τωρα αρχιζει ακομα και στην γενετειρα του καπιταλισμου στην Αγγλια!

    Απίστευτη και απρόσμενη για τους αδαεις τα δεδομένα της Αγγλίας διαδήλωση από 50000 φοιτητές έγινε στο Λονδίνο!
    Kαι με ένα από τα συνθήματα να είναι το "Greece, France, now here too"!!
    Δηλαδή "Ελλάδα, Γαλλία τωρα καί εδώ"!

    Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το τριπλασιασμό των διδάκτρων αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης Κάμερον, που περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες φόρτωσε τα χρήματα που στέρησε από την παιδεία στην πλάτη των φοιτητών τριπλασιάζοντας τα δίδακτρα!

    Αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι κρύβεται πίσω από το "αξιοπρεπές" και παραπειστικό "αναγκαια μείωση δημοσίων δαπανών" και τις επιθέσεις στο δήθεν τερατώδες Δημοσιο.

    Ενα μικρό κομμάτι της τεράστιας διαδήλωσης παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, έκανε εισβολή στα γραφεία των Τόρυς αιφνιδιάζοντας τους μόλις 200 αστυνομικούς και κατέλαβε το κτίριο υπό τις επευφημίες εκατοντάδων άλλων που παρέμειναν έξω.
    Από αυτούς ενας αριθμός ανέβηκε στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα. ...


    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ

    Να παμε να ψηφισουμε

    προοδευτικους δημοκρατικους!!

    Ψηφο στον Σγουρο!

    Μπραβο στον Μακη Γιομπαζολια που στηριζει τωρα Σγουρο, ειπε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Να ενωθει ολο το Πασοκ και να κανει την αντεπιθεση εδω και τωρα!!

    Η αποχη ευνοει τωρα την ΝΔ!!

    Ολοι στις καλπες!!

    Ναι στην ψηφο!!

    Κωστας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πασοκ


    ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!
    Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!

    Να ψηφισουμε Σγουρο παρα τα λαθη ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Με τη συμμετοχή μας στις εκλογές βάζουμε την ταφόπλακα στην δεξιά μια για πάντα!

    Έξω οι «δεξιόστροφοι (Ραγκούσης, Γερουλάνος, Παμπούκης, Παπακωσταντίνου Τσόκλη,Νταλάρα και η παρέα τους» από το ΠΑΣΟΚ

    Να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ, Εδώ και Τώρα!

    Το Πασοκ ειαι εδω ενωμενο δυνατο

    Να στελεχωθει το κρατος με εντιμους πασοκτζηδες!

    Ανασχηματισμος και εργο για τη σωτηρια της Ελλαδας εδω και τωρα!

    Ντινος Πασοκ

    12 Νοε 2010 10:45:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. PASOK

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Διαψεύδει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τα περί λήψης νέων μέτρων ύψους 4 δισ. ευρώ

    Την άποψη ότι επαρκούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και καταγραφεί στο μνημόνιο, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.

    Βεβαίως πρόσθεσε, θα υπάρξουν από την Δευτέρα νέες συζητήσεις με την τρόικα, καθησύχασε όμως, ότι αν χρειασθεί περαιτέρω προσαρμογή αυτή θα γίνει μέσω επιπλέον μείωσης των δημοσίων δαπανών.

    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί νέων μέτρων της τάξης των 4 δισ. ευρώ, τόνισε ερωτηθείς για νέο δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

    Το οικονομικό πρόγραμμα «δεν έχει πέσει καθόλου έξω» είπε εμφατικά ο υπουργός.
    Διέψευσε δε, τα περί απολύσεων στις ΔΕΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Λυσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Καμίνης θα βγει δήμαρχος και με καθαρή διαφορά,όσο και να χτυπιέστε.Συνηθίστε στην ιδέα.
    Και ο Μπουτάρης θα βγει,έστω και πιο δύσκολα.
    Και θα είναι πολύ καλό για τις δυο αυτές πόλεις να ξεφύγουν από τη μιζέρια των τελευταίων ετών.
    Το μόνο ντέρμπι είναι στον Πειραιά,
    γιατί εκεί δεν υπάρχει υποψήφιος που να υπερέχει αισθητά (και ως προσωπικότητα εννοώ,όχι μόνο σε ποσοστά).Μιχαλολιάκος και Μίχας...πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσύ ψήφισε τη λούγκρα να σου λύσει τα προβλήματα.Τι χρειάζεται το κατεβατό της μαλακίας που έγραψες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μπορώ να καταλάβω τον οιστρο των πράσινων με τον Καμίνη , ξεχνάτε ρε λεβέντες οτι δεν ειναι δικός σας ; του Κουβέλη ρε σείς ειναι , αλλου κόμματος , το μόνο κοινό που εχει με το ΠΑΣΟΚ ειναι οτι ειναι συμπατριώτης του Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αρκετή ανοχή εχουμε δείξει με την λαθρομετανάστευση εμείς οι κάτοικοι του κέντρου , πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιμένουμε βοήθεια απο πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν πάει αλλο με τούς λαθρομετανάστες , η αυτοί η εμείς ολα τα αλλα ειναι λόγια για να περνάει η ωρα, η βία των λαθρομεταναστών δεν αντιμετωπίζετε με ανθρωπιστικά κηρύγματα που το μόνο που κάνουν ειναι να τούς αποθρασύνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε συ 12 Νοεμβ. 1101 έχεις γεμίσει τις σελίδες του μπλογκ με μια ανοησία κορυφής από άποψη οικονομικής πρακτικής και νομίζεις πως κάτι λες. Έχεις κανένα φίλο που να έχει έστω και μια μικρή μυρωδιά οικονομικών να σου εξηγήσει για να σταματήσεις να διαιωνίζεις χαζές ιδέες. Ψάξε, μάθε και ξαναέλα.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση