GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απολογία του Ομπάμα για την ήττα...

Ο Μπαράκ Ομπάμα απέδωσε τις ευρείες απώλειες των Δημοκρατικών στις  ενδιάμεσες εκλογές στην απογοήτευση των Αμερικανών από το ρυθμό της οικ...

Ο Μπαράκ Ομπάμα απέδωσε τις ευρείες απώλειες των Δημοκρατικών στις  ενδιάμεσες εκλογές στην απογοήτευση των Αμερικανών από το ρυθμό της οικονομικής ανάκαμψης. Και πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τους Ρεπουμπλικάνους προκειμένου να...
 βρεθεί κοινό έδαφος σχετικά με την απασχόληση, την ασφάλεια και το μέλλον. «Δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε όλες τις διαφορές», δήλωσε.
«Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε σημειώσει πρόοδο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί δεν έχουν πίστη σε αυτή την πρόοδο ακόμα και μας το είπαν ξεκάθαρα χθες. Σαν πρόεδρος, αναλαμβάνω την ευθύνη γι αυτό»  είπε ο Ομπάμα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι απέσπασαν 60 έδρες από τους Δημοκρατικούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κερδίζοντας τον έλεγχο του σώματος, κάτι που δεν κατάφεραν στη Γερουσία.

5 σχόλια

  1. <>

    Ο Obama είναι μάγκας,
    ευθύς, σωστός, δίκαιος, αντιμετωπίζει το πρόβλημα oρθά, "face to face" για χάρη της πατρίδας του.

    Αν ο Obama ήταν ανίδεος, καθυστερημένος, διανοητικώς απών, κομπλεξικός, ή με μια λέξη "μαλάκας" και αισθανόταν οτι θα μειωθεί το κύρος του ή το κόμμα του ή οτι πέφτει ο ουρανός να τον πλακώσει, θα έτρεχε αμέσως σε πρόωρες εκλογές.

    Who is the bad looser?
    you decide . .

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΠΑ !!!
    Ε............. ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομπάμα: Mea culpa

    Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που πιστεύουν ότι αν εξομοιώσουν την ψήφο τους με σκουπίδα απέχοντας ή ρίχνοντας λευκό θα κάνουν “επανάσταση”

    Μόνο με την ψήφο μπόρεσε να βγεί απολογητής ο Νομπελίστας των 2 πολέμων.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.
    Ή ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφιερωμένο στον δουλοπάρικο του Δανειστή του κωλόσπιτου ΜΙΜΗΣ.
    στο Τσόγλανο της Καμμαντατούρ
    PASOK...τον ξάδελφο ΡΑΓΚΟΥSSH
    της Ντολλάρας-πρώην Λαμπράκη, γνωστό Λαμόγιο στο κόσμο του θεάματος με ..χορηγία Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ _______________________

    This is S -Parta
    (Ελάτε να τα πάρετε)
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.

    Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.

    Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.

    Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». « Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ.

    Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής.
    Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags.
    Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε.
    Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off.

    Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ,
    θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια.
    Και ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση