GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολύσεις...

Από την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας Χθες Απολύσεις στον Μελωδία. Τώρα στον FREEDOM. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου Α...

Από την Ένωση Τεχνικών
Ελληνικής Ραδιοφωνίας
Χθες Απολύσεις στον Μελωδία. Τώρα στον FREEDOM. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου Αλαφούζου.
ΟΛΟΙ την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αλαφούζου (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2).
Μετά την απόλυση των δύο συναδέλφων από τον ραδιοσταθμό Μελωδία συνεχίζει το «θεάρεστο» έργο του ο όμιλος Αλαφούζου απολύοντας τους μοναδικούς δύο ηχολήπτες που διέθετε ο ραδιοσταθμός FREEDOM.
Η εκδήλωση της κορυφαίας παραβίασης του συγκεκριμένου συγκροτήματος (ΣΚΑΪ, ΜΕΛΩΔΙΑ, FREEDOM και RED) απέναντι στην εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που ισχύει για τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών ραδιοφωνίας, αποτελεί άλλη μια εκδήλωση της προκλητικότητας και...
 της αλαζονικής στάσης του συγκεκριμένου συγκροτήματος απέναντι σε Νόμους, όσους απέμειναν, και θεσμούς.
Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει πώς ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός εκπέμπει το πρόγραμμά του, αφού απέλυσε τους δυο μοναδικούς ηχολήπτες που είχε στο δυναμικό του.
Καλούμε την Πολιτεία και το ΕΣΡ να παρέμβει ώστε να μπει τέλος στην προκλητικότητα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας η οποία εκδηλώνεται μετά την συγκέντρωση 4 ραδιοσταθμών κάτω από την ίδια στέγη και ιδιοκτησία. Την ώρα που οι εργοδότες θησαυρίζουν και συγκεντρώνουν τα ΜΜΕ το ένα μετά το άλλο στα χέρια τους, πετούν στο δρόμο τους εργαζόμενους παραβιάζοντας κάθε έννοια εργασιακού Νόμου. Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τέρμα στα αποτελέσματα της πολιτικής εξυπηρέτησης των εργοδοτών. Σε μια πρώτη αντίδραση:
Καλούμε για την  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι όλους τους εργαζομένους σε συγκέντρωση - διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αλαφούζου (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2).
Γιατί απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία υπάρχει μόνο η εργατική αλληλεγγύη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Καραπανάγος

2 σχόλια

  1. Θεωρητικα το πραγμα εχει ως εξης:

    Κατι εκατομμυρια .."ψηφοφοροι" ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

    Με εννοειτε φιλοι μου??

    Αυτοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ,ενω ειχαν δικαιωμα ψηφου,ισως εχουν πιο πολυ δικιο.

    Αλλα ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ??

    Αν στους 100 ψηφισουν οι 30 και καποιος παρει 16 ψηφους,εχει παρει το 55 τοις εκατο.

    Λογικα οι 70 ειναι η πλειοψηφια,αλλα στη "δημοκοπια" αυτο δεν ισχυει.

    Καποιοι ισως θα πρεπει να το καταλαβουν αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά συμπεράσματα για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών…

    Αν κάτι γίνεται εμφανές είναι η αμηχανία και η οργή της Υπερσυντηρητικής Δεξιάς Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

    Η βολεμένη και τηλεορασόπληκτη κάστα είχε ευδοκιμήσει μες στην αδράνεια και τη διαφθορά.

    Το πολιτικό τους πλαίσιο: ένα μίγμα από εθνικιστικά κλισέ και φοβίες, λαϊκισμό, άγνοια των διεθνών τάσεων και απολύτως επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.

    Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι δεν καταθλίβονται από την απαράδεκτη ποιότητα ζωής στην πόλη, από το τεράστιο χρέος με το οποίο επιβαρύνθηκαν οι δήμοι (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), από την πολιτιστική στασιμότητα και τη θεσμική αποσάθρωση.

    Ευτυχώς, όμως, οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να απολυμάνουν πολιτικά τις πόλεις τους.

    Και τώρα αρθρόποδα, παράσιτα, ερπετά και λοιπά χαμερπή της τοπικής πολιτικής ας αποσυρθούν στους υπονόμους της κοινωνίας, όπου ανήκουν. ..


    ΒΡΕ ΟΥΣΤ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση