GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κατάντημα της ΝΔ στην Αχαΐα...

Γράφει ο Φαίδων Νίκου   Πραγματικά η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα υπέστη πανωλεθρία. Από που να αρχίσουμε από την συντριβή του Δημήτρη Τρια...

Γράφει ο Φαίδων Νίκου  
Πραγματικά η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα υπέστη πανωλεθρία. Από που να αρχίσουμε από την συντριβή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στο Αίγιο, από το ρεζιλίκι του Κώστα Χριστόπουλου στο Δήμο της Πάτρας ή την πανωλεθρία του Θανάση Ραυτακόπουλου στην Δυτική Αχαΐα.
Για όλα αυτά κάποιοι έχουν ευθύνη κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν στους Νέο Δημοκράτες που βλέπουν ο κατήφορος της παράταξης να μην έχει σταματημό. Που ήταν η ΝΟΔΕ να στηρίξει τους υποψηφίους; Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μπορεί να μας ενημερώσει πως στήριξε τους υποψηφίους Δημάρχους;
Πως έγινε η επιλογή τους; Που είναι αυτοί και ποιοι είναι που πρότειναν το Κώστα Χριστόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο για να...
 ξεφτιλίσουν την Νέα Δημοκρατία; Που είναι αυτοί που πήγαιναν τον Τριανταφυλλόπουλο και τον παρουσίαζαν σαν φαβορί στην Αθήνα για να κερδίσει το καινούργιο Δήμο Αιγιαλείας;
Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί;
Δεν πρέπει να απολογηθούν;
Για το κατάντημα αυτό της Νέας Δημοκρατίας κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και να παραιτηθούν, απέτυχαν και πρέπει να το καταλάβουν.

9 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ δΗΜΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ
    ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ νδ !!!

    ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΙΚΙΛΙΑ

    ΄ΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!

    ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    17 ΝΟΕΜΒΡΗ...2010 η Αθηνα πρεπει να εχει δημοκρατη περιφερειαρχη και δημαρχο Αθηνας!!!

    ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!
    Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, στην ηρωϊκή εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του ελληνικού λαού κατά της τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973.

    Το Πολυτεχνείο συμβολίζει, όχι μόνο τον ηρωϊκό αγώνα αλλά και την ενότητα όλων των δημοκρατών. Οι αγώνες του Νοέμβρη αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση της εφτάχρονης αντιδικτατορικής πάλης και μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές των αγώνων του λαού μας και της νεολαίας ειδικότερα για την ελευθερία.
    Τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της ειρήνης, της αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο, παραμένουν ζωντανά και θα παραμένουν επίκαιρα και αναλλοίωτα, όσα χρόνια και αν περάσουν από εκείνη την εξέγερση. Πάντα ζωντανά να οδηγούν και να φρονηματίζουν τις νέες και τους νέους μας.

    Πάντα επίκαιρα, ιδιαίτερα που τα κατοπινά χρόνια, κάποιοι άκαπνοι και απόντες εκείνης της εξέγερσης, προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν το νόημα της 17ης Νοέμβρη και να μαγαρίσουν τις ιδέες της, καπηλευόμενοι το όνομά της, για να επιδοθούν σε δολοφονίες και ληστείες, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
    Το Πολυτεχνείο ήταν και θα είναι πάντα ένα ζωντανό κάλεσμα για την δημοκρατία, την ανθρωπιά και την ελευθερία.

    Το Πολυτεχνείο ζει ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Τοννυ Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.



    ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!!

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΠΟΝΗ, ΡΕΜΟΥΛΑ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΡΓΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΛΠ.

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΡΜΕΓΟΥΣΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ), ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ & ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ- ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΣΕ ΜΑΥ-δες ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980!!!

    (ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ 1980 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ – ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ- ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ!!!!)

    Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΡΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!!!!

    Στην Γερμανία το Χριστιανο-Δημοκρατικό Κόμμα ΕΙΧΕ και ΕΧΕΙ κάποια Ιδεολογία!!!!

    Η Ελληνική Δεξιά δεν είχε ΠΟΤΕ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΨΩΜΙΑΔΗ), ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΤΟΥΣ ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ («ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ Ή ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ… ΘΑ… ΚΑΑΑΘΟΜΑΙ»), ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ, ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ, ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΑΤ-ΕΣΑ), ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ (ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!!!!

    ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ…..

    «ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
    ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ…!!»

    Η ίδια παράταξη, που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της τα παιδιά και που κατάφερε- μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες), να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις και να μας οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μηπως μας ακουσαν τοσο απο την νεα δημοκρατια σε κεντρικο επιπεδο η σε τοπικο επιπεδο .παρα μοναχα ζητουν την βοηθεια των απλων ανθρωπων της ,αληθεια που ηταν τα στελεχη πρωτης γραμμης που ειχαν θεσεις ευθυνης στην περιοδο διακυβερνησης,και γιατι δεν εθεσαν αληθεια τον ευατο τουςστην πρωτη γραμμη για περιφερεια και δημο.ποιος ειπε να δωσει το κομμα χρισμα στους περιφερειακους δημους οπως η αιγιαλεια .οπως αποφασισε να παρει την ευθυνη που του αναλογει.ειχαμε πει μονο για την πρωτευουσα του νομου και να μην παιζουν στις πλατες των νεοδημοκρατων.ως εδω και μη παρεκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάγγελμα του Der Fuhrer Ραγκούση !.

    Τελευταία προειδοποίηση από τον σύντροφο Ραγκούση και όποιος θέλει ας την ακούσει!

    SS. Όσα καθάρματα αντιπατριώτες καταψήφισαν στον α’ γύρο τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ, θα έχουν στον β’ γύρο την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος τους με το να υπερψηφίσουν τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ.

    SS. Γ’ γύρος δεν θα… υπάρξει!..

    Καταπληκτικό!
    Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΛΑΡΑΙΝΑΣ.


    H Κυβέρνηση τρέμει μεν -και θα είναι μεγάλο κέρδος για τον τόπο ο καταποντισμός των εκλεκτών της-

    Αλλά πάντα συνεπής...ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ.
    ΑΡΠΑΞΤΕ - ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    Δεν εχουμε Κουτσονομο.. εχουμε ΚουτσοΓΑΠ.
    Δεν εχουμε Μιμη.. εχουμε Μητσους.
    Δεν εχουμε Πετσο.. εχουμε πούτσες…..

    Δεν εχουμε Τσοβολα.. εχουμε ΔΝΤ-Παρταολα.

    Δεν θα εχουμε 7-6 αποφαση.. ΘΑ εχουμε ιπταμενες παντοφλες.
    Δεν εχουμε Λιβανη.. εχουμε ΜΕΓΚΑ-Λιβανιστηρι.

    Δεν εχουμε Αυριανη.. εχουμε Αυριανη.

    Δεν εχουμε Μητσοτακη.. εχουμε Θοδωρα και Ψευτοθοδωρους.........

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΦΙΛΟΙ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτήστε τον Νικολόπουλο για το κατάντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *