GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...

Από την Ρούλα Τάκη    Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο επίκαιρη μια φράση σαν κι αυτή. Αν και ιδεολογικά βρίσκομαι σε άλλο χώρο πιστεύω ότι στην...

Από την Ρούλα Τάκη  
Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο επίκαιρη μια φράση σαν κι αυτή.
Αν και ιδεολογικά βρίσκομαι σε άλλο χώρο πιστεύω ότι στην παρούσα κατάσταση πρέπει όλοι να βγούμε στους δρόμους. ΄Ελληνες ξεσηκωθείτε, ενάντια στο ληστρικό κράτος και στα λαμόγια που αφού επί 30 χρόνια φάγανε ότι μπορούσαν μας έχουν αφήσει έρμαια στα χέρια των κάθε λογής τοκογλύφων.
Ναι είμαστε στο έλεος της ΔΕΗ, κάθε μέρα κόβεται το ρεύμα σε χιλιάδες καταναλωτές που δεν μπορούν να πληρώσουν, είμαστε στο έλεος των τραπεζών αφού μετά την μείωση μισθών και συντάξεων κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, είμαστε στο έλεος του κράτους αφού κανείς δεν μπορεί να...
 πληρώσει ούτε για περαίωση ούτε για τους ημιυπαίθριους.
Το χειρότερο είναι ότι είμαστε στο έλεος της συμμορίας του ΓΑΠ, αφού τους έχουμε επιτρέψει να κάνουν ότι θέλουν στην χώρα. Καταντήσαμε άβουλοι και μοιραίοι και περιμένουμε κλεισμένος ο καθένας στο σπίτι του να γίνει τι; ΄Ενα θαύμα; Δεν υπάρχουν πια θαύματα. Πρέπει ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Την Κυριακή πριν πάτε στην κάλπη και ευελπιστώ όλοι να πάτε, θυμηθείτε τον ΓΑΠ στην χθεσινή ομιλία του στο εξωτερικό να λέει ότι το συμπέρασμα των εκλογών είναι ότι ο λαός σε γενικές γραμμές συμφωνεί με τις επιλογές της κυβέρνησης. ΄Ελληνες προβληματιστείτε, ρωτήστε στην συνείδησή σας και αποφασίστε με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας. Πριν αποφασίσεις σκέψου και μην ζητιανεύεις αυτά που δικαιούσαι και που σου έχουν στερήσει κάποιοι που δεν γνώρισαν στέρηση στην ζωή τους. Διαφορετικά δεν υπάρχει άλλη λύση σε λίγο όλοι θα βγούμε στους δρόμους γιατί θα πεινάμε...

11 σχόλια

  1. Όταν ο κόσμος βγήκε στους δρόμους δολοφόνησαν.________________________



    Και 5 μέρες πριν από την κάλπη εκβίασαν τη βράβευση της προδοσίας τους.
    Μόνο που το καπέλλο δεν έχει πια λαγούς. 
Οι εμφύλιες διαιρέσεις και τα πολωτικά σύνδρομα δεν πιάνουν.
    Ποτέ δεν έπιαναν στους νοήμονες.

    Περάσαμε 30 χρόνια εμπαιγμού και εθνοαποδόμησης μόνο για το σκοπό τους : να δημιουργηθεί ένα οιονεί μονοκομματικό, κρατικοδίαιτο καθεστώς-τέρας στελεχωμένο με πεινασμένα μαντρόσκυλα (τώρα αλλοδαπά).

    Που όπως έγραψε κάποιος που τους ξέρει, ο Πέτρος Κωστόπουλος, : «οι ξυπόλητοι όταν έρχονται στην εξουσία δεν κάνουν σοσιαλισμό, κάνουν πλιάτσικο».

    Ενδεικτικά, ιδού το προφίλ ενός απ’ αυτούς, τυπικού δείγματος πασοκάνθρωπου, δια πέννας Φίλιππου Συρίγου :
    «…το λαμπρό παρελθόν (της άρσης βαρών) είναι γερά συνδεδεμένο με το θλιβερό παρόν, όχι μόνο διά του Ιακώβου που ήταν προπονητής τόσο της «ντριμ τιμ» όσο και της σημερινής (κάτω από το βάρος του τρομερού σκανδάλου…) συντρίμ-τιμ, αλλά και διά του ίδιου του υπερ-προέδρου Γιάννη Σγουρού.

    Αυτοί οι δύο είναι τα κομβικά πρόσωπα στην όλη ιστορία, αυτοί έφτιαξαν το λεγόμενο θαύμα της άρσης βαρών, αυτοί πρέπει από κοινού σήμερα να λογοδοτήσουν. Και πολύ περισσότερο ο Σγουρός, γιατί εντάξει, ο Ιακώβου έβαλε την τεχνογνωσία και το γλυκό του πρόσωπο, που είχε μεγάλη πέραση προς τα έξω. Αλλά ο Σγουρός έβαλε και κυρίως εισέπραξε, ως επιβράβευση, πολλά περισσότερα.

    Ποια ήταν, λοιπόν, η διαδρομή; Στρατολόγηση αθλητών από την Αλβανία και τις τέως σοβιετικές δημοκρατίες, ελληνοποιήσεις, βαφτίσια, εκδόσεις διαβατηρίων και στενές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία -κυρίως του ΠΑΣΟΚ- που εξασφάλιζαν ελευθερία κινήσεων, και κάλυψη, όποτε αυτό ήταν αναγκαίο.

    Και από την άλλη, μια προσωπική εκτόξευση άνευ προηγουμένου, καθώς από ταπεινός υπάλληλος της άλλοτε Τράπεζας Πίστεως, ο Γιάννης Σγουρός έγινε μέλος της ΕΟΕ, γενικός γραμματέας Αθλητισμού, δύο φορές νομάρχης Αθηνών και γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Σήμερα, λοιπόν, είναι αστείο να βάζει διαχωριστικές γραμμές, για να υπεραμυνθεί του έργου του. Οι μάσκες έπεσαν…»

    Η Ντολόρες Ιμπαρούρι έχει γίνει αστρόσκονη.
    Αλλά η κραυγή της παραμένει αθάνατη.
    No pasaran,
    πράσινοι φασίστες!__________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους..." _______________________

    [Σαν να μην πέρασε μια μέρα.........

    [Συγκρότημα Λαμπράκη – 1941:
    […]Παρακαλούμε την προσοχή σας:
    *
    […] «Εντός εικοσιτετραώρων η κατάληψις της χώρας μας θα έχει συμπληρωθή. Ετσι η Ελλάς βγαίνει από τον πόλεμο – και βγαίνει οριστικώς από τον πόλεμον, καθ’ ον τρόπον εβγήκαν όλαι σχεδόν αι χώραι της ηπειρωτικής Ευρώπης. Δεν είνε μόνη η Ελλάς που ευρίσκεται εις αυτήν την θέσιν. Από της Νορβηγίας μέχρι του Ταινάρου και από των Πυρηναίων μέχρι των παρυφών της Ουκρανίας υπάρχει δι’ όλους τους λαούς της Ευρώπης απόλυτος ταυτότης εις τας πολιτικάς και άλλας συνθήκας της υπάρξεώς των. Αυτό δεν το λέγομεν προς παρηγορίαν μας. Τα λέγομεν διά να τονίσωμεν την βασικήν κατά την γνώμην μας αλήθειαν που δεν πρέπει ποτέ να φεύγη από τα μάτια μας, ότι δηλαδή τα ελληνικά προβλήματα που εδημιουργήθησαν από της 27ης Απριλίου δεν ημπορούν να αντιμετωπισθούν παρά εις το πλαίσιο της Νέας Ευρωπαϊκής πραγματικότητος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφεξής αποτελούμεν μέρος ενός εκτεταμένου ηπειρωτικού συνόλου του οποίου όλα τα τμήματα θα έχουν αναποφεύκτως κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων, οικονομικών και άλλων. Αυτή η ηπειρωτική σύλληψις της υποστάσεώς μας πρέπει να αποτελέση το πλαίσιον μέσα εις το οποίον θα κινηθούμε. Η τύχη μας είναι εφεξής αρρήκτως συνδεδεμένη προς την τύχη της γηραιάς ηπείρου της οποίας αποτελούμεν την νοτιοανατολικήν εσχατιάν».
    («Ελεύθερο Βήμα», 29/4/1941)
    ----------------------------

    Οπως βλέπετε, το συγκρότημα Λαμπράκη, σε εκείνη την «κρίσιμη για τη μοίρα του λαού» εποχή,
    όταν τα «SS» έμπαιναν στην Αθήνα, εμφάνιζε την είσοδο των ναζί στην Ελλάδα σαν …«έξοδο» της χώρας μας από τον πόλεμο.
    Περιέγραφε την κατοχή του τόπου
    από τις ορδές του φασισμού σαν μια «αναπόφευκτη πραγματικότητα».

    Και προέτρεπε τους Ελληνες να συναισθανθούν ότι με το Ράιχ και τον Χίτλερ υπήρχε «κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων»…

    ...ΜΜΕ-Πασοκ = ακριβώς σαν ΤΟΤΕ !!

    ΦΤΟΥ...
    ΤΟΜΑΡΙΑ νεοΝΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑSSOK
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙSSTEROY.
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Η Ευρωπαικη νεολαια σε Παρισι Λονδινο ακολουθωντας την Ελληνικη ξεσηκωνεται εναντια της ολιγαρχιας!!

    Πρωι πρωι για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΝΕΙΟΥ 1973 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ 2008 και για να τους "κοψουμε τα ποδια" στους δεξιους

    να παμε να ψηφισουμε προοδευτικους Δημοκρατικους Δημαρχους και Περιφερειαρχες ειπε παλι στη Μηλιωνη σημερα ο δρ Κουτσουκος

    Προσοχη η δεξιά μελλοντικά, αν τύχει και ξαναγίνει Κυβέρνηση, όχι μόνο θα υπογράψει «νέο πιο δουλικό Μνημόνιο» και το ΚΚΕ το γνωρίζει, αλλά θα ξεπουλήσει και την Ακρόπολη!

    Λενε οτι η τακτική του ΚΚΕ είναι λίγο «αφελής» απέναντι στη δεξιά, αν δεν είναι συνειδητά «προδοτική».

    Βεβαια αν το ΚΚΕ αν θέλει ίσες αποστάσεις από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει «άκυρο ή λευκό» και όχι κρυφά – φανερά να ψηφίζει Ν.Δ.!!

    Λενε οτι τρέμουν τα κόκκαλα των αγωνιστών του ΚΚΕ με την τακτική της «κυρίας με την βίλλα στον Διόνυσο»!

    Ψηφο στον Σγουρο παρα τα λαθη, ψηφο στον Καμινη που μπορει να κανει την εκπληξη ψηφο στοnΜιχα και στο Πασοκ το μονο κομμα εγγυηση σημερα!

    Λεωνιδας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει πια !!!

    Στο παρά ένα, προσπαθεί να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των καλόπιστων

    Τα μηνύματα υπάρχουν για να αποστέλλονται.

    Τα μηνύματα όμως είναι ανθρώπινα, άρα σχετικά και υποκειμενικά.

    Όταν τα άθροισμα της πλειοψηφίας υποκειμενικών απόψεων κατατείνει στο ίδιο συμπέρασμα, μιλάμε για το βασικό μήνυμα.

    Διεγράφη μια μεγάλη πορεία γενικά, για τη νέα ΝΔ του Σαμαρά και ιδιαίτερα στην Αττική. Από την απαξίωση και το ναδίρ στην προ των πυλών επικράτηση. Αν τελικά ο νυν Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός ηττηθεί, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα ελληνικά εκλογικά χρονικά.

    Γιατί υπό την απειλή της απώλειας της πλειοψηφίας των περιφερειών, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ο πρωθυπουργός εξέφρασε «τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει με τον περιορισμό της σπατάλης» κατά τη διάρκεια σύσκεψης με το οικονομικό επιτελείο στο γραφείο του στη Βουλή.

    «Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών».

    Στο παρά ένα, προσπαθεί να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των καλόπιστων.

    Από Δευτέρα, οι απολύσεις θα ονομασθούν «αύξηση της ανταγωνιστικότητας χρεωμένων δημόσιων επιχειρήσεων» οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, “εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου”, η αύξηση του ΦΠΑ “μετάταξη στον υψηλότερο συντελεστή”.

    Μία απάντηση υπάρχει: φτάνει πια!!!

    Και μία τακτική: λίγη ακόμη προσπάθεια, λίγη ακόμη περίσκεψη, λίγη ακόμη ενατένιση του κοντινού μέλλοντος μας.

    Λίγο ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>

    Dear Ρούλα Τάκη,

    Μάταια ταράζεις τα νερά
    και την ηρεμία σου.

    Εστω, και αν ακόμη ιδεολογικά βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη,
    πάντοτε θα υπάρχει μία επίκαιρη φράση όπως "λεφτά υπάρχουν"
    που θα αγαπηθεί απο τόν οδηγό όχλο.

    Εύχομαι στον πλανήτη σου να είναι διαρκώς μέρα και να μην χρειάζεται ΔΕΗ.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε μερα! ειχαμε και καινουρια ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ μετρα..

    Καθε μερα! στην κυριολεξια.
    Πληρωναν οι φτωχοι τα κλεψιμαικα των πολιτικων και των πλουσιων.

    Εδω και δυο εβδομαδες ομως ησυχια λογω εκλογων..
    Μεχρι και το κωλοκαναλο τους το Μπομπολο-MEGA εχει σιγησει..

    Δυο ημερες ησυχιας μεινανε ακομα ομως...

    Αν ριξετε υπερ του μνημονιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο,

    ετοιμαστειτε απο Δευτερα για τις ωραιες εποχες ξανα..
    ετοιμαστειτε παλι για καθημερινο:

    MEGA
    ΔΝΤ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΓΑΠ
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΨΗ
    ΤΡΕΜΗ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΡΕΠΠΑ
    ΚΩΝΣΤΑ

    και τις λοιπες εμετικες σκατοφατσεσ του μνημονιου...

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΦΑΠΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραλήρημα αρθρογράφου, παραλήρημα σχολιαζόντων. Μέχρι και τις κατοχικές διατεταγμένες ανακοινώσεις επιστράτευσαν. Υπάρχουν τέτοια μυαλά!! Απορώ με τί σθένος εγκατέστησαν και χρησιμοποιούν διαβολικές εφευρέσεις του καπιταλισμού σαν το ιντερνετ. Και ακόμα πως δεν διαβάζουν μέσα από αυτό το τι συμβαίνει στο κόσμο. Μπορεί πάλι να τους έχει επιβληθεί αυστηρή λογοκρισία στο περιεχόμενο που διατίθεται σαν ελεύθερη πληροφορία.
    'Ο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .....Να βγουμε στους δρομους
    Μς Gucci στα πόδια Elesse στους ώμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ματαιοπονείς. Οι ιδιοι και οι ίδιοι θα βγαίνουν στους δρόους και θα διασώζουν την αξιοπρέπεια του λαού μας, οι πολλοί ΑΠΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑφοιΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γιώργος-νικος-αντρικος + Μάργκαρετ & μιμή.
    ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΟΚΑΛΗΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΨΥΧΑΡΗΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΣΤΑΗ
    ΛΙΑΝΗ
    ΚΑΣΟΓΚΙ
    ΚΑΛΑΚΓ ΤΖΩΝ
    ΚΑΨΗΣ
    ΚΟΥΡΗΣ
    ΕΥΓ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ
    ΤΡΑΚΓΑΣ
    ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    ΘΕΜΟΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ.
    ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 15 ΕΚ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΎΡΓΗΤΟΙ" ...ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ !!!!!!

    Υπάρχουν δύο μόνο ψηφοδέλτια: του Μνημονίου και της Ελπίδας...

    " Σήμερα, μπροστά στις κάλπες, υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια:
    Το ψηφοδέλτιο της κυβέρνησης για το Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν και το ψηφοδέλτιο της Ελπίδας που ανοίγει δρόμους, ανοίγει προοπτικές για ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή.
    Το παντοδύναμο μήνυμα του λαού, από τη Δευτέρα, για αλλαγή πορείας της κυβέρνησης, κανείς δεν θα μπορέσει να υποκριθεί και να πει ότι δεν το είδε, δεν το άκουσε ή δεν το κατάλαβε.
    Ευχαριστώ πολύ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣΜΑΡΑΣ».

    * Λογικά τα exit poll πρέπει να έχουν βγει.
    Από τα πράσινα blogs βλέπω μούγκα στη στρούγκα.

    * Εδώ και τώρα εκλογές.
    Οι ταγματασφαλίτες ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ που κυβερνούν,πρέπει να φύγουν …χθες.

    Απάντηση..

    * word up, man. εκλογές εδώ και τώρα. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑ τσιράκια ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση