GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά πολιτική ήττα Βαρβιτσιώτη στη Γλυφάδα...

Στο δήμο της Γλυφάδας, ο (βουλευτής της ΝΔ) Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχασε από τον Κώστα Κόκκορη που, αν και οριακά, κέρδισε και εκλέγεται δή...

Στο δήμο της Γλυφάδας, ο (βουλευτής της ΝΔ) Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχασε από τον Κώστα Κόκκορη που, αν και οριακά, κέρδισε και εκλέγεται δήμαρχος.
Η νίκη του αυτή εχει διπλή σημασία καθώς ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης ήταν -λόγω ονόματος και της μεγάλης στήριξης που διέθετε- το φαβορί της αναμέτρησης. Η ήττα αυτή του κ. Βαρβιτσιώτη έχει ευρύτερες πολιτικές προεκτάσεις για το χώρο της ΝΔ...

25 σχόλια

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αχρηστος, τεμπελης και βλαξ(αν τον προσεξεις εχει το βλεμμα της αγελαδας)Βαρβιτσιωτης, γυιος ενος απ τους δεινοσαυρους που εκαναν πρωθυπουργο τον Καραμανλη εστω και οριακα πηγε στον διαολο. Και μονο ομως η υποψηφιοτητα του-οπως και των ομοιων του- μας εξευτελιζει ολους.
    Αλλα δυστυχως τα σκατα επιπλεουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε στο μπαμπακα σου τωρα .ΦΛΩΡΕ
    Δεν εχει κλεψιες τα επομενα 4 χρονια
    εκτος και εαν γινεις ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, ισχύει η είδηση;; Γιατί το ΥΠΕΣ άλλα γράφει... (αν και γενικώς το ΥΠΕΣ σέρνεται σήμερα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, ωραία τα περι οικογενειοκρατειας, αν τα έλεγαν τιποτα άλλοι κ όχι αυτοι που ο Πρωθυπουργός τους κληρονομησε το "μαγαζι - γωνία" θα ηταν καλυτερα, αλλα πότε ακριβώς συνεβη αυτό??? Γιατί μία ώρα μετά τη δημοσίευση η singular δίνει τον πιτσιρικά μπροστα με καταμετρημένα τα μισα εκλογικά κεντρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KTHMATOMESITHS STHN MYKONO TO MOUNOPANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:26:00
    ΑΥΡΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΣΤΟΜΑ-ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ!!!

    ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. flore ante twra na kaneis kanena merokamato; mpazo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ15 Νοε 2010, 12:46:00 π.μ.

    ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο τώρα γουρόυνια. Μέχρι εχθές χαμογελάγατε. Ηρεμίστε θα φάτε. Δεν θα πάνε χαμένες οι μασέλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενώ εάν έβγαινε ο Βαρβιτσιώτης θα προέτασσε τα στήθη του να μας προστατέψει από την τρόικα και το υπερμεγέθες πέος της...εεεεε ρε ονειρώξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΛΕΩ ΓΑΠ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΦΑΤΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ? ΟΥΣΤ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΑΠΛΑ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΟΥΣΤ ,ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ [ 60 ] ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.40..ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ..ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ (ΣΚΑΤΑ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ,,, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ(ΚΟΠΡΑΝΑ) ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ..!!!ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?..ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ-SIC(ΣΚΑΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ...ΛΙΠΟΣ..ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ..ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπουλη τωρα κανε τη κοτα η γλυφαδα εχει κοκκορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΣ ΣΚΑΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ , ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΘΑΡΗ [ 6Ο ] ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΝ.ΤΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΑΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΓΟΥΛΩΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΣΕ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ [ 1821 ]ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ. ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΤΟΚΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΟΚΟΡΑΚΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΚΕ, Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑΡΑΧΕΣ ΦΕΡΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9/ 15 ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ , ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΑΥΤΗ Η ΦΑΚΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ,ΝΑ ΒΓΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ -ΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΤΑΡΑΧΕΣ. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ , ΟΥΣΤ .ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ ,ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως το ΕΙΠΕ σήμερα...
    ΑΠΟΧΙΚΟΙ της ζωής

    ο Στρός Κάν ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ.!!!!!

    ΅Συγχαίρουμε την σοσιαληστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπηκόους τους που κατανοούν τα μέτρα και τα γαμήσια που τους τραβάνε
    και αγωνίζονται για την σωτηρία των Τραπεζών μας΅.

    Προσκυνήστε υπήκοοι φόρου υποτελείς.
    Επανα στάτες των 4 τοιχών του σπιτιού σας-
    Των 4 ντουβαριών της φυλακής σας.-
    Των 4 σαθρών και υγρών τοιχωμάτων του ΤΑΦΟΥ σας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση