GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φαβορί" ο Νικήτας στην Αθήνα, εκτός αν...

Στο δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θεωρείται "φαβορί" ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά κανείς από τους δημοσκόπου...

Στο δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θεωρείται "φαβορί" ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά κανείς από τους δημοσκόπους ...δεν βάζει και το χέρι στη φωτιά ύστερα από την έκπληξη που σημειώθηκε την προηγούμενη Κυριακή όταν ορισμένοι εκτιμούσαν ότι ο νυν δήμαρχος θα εκλεγόταν ακόμη και από την πρώτη Κυριακή αλλά τελικά το ποσοστό και οι ψήφοι του υπέστησαν καθίζηση.
Με άλλα λόγια, κανείς δεν αποκλείει να γίνει σήμερα η μεγάλη ανατροπή στο δήμο της πρωτεύουσας αν και οι πιθανότητες δεν θεωρούνται πολλές. Πάντως η ΝΔ έχει κάνει...
 μεγάλη κινητοποίηση (σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα) καθώς τυχόν απώλεια του δήμου θα έχει γενικότερο αντίκτυπο.
Ο Αυτοδιοικητικός

23 σχόλια

  1. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη αυτούς που μας παρέδωσαν στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, γι αυτό εμείς ψηφίζουμε ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.
    Δώστε το μάθημα σαυτούς που μας στερούν τον ιδρώτα μας, μας παίρνουν κάθε μήνα το χαράτσι από τους μισθούς και τις συντάξεις και το χαριστικό μας στερούν και τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας.
    Μην ξεχνάτε πρόσφατα ψήφισαν σκανδαλώδη αύξηση στις βουλευτικές αποζημιώσεις τους.
    Αυτό θα πει ότι μας κυβερνούν άτομα που προσπαθούν να μας πάρουν και τα ρούχα που φοράμε.
    Ψηφο μόνο στους ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔουΝουΤοκρατία δεν πρέπει να περάσει μαύρο σε καμίνη σγουρό και μίχα.

    ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλα 4 χαμένα χρόνια για την Αθήνα θα ήταν καταστροφή! Ο Κακλαμάνης δεν με ενοχλεί ότι είναι δεξιός αλλά ότι είναι ένας ακόμη κύριος "τίποτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια προσπάθεια πρέπει να κάνουμε όλοι για να γλυτώσουμε από τους μνημονιακούς.
    Ψηφίσατε για να σωθούμε ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    Να βάλουμε ταφόπλακα στο Διεθνές Νομισματικό ΤοκογλυφεΪο, που μας παρέδωσαν για υποδούλωση οι πασοκοπατέρες.
    Είναι οι ίδιοι, που ψήφισαν την αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης και από την άλλη μας έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και Άδειας.
    Είναι οι ίδιοι που αύξησαν το ΦΠΑ
    Είναι οι ίδιοι που μας οδηγούν στην δεκαετία του 1920 και 1930, εκεί μας γυρίζουν.
    ΜΗΝ ψηφίζετε Καμίνη και Σγουρό είναι φερέφωνα αυτών που μας οδηγούν στην φτώχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να απαλλαγεί η Αθήνα από τους άχρηστους κι επικίνδυνους ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΜΙΚΛΑΜΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ 90 ΜΕ 93 ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ,ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ,ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΛΥΑΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ.ΟΥΦ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωστά ονόματα από τον κόσμο των Γραμμάτων και των Τεχνών καλούν τους Αθηναίους, «πέρα από πιθανές πολιτικές διαφορές», να στηρίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» του Γιώργου Καμίνη. Σε κείμενο το οποίο υπογράφουν τονίζουν ότι «οι καιροί δεν επιτρέπουν αμφιταλαντεύσεις», καθώς «τώρα πρέπει να αποφασίσουμε μεταξύ των δύο επιλογών, αλλά και των διλημμάτων που μας τίθενται, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου».
    «Εμείς γνωρίζουμε ότι ψήφος μας, θα επιβραβεύσει ή θα αποδοκιμάσει τη δημοτική αρχή της απραξίας και την πολιτική που οδήγησε στην υποβάθμιση και στην παρακμή την πόλη» προσθέτουν, εκφράζοντας έντονα την ανησυχία τους «για την παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης ?Χρυσή Αυγή?, για πρώτη φορά, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας». «Το γεγονός αυτό - όπως υποστηρίζουν - σε συνδυασμό με μία πιθανή επανεκλογή του Νικήτα Κακλαμάνη ως Δημάρχου - ο οποίος έχει σοβαρότατες ευθύνες για την έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας - είναι δυνατόν να μετατρέψει το Δήμο της Αθήνας σε ορμητήριο φανατισμού και μισαλλοδοξίας».


    Την έκκληση προς τους πολίτες της Αθήνας υπογράφουν μεταξύ πολλών άλλων οι: Λεωνίδας Κύρκος, Τίτος Πατρίκιος, Ποιητής, Άγγελος Δεληβοριάς, Δ/ντής Μουσείου Μπενάκη, Σταύρος Ξαρχάκος, Μουσικοσυνθέτης, Νίκος Δήμου, Συγγραφέας, Μισέλ Φάις, Συγγραφέας, Πέτρος Μάρκαρης, Συγγραφέας, Μάκης Καβουριάρης, Πανεπιστημιακός, Θάνος Βερέμης, Πανεπιστημιακός, Αντώνης Ρουπακιώτης, Νομικός, τ. πρ. Δικηγορικού Συλλόγου, Γκασμέντ Καπλάνι, Δημοσιογράφος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Δημοσιογράφος, Άννα Πατάκη, Εκδότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗ…

    Το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα στην ΑΘΗΝΑ, σε περίπτωση πολίτης που ήθελε να γίνει βουλευτής,όριζε !!!.

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΜΙΩΝΕ ΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
    ...ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ.!!!

    Έτσι οι αρχαίοι κτίσανε Παρθενώνες.
    Tώρα οι σύγχρονοι Ελληναραδες με ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ κτίζουμε μπουρδέλα !!!

    Οπαδoi του «ό,τι φάμε, ότι πιούμε, και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας»
    και του «Πούστευε και μην ερεύνα» (Τζίμης Πανούσης).

    Ντροπή μας …και κρίμα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΡΜΕΝΟΣ !!!.
    (Άλλος ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που νομίζει πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκει για πάντα.)

    Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ .

    Οι αρχαίοι Αθηναίοι εφευρέτες, αρχιτέκτονες και δημιουργοί της Δημοκρατίας , του Παρθενώνα και του κλέους της Ελλάδος ,στερούσαν το δικαίωμα από έναν κίναιδο να καταλάβει οποιοιδήποτε σημαντικό η ασήμαντο δημόσιο αξίωμα.
    Διότι γνώριζαν ότι οι ξεδιάντροποι κίναιδοι προκαλούν την δημοσιά αιδώ και είναι επιρρεπείς λόγο του αχαλίνωτου πάθους των στον εκβιασμό ,ορεξάτοι στην διαφθορά και πρόθυμοι στην κατάληψη της κάθε εξουσίας ,για κατάχρηση του δημοσίου χρήματος , προς εξυπηρέτηση του πανάκριβου πάθους των .
    ( Ο κίναιδος πρέπει να αγοράσει αυτό ,το όποιο συνήθως δεν πουλιέται και όταν αγοράζεται είναι πανάκριβο !!!)

    ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .<< Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν >> (Ισοκράτης),.

    Α Ι Σ Χ Ο Σ ΦΟΥΣΤΟ-ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νόσημα και απόστημα της πόλεως των ΑΘΗΝΑΙΩΝ εγγένηται ο Νικήτας ο Κακλαμανουλης:..
    (Άλλος ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που νομίζει πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκει για πάντα.)

    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟ -ΤΡΙΒΕΤΑΙ ,
    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ…

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ...
    ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ….
    ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ,TO ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά μην βγείτε και φωνάζετε .Καλά να πάθετε. Νικίτα θέλατε ????? Φάτε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πασοκοπαρέα με τους Πακιστανούς και τις άλλες φυλές των καμινοσγουρομίχα ψάχνουν την πίσω πόρτα.
    Παρακαλούνται οι οδοκαθαριστές να αφήσουν την πίσω πόρτα ελεύθερη και να τους αφήσουν να φύγουν, να μην τους εμποδίσουν και ας πάρουν μαζί τους ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά τα γνωστά ονόματα των αγραμμάτων χαζοκουλτουριαραίων που θα μας πείσουν να τους ακολουθήσουμε.
    Εσείς χαζοκουλτουριαραίοι μπορεί να είστε κοπάδι ή να τα φάγατε μεταξύ σας. Εμείς έχουμε την δική μας προσωπικότητα και την νοημοσύνη, που σε εσάς απουσιάζει. Να μείνετε στον ανεπαίδευτο κόσμο σας και άν νομίζετε ότι θα μείνουμε υπόδουλοι στην Τοκογλυφοπαρέα έχετε κάνει μεγάλο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

    ΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ-ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ !
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ? ΣΤΟ 1800 ?

    ΕΥΤΙΧΟΣ Ο ΧΑΣΑΝΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΦΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
    ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !
    ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ ?ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ Κ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ. ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ.ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ.ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ.ΛΙΓΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΟΓΙΚΑ. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΟΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑφοιΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γιώργος-νικος-αντρικος + Μάργκαρετ & μιμή.
    ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΟΚΑΛΗΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΨΥΧΑΡΗΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΣΤΑΗ
    ΛΙΑΝΗ
    ΚΑΣΟΓΚΙ
    ΚΑΛΑΚΓ ΤΖΩΝ
    ΚΑΨΗΣ
    ΚΟΥΡΗΣ
    ΕΥΓ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ
    ΤΡΑΚΓΑΣ
    ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    ΘΕΜΟΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ.
    ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 15 ΕΚ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΎΡΓΗΤΟΙ" ...ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ !!!!!!

    Υπάρχουν δύο μόνο ψηφοδέλτια: του Μνημονίου και της Ελπίδας...

    " Σήμερα, μπροστά στις κάλπες, υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια:
    Το ψηφοδέλτιο της κυβέρνησης για το Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν και το ψηφοδέλτιο της Ελπίδας που ανοίγει δρόμους, ανοίγει προοπτικές για ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή.
    Το παντοδύναμο μήνυμα του λαού, από τη Δευτέρα, για αλλαγή πορείας της κυβέρνησης, κανείς δεν θα μπορέσει να υποκριθεί και να πει ότι δεν το είδε, δεν το άκουσε ή δεν το κατάλαβε.
    Ευχαριστώ πολύ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣΜΑΡΑΣ».

    * Λογικά τα exit poll πρέπει να έχουν βγει.
    Από τα πράσινα blogs βλέπω μούγκα στη στρούγκα.

    * Εδώ και τώρα εκλογές.
    Οι ταγματασφαλίτες ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ που κυβερνούν,πρέπει να φύγουν …χθες.

    Απάντηση..

    * word up, man. εκλογές εδώ και τώρα. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑ τσιράκια ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ...

    ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΦΕΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΥΣ...ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε φασιστοκουλτουριάρηδες, ποιός σας ρώτησε εσάς, ποιοί νομίζετε ότι είσαστε. Υποτακτικοί και συνεργάτες των κατακτητών είστε, από αυτούς πληρώνεσθε.
    Εμείς, οι μη του σιναφιού σας, έχουμε προσωπική άποψη και γνώμη. Δεν είμαστε κτήνη, και δεν χρειαζόμαστε οδηγό να μας δείχνει την κατεύθυνση, ξέρουμε να περπατάμε μόνοι μας.
    Το κυριότερο απ΄όλα εμείς είμεθα ελεύθεροι και όχι υπόδουλοι σαν τα μούτρα σας.
    Κόπτεσθε τεμπέληδες της ψευτοκουλτούρας γιατί ποτέ δεν δουλέψατε. Σας πληρώνουν, για δήθεν προσφορά στον πολιτισμο, από τα κλεμμένα, για να ζείτε και στο τέλος σας κάνουν και κηδεία με δημόσια δαπάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά δεν το πιστεύω ΕΙΔΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ αφίσες στα Πακιστανικά που υποστηρίζουν τον κύριο Καμίνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και πού το ήξερες ότι ήταν Πακιστανικά, ρε 2:41; Μπορεί να ήταν κάτι άλλο.
    Αν πράγματι ήξερες να διαβάσεις τη γλώσσα που μιλιέται στο Πακιστάν, θα ήξερες και ότι δεν λέγεται ''Πακιστανικά''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ - ΨΙΝΑΚΗΣ

    ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

    ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλεος πια με τον απερχόμενο νεκροθάφτη της Αθήνας. Τόσοι πολλοί είναι αυτοί που ψηφίζουν ΑΘήνα αλλά μένουν στα Βόρεια, και είναι τοσο κοντά να ξαναβγεί?? Αν είχε λίγη τσίπα δεν θα έπρεπε να ξαναέβαζε καν υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση