GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαλύθηκε την ώρα που έδενε...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο   http://www.sportsecrets.gr/    Πώς να μην τα έχουν με την τύχη τους στο λιμάνι! Πάνω που η ομάδα έδενε και ...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο
 http://www.sportsecrets.gr/  
Πώς να μην τα έχουν με την τύχη τους στο λιμάνι! Πάνω που η ομάδα έδενε και άρχιζε να αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο, άρχισε να αποδεκατίζεται! Πρώτα ο Ιμπαγάσα, μετά ο Μέλμπεργκ και τώρα ο Τοροσίδης. Πάλι καλά που ο τραυματισμός του Μιραλάς ήταν επιπόλαιος.
Ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να το πιστέψει! Τη στιγμή που κατάφερνε να βρει μια χημεία στην ομάδα και να καταλάβουν οι παίκτες πως τους θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τι ζητάει από τον καθένα, τώρα πρέπει να βρει νέα σχήματα, νέες ευθύνες για...
 τους βασικούς, που καλούνται να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους και όλα αυτά την πιο δύσκολη στιγμή.
Πάνω εκεί που αρχίζει ο αγωνιστικός Γολγοθάς για τους Πειραιώτες. Πάνω που πρέπει να παίξουν πέντε ημίχρονο σε μια βδομάδα και μάλιστα με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά και ο Εργοτέλης, που μπορεί φέτος να μην είναι στην καλύτερη του χρονιά, αλλά παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό!
Αυτό που προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό περισσότερο από όλα είναι το γεγονός ότι πρέπει να εμπιστευτεί θέση βασικού στον Μοντεστό, που στα φιλικά του καλοκαιριού απογοήτευσε και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά οι φίλοι των «ερυθρολεύκων».
Ακόμα θυμάμαι τις συζητήσεις του καλοκαιριού, που μου έλεγαν οι «κόκκινοι» φίλοι μου, ότι ο Μοντεστό δεν κάνει ούτε για την Προοδευτική, αναφέρω τους Κορυδαλλιώτες γιατί είναι η ομάδα της γειτονιάς μας και αυτή έχουμε πάντα στην καρδιά μας!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην παίκτης της Μονακό δεν είναι και «βράχος» σαν τον Μέλμπεργκ και ενώ προωθείται πολύ συχνά, τόσο συχνά ξεχνάει να γυρίσει και πίσω δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της ομάδας του! Να δούμε πως θα τα πάει σε αυτά τα ματς και αν θα δικαιώσει αυτούς που τον έφεραν!!!

2 σχόλια

  1. Δλδ,άν παίξει καλύτερα ο ΠΑΟΚ,
    καί κερδίσει,
    θά τού σπάσεις τό λεωφορείο?
    Μόνο εσύ υπάρχεις?
    Τά άλλα χρώματα-ομάδες,είναι τά
    τσουτσέκια σου?
    Δέν δικαιούνται νά σέ νικήσουν???
    Σέ αυή τή ζωή,μόνο εσύ "δικαιούσαι"?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί έγινε αυτό

    ποιός έχει κουμαριά με τον Μαρινάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση